|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1296 1297 [1298] 1299 1300   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat]
7.10.2011 10:57:45   
Arina
Gerbice cestitam....hvala Bogu ide to ...sto kaze Silver ide to polako ali sigurno....

Bravo dragauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 32426
7.10.2011 11:03:07   
mama21e
Gerberko cestitam na 6. mjesecu user posted image user posted image user posted image da aBd i ti i bebica budete u najboljem stanju user posted image user posted image user posted image user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32427
7.10.2011 11:07:19   
minie
Jutro drage moje

Uh ja se danas pravo naspavala, jeste da sam ustajala nekoliko puta u wc, ali sam svaki put odmah zaspala, za nepovjerovati :)

Pahuljica_25 odgovorila sam na pp user posted image

Gerbo cestitke na ulasku u 6 mjesec user posted image

Vodolijo drago mi je sto ti je bolje, od sada samo odmaraj, neka drugi sve rade za tebe user posted image

Ostale user posted image cestitam na sedmicama, mjesecima i zelim sve najbolje na pregledima

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 32428
7.10.2011 11:07:54   
mama21e
Drage ja sinoc nikako nisam spavala, kao da sam vodila bitku neku. Zaspem pa se probudim i zateknem se u neodgovarajucem polozaju pa se onda opet vratim i sve tako cijelu noc. Jos me drzi nekakva nervoza u stomaku al je hvala Bogu puno bolje nego jucer. user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 32429
7.10.2011 11:20:28   
gerberka
hvala vam žene drage user posted image  jer ja ne mogu da vjerujem da smo ovako daleko dogurali user posted image  a još ćemo dalje sve do 9. akoBogda..a tako i sve trudnice user posted image

mama21e ne daj se draga, svaki dan ce biti sve stabilnije akoBogda user posted image

Vodolijo drago mi je sto ti je bolje, super, samo polako user posted image

idem da vas citam, procitala sam na preskoke, imala sam puno posla user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 32430
7.10.2011 11:26:55   
Anica1
Mi sinoc bili na kontroli, doktorica zadovoljna svim mjericama, kilazom i mamice i bebice user posted image bebi nam ima 1,800. I da, definitivno je mamina CURICA user posted image user posted image user posted image Konacno da sada mozemo kupiti i nesto roza, do sada sveneke neutralne boje, sad mami moze svojoj curici pupiti i neku zensku boju user posted image user posted image Tatica nam ide u Paris sutra i vec spremam spisak stvari u roza bojici hehehehe

Mi smo konacno zavrsili i sa tapeticama, ko da sam znala uzela sam ljubicaste tapetice u spavacoj user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32431
7.10.2011 11:28:24   
Sonja
grebo estitam na 6.mjesecuuser posted image user posted image

e kad se sjetim ono na pocetku zeleni ticker pa gledam reko kad cu ja na crveni..daleko se cinio a bgm zacas dodje..ja isto ne mogu da vjerujem da sam u 8.mj a ni mmuser posted image
kaze on:de ba nisi ti to dobro izracunalauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32432
7.10.2011 11:30:50   
pauza
gerbo, cestitam od srcauser posted image user posted image user posted image
arina, ja sam isla gledati kolica kod jednog cike, tj bracni par, dovoze kolica iz italije, ali je onama pokazao chicco i cam, nije spominjao da ima peg perego... eh sad ne znam je li to taj?? i jesu jeftinija kolica nego u prodavnici, ali ne sad ono duplo jeftinije i sl... npr. ona lite way kolica su u radnji oko 500-550km, a kod njih je 450km... mozda je na onim 3 u 1 jos veca razlika u cijeni, ali ja ta nisam ni gledala.... a nasla sam ih preko pik.ba i market.ba... ako hoces potrazicu broj pa ti dam..
pusa:-*

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 32433
7.10.2011 11:42:40   
Sonja
Anice masala cura velikauser posted image
koliko si dobila na kilazi? mene vise stid govoritiuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 32434
7.10.2011 11:52:47   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Zenice moje drage,ja vam se nisam javila cijeli dan...i sad se javljam u suzama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pravila domacica kompot od sljiva i sa te tegle trebaju da prokuhaju.Nisu mi mogle stati ni u jednu od mojih serpi i svekar mi donese pretis.
I kuhale tako tegle 10 min.i ja da prospem vodu u sudoper,zalijem se onako vrelom vodom tek s sporeta po nogama,lijevi but sigurno 15-ak cm,a na desnom 3 fleke,stim da na lijevom vec imam podobar plik.Joj sta mene nece snaci,evo same mi suze idu na oci od boliuser posted image user posted image user posted image

Joj...ja tek procitala sta je bilo.user posted image Bas mi zao.user posted image user posted image user posted image
Nadam se da si dobro,i da nije strasna opekotina.user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 32435
7.10.2011 12:02:01   
Hannica
Gerberko cestitke na 6-om mjesecu.user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 32436
7.10.2011 12:03:20   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Anica1

Mi sinoc bili na kontroli, doktorica zadovoljna svim mjericama, kilazom i mamice i bebice user posted image bebi nam ima 1,800. I da, definitivno je mamina CURICA user posted image user posted image user posted image Konacno da sada mozemo kupiti i nesto roza, do sada sveneke neutralne boje, sad mami moze svojoj curici pupiti i neku zensku boju user posted image user posted image Tatica nam ide u Paris sutra i vec spremam spisak stvari u roza bojici hehehehe

Mi smo konacno zavrsili i sa tapeticama, ko da sam znala uzela sam ljubicaste tapetice u spavacoj user posted image

Anice superuser posted image user posted image user posted image fina bebaca masaAllah

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 32437
7.10.2011 12:14:13   
Hannica
Ja jutros isla nalaze vadit,krv i urin.Joj kako mi je bilo mrsko ustati,vani hladno...prava jesen....brrr...Kad sam se vratila opet se zavalim u krevet i spavala dok me mm nije probudio da pijemo user posted image .
Nesto razmisljam da danas operem bebi robicu,ne znam jel mi rano?

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 32438
7.10.2011 12:17:54   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Hannica

Ja jutros isla nalaze vadit,krv i urin.Joj kako mi je bilo mrsko ustati,vani hladno...prava jesen....brrr...Kad sam se vratila opet se zavalim u krevet i spavala dok me mm nije probudio da pijemo user posted image .

ja stavila robicu na pranjeuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 32439
7.10.2011 12:21:36   
drznica
Da se malo javim, dok se paprike kvrckaju user posted image
Nisam otisla na vjezbice, jer mi je kuci haos, pocela prati user posted image odjecu i kad sam pogledala soba zatrpana...Juce smo kupili i kolicauser posted image Zapravo poslala moja prijateljica iz NY novac da se kupe, nasla sam super ponudu preko pika(jedna od vas je preporucila). Cam combi family. Tako smo za 500KM dobili kolica, torbu, korpu i ona dio zimski sto se zakopca da ne puše bebi.Imamo AS za ta kolica, tako da smo 3u1.Bež su boje i super ocuvana, kupljena u baby centru u januaru ;))) Sad cu vam staviti sliku koja su kolica, a posto sam sve oprala, kad se osuši, stavicu slike svoje user posted image
user posted image

Evo takva su kolica, samo bež user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 32440
7.10.2011 12:30:46   
senka27
Hannice sad smo pravee drugarice hehuser posted image user posted image nego i ja sam jutros to isto radila

vadila krv i urin za nalaze...i nekako me malo grlo steze kao da bih da kasljem...ali udarila sam po pekmezu user posted image

po Bebicinoj preporuci...user posted image

Gerbo cestitam mila eto sad ce to zacas akoBogda user posted image user posted image

Vodolijo pazi seeeeuser posted image user posted image i zelim da ti to prodje sto prije...

A Babilonkooo pa ti josss radisuser posted image e svaka ti cast...bas si puna energije...user posted image

zelim vam lijep i ugodan viken..mazite pupe i mazite muzice...uzivajte u toplini vasih domova (rekose da ce biti hladno) mene

nece biti do daljnjeg imam malu turneju po BiHuser posted image (obilazak najmilijih,nisam pjevacica user posted image )

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 32441
7.10.2011 12:34:30   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: Hannica

ja stavila robicu na pranjeuser posted image

Eh,i ja cu onda...kad tebi nije rano,nije ni meni.user posted image Samo ne znam sto se odluci za ovaj dan pored onako lijepog vremena. Jel neko susi bebi robicu u susilici?

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 32442
7.10.2011 12:41:56   
Hannica
Drznice kolica su super.Ja za 500 KMdobila samo kolica.user posted image Moram naci neku torbu finu,kvalitetnu a vrlo povoljnu.user posted image
Zna li neko gdje ima takvih?user posted image
Senka.user posted image Ja,hvala Bogu,nemam problema s grlom,nikad me nije zabolilo (u zivotu) user posted image . Bas imam dobar imunitet,hB,a nije mi jasno kako s obzirom da sam alergicna na sve sto je zdravo.user posted image
Senka svidjaju mi se tvoje okice.user posted image Navijam da mi bar jedna bebica ima zelene s obzirom da su kod mm zelene.user posted image

< Poruku je uredio Hannica -- 7.10.2011 12:42:28 >

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 32443
7.10.2011 12:43:23   
Arina
Pauzo...draga hvala na info. posalji mi broj...i odakle je ciko.....mozda se u medjuvremenu promijenio njegov asortiman...jer i prije je puno vise imao chicovih ....a sa peg perego je nesto kocilo...ma mozda je cova sad presalto se....hi hi hi...a vidim ni ova Cam nisu losa sto je  drznica kupila....

Nadam se da ce nam jos neke zenice dati info o povoljnijoj kupnji kolica....ja bi najradije Peg -Perego jer ih snaha ima i jako jako su dobra i udobna....posto moja bebi dolazi krajem januara dok se iskobeljamo iz 40-tine eto proljeca i korpa koja dode u ovim 3u1 ce mi cijelo ljeto sluziti...a As isto iz kompleta za iznjeti bebu i kad se s njom kuda ide(kntrola,mami...)zato su mi ova 3u1 bas dobra....

Kakva ste kolica ostale kupile ili kontale kupitiuser posted image

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 32444
7.10.2011 12:47:46   
Arina
Hanice...ja planiram...jer sam kupila susilicu kad je mom sinu bilo 6mjeseci i uvijek sam sve susila u njoj,....super i bez problema ikakvih....i robica je uvijek ko iz prodavnice...najljepse frotir i plis se ponasaju budu ko paucina mekani....hi hi hi....a i ide zima a bebi dolazi...nebi nasusio nikako a posto smo u gradu ves koji susim vani ....cisto smrdi na smog....dzaba i omeksivacuser posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 32445
7.10.2011 12:49:47   
Hannica
Ma susim i ja Haninu robicu,ali cini mi se da se malo skupi.user posted image Mozda je to rjeenje za moje probleme,svakako ne mogu naci malih brojeva.user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 32446
7.10.2011 12:52:15   
Hannica
Gerberko sad citam da otkazujes kafu za veceras.user posted image Hajd svrati bar malo,ovo je meni,mozda,zadnja kafica dok sam jos 3 u 1, a poslije ko zna hocu li uspjeti ikako izaci sa 3 indijanca.user posted image Bilo bi mi drago da se upoznamo.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 32447
7.10.2011 12:52:58   
Arina
je je u pravu si....hi hi ...tamam ce biti na mjeru....to sa susilicom moras uvijek ,ontati da ce malo uci u susilicu....ja to vec navikla i kad kupujem te pamucne stvari uvijek kupim malo komotnije dok se skupi bude tamam ...jedino sintetika ne ulazi...ali toga ionako sve manje ima....

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 32448
7.10.2011 12:53:33   
pauza
Arina, evo broja 063741003, mislim da je zena Sanela, a cikino ime sam zaboravila... zive na stupu u novim zgradama kod OMV pumpe, lako je naci...
eh sad si me zbunila sa ovim 3 u 1... (posto je i moja beba januarska), zar mislis da ces je sa 5,6,7 mjeseci vozati u korpi (naveta ili kako vec)? ja kontala da mi ona upste ne treba, vec kolica sa lezecim polozajem.... nama je problem tezina kolica jer smo na 5. spratu bez lifta:-(( help!!!

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 32449
7.10.2011 12:53:49   
drznica
Predlazem da pratite pik.ba stvarno bude super stvari za malo parauser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 32450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1296 1297 [1298] 1299 1300   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1296 1297 [1298] 1299 1300   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *