palachinken
|
(c) 2002-2011 Ringaraja.Net, Ringeraja.ba Sva prava zadržana IZVORNA PORUKA: pauza Arina, evo broja 063741003, mislim da je zena Sanela, a cikino ime sam zaboravila... zive na stupu u novim zgradama kod OMV pumpe, lako je naci... eh sad si me zbunila sa ovim 3 u 1... (posto je i moja beba januarska), zar mislis da ces je sa 5,6,7 mjeseci vozati u korpi (naveta ili kako vec)? ja kontala da mi ona upste ne treba, vec kolica sa lezecim polozajem.... nama je problem tezina kolica jer smo na 5. spratu bez lifta:-(( help!!! Isti slucaj i kod mene, pa smo kupili Brevi Grillo (http://www.brevi.eu/en/prodotti-prima-infanzia/a-passeggio/grillo.html)kolica, imas ih kupiti na www.bimaco.net, tezina im 5.9kg i dosta su ušušna, pa ja ponesem i bebu i kolica odjednom uz stepenice. Imaju i zimsku navlaku, bas je lako njima upravljati, jednom rukom, ma i bez ruku :) I super su za grad, provlace se izmedju parkiranih auta, po uskim haustorima, svuda. Ako se odlucis, trazi verziju 2.0, jer se ona zastita od sunca moze skroz spustiti, to zlata vrijedi.