|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1298 1299 [1300] 1301 1302   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat]
7.10.2011 15:57:56   
pauza
IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: Arina

Pauzo...ja ovako kontam....februar i mart tesko da ce iko ikud....e vec april nosi neke fine dane i bice setnej .....znaci bebi ce imati ako Bog da u aprilu puna dva mjeseca i reci uzeti ...u tu korpu stane baba do 6 mjeseci i mozda i vise....znaci 4 mjeseca ces moci koristiti tu korpu....znaci april,maj,juni,juli. eventualno august....zavisi od krupnoce bebe...moja kolegica i snaha su do tog uzrasta koristili.....znaci jako je jako korisna....ja kontam i za more ako Bog da moze spavati u tome na plazi....jooojjjj o cem ja kontamuser posted image user posted image ....fakat je ova trudnicka hormonska ludnoca haos.....user posted image user posted image user posted image

Beba moze stati u tu korpu,ali ne vjerujem da ce htjeti tako dugo.user posted image Ja mislim da 2-3 mjeseca maximalno mozes koristiti tu korpu,dok AS koju takodje mozes voziti na kolicima mozes koristiti mnogo duze,bebi je lijepse,nije potpuno u lezecem polazaju i vidi sta se desava oko nje.user posted image

ja se isto bojim da ne moze tako dugo, posebno sto je moj muz rodjen sa 57 cm, pa ako bude na njega, brzo ce je prerasti... a mi planiramo biti cijelo ljeto na moru, tako da vjerujem da bebi nece biti hladno u obicnim kolicima, tj bez korpe... mada mi je sad svaki savjet dobro dosao.... e jos ne znam u kom mjesecu se beba smije bar malo uzdignuti, tj. vozati a da nije u totalno lezecem polozaju?? jer nasa prva setnja bi mogla biti npr u aprilu, kad je bebi vec 2 puna mjeseca.... a krajem jula aBd pola godine? hvala vam svima na savjetima i sorry sto vas peglamuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 32476
7.10.2011 16:00:22   
palachinken
Beba vec sa 4 mjeseca zeli da razgleda oko sebe i onda je mozes dignuti u polulezeci polozaj. 

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 32477
7.10.2011 16:09:18   
animagical
ima li kakvog prenosa uzivo?user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 32478
7.10.2011 16:13:15   
ametist
Minie i Gift Hvala na dobrodoslici i linku, samo sto nisam bas nasla odgovor na moj problem, nemam skracen ni mekan ceerviks nego blago otvoren...uglavnom bice to sve dobro aBd, samo mi teba izdrzati... 

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 32479
7.10.2011 16:24:16   
Gift
Ametist nisam te dobro skontala, a evo ima i ovu tema http://www.ringeraja.ba/googlesearch.asp?cx=003895394721023096174%3Aiqgtm7xvucy&cof=FORID%3A11&q=otvoren+grlic&x=0&y=0 nadam se da ce ti pomociuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu ametist)
Neposredna veza do poruke: 32480
7.10.2011 16:25:35   
Silver
Hej zenice jeste li mi sve na broju i dobro??? Nadam se da jeste!

Mi smo dobro samo se vrti user posted image  puuunooo! user posted image

Drznice misu jedan...nehvalis se da si kupila vec kolica! user posted image  Cestitam! Vec sam ti rekla da su super!

Gerbo draga nedaj se toj temparaturi! user posted image  A kolegicu negdje sacekaj iz coska...user posted image  user posted image

Tajra bila sam danas na siranu kod one tete sto prodaje H&M robicu, i uzeli smo par preeeslatkih stvari! I nasla sam finu pidzamu! user posted image

Curke citam Vas, pa se javim kasnije! user posted image user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu ametist)
Neposredna veza do poruke: 32481
7.10.2011 16:30:49   
sweet BaBy
Lijep pozdrav, nadam se da ste sve dobro.
Ja sam danas bas ko "promjena vremna"user posted image
Isla na kontrolu, ctg uredan, za 6 dana vaginalni pregled ako se do tada ne porodimuser posted image Ali sam se nacekala, jutros bas haos u Vojnoj.
Puno pozdrava za sve. Idem malo citati o cemu ste mahalaleuser posted image

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 32482
7.10.2011 16:41:20   
pahuljica_25
E Gift danas mm bio u Bingu na Šićkom,slikao mi krevetiće a komodica nemaju. Kevetić sam odabrala. Sad sam kanton prevrnula telefonski i ništa nema nigdje,i kad sam skoro odustala sjetim se Adaxa. I uspjela sam naći ono što mi treba,i našla sam i prevoz tako da mi komodica sutra stiže aBduser posted image user posted image user posted image user posted image Mm se ismijao,kaže nemože da vjeruje kako sam snalažljiva,10 brojeva sam okrenula dok nisam uvezala da ,i to stigne na adresu.....i sad sam baš happyuser posted image

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 32483
7.10.2011 16:41:58   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: gerberka

drznice divan je komplet user posted image

a ja ne znam kome da se izjadam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pijem kafu sa vise kolegica i ova jedna ima temperaturu, tek sad sam saznala, hinja se usutila, pa nije feeerrr!!!! a ja osjetim da me uzima..pa kako ljudi imaju srca, vidi mi stomak i šuti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

istu sam ti situaciju ja danas imala, samo sto sam ja vec bolesna....zove me jedna poznanica, navratila bi sa malom malo kod mene, a ja ovamo razvaserila robicu, a i bolesna, kuca haos, kazem joj-pa eto dodji jedino je problem sto sam bolesna pa da ne predje na tebe i malu, kaze ona- ma nema veze i ja samuser posted image , zamisli, ona bi dosla trudnici bolesna, i ne bi ni rekla nego kako meni bi zao djeteta i nje da se razbole ja prva kazem, i bas sam ostala zatecenauser posted image

mene ispod rebara boli, jal dijafragma il ne znam ni ja, XXL trudnice jeste li vi imale tupu bol ispod rebara, kontam da nije od sirenja maternice???

ja odoh kod sveki preko vikenda, veceras krecemo, mozda cu u DZ, strah me da ovaj kasalj ne potraje, valja vikend predeverati....nikad se rijesiti dosadne prehlade, kao malo sam bolje al ne basuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32484
7.10.2011 17:00:31   
Gift
Pahuljice superuser posted image ma snalazljive smo mi zene...drago mi je sto si nasla sve, kad stigne odmah stavljaj slikice...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 32485
7.10.2011 17:31:13   
Sandrich
a gift dok se nisi porodila da te pitam user posted image
gdje po tz se ima kupiti lijepe odjece za bebe i tako te ostale stvari? a vala trebalo bi i meni trudnicke, sutra sam planirala doci u soping pa pisi ako znas gdje,sta user posted image  user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 32486
7.10.2011 17:34:13   
Sandrich
joj pahuljice bas mi je zao sto moras lezat i ne mozes licno ici traziti sto ti treba za bebu user posted image  al eto dobro je da se tako snadjes, pa preko muza......zato ja kontam sve to usput lagano kupovati jer kakva sam hafifna mogla bi i ja zavrsiti na strogom mirovanju user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 32487
7.10.2011 17:37:51   
Vodolija83
Zenice moje,ja stigla kuci prije nekih pola sata.Cijeli dan zujala sa mm.Opekotine su se prilicno smanjile,al sinoc je bilo strasno.Uglavnom u Jomelopu je spas user posted image
Danas sam zvala dr.Murtezica da se narucim za CTG i rekao mi je da dodjem u ponedjeljak oko 13 h.
Eto taman sam i ovjerila knjizicu danas,ali nalaze nisam vadila jos,to mu ostajem duzna za sljedeci put.
Srela sam i nasu Anicu u Adax-u user posted image

E koga zanima izdajalica evo finih vijesti.Ja nisam imala namjeru kupovati izdajalicu,osim ako za tim bude potrebe,ali dobila nekidan knjizicu sa popustima u DM-u (dobije se kad imate 10 naljepnica u kartici) i 1 kupon od 25 % popusta na bilo koji odabrani artikl.Danas odemo u DM i kupimo Aventovu izdajalicu za 80 KM,a inace kosta 106,70 KM i dobijemo sterilizator sa 2 manje i 2 vece Avent bocice gratis .Eto,ko voli,nek izvoli,isplati se !

Hvala vam svima jos jednom na brizi user posted image
Svim prehladjenim user posted image sto brzi oporavak,i sta reci nego ...znam kako vam je...ali samo nastavite sa prirodnim preparatima i sve ce doci na svoje mjesto.Jest da malo duze traje,al sto je sigurno,sigurno...

Uhhh,ja evo sad pijem sok od cvekle,bljak...

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 32488
7.10.2011 17:50:09   
Gift
Sandrich bebece stvari sam kupovala u Bingu, Turbo limacu, Azelu i Dramaru, nesto preko PIK-a, ali dosta toga su mi roditelji kupili u Sa, a cula sam da ima jako dobra prodavnica na Slatini do prodavnice Gorenje i u Omegi u Lukavcu, ...a sto se tice trudnicke odjece davno sam nesto nasla u BIngu i Azelu, kako ja nisam bila pokretna tako mi nije ni trebalo...

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 32489
7.10.2011 17:51:56   
Sandrich
ok, hvala puno na informacijama user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 32490
7.10.2011 17:52:24   
Vodolija83
Sad vas pomalo citam,ovih dana sam bas prezauzeta nekim poslovima po kuci,pa bebi robicom i peglanjem i pripremom neke zimnice koja mi je eto sinoc sto bi rekli,dohakala.
Sensia,vidim ti mislis ja se juce skitala,a ja preumorna,uhvatila me neka "rintomanija".Samo nesto pospremam,nemam mira.
Anice,bice pepih stvarcica za malu curu iz Pariza.Weeeeeeeeeee ! A danas je legla i oprema za sobicu...user posted image
Pahuljice,samo ti miruj,vidis da si se opet snasla.Samo nek bebac stigne zdravo,a sve ce on imati aBd user posted image
Bebice,tebe pekmez spasi hvala Bogu!
Minie,Sweet baby,Babilonko... sitno,sitno... user posted image
Gerbo,cestitke na 6-om user posted image
Drznice,super kolica user posted image Svidja mi se kombinacija boja user posted image
Hannice,mislim da sam te sanjala sinoc kao nasu najzgodniju trudnjacu user posted image
Silver,gdje je taj stand na Siranu?
Ametist dobro nam dosla user posted image
Zanzibarko,to su kolica od Drzniceuser posted image
Mama21e,drzi se !

Neke sam sigurno izostavila,al evo veeeeliki user posted image user posted image

Usput,Pahuljica i ja sutra aBd prelazimo u XXL user posted image

Neposredna veza do poruke: 32491
7.10.2011 18:12:27   
Silver
Vodolijo drago mi je da se oporavljas od opekotina user posted image  a stvarno su one strasnapovreda, uzas...imala sam blazih iskustava nego ti a bila su bolna, mogu misliti tebi....user posted image  ali ti to "muski" podnosis user posted image  Svaka cast!
Taj stand ti je kad udjes sa titove, ides odmah sa ulaza desno, pored onoga sto prodaje knjige i u tom nizu prvi ili drugi stand je taj sa djecijim stvarima izlozeno je i vani, nemozes fuliti! Vise ima zenskih stvarcica trenutno i za malo vece bebe, ali moze se probrati! Pa eto cim budes u gradu, navrati i tu, nije naodmet pogledati, a ja cu ovih dana i u Tiffany ici!

* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 32492
7.10.2011 18:19:26   
tajra26
evo drage moje i ja da se javim...danas sam bila na pregledu i prvi put me doktor pregledao vaginalno uh bas je gadno i bas me boljelo.... ugalavnom ctg je hB dobar ja se super osjecam nisam jos nista otvorena, rekao mi da dodjem u ponedjeljak....
bas sam nekako tuzna...valjda zbog ovog vremena ili sta vec...za posteljicu mi nista nije rekao... eh da bilo mi je smijesno kad je rekao " izvini malo te boljelo ali morao sam bebici gurnuti glavu" pile moje malo nece napolje...a mama jedva ceka da ga drzi u narucju aBd.....
neki glupitis me opaliouser posted image
grebo cestitke na 6-om i ne sekiraj se samo prekrizi i dovidjenja bas bezobrazlukuser posted image
drznice kolica su super i mi zelimo nesto slicno user posted image
vodolijo drago mi je da si bolje :)
silver slikaj nam brzo sta si kupila...
sensia se nesto usutila ???
hajmo zene sta skrivate te stvarcice dajte slikica :)))))

ljubimo vas moj bebi i ja....

< Poruku je uredio tajra26 -- 7.10.2011 18:23:36 >

Neposredna veza do poruke: 32493
7.10.2011 18:29:28   
Silver
Slikacu cim mi vrate digitalnu, nije kod mene trenutno! Ma meni je sve slatko, tako sicusno...ponekad nemogu da vjerujem da ce ono moci lutki a ne bebi, a sve uzimam 56 i 62 ali ipak! user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 32494
7.10.2011 18:53:20   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Srela sam i nasu Anicu u Adax-u user posted image

E koga zanima izdajalica evo finih vijesti.Ja nisam imala namjeru kupovati izdajalicu,osim ako za tim bude potrebe,ali dobila nekidan knjizicu sa popustima u DM-u (dobije se kad imate 10 naljepnica u kartici) i 1 kupon od 25 % popusta na bilo koji odabrani artikl.Danas odemo u DM i kupimo Aventovu izdajalicu za 80 KM,a inace kosta 106,70 KM i dobijemo sterilizator sa 2 manje i 2 vece Avent bocice gratis .Eto,ko voli,nek izvoli,isplati se !

Vodolija bas mi je drago da smo se srele i onako malo ispricale mimo vjezbica i RR user posted image

Dala si mi super ideju za izdajalicu, i ja sam danas bila u DM-u, i dobila tu knjizicu sa kuponima i bas gledala taj prvi kupon -25% i kontam za sta bi njega mogla koristiti. Danas sam kupila u DM-u  torbu za kolica, super je. I kad sam platila na kasi mi ona dala tu knjizicu. Samo me strah kontam ko zna hocu li moci dojiti da ne kupim bezveze izdajalicu user posted image Ali onda dobijem s njom i sterilizator i flasice, pa cu to koristiti user posted image Joj ja sta god kupujem samo kontam hoce li to meni uopste trebati, a ne mogu nicemu da odolim da ne kupim. user posted image
Jel samo na kasi das onaj kupon i to je to?

Sad se ti malo primiri i cuvaj, sad je tebi  9.-ti user posted image Drago mi je da su opekotine bar malo bolje.

Neposredna veza do poruke: 32495
7.10.2011 18:54:35   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sonja

Anice masala cura velikauser posted image
koliko si dobila na kilazi? mene vise stid govoritiuser posted image

Hvala ti Sonja user posted image Mi smo u plusu 8 kg za sada, ali tek sada slijedi ljepljenje kilica user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 32496
7.10.2011 19:08:03   
Vodolija83
Hej Anice,i meni je pravo drago sto smo se srele user posted image
I ja sam se dvoumila oko izdajalice i htjela je kupiti bas ono ako mi bude trebala,ali ipak,ova akcija je samo za oktobar.Ma ja se nadam da ce biti mlijeka aBd,dacu sve od sebe da krene !
A jeste,samo onaj prvi kupon das na kasi.To je mm palo napamet,da iskoristimo kupon u ovu svrhu,jer se na manje iznose bas i ne isplati,a vazi samo za 1 artikl. Mislim bas se isplati to sve za 80 KM kupiti...iako je meni sveki vec kupila chicco bocice,nisu ni ove na odmet,a jos i sterilizator.user posted image
Povoljnije ne bi smo mogle naci sigurno.
I da znas,vrijeme je da primirim malo,bas sam ovih dana bila u akciji haos.Evo jos veceras jedna tura peglanja i dosta od mene.

A Silver,hvala ti na info user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 32497
7.10.2011 19:15:21   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: Silver

Vodolijo drago mi je da se oporavljas od opekotina user posted image  a stvarno su one strasnapovreda, uzas...imala sam blazih iskustava nego ti a bila su bolna, mogu misliti tebi....user posted image  ali ti to "muski" podnosis user posted image  Svaka cast!
Taj stand ti je kad udjes sa titove, ides odmah sa ulaza desno, pored onoga sto prodaje knjige i u tom nizu prvi ili drugi stand je taj sa djecijim stvarima izlozeno je i vani, nemozes fuliti! Vise ima zenskih stvarcica trenutno i za malo vece bebe, ali moze se probrati! Pa eto cim budes u gradu, navrati i tu, nije naodmet pogledati, a ja cu ovih dana i u Tiffany ici!

I da...tek sad vidim da si napisala da sve ovo "muski" podnosim.Vjeruj mi,tako nekako...jer sam navikla i na puno gore stvari,svasta me snaslo u toku ove trudnoce,nadam se da mi Bog dati barem laksi porod poslije svega sto sam prosla.
A sinoc sam se sama sebi cudila,zalila se onom vrelom vodom,butine bride,gore,srvene se,plikovi vec izbacili,a ja stavila obloge i onako u suzama nastavila raditi sto sam pocela,ccc...ma budala prava.Ja kad nesto pocnem,dok crknem ne prestajem...

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 32498
7.10.2011 21:01:18   
drznica
Vodolijo nije ova kombinacije boja. Komplet je be boje...i meni je ova sa slike super, slikat cu veceras mozda pa cu staviti...i imamo super stvarcica sto smo dobili, pa cemo nesto i vama pokazati

< Poruku je uredio drznica -- 7.10.2011 21:02:24 >

Neposredna veza do poruke: 32499
7.10.2011 21:07:45   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: drznica

Vodolijo nije ova kombinacije boja. Komplet je be boje...i meni je ova sa slike super, slikat cu veceras mozda pa cu staviti...i imamo super stvarcica sto smo dobili, pa cemo nesto i vama pokazati

Ma ja sve preletila samo,pa nisam primjetila da si napisala da je druga kombinacija,al vjerujem da je i ta super,jer su kolica stvarno lijepa user posted image
Hajde,hajde...slikaj da malo parimo oci user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 32500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1298 1299 [1300] 1301 1302   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1298 1299 [1300] 1301 1302   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *