Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 7.10.2011 11:07:54
mama21e
Drage ja sinoc nikako nisam spavala, kao da sam vodila bitku neku. Zaspem pa se probudim i zateknem se u neodgovarajucem polozaju pa se onda opet vratim i sve tako cijelu noc. Jos me drzi nekakva nervoza u stomaku al je hvala Bogu puno bolje nego jucer.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 7.10.2011 11:20:28
gerberka
hvala vam žene drage jer ja ne mogu da vjerujem da smo ovako daleko dogurali a još ćemo dalje sve do 9. akoBogda..a tako i sve trudnice
mama21e ne daj se draga, svaki dan ce biti sve stabilnije akoBogda
Vodolijo drago mi je sto ti je bolje, super, samo polako
idem da vas citam, procitala sam na preskoke, imala sam puno posla
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 7.10.2011 11:26:55
Anica1
Mi sinoc bili na kontroli, doktorica zadovoljna svim mjericama, kilazom i mamice i bebice bebi nam ima 1,800. I da, definitivno je mamina CURICA Konacno da sada mozemo kupiti i nesto roza, do sada sveneke neutralne boje, sad mami moze svojoj curici pupiti i neku zensku boju Tatica nam ide u Paris sutra i vec spremam spisak stvari u roza bojici hehehehe
Mi smo konacno zavrsili i sa tapeticama, ko da sam znala uzela sam ljubicaste tapetice u spavacoj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 7.10.2011 11:28:24
Sonja
grebo estitam na 6.mjesecu
e kad se sjetim ono na pocetku zeleni ticker pa gledam reko kad cu ja na crveni..daleko se cinio a bgm zacas dodje..ja isto ne mogu da vjerujem da sam u 8.mj a ni mm kaze on:de ba nisi ti to dobro izracunala
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 7.10.2011 11:30:50
pauza
gerbo, cestitam od srca arina, ja sam isla gledati kolica kod jednog cike, tj bracni par, dovoze kolica iz italije, ali je onama pokazao chicco i cam, nije spominjao da ima peg perego... eh sad ne znam je li to taj?? i jesu jeftinija kolica nego u prodavnici, ali ne sad ono duplo jeftinije i sl... npr. ona lite way kolica su u radnji oko 500-550km, a kod njih je 450km... mozda je na onim 3 u 1 jos veca razlika u cijeni, ali ja ta nisam ni gledala.... a nasla sam ih preko pik.ba i market.ba... ako hoces potrazicu broj pa ti dam.. pusa:-*
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 7.10.2011 11:52:47
Hannica
IZVORNA PORUKA: Vodolija83
Zenice moje drage,ja vam se nisam javila cijeli dan...i sad se javljam u suzama
Pravila domacica kompot od sljiva i sa te tegle trebaju da prokuhaju.Nisu mi mogle stati ni u jednu od mojih serpi i svekar mi donese pretis. I kuhale tako tegle 10 min.i ja da prospem vodu u sudoper,zalijem se onako vrelom vodom tek s sporeta po nogama,lijevi but sigurno 15-ak cm,a na desnom 3 fleke,stim da na lijevom vec imam podobar plik.Joj sta mene nece snaci,evo same mi suze idu na oci od boli
Joj...ja tek procitala sta je bilo. Bas mi zao. Nadam se da si dobro,i da nije strasna opekotina.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 7.10.2011 12:03:20
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Anica1
Mi sinoc bili na kontroli, doktorica zadovoljna svim mjericama, kilazom i mamice i bebice bebi nam ima 1,800. I da, definitivno je mamina CURICA Konacno da sada mozemo kupiti i nesto roza, do sada sveneke neutralne boje, sad mami moze svojoj curici pupiti i neku zensku boju Tatica nam ide u Paris sutra i vec spremam spisak stvari u roza bojici hehehehe
Mi smo konacno zavrsili i sa tapeticama, ko da sam znala uzela sam ljubicaste tapetice u spavacoj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 7.10.2011 12:14:13
Hannica
Ja jutros isla nalaze vadit,krv i urin.Joj kako mi je bilo mrsko ustati,vani hladno...prava jesen....brrr...Kad sam se vratila opet se zavalim u krevet i spavala dok me mm nije probudio da pijemo . Nesto razmisljam da danas operem bebi robicu,ne znam jel mi rano?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 7.10.2011 12:17:54
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Hannica
Ja jutros isla nalaze vadit,krv i urin.Joj kako mi je bilo mrsko ustati,vani hladno...prava jesen....brrr...Kad sam se vratila opet se zavalim u krevet i spavala dok me mm nije probudio da pijemo . Nesto razmisljam da danas operem bebi robicu,ne znam jel mi rano?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 7.10.2011 12:21:36
drznica
Da se malo javim, dok se paprike kvrckaju Nisam otisla na vjezbice, jer mi je kuci haos, pocela prati odjecu i kad sam pogledala soba zatrpana...Juce smo kupili i kolica Zapravo poslala moja prijateljica iz NY novac da se kupe, nasla sam super ponudu preko pika(jedna od vas je preporucila). Cam combi family. Tako smo za 500KM dobili kolica, torbu, korpu i ona dio zimski sto se zakopca da ne puše bebi.Imamo AS za ta kolica, tako da smo 3u1.Bež su boje i super ocuvana, kupljena u baby centru u januaru ;))) Sad cu vam staviti sliku koja su kolica, a posto sam sve oprala, kad se osuši, stavicu slike svoje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 7.10.2011 12:34:30
Hannica
IZVORNA PORUKA: Bebica11
IZVORNA PORUKA: Hannica
ja stavila robicu na pranje
Eh,i ja cu onda...kad tebi nije rano,nije ni meni. Samo ne znam sto se odluci za ovaj dan pored onako lijepog vremena. Jel neko susi bebi robicu u susilici?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 7.10.2011 12:41:56
Hannica
Drznice kolica su super.Ja za 500 KMdobila samo kolica. Moram naci neku torbu finu,kvalitetnu a vrlo povoljnu. Zna li neko gdje ima takvih? Senka. Ja,hvala Bogu,nemam problema s grlom,nikad me nije zabolilo (u zivotu) . Bas imam dobar imunitet,hB,a nije mi jasno kako s obzirom da sam alergicna na sve sto je zdravo. Senka svidjaju mi se tvoje okice. Navijam da mi bar jedna bebica ima zelene s obzirom da su kod mm zelene.
< Poruku je uredio Hannica -- 7.10.2011 12:42:28 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 7.10.2011 12:43:23
Arina
Pauzo...draga hvala na info. posalji mi broj...i odakle je ciko.....mozda se u medjuvremenu promijenio njegov asortiman...jer i prije je puno vise imao chicovih ....a sa peg perego je nesto kocilo...ma mozda je cova sad presalto se....hi hi hi...a vidim ni ova Cam nisu losa sto je drznica kupila....
Nadam se da ce nam jos neke zenice dati info o povoljnijoj kupnji kolica....ja bi najradije Peg -Perego jer ih snaha ima i jako jako su dobra i udobna....posto moja bebi dolazi krajem januara dok se iskobeljamo iz 40-tine eto proljeca i korpa koja dode u ovim 3u1 ce mi cijelo ljeto sluziti...a As isto iz kompleta za iznjeti bebu i kad se s njom kuda ide(kntrola,mami...)zato su mi ova 3u1 bas dobra....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 7.10.2011 12:47:46
Arina
Hanice...ja planiram...jer sam kupila susilicu kad je mom sinu bilo 6mjeseci i uvijek sam sve susila u njoj,....super i bez problema ikakvih....i robica je uvijek ko iz prodavnice...najljepse frotir i plis se ponasaju budu ko paucina mekani....hi hi hi....a i ide zima a bebi dolazi...nebi nasusio nikako a posto smo u gradu ves koji susim vani ....cisto smrdi na smog....dzaba i omeksivac
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 7.10.2011 12:52:15
Hannica
Gerberko sad citam da otkazujes kafu za veceras. Hajd svrati bar malo,ovo je meni,mozda,zadnja kafica dok sam jos 3 u 1, a poslije ko zna hocu li uspjeti ikako izaci sa 3 indijanca. Bilo bi mi drago da se upoznamo.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 7.10.2011 12:52:58
Arina
je je u pravu si....hi hi ...tamam ce biti na mjeru....to sa susilicom moras uvijek ,ontati da ce malo uci u susilicu....ja to vec navikla i kad kupujem te pamucne stvari uvijek kupim malo komotnije dok se skupi bude tamam ...jedino sintetika ne ulazi...ali toga ionako sve manje ima....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 7.10.2011 12:53:33
pauza
Arina, evo broja 063741003, mislim da je zena Sanela, a cikino ime sam zaboravila... zive na stupu u novim zgradama kod OMV pumpe, lako je naci... eh sad si me zbunila sa ovim 3 u 1... (posto je i moja beba januarska), zar mislis da ces je sa 5,6,7 mjeseci vozati u korpi (naveta ili kako vec)? ja kontala da mi ona upste ne treba, vec kolica sa lezecim polozajem.... nama je problem tezina kolica jer smo na 5. spratu bez lifta:-(( help!!!