|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  171 172 [173] 174 175   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
23.3.2011 23:52:38   
idacha
uh, to je pravo zeznuto... bas mi je zao sto ti je takva situacija...
E, zbog svega toga ti teta nece skoditi, nego samo pomoci...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4301
23.3.2011 23:53:03   
idacha
ja gladnaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4302
23.3.2011 23:54:21   
Anoniman
Idacha to je tolika huja da je za ne povjerovati, samo nesto nije li po njenom, maloprije sjedimo mm i ja na trosjedu, ona izmedju nas i ja onako preko nje stavim mm ruku na koljeno, kad je ona skocila i pocela da jednom rukom cupa njega, jednom mene, a nogom gura moju ruku i ja se tu izderem na nju, onda ide faza samaranja same sebe i to bas se jako udara to sve puca. Kaze mm kad se udara i ne prestaje sigurno je ne boli, a obrazi crveni kao bulke.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4303
23.3.2011 23:55:10   
sporty mamaa
Jelena ti kao da opisujes moju djevojcicu, nemoj da te prepadam, ima 2 i pol god i jos je u toj faziuser posted image user posted image user posted image MM mene okrivljuje da sam je previse razmazila, e pa reko kad se drugo rodi ti ga odgajaj pa da vidimo kakvo ce ispastuser posted image  

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 4304
23.3.2011 23:58:33   
Anoniman
Mene niko ne okrivljuje jer sveki kaze da je mm bio identican takav, apsolutno sve njegove postupke ponavlja user posted image . I tako pitam ja sveki, a kad je ta njegova huja prestala, kad je malo dosao sebi...kaze ona meni ono sva zamisljeno "pa Boga mi kad se ozenio" user posted image , e reko ako je tako ne mora je onda ni tada prestjati user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
  Neposredna veza do poruke: 4305
24.3.2011 0:00:48   
idacha
draga moja, ne znam sta bih ti rekla... stvarno je hujava, meni izgleda simpaticno, a sigurno mi ne bi bilo da je Imran bas takav...
ona je izgleda isuvise ljubomorna sto se tebe tice...

Neposredna veza do poruke: 4306
24.3.2011 0:02:34   
Anoniman
Radili smo test user posted image , nije ljubomorna sto se mene tice nego vise sto se tice njenog taje, jer kad ja njega podjem poljubiti, mene gura i tuce, a njemu kaze pepi tajo i mazi ga user posted image , a ljubomorna je na ostale, zaova skoro da uzme bebu od prijateljice u ruke koju smo sreli u setnji, a ana meni u rukama ona od huje hoce da mi ispadne, neda ovoj da bebu uzme.

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 4307
24.3.2011 0:06:47   
idacha
hehehehehe, pravi mali harambasa... user posted image user posted image user posted image user posted image uh, jedva cekam da je vidim, Bogami, samo je zamisljam na djelu :)

uh, drage moje, odoh i ja lagano u krevet... bas sam nesto umorna...
zelim vam svima laku i ugodnu noc

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4308
24.3.2011 0:23:18   
sporty mamaa
Idacha tebi i ostalima laku nocuser posted image P.s. imam jedno pitanjce pa kad ko stigne molila bi da mi odgovori. E ovako, prije nekih tjedan dana sam pocela osjecati neki neugodan svrab "dole", rekla sam to ginicu i on kaze da mi kao nebi dao jos nista ali ipak mi je propisao neke vaginalete. E sad kad sam ja(hipohondar) na uputstvu procitala o njima nisam ih htjela koristiti. Zovu se poligynax i kombinacija su dva antibiotika i antimikotika, pise da se NE preporucuje u trudnoci jer ga nije koristilo dovoljno trudnica da bi se znalo ima li stetnih ucinaka. I jos da sadrzi sojino ulje i moze uzrokovati anafilakticki sokuser posted image user posted image Kaze meni mm neces to koristiti. Sta mi vi savjetujete i ima li ijedna druga krema ili nesto sto ste mozda koristile  u trudnoci ako ste imale slicnih problema. Jos mi nije prosao taj svrab i stvarno sam u nedoumici, ne znam smije li se koristiti caneseten mast ili nesto slicno. Ove moje zvuce uzasno helppppp....

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4309
24.3.2011 0:25:56   
Anoniman
Sporty ja sam koristila te vaginalete u trudnoci, ali krajem drugog tromjesecja. Reci cu ti samo jedno da i na apaurinu pise da je strogo zabranjen trudnicama, cak je i na dobrostanu pisalo. Ne to sto je on zabranjen, nego sto svaka farmaceutska kuca se ogradjuje, a i sam taj natpis da smije trudnica piti kosta dosta. Na tebi je hoces li ih uzeti, ja sam koristila.

Neposredna veza do poruke: 4310
24.3.2011 4:35:50   
sweet insanity
Dobra zorauser posted image Ja se probudila, imam bus u 6.15 pa trebam ici vadit nalaze i probudim se u wc (posto idem svaka dva sata u noci) i vidim nema vremena da ponovo zaspim..... Nadam se da ce im urin biti OK s obzirom da sam sat i pol prije piš piš u sterilnu bočicu isla u wc...nekako mi je urin svijetal al mozda tak i treba da bude.....ako izdrzim do oko 7  vidjet cu da se ponovo popiškim da izvinete jer tad ce biti 3 sata od posljednjeg piš pišuser posted image Valjda bude sve OK!

Animagical, hvala!

Svima zelim dobro jutro!user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4311
24.3.2011 7:07:04   
enči80
Jutro drage mojeuser posted image

Sweet:Sretno ti bilo,želim da ti sve bude ok sa nalazima a mene to čeka sljedeće sedmice-

JelenaBaki i zaovi što brži oporavak želimuser posted image

AmamBlago se tebi pa ti muž hoće pomoći,ja sam evo 2 dana bila u krevetu nešto me užasno bolio više nemama pojma radi čega
ma on ni suđe da opereuser posted image ili npr.nastavi vodu kao da mi čaj napravi i onda ZASPI.Doduše,previše je opterećen hm radi u državnoj firmi hem u privatnoj pa dok sve stigneuser posted image user posted image user posted image user posted image .

GemelliJesi li živa???????????????

Ostalimuser posted image želim da što ljepše provedu ovaj sunčani dan a za buđenej stiže vam po jednauser posted image user posted image
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 4312
24.3.2011 7:08:28   
enči80
nešto me užasno bolio
stomak

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 4313
24.3.2011 7:56:56   
entinte
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

ehh drage moje...da li ima vas koje idete na posao i kako to podnosite u ovom lijepom stanju.Ja svaki dan tako mrzovoljna ustanem i samo brojim sate na poslu da idem doma..uhh bas je tesko iako sam ja nova...mada na svu srecu,hvala dragom Bogu nemam neke posebno teske simptome trudnoće...samo da tako i ostane....veeeeeliki pozdrav za sveeee ja moram na spavanje jer sutra je novi radni dan

Vjeruj znam kako ti je pahuljice. Ja sam tek od ove sedmice na bolovanju a i sarah isto. Lako sam ustajala ali mi je dan tako duuuuuuuuuug bio da ti ne mogu opisati. Mada sve prođe. Evo me sad kući pa se nadignem ha sabah isto vilenjak. user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 4314
24.3.2011 7:58:11   
entinte
IZVORNA PORUKA: enči80
Ostalimuser posted image želim da što ljepše provedu ovaj sunčani dan a za buđenej stiže vam po jednauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mmmmmmmmmm hvalaaaaaaaaaa user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 4315
24.3.2011 8:21:18   
entinte
ženeeee budite se user posted image  hajmo novi dan nova kukanja... user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 4316
24.3.2011 8:42:47   
palachinken
entinte a ostale što ne moraju biti na poslu, ma necu da vas vidim danas ovdje! Kako je famozan dan, šetajte te svoje stomačiće, sunčajte bebe. Ima nas par, mi ćemo kukat  user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 4317
24.3.2011 8:45:56   
ziki
Jutro trudnice, kako ste mi?
"Što je danas lijep i sunčan dan...tra la la" ja sam baš dobre volje. Danas je četvrtak, sutra petak, radi se do 2 pa onda vikend jeee.
Jelena kako su zaova i baka?

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 4318
24.3.2011 8:49:19   
lejla31
jutro moje drage,
redovno vas pratim...da se ne bi osjecala usamljeno...ne javim se uvijek, jer stvarno osjecam user posted image user posted image user posted image
nervozna sam i depresivna i samo mislim na taj juser posted image ii porod....joj mogla bi ujedati. zenice, mrzim sebe sto sam ovakva i sto ovo pisem...inace sam optimista,stvarno, ali mi je dodijalooooooooo, uhuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 24.3.2011 8:50:39 >

amar - 02.05. 2007.

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 4319
24.3.2011 8:51:52   
Skvo RR
Haj zene....

Vidim veselih, depresivnih...ja sam puna adrenalina....kao da mrave imam u g...i..user posted image user posted image user posted image  Valjda ce me drzati danas taj osjecaj....user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu lejla31)
Neposredna veza do poruke: 4320
24.3.2011 9:41:27   
Selma.A.M
Jutro user posted image , evo i ja poranila malac od danas ne ide više u obdanište pa mi valja ustajati da mu pravi društvouser posted image ,a nbekavi me snovi čudni noćima hvataju Bože sačuvaj,sinoć sam pucala na rođenog čojka user posted image  i to iz pištolja 7 puta user posted image ....Imala sam ja čudni snova i u prvoj trudnoći pa sam se npr pretvarala u jaje pa se vraćala a mama se moja pojavi u tom snu pa me pita šta mi je,a ja kažem njoj: Nije to ništa tako ja čitavu trudnoću user posted image user posted image
Baš sam preopterećena user posted image
Danas preljep i sunčan dan,eno kafica se hladi na stolu knjiga je tu šapice u tanjiru i milina....
Amam izbacili smo dušek vani ,tako da ništa od njega nema,valja nam kupovati novi...
JelenaT hvala na pisanju sedmica ali ja sam izgubila,ma tvrdoglava sam kao mazga a pojma nemam,ali nema veze,zovem te na šapice ako ih voliš user posted image ...........Nadam se da će sveki i zaova brzo ozdraviti...
Sweet insanity sretno danas sa pi-pi...
Lejla31 kakva te depresija ajde muziku pusti odvrni do maksimuma,lagano zapleši po kući(pazi na stomak,nemoj skakati user posted image ) meni automatski se poopravi raspoloženje, valjda adrenalin skoči....ž
A ostale user posted image  nove i stare,male i velike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..........................

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 4321
24.3.2011 10:02:41   
belmica
dobro jutro!!!
hej vi koje ne radite, uzivajte, zaista je divan dan, a iza nedelje ce opet kisa.... pa iskoristite i uzivajte..
ja na zalost moram raditi user posted image
sinoc nisam mogla spavati nikako, nisam mogla polozaj odgovarajuci naci...
probudila mm, i od 1 do pola 4 kao stuhe dvije, sjedili i pricali...
uzas...danas sam sva smlacena zbog toga

Azra ...prva ljubav moja 18.11.2008.g.
druga ljubav akobogda uskoro stiže .... termin 04.07.2011.g

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 4322
24.3.2011 10:08:41   
sanela.asja
Jutro drage mojeeeeeeeeee user posted image
Selma i ja imam cudne snove kako sam trudna sinoc sanjam da hvatam vjeverice user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu belmica)
Neposredna veza do poruke: 4323
24.3.2011 10:12:20   
stefania
zdravo zene

samo kratnko da vam se javnem, kod mene mashallah sve ok, bilijuce doktoru, kaze i on da je se ok user posted image user posted image i prvi put ne moram do slijedece kontrole nikakve nalaze izvaditi, pa mi to cudno...bebach je opet za sedmicu veci, ali mlim vas lijepo nije mi dao nikakv papir znate onaj s mjerama i to nego samo sliku s ultrazvuka koja ga je bas odusevila, valjda, a mene je prepala...vidi se bebacheva glava, ali ljudi moji pravo mi je cudan ima oooogromne oci i mala neka usta i nos, uh ja se nadam da to tako treba user posted image ...poslije pregleda sam malo presaugala, hodala i motala se po radu po onom suncu, kad sinoc, haos, raspadam se od boova, zdjelica i kukovi me ubijaju...a btw rekao mi je doktor da ja imam malo displazicne kukove pa ce to kao sad da me boli od bebacheve tezine...ma krasno nisam ni znala da sam invalidan...ostalo nije ni htio pricati, ja zadala s pitanjima o mojoj dioptriji, maticnim celijama....a kaze on, haj malo polako, to cemo od slijedeceg pregleda aBd...
...ej, Jelena cisto da ti kazem za tvju Anu, nemoj da se mnogo sekiras, moja seka je potpuno ista bila kad je bila mala, ona nije sebe samarala nego se momacki pucala sakama u glavu a cesece od pod...stavise do trece godine imala je gutu na celu, mama se traumirala mislila je da ce joj to tako ostati...sad je to jedna prelijepa i prepametna zena s uspjesnom karijerom u austriji, jako stalozena i zdrava osoba i niko ne bi rekao da je to takav manijak biouser posted image ...
eto zene, da ne peglam dalje jer bih imala svakoj od vas nesto da kazem...idem pisati magistarski i mirovati nista od mene danas na suncu :)))

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 4324
24.3.2011 10:15:14   
entinte
žene jedno pitanje... trebam danas na kontrolu na jezero, dr opšte prakse mi je dala uputnicu (koju ne znam pročitati user posted image ) a dr mi je rekao da cu i ctg raditi pa me interesuje da li to treba biti posebno naznaceno na uputnici? ako treba da idem odmah po drugu... user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 4325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  171 172 [173] 174 175   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  171 172 [173] 174 175   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *