Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja jos krmam po krevetu...boli me svaka kost...karlica rastura...sta je ovoooo...prestane li ovo nekad? vjerovatno kad se porodim danas u jedan moram dr u skerlicevu..ne znam kako cu se popeti do tamo
vrijeme je savrseno aaaaaaaaaa...al eto ko najavise neko sunce sutra...
Gagach prestane kad se porodis to, ali drugo zaboli . Zato ja svakoj trudnici kazem spavaj i odmaraj dok mozes, ja od sedmog mjeseca nisam mogla ni da sjedim, a ne da lezim, imala sam osjecaj raspadam se
Ma vrijeme nam za 11....aaaaa evo presta trenutno snijeg , a prije dva minuta vejao uveliko da sam mislila da nece za pet dana prestati
mersiha jeste u 1...a tako mi je mrsko... evo ubacila sam u masinu drugu turu bebi stvari...treba peglati to poslije...
Joj Gagach i meni je tako mrsko ici ali moram jako me boli dva dana ispod stomaka pa da vidim sta mi je to.
Da ti to uveliko pripremas sve,ja jos nista,cekam mamu da mi dodje iz sarajeva.
Javices se svakako da nam ispricas sta je bilo kod dr?
puuussssaaa
ma nema sta ovo je cisto da se tuspasim kod dr...ali svakako cu se javiti nedostaju mi odlasci na uz ja sam isla svake 2 do 3 sedmice...sad mi bas fali...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
ma nema sta ovo je cisto da se tuspasim kod dr...ali svakako cu se javiti nedostaju mi odlasci na uz ja sam isla svake 2 do 3 sedmice...sad mi bas fali... [/quote]
...zar sada ne bi trebalo da idemo svake sedmice Ja nemam namjeru peglati bebi stvari, oprala na 70 stepeni i lijepo složila i to je to iili griješim, možda ipak peglati...
Entinte ne pitamo jer znamo da si ti vikendom zauzeta svojim muzekom ;) i da odmaras i uzivas, da te slabo ima sa nama. Cim dodje vikend mi te slabije ocekujemo na rr
Nedo ne znam sta da ti kazem, ja peglam sve i nama, cak i carape pa tako peglam i Ani. Nikad nista ni nama, a ni njoj ne obucem neispeglano, ali to je sve individualno od osobe do osobe. Bitno je da dva puta na ispiranje vratis bebi stvari.
bogammi sam ja prvo sprzila sve na 90 stepeni i onda dobro ispeglam..pogotovo bodice i ono sto ide u dodir direktno sa bebinim tijelom... mislim da je vazno ispeglati bar u pocetku....
Ma šalim se draga nego nemam naviku od kuće da tipkam zapravo imam dosta posla po kuci tako da ne znam ni kako vikend prođe... odbrojavam dane do 18. marta kada cu napokon ako Bog da na odmor
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Drage moje vidim niko nije pitao za mene cijeeeeli vikend Samo da vas pozdravim. Imate od mene i pupe...
Entinte evo pitamo kako da ne,ma suti nepitaju one ni za mene.hehehehe
kako si ti?
mene idalje boli ispod stomaka.
Ej draga ja sam hvala Bogu super, cijeli vikend sam hodala trazila komodu za bebine stvari i napokon jučer nađemo... Ti ono danas ides na kontrolu ako se ne varam? Haj sretno draga pa nam se obavezno javi... Mislim da ti je ta bol samo zbog polozaja bebe
Entinte i kod tebe jos malo pa gotovo . Sad kad krene opet, ima sve jedna za drugom ako Bog da. Joj ja jedva cekam, a ima da se jos naaaaaaaaacekam i naceeeeeeeeeeeekam
Entinte i kod tebe jos malo pa gotovo . Sad kad krene opet, ima sve jedna za drugom ako Bog da. Joj ja jedva cekam, a ima da se jos naaaaaaaaacekam i naceeeeeeeeeeeekam
ps. inace sam po prirodi nestrpljiva
Ja i gagach zajedno odbrojavamo a ti se spremaj da nas bodris
ps. inace sam po prirodi nestrpljiva
Ja i gagach zajedno odbrojavamo a ti se spremaj da nas bodris
Ja sam juce iz cista mira udarila glavom od cosak ormara i imam ogroooomnu cvorugu na glavi, kao da ja ucim hodati, a ne ovo moje dijete
Ma ja Entinten spremna, samo ti i Gagach javite, mene eto, najavite me gore za prisustvo
Svakako muz nece prisustvovati porodu tako da ti sa zadovoljstvom prepustamo to mjesto...
Nedo ne znam sta da ti kazem, ja peglam sve i nama, cak i carape pa tako peglam i Ani. Nikad nista ni nama, a ni njoj ne obucem neispeglano, ali to je sve individualno od osobe do osobe. Bitno je da dva puta na ispiranje vratis bebi stvari.
...svaka čast za peglanje, ja čarape u životu nisam ispeglala...i baš što kažeš sve je individualno. Ma i ja ću vjerovatno bodiće i to što i de na kožu direktno popeglati bar za prvo vrijeme
Ja i gagach zajedno odbrojavamo a ti se spremaj da nas bodris user posted image
Čekaj Entinte, nemojte preko reda, ima nas prije, Sarah i ja aBd
samo vi izvolite samo da me gagach ne izradi... nama se ne zuri hehehehe dogovor je davno pao ja na jednom gagach na drugom stolu a Jelena između nas kao iskusna majka i nova trudnica... a kad vi budete rađale aBd mi cemo vas bodriti i ovdje mustuluke kupiti ako Bog da...