|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  165 166 [167] 168 169   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
21.3.2011 22:14:52   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Selma sretno i javi se sto prije...
Sweet insanity i ja imam te ko bjele tackice to su sve mljecne zljezede poiskakale nista opsano i ja sam istiskivala pa ko bubuljica al nista to nesmeta no sikiriki user posted image

A da ima i to ali ovo je na bradavici, mada kazu da je i to normalno ko mala bijela krastica...

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 4151
21.3.2011 22:17:04   
entinte
auuuu drage moje sto ste pisale i pisaleeeee, nemam kad da citam sve heheheh nadam se da ste mi sve dobro i da je sve ok... Ja danas bila na kontroli, sve je super hvala bogu i bebara ima oko 3700 :)) jos se nije okrenuo tako da mi se CR sve vise blizi... user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 4152
21.3.2011 22:24:03   
Selma.A.M
Curke hvala puno user posted image .
I ja evo došla kući pa malo odmaram,sad će vrijeme spavanja,pa evo samo da vam poželim laku-noć i lijepe i mirne snove user posted image  pa čitamo se opet sutra

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 4153
21.3.2011 22:58:23   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: entinte

auuuu drage moje sto ste pisale i pisaleeeee, nemam kad da citam sve heheheh nadam se da ste mi sve dobro i da je sve ok... Ja danas bila na kontroli, sve je super hvala bogu i bebara ima oko 3700 :)) jos se nije okrenuo tako da mi se CR sve vise blizi... user posted image

Bas mi je drago da je sve OK. Bebač je mashala (kuc,kuc)user posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 4154
21.3.2011 22:59:46   
sanela.asja
Masala Selma rekla sam ti ja da nesekiras bezpotrebno uhhh ti doktoriuser posted image ,drago mi je zbog tebe i male pisuljiceuser posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 4155
21.3.2011 23:08:05   
Amam
IZVORNA PORUKA: enči80

AmamKako si ti,udara li tvoj braco?

Mene kiselina ne popuštauser posted image user posted image user posted image

Ej draga sad lezim na jednom kraju dnevne,mm na drugoj i ja osjetim pokrece se,a mm se bas nasmija,veli pa vidis li ti koliko se stomak izbolicio,a ne trebam vidjeti,ja to osjetim user posted image .Guzi udara li udara .
A  za kiselinu jesi li probala reni tablete,meni su odlicne.
Entinte,masallah bebaca  moj je prije 10 dana tezio oko 3400...Je li ono i tebi termin 16.04?
A to za uputnicu,ja sam i prvu trudnocu vodila privatno i opet dobila onu veliku u Dz na pocetku 9mj,nije bilo problema
Jeste li probale "fructalove" zitne plocice,ja upravo jedem jednu s visnjom i jogurtom mmm,njam

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 4156
21.3.2011 23:43:36   
enči80

IZVORNA PORUKA: Amam

IZVORNA PORUKA: enči80

AmamKako si ti,udara li tvoj braco?

Mene kiselina ne popuštauser posted image user posted image user posted image

Ej draga sad lezim na jednom kraju dnevne,mm na drugoj i ja osjetim pokrece se,a mm se bas nasmija,veli pa vidis li ti koliko se stomak izbolicio,a ne trebam vidjeti,ja to osjetim user posted image .Guzi udara li udara .
A  za kiselinu jesi li probala reni tablete,meni su odlicne.

Nisam,ali ako se nastavi morat ću nešto poduzeti.

Laku noćuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 4157
22.3.2011 2:36:12   
AnaB
Poznavajući naše zdravstvo, to je taj ko ti je dao htio da te se riješi...user posted image

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 4158
22.3.2011 7:33:42   
entinte
IZVORNA PORUKA: Amam
Entinte,masallah bebaca  moj je prije 10 dana tezio oko 3400...Je li ono i tebi termin 16.04?

Jeste draga ako Bog da tako stoji ali posto cu najvjerovatnije na CR mislim da ce ranije biti... Masallah i tvoja bebica bebara velika...  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 4159
22.3.2011 7:35:35   
entinte
uh zaboravila sam kafice hehhehehe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bujrum user posted image  jutros je od mene pa hajte na mahalanje...

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 4160
22.3.2011 7:45:40   
mersiha 77
Entinte ja sam jednu uzela bas me briga i evo me na mahalanje

uh otkad nisam.
ma juce sam se zabavila na temi svekrve-sve krive
jao ima i humora ali ima i stvari za nauciti.

Kakoste mi vi user posted image  i vase user posted image

ja cijelu noc nisam spavala jer me bolio stomak,pa ledja ma uzas

a sinoc sam gledala kako se zene poradjaju u svedskoj bila neka emisija

bas sve da vidis,pa sa epiduralom zeni nije trebal ni babica,uh nadam se da cu i ja onako lahkouser posted image

Entinte ma ima vremen jos da se bebica okrene sta su navalili na tebe,tek se sad u okrece na dole a zna se okrenuti i na sami porod.ma nebrini ti okrenuce se on .
pusa za sveuser posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 4161
22.3.2011 8:02:48   
entinte
draga Mersiha, da se i ne okrene vjeruj da me vise ne interesuje pa i to je za ljude hehehehe user posted image
uh zaboravila sam vam reci da sam saznala da je bademovo ulje odlicno protiv strija cak i kada nastanu a naravno i za sprjecavanje... ja odmah kupila i vjerujte da mi je dosta pomoglo, ne znam da li je neko ranije preporucio i naravno kantarionovo ulje za normalan porod u smislu stavlja se na vatu pa na gospođu. Rodica mi je stazirala na akuserstvu pa mi je pricala da je odlicno. Pa probajte i vi...user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 4162
22.3.2011 8:16:10   
palachinken
IZVORNA PORUKA: entinte

draga Mersiha, da se i ne okrene vjeruj da me vise ne interesuje pa i to je za ljude hehehehe user posted image
uh zaboravila sam vam reci da sam saznala da je bademovo ulje odlicno protiv strija cak i kada nastanu a naravno i za sprjecavanje... ja odmah kupila i vjerujte da mi je dosta pomoglo, ne znam da li je neko ranije preporucio i naravno kantarionovo ulje za normalan porod u smislu stavlja se na vatu pa na gospođu. Rodica mi je stazirala na akuserstvu pa mi je pricala da je odlicno. Pa probajte i vi...user posted image

Čula sam i ja za ta gospođinska ulja, te maslinovo te kantarionovo, ali mi to baš bilo šega da povjerujem :) Dodiše, kako ja kuburim s teta kandidom 100 godina, a pogotovo sad u trudnoci, često se tracnem nevenovom da mi ublaži onaj kandidin svrbež, kad napadne. Kod mene je gospođa vazda nakremana, ko nečije lice user posted image

A za strije je dobro sve što je masno, ja kombinujem nevenovu mast i neko fino mirišljavo ulje s maslinom i aloa verom (pa me na more podsjeti), ne furam striamente i tak to.

A vi kako te?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 4163
22.3.2011 8:50:55   
ziki
Jutro trudnice, jeste li se naspavale, odmorila. Ja nisam, prvo smo se ja i mm zapričali, onda se Nemirko probudio, uplašio jer je mrak a on sam u sobi i plako pa se rasanio. E kad se on smirio i zaspo probudio se Junior. U neka doba oko 2:30, ležim ja na lijevom boku, Nemirko uz mene, grli me i uvrće uho, junior šuta a mm drži ruku na stomaku i oduševljava se i samo ga stariji lupi po sred face i pokazo mu ko je i dalje šampion u šutanjuuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4164
22.3.2011 8:57:12   
gagach
dobro jutro debeleeee

evo i nas dvoje krmeljamo jos uvijek...sinoc su nas probudili neki bolovi kao ti famozni menstrualni dva puta ali vise se nisu javljali tako da...lazne uzbune...user posted image

entite jaaaaaaaaaaaaao 3700 znaci mene je sada vec strah koliko li to moj beban tezi ondauser posted image user posted image   drago mi je da se ne brines oko CR...ja ti cak pomalo zavidimuser posted image  jesu ti sta spominjali za termin? jer je beba vec veeeelika tako da vjerujem da ce dosta ranije bitiuser posted image
btw dobra kafa!user posted image

palacinko samo se mljackaj bademovim...ja sam zalihe drzave istrosila...sve sam usmrdila i sve mi majice smrde na uzeglouser posted image  a onda otkrijem ono bademovo hollyplant i tu pukne ljubavuser posted image  ne ostavlja fleke na garderobi i ne smrdi...jedna bocica sedmicno user posted image

< Poruku je uredio gagach -- 22.3.2011 8:58:48 >

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

Neposredna veza do poruke: 4165
22.3.2011 9:00:14   
gagach
IZVORNA PORUKA: ziki

Jutro trudnice, jeste li se naspavale, odmorila. Ja nisam, prvo smo se ja i mm zapričali, onda se Nemirko probudio, uplašio jer je mrak a on sam u sobi i plako pa se rasanio. E kad se on smirio i zaspo probudio se Junior. U neka doba oko 2:30, ležim ja na lijevom boku, Nemirko uz mene, grli me i uvrće uho, junior šuta a mm drži ruku na stomaku i oduševljava se i samo ga stariji lupi po sred face i pokazo mu ko je i dalje šampion u šutanjuuser posted image
koja porodicna idilauser posted image  

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 4166
22.3.2011 9:02:59   
lejla31
guten morgen drage trudnjaceuser posted image

leonora meni trudnocu vodi dr. maja i jako sam zadovoljna s njom, zena mi je bukvalno oduzela strah od pregleda i nadam se da cu biti te srece da mi bude na porodu, ljubazna je , pazljiva, posveti ti vrijeme kvalitetno...ma super. a cula sam i da jelena isto nije losa. sta je stobom, kod koga si?
ljubicica 28 ja sam sad au 38.sedmici, tacnije 37sedmica i 5 dana
amam ne mislim nigdje vise iz brckog ici tako da cu se aBd tu i poroditi, ovdje moja dr a i poznato mi je sve.
a mozemo rado otici poslije na kaficu kad budem sa bebacom u tz

user posted image user posted image user posted image nagovjestaj poboljsanja vremenauser posted image user posted image user posted image

amar - 02.05. 2007.

Neposredna veza do poruke: 4167
22.3.2011 9:11:15   
entinte
IZVORNA PORUKA: gagach
entite jaaaaaaaaaaaaao 3700 znaci mene je sada vec strah koliko li to moj beban tezi ondauser posted image user posted image   drago mi je da se ne brines oko CR...ja ti cak pomalo zavidimuser posted image  jesu ti sta spominjali za termin? jer je beba vec veeeelika tako da vjerujem da ce dosta ranije bitiuser posted image

Ne znam ti jos nista, jucer sam isla kod privatnika na zadnju kontrolu ... kod onog naseg zajednickog i rekao mi je da se javim na jezero pa sam poslala poruku svom dr sa jezera da mi da termin za pregled ali jos nemam nikakav odgovor, vjerovatno ce me naruciti za cetvrtak kao i uvijek pa cu se sve sa njim dogovoriti... malac se pravo vrti valjda nema vise ni prostora... da je normalno okrenut kaze dr da bih i njega mogla komotno roditi a ne bebicu od skoro 4 kg user posted image user posted image user posted image  ali eto nadam se da nece biti iznenađenja... 

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 4168
22.3.2011 9:12:26   
lejla31
izgleda da sve imamo nesto zajednicko...nadimak debelauser posted image user posted image user posted image
i mene su neko vece probudili ti bolovi i bogami sam se uplasila ali onda prestadoseuser posted image
bademovo ulje je super, prvu trudnocu sam se samo sa njim mazala i nisam nista popucala, sad kombinujem, nekad bademovo i ulje za masazu iz DMa hippovo,jako lijepo mirise, a tu ima bademovo i jojobino ulje i jos neki vragovi.

amar - 02.05. 2007.

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 4169
22.3.2011 9:25:48   
gagach
Jjoj jeste hippovo divno miriseee i ja sam se sa njim mazala kad mi dosadi biti uzeglauser posted image

ja danas idem na ctg i jedva cekam da vidim ima li kontrakcija ili si ja sve to skupa umisljamuser posted image  pokaze ctg kontrakcije jel tak? ali ako ih ima u tom trenutku...

(odgovor članu lejla31)
Neposredna veza do poruke: 4170
22.3.2011 9:28:45   
sarah
Dobro jutro okrugle zene user posted image
Vidim sve smo jos uvijek 2 u 1.
A ova gagach me svaki put istraumira svojim novim bolovima, kud ces zeno, cekaj reda user posted image
Oooo pa i entinte se konacno javila. Pa ja sad je na bolovanju pa se docepala slobode user posted image
Ja sam ti bila juce gore na Jezeru i ludnica je prava, bas je guzva ali je lijepo i cisto i uredno ako ti sta znaci user posted image
I kod tebe masala krupan bebach. Meni su to do sad govorili, ali mi juce doktor nista ne rece u vezi toga.
Mozes li mi reci koliki je kod tvog bebacha BPD? Taj zadnji od juce?
Lejla31, pa ja i ti smo ista sedmica i cak isti dan trudnoce, zar je moguce? user posted image  Steta sto nisi iz Sarajeva pa da se zajedno poradjamo user posted image
Sto se tice tih ulja kojima se trackate ja koristim Hippovo ulje i super je i lijepo mirise, ali ne pretjerujem sa mazanjem i do sada nisam dobila strije.
Mersiha, i ja sam cula za kantarionovo ulje da je dobro, za masiranje medjice prije poroda.

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

(odgovor članu lejla31)
Neposredna veza do poruke: 4171
22.3.2011 9:30:21   
sarah
IZVORNA PORUKA: lejla31

ljubicica 28 ja sam sad au 38.sedmici, tacnije 37sedmica i 5 dana

Ustvari, ja ti bjezim 1 dan, ja sam 37 sedmica i 6 dana user posted image

(odgovor članu lejla31)
Neposredna veza do poruke: 4172
22.3.2011 9:33:05   
gagach
koliko osluskujemo svoje tijelo na kraju kad stvarno krene necemo ni skontati pa ce nas muzevi poradjati user posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 4173
22.3.2011 9:36:46   
sarah
IZVORNA PORUKA: gagach

koliko osluskujemo svoje tijelo na kraju kad stvarno krene necemo ni skontati pa ce nas muzevi poradjati user posted image

Pa jest, sve neki laznjaci koji nas traumiraju a kad krenu pravnjaci hocemo li biti pametne pa ih znati prepoznati user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 4174
22.3.2011 9:46:14   
ljubičica 28
Jutro user posted image

enči, žao mi je zbog tvog prvog iskustva user posted image

A ja sam iz Busovače i mi vodi dr. Fatima. Za Lisicu se ja nikada ne bih odlučila samo zbog njegovog pristupa pacijentima. Mene je na početku primio u bolnicu zbog krvarenja, vjeruj grozan je bio pri samom prijemu, a poslije se više nikada nije ni pojavio da vidi šta je sa mnom. Dr. Fatima me preuzela i otpustila kući. Tako sam i nastavila kod nje ići. A aBd ona bi me trebala i poroditi. Tebi sretno kod kojeg god dr. budeš išla dalje user posted image .

sarah, znači i ti si izbjegla ginekološki user posted image a tako nas je brinuo user posted image

entinte, mašallah bebare, pa to pravi momak već sad user posted image Znači, ni kod tebe se još ne okreće. Meni je cr već zakazan, samo da sve prođe kako treba user posted image

ziki, tebi baš veselo s tvojim momcima user posted image

gagach, no sikiriki, mora nekako izaći user posted image user posted image

A ja se dosad mazala samo maslinovim i to rijetko, nemam još ni jedne strije i nadam se da ih neću ni dobiti . Drugo ništa nisam mogla koristiti jer su mi svi mirisi smetali i smetaju. Kaže mi čoek da jedva čeka da se porodim samo da može koristiti parfem koji on hoće user posted image

Ostale user posted image user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 4175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  165 166 [167] 168 169   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  165 166 [167] 168 169   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *