idacha
|
caoooo.. evo i nas... kako ste nam sve redom? ala ste pravo aktivne, ne uspijevam sve pohvatati, ali eto, bar se nadam da ste sve dobro i zdravo.. letimice procitah, sanela, zao mi je zbog tm, hB da je ipak sve ispalo dobro... slobodno ti popij jedan apaurincic, nece ti skoditi, samo malko opustiti.. kako asja? kako stomo? sweet, vidim ti muku mucis sa mokrenjem... mozda samo bebi pritiska, ali eto nije na odmet provjeriti malo nalaze... kako si nam inace? moramo se cuti za kaficu ovih dana... kiss gagach, mila, kako ti deveras? ti ispade fakat najhrabrija, a onooooooliko se zalila... hehehehehehehe, salim se malko, bona,,, no hard feelings, kiss veliki jelena, super da nema ture i da je ancica bolje...hB a prava dijagnoza, da se i dijete malo odmori, a Bogami i ti... jesi li prekinula terapiju? dokle si sa tim stigla, ne mogu da upratim...evo lijepog vremena, jos samo da nam aBd skroz ozdravite i eto nas :) jedva cekamo entite, kako ste nam vi? moj bebi se pravo uzjogunio u posljednjih par dana.. haos pravi u stomaku, svi mi se smiju koji su malko duze samnom.. stomak samo igra