sporty mamaa
|
IZVORNA PORUKA: stefania zdravo zene evo ja malo iscitah sta ste pisale preko vikenda...vidim ima novih, pa njima veliki welcome...ja nikako da provalim da li sam usla u sedmi ili cu tek u cetvrtak uci..ne znam..al haj mashallah dobro je...osjecam se ko tenk a ovaj mali ima neke najnovije nacine udaranja, to jest vise nije samo kao da me tek udari, nego Boga mi puca pravo i to u nekim naletima, simultano udara na vise strana odjednom...od jutros sjedi na mojim kukovima ili tako nesto, ne znam noge su mi ko od gume pa se drzim kauca... pitanje...kako ste vi dosle do formulara za maticne celije, da ne moram ici u unitic..jel nekoj to doktor dao?a ne mogu niakko da skontam gdje ko fol da ga downloadujem s stranice one njihove, a kao rekli mi da ga odatle skinem.. vidim sporty mama ima slicnih problema kao ja, to jest hematom kontrakcije i to..pa reko da probam malo da te utjesim..sve sam to imala, ali se pojavilo ok 17 sedmice, to jest dobila sam krvarenje pa tako saznala i za hematom...prije mi niko nista nije bio rekao...uglavnom, samo miruj koliko mozes i pij dabrostone i apaurine, sta ces, draga i bice to ok... ostale i mate mahanje i a sta nam je sa selmom? Stefania hvala. Meni je otkriven vrlo rano, mislim sa 7 tjedana, do sad se kaze dr.skoro povukao i iskljucio mi tablete, samo kaze jos malo mirovanje. A danas bas i nije dan za mirovanja, a koji jeste s malim djetetom Jos mi mala ovih dana imala proljev, ma katastrofa, vidim Jelena i tvoja malena ima temp, pa znas i sama kako je. Moras sebe zanemarit, bas smo se izmorile i ja i ona, jos muz radi, pa sto puta digni je, operi, presvuci.... Hvala Bogu jutros je imala samo jednom, i to sad stigne do wc - a na vrijeme. Jutros je vodila u set_nju ali kako neda ruku i bjezi mi izbjegavam sama ici s njom jer me primorava da trcim za njom a to ne smijem Sad skuhala rucak pa cemak muza da rucamo i malo odspavamo, ako nam ova vrca bude dala, tj, ako bude raspolozena za spavanje... Ne znam kako je kod vas ali meni ovi poslovi po kuci vise idu na zivce , svaki dan isto, peri cisti, peglaj i ostalo grrrrr....... Pozdravljam vas sve...
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 21.3.2011 15:24:43 >
|