|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  120 121 [122] 123 124   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
7.3.2011 10:37:21   
m.i.n.a.
Jutric vrijedne zene...
Vidim bice danas kontrola...nadam se da cete se vratiti sa osmjehom,ohrabrene da izgurate jos malo...

Kao sto Jelena rece,sve ce to proci kad se porodite a onda...onda nastaju dryge tegobe..necu vas tjesiti da je svaki momenat cisto uzivanje..heheh...
Armana muci stolica,sinoc je baska plakao,cak je i suza bilo..sreca pa sam ostala pribrana..pa masiraj,stavi toplomjer,stavi malo sapuna..i kad je zavrsilo tako spokojno je zaspao a onda sam ja odvalila plakat..stvarno je grozno gledat da se pati..moja rana standardno pecka nebil vise ispeckala sve sto ima:))jutros sam imala u planu hodati,juce je bilo tako fino vrijeme ali jutros nista od toga...a milion obaveza..

Jelo ja sam zakuhala malu lepinicu jer ne mogu ni po hljeb otici a bez hljeba bas ne mogu:))
Gagach necu tamo da rasprodajm ali zato ovdje mogu slobodno ne prodavati nego bacati ovu svoju gospodju,vise mi je dosta i nje..ma ne mogu je vise ni gledat jel ima poboljsanja..ufff...
Mersiha sretno danas..
Entite...nemoj da se ljutis..ovdje je vikendim pusto..znamo mi da si ti sa nama..
Sarah...Nedo..kako se vi osjecate...blizi se...
Nase mamice uzivaju sa svojom djecicom...
Ja po obicaju svratila ovdje da se izjadam,necete zamjeriti..:))

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 3026
7.3.2011 10:38:47   
neda 30
IZVORNA PORUKA: entinte

IZVORNA PORUKA: neda 30

Ja i gagach zajedno odbrojavamo a ti se spremaj da nas bodris user posted image

Čekaj Entinte, nemojte preko reda, ima nas prije, Sarah i jauser posted image aBd

samo vi izvolite user posted image  samo da me gagach ne izradi... nama se ne zuri hehehehe dogovor je davno pao ja na jednom gagach na drugom stolu a Jelena između nas kao iskusna majka i nova trudnica...user posted image  a kad vi budete rađale aBd mi cemo vas bodriti user posted image  i ovdje mustuluke kupiti ako Bog da...

user posted image ma samo da sve prođe kako treba i da nam se naše user posted image rode žive i zdrave...
ja sam u TZ tako da nemam s kim dijeliti te nezaboravne trenutke u porodjajnoj, user posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 3027
7.3.2011 10:41:17   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Jutric vrijedne zene...
Vidim bice danas kontrola...nadam se da cete se vratiti sa osmjehom,ohrabrene da izgurate jos malo...

Kao sto Jelena rece,sve ce to proci kad se porodite a onda...onda nastaju dryge tegobe..necu vas tjesiti da je svaki momenat cisto uzivanje..heheh...
Armana muci stolica,sinoc je baska plakao,cak je i suza bilo..sreca pa sam ostala pribrana..pa masiraj,stavi toplomjer,stavi malo sapuna..i kad je zavrsilo tako spokojno je zaspao a onda sam ja odvalila plakat..stvarno je grozno gledat da se pati..moja rana standardno pecka nebil vise ispeckala sve sto ima:))jutros sam imala u planu hodati,juce je bilo tako fino vrijeme ali jutros nista od toga...a milion obaveza..

Jelo ja sam zakuhala malu lepinicu jer ne mogu ni po hljeb otici a bez hljeba bas ne mogu:))
Gagach necu tamo da rasprodajm ali zato ovdje mogu slobodno ne prodavati nego bacati ovu svoju gospodju,vise mi je dosta i nje..ma ne mogu je vise ni gledat jel ima poboljsanja..ufff...
Mersiha sretno danas..
Entite...nemoj da se ljutis..ovdje je vikendim pusto..znamo mi da si ti sa nama..
Sarah...Nedo..kako se vi osjecate...blizi se...
Nase mamice uzivaju sa svojom djecicom...
Ja po obicaju svratila ovdje da se izjadam,necete zamjeriti..:))

Ma nikako sto bi ti zamjerile.

Hvala puno mina,bice dobro nadam se.user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 3028
7.3.2011 10:42:46   
mersiha 77

Čekaj Entinte, nemojte preko reda, ima nas prije, Sarah i jauser posted image aBd

samo vi izvolite user posted image  samo da me gagach ne izradi... nama se ne zuri hehehehe dogovor je davno pao ja na jednom gagach na drugom stolu a Jelena između nas kao iskusna majka i nova trudnica...user posted image  a kad vi budete rađale aBd mi cemo vas bodriti user posted image  i ovdje mustuluke kupiti ako Bog da...

user posted image ma samo da sve prođe kako treba i da nam se naše user posted image rode žive i zdrave...
ja sam u TZ tako da nemam s kim dijeliti te nezaboravne trenutke u porodjajnoj, user posted image

ma i ja sam u svedskoj ali ipak mi malo lakse kad znam ko se dere u mom sarajevu dok ja ovamo.heheheeuser posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 3029
7.3.2011 10:46:47   
Amam
Jutro ili dan,kako kome,kako ste vi na ovom hladnom jutru?
Ja imam cesto problem sa stranicom ne mogu uci user posted image ,pa onda opet profercera user posted image
Jelena vidim ja ti nestrpljiva,ali moras i mene ispratiti pa tek onda user posted image ,doduse ja cu na UKC TZ,
Ovo vrijeme smara,jutro hladno i snijeg 'prolijece',moje dijete sinoc ostalo kod mame,pa ja cejfim...
Sto se tice robice za bebu ja sam s tim gotova,oprala,peglala poslozila i torbu sam spremila osim par nekih sitnica...
Jedva cekam u sub na UZ valjda dodje ova moja dr
user posted image   koje idu danas sretno i cekamo lijepe vijesti
Mersiha ti si me pravo nasmijala user posted image
Mene nervoza isto spuca(kad me apaurin popusti user posted image ) i samo bih plakala,jos  ako me mm pita nesto u tom trenutku gotovo user posted image
Odoh sta jesti i piti,bebac se buni,beli gladan user posted image
Gagach,sto se tice moje tahikardije ja deveram vec nekih 3-4 mjeseca,samo je kod mene problem sto mi pritisak cesto opada,pa mi se znaa desiti da bude 90/50 a puls raste do 116-120 i onda se ja komiram,zbog toga je meni problem i s terpaijom,sto god da pijem,dodatno mi i pritisak smanjuje user posted image ,ja se sve tjesim jos malo user posted image .
Simran,drago mi je da si bolje od carobnih napitaka tm
Joj ja k'o neka tetka Haška,sweety je cini mi se rekla da joj je bebac krupan,i moj isto za 2 sedmice,a i prva beba je bila,tako da sam ja i u prvoj a beli cu i sad, imala pismenu preporuku za CR,medjutim niko to nije ni pogledao user posted image

user posted image svima

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 3030
7.3.2011 10:47:25   
entinte
mi se deremoooooooooo
mi se deremooooooooooooo
od dernjave naše ničeg nema jačeeeeee !!!
user posted image user posted image user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 3031
7.3.2011 10:49:35   
Amam

A ja,a ja i ja user posted image i ja cu u Tz,ja sam u 34 sed

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 3032
7.3.2011 10:50:18   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: Amam

Jutro ili dan,kako kome,kako ste vi na ovom hladnom jutru?
Ja imam cesto problem sa stranicom ne mogu uci user posted image ,pa onda opet profercera user posted image
Jelena vidim ja ti nestrpljiva,ali moras i mene ispratiti pa tek onda user posted image ,doduse ja cu na UKC TZ,
Ovo vrijeme smara,jutro hladno i snijeg 'prolijece',moje dijete sinoc ostalo kod mame,pa ja cejfim...
Sto se tice robice za bebu ja sam s tim gotova,oprala,peglala poslozila i torbu sam spremila osim par nekih sitnica...
Jedva cekam u sub na UZ valjda dodje ova moja dr
user posted image   koje idu danas sretno i cekamo lijepe vijesti
Mersiha ti si me pravo nasmijala user posted image
Mene nervoza isto spuca(kad me apaurin popusti user posted image ) i samo bih plakala,jos  ako me mm pita nesto u tom trenutku gotovo user posted image
Odoh sta jesti i piti,bebac se buni,beli gladan user posted image
Gagach,sto se tice moje tahikardije ja deveram vec nekih 3-4 mjeseca,samo je kod mene problem sto mi pritisak cesto opada,pa mi se znaa desiti da bude 90/50 a puls raste do 116-120 i onda se ja komiram,zbog toga je meni problem i s terpaijom,sto god da pijem,dodatno mi i pritisak smanjuje user posted image ,ja se sve tjesim jos malo user posted image .
Simran,drago mi je da si bolje od carobnih napitaka tm
Joj ja k'o neka tetka Haška,sweety je cini mi se rekla da joj je bebac krupan,i moj isto za 2 sedmice,a i prva beba je bila,tako da sam ja i u prvoj a beli cu i sad, imala pismenu preporuku za CR,medjutim niko to nije ni pogledao user posted image

user posted image svima

Amam sto sam te nasmijala?user posted image

ma umijem ja to samo neznam sta sam sad rekla.hehehee

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3033
7.3.2011 10:52:37   
neda 30
Amam, vidim i ti si u TZ, koja si sedmica i kod koje dr si, jesi li već krenula na kliniku na pregledeuser posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 3034
7.3.2011 10:55:06   
ajnur
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

IZVORNA PORUKA: ajnur

Dan svima :)
Zanima me koliko su vase bebe tezile oko 27 sedmice, moja je 1273 grama (mashala). Dr. kaze da je malo krupnija nego bi trebala biti lai nista zabrinjavajuce. Secer u krvi mi je prije nekih manje od mjesec bio 3.4.  ona kaze da kad su dosta veca odstupanja ona salje na test tolerancije na glukozu. Po njoj ovo je malo odstupanje jer sve bebe nisu iste :) Tebam definitivno smanjit sa tjesteninom , a tako mi godi :) Ugodan dan svima:)

Povedi racuna meni su tako govorili malo krupnija ja pitala jel treba carski kazu ma ne.Moj bebi imao 4700 skoro kad sam ziva ostala.Molim te povedi racuna.Znam sta ti govorim.user posted image

Dr. to ne zabrinjava jer nije kao puno.Ali opet cu ja gledati da smanjim unos kalorija da ne bi bila prevelika pred porod. Je li se sjecas koliko je tvoj bio tezak ou 27. sedmici ili oko27. sedmice? I da, drago mi je da ti je sve proslo OK na porodu :)

Meni je dr.Masic rekao da to nema veze sa jelom jednostavno sam sklona da radjam krupnu djecu drugo ako Bog da samo na carski jer je kazu drugo teze od prvoguser posted image Mislim da tezinu bebe otprilike kazu meni se vidjelo da je krupan po velicini butne kosti...te mjere su bile uvijek dosta vece.Jedva sam ga rodila bukvalno su mi ga iscupali tako je babica rekla,on ne place sav plav,otecen ...ma uzas kad se samo sjetim.Sat me dr sio.Al opet mi je drago sto sam prirodno rodila sto sam osjetila bol ni sve to.I koliko god boli cim beba izadje sve momentalno prestaneuser posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 3035
7.3.2011 10:55:07   
neda 30
A ja,a ja i ja user posted image i ja cu u Tz,ja sam u 34 sed

hehe u isto vrijeme pišemo..user posted image neznam draga ja sam dan ušla u 36 sed. pa možda se i budemo derali zajednouser posted image ...

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3036
7.3.2011 11:02:05   
Anoniman
Ja carape peglam jer mm ima problema sa Atletskim stopalom, ustvari imao pa iz predostroznosti, tako kad njemu ispeglam, peglam i nama, nekako mi se ljepse sloze ispeglane user posted image , ko kad sam manita. Sto se kod nas kaze "Besposlen pop i piliće krstiuser posted image ". Ja volim peglati tako da mi je to bas uzivanje.

Ma ja se ne guram preko reda, vec jedva cekam taj avgust koji mi je taaaaaaaaaaako daleko user posted image

(odgovor članu neda 30)
  Neposredna veza do poruke: 3037
7.3.2011 11:04:24   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja carape peglam jer mm ima problema sa Atletskim stopalom, ustvari imao pa iz predostroznosti, tako kad njemu ispeglam, peglam i nama, nekako mi se ljepse sloze ispeglane user posted image , ko kad sam manita. Sto se kod nas kaze "Besposlen pop i piliće krstiuser posted image ". Ja volim peglati tako da mi je to bas uzivanje.

Ma ja se ne guram preko reda, vec jedva cekam taj avgust koji mi je taaaaaaaaaaako daleko user posted image

ma sto se mora nije tesko,jel tako?

Jelena Ana je slatka ko med.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3038
7.3.2011 11:07:33   
Anoniman
Hvala draga user posted image , mamin harambasa, milion puta sam rekla da je musko trebala biti, ne mislim po fizickom izgledu, vec po ponasanju user posted image
Zato se nadam da ce ovaj braco biti mirnica neka user posted image .
Mi se u kuci redovno smijemo jer mm je stariji od zaove tri godine i on se nikad nije tukao sa djecom, uvijek ono kad je frka on se izmakne, a ona se uvijek bila, jos dodje kuci i kaze prebila sam onog bratovog druga rekao je da mi je brat sonjo sto nece da se tuce. Redovno svekrvu zvali u obdaniste zaova se moja potukla sa nekim i pola obdanista prebila user posted image , zezamo se i Ana ce biti ista ona, jer ovolisna pa zna da se brani user posted image

Neposredna veza do poruke: 3039
7.3.2011 11:11:45   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hvala draga user posted image , mamin harambasa, milion puta sam rekla da je musko trebala biti, ne mislim po fizickom izgledu, vec po ponasanju user posted image
Zato se nadam da ce ovaj braco biti mirnica neka user posted image .
Mi se u kuci redovno smijemo jer mm je stariji od zaove tri godine i on se nikad nije tukao sa djecom, uvijek ono kad je frka on se izmakne, a ona se uvijek bila, jos dodje kuci i kaze prebila sam onog bratovog druga rekao je da mi je brat sonjo sto nece da se tuce. Redovno svekrvu zvali u obdaniste zaova se moja potukla sa nekim i pola obdanista prebila user posted image , zezamo se i Ana ce biti ista ona, jer ovolisna pa zna da se brani user posted image

e bas si me nasmijala.hahahaa

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3040
7.3.2011 11:13:18   
Gemelli

Jutro trudnjace user posted image , evo da vam se i ja malo javim
vidim jutros ste bas zaspamale, ne znam kome bi sta prije napisala,
uglavnom, sretno na pregledim da uzivate na UZ, ove sa trudovima samo lagano i odmarajte, vama sa bebarama, a sta drugo reci nego ne mogu docekati da budem na vasem mjestu user posted image
evo probijaja ovo zubato sunce, pa covjek odmah nekako raspolozeniji
ja jutros vadila krv u SG, zbog onih leukocita i onaj neki famozni crp, ako sam dobro upamtila, pa valjda se sad malo spuste, grlo skoro da me je i proslo
nego ja sam primjetila da ove moje glavonje imaju drugaciji ritam jedan od drugog, cak sam ih pocela i razlikovati, desna suta po danu, lijava pocine oko 12 navece kad krenem leci i neda mi zaspati do neka doba, sinoc sam apac popila koliko me izsutao user posted image
user posted image

PS analizirala sam one slikice sa uz sa slikicama na netu i cini se fakat da su dva user posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 3041
7.3.2011 11:14:46   
Gemelli

mi se deremoooooooooo
mi se deremooooooooooooo
od dernjave naše ničeg nema jačeeeeee !!!
user posted image user posted image user posted image

hehe sto je neko raspolozen, jeli se okrenula bebara user posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 3042
7.3.2011 11:19:11   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: idacha

dobro jutro, turdniceee..

nadam se da ste sve lijepo ususkane u krevetima svojim i da je noc bila mirna, ugodna i prospavana...
ja poranila, mm ispratila i skuhala sebi kafu da cejfim, dok se moj mali tasmanisjki djavolak ne probudi.. mashallah, jos spava...
mene stomko malko ziga po dnu juce i danas. kontam da se siri maternica.. ali, nije nista strasno, dobro je... :)
vidim, pricate o kilicama.. ja sam sada mnogo bolja, nego sa imranom.. sa njim sam do sada dobila 15 kg, sada 6... i to dr galamila na mene sada na pregledu.. dobila 4 kg.. kaze ona ''uh, previse'', rekoh ''ali, 4 za 2 mjeseca puna''... ona se kao malko zbuni, pa ce ''svejedno..treba 1 kg, i nasmija se''.. sa imijem sam svakog mj BAAAAAAAAAR 3 kg dobijala.. otisla da se porodim sa +30 ravnih.. sve je brzo sislo, skoro se vratila na staru liniju, kad ostadoh opet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeco, kako si nam ti? da Bogdom hoce otopliti, da se vidimo... ja samo ganjam vremensku prognozu po tvuuser posted image
sweet, moj Imran u 27oj bio tezak blizu 1550.. rodila ga 3900... kasnije je manje dobijao, tako da smo balansirali :)
ajnur, mashallah, 4700 bebi imao... zeno, svaka cast kad rodi prirodno...
blur. i ja pijem mg sumeci isti... meni pravo godi... hB nikada nemam grceve, a znam da se zenice dosta znaju patiti sa tim...
mersiha, ivanasa, gagach, mina, i ostale user posted image user posted image user posted image
Simran, sretno sa nalazima... i meni valja ovog mj vaditi KS i urin... sto ti rekla, vec mi mrskouser posted image

uh, ljepote.. dok ja ispisah post, sunce usijaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa super znaci, ne mora znaciti da ce nastaviti tako sa gramićima :D
Sto se tice kila, i moja doktorica ovdje u Tuzli govori kao kila mjesecno, a ja sma eto na pocetku sedmog i dobila sam 9 kg i rekla je kao nije puno, ne valja kada mi dodju trudnice pa dobiju 4-5 kila za mjesec :D

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3043
7.3.2011 11:32:16   
sweet insanity

Dan svima :)
Zanima me koliko su vase bebe tezile oko 27 sedmice, moja je 1273 grama (mashala). Dr. kaze da je malo krupnija nego bi trebala biti lai nista zabrinjavajuce. Secer u krvi mi je prije nekih manje od mjesec bio 3.4.  ona kaze da kad su dosta veca odstupanja ona salje na test tolerancije na glukozu. Po njoj ovo je malo odstupanje jer sve bebe nisu iste :) Tebam definitivno smanjit sa tjesteninom , a tako mi godi :) Ugodan dan svima:)

Povedi racuna meni su tako govorili malo krupnija ja pitala jel treba carski kazu ma ne.Moj bebi imao 4700 skoro kad sam ziva ostala.Molim te povedi racuna.Znam sta ti govorim.user posted image

Dr. to ne zabrinjava jer nije kao puno.Ali opet cu ja gledati da smanjim unos kalorija da ne bi bila prevelika pred porod. Je li se sjecas koliko je tvoj bio tezak ou 27. sedmici ili oko27. sedmice? I da, drago mi je da ti je sve proslo OK na porodu :)

Meni je dr.Masic rekao da to nema veze sa jelom jednostavno sam sklona da radjam krupnu djecu drugo ako Bog da samo na carski jer je kazu drugo teze od prvoguser posted image Mislim da tezinu bebe otprilike kazu meni se vidjelo da je krupan po velicini butne kosti...te mjere su bile uvijek dosta vece.Jedva sam ga rodila bukvalno su mi ga iscupali tako je babica rekla,on ne place sav plav,otecen ...ma uzas kad se samo sjetim.Sat me dr sio.Al opet mi je drago sto sam prirodno rodila sto sam osjetila bol ni sve to.I koliko god boli cim beba izadje sve momentalno prestaneuser posted image

Sto se tice butne kosti sve mjere su 27 sedmica, a ona je 26 + nekoliko dana, jedino sve kada se spoji dobije se beba od 1273 grama, vidjet cemo kako ce biti dalje, idemo na redovnu kontrolu aBd pocetkom aprila :)

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 3044
7.3.2011 11:53:50   
elmicha
Pozzzic drage user posted image user posted image ,a naravno i mamice...sta nam je sa Medi i Vilom...ne prijavljuju se...nadam se da su dobro i da uzivaju sa svojim bebicama...
Ko je sljedeci na redu...ima li iko da mi pravi drustvo...ili je jedino jos meni termin u martu...
Gagach kako si mi ti..ides li na vjezbice...
Joj ovo vrijeme tesko...sve me boli...da hoce vise sunce...

Moja princeza...zivot moj...ima 14 mjeseci..<3

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 3045
7.3.2011 11:59:39   
Amam

Amam, vidim i ti si u TZ, koja si sedmica i kod koje dr si, jesi li već krenula na kliniku na pregledeuser posted image

Ja sam ti iz Kladnja,sad sam u 34 sedmici,trudnocu mi vodi dr Amra Habibovic,ovdje ima privatnu ordinaciju,i prvu mi je vodila,ja ti na kliniku ne idem do poroda,haha tj termina user posted image ,ovdje u Dz ima ginekolog kojeg rado zaobilazim user posted image .

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 3046
7.3.2011 12:00:45   
Amam
IZVORNA PORUKA: elmicha

Pozzzic drage user posted image user posted image ,a naravno i mamice...sta nam je sa Medi i Vilom...ne prijavljuju se...nadam se da su dobro i da uzivaju sa svojim bebicama...
Ko je sljedeci na redu...ima li iko da mi pravi drustvo...ili je jedino jos meni termin u martu...
Gagach kako si mi ti..ides li na vjezbice...
Joj ovo vrijeme tesko...sve me boli...da hoce vise sunce...

Medi i Vila rodile user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu elmicha)
Neposredna veza do poruke: 3047
7.3.2011 12:05:19   
mersiha 77
nisi mi rekla sta sam te nasmijala?

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3048
7.3.2011 12:07:11   
elmicha
Znam da su rodile ali vidim ne prijavljuju se,jel sve ok...

Moja princeza...zivot moj...ima 14 mjeseci..<3

Neposredna veza do poruke: 3049
7.3.2011 12:25:32   
sanela.asja
Zene evo od mene popodnevna kafica a i torta castim muzicu mom danas rodjendan punih 30...nek mi je ziv i zdravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu elmicha)
Neposredna veza do poruke: 3050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  120 121 [122] 123 124   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  120 121 [122] 123 124   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *