|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  121 122 [123] 124 125   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
7.3.2011 12:37:46   
elmicha
Neka mu je sretan,da jos punooo godina docekaste zajedno..sretni i veseli...

Moja princeza...zivot moj...ima 14 mjeseci..<3

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 3051
7.3.2011 12:42:36   
sunce27
Evo i nas danas da se malo javimo, kako ste moje drage bembele, kako se osjecate? Vidim sarah je usla u 9 cestitam mila jos malo, malo i eto tvoje bebare. gagach mila kako si mi ti? Ja se jos navikavam na moju malenu princezu, lagano se oporavljam i evo vec danas mogu i da sjedim. Puno ste mi nedostajale ovih dana. Sve vas ljubimo moja bebara i ja...

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

Neposredna veza do poruke: 3052
7.3.2011 12:48:58   
elmicha
Sunce drago mi je da ti je bolje...ja cekam na fb jos slikica...kcerkica ti je masAllah med medeni...

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 3053
7.3.2011 12:52:58   
sunce27
Hvala mila moja, bice slika samo dok se nakanim da ih stavim, sada ce i tvoja cujica jos malo, navijam da te iznenadi i da sve prodje hairli

02.03.2011. Emina

(odgovor članu elmicha)
Neposredna veza do poruke: 3054
7.3.2011 12:56:04   
elmicha
Amin aBda..nadam se da ce biti sve ok...i da ce ubrzo..sad gledam tebi tek za 2 dana termin..:-)

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 3055
7.3.2011 13:12:53   
sunce27
hehe trebalo je tako biti, ali mala se predomislila i krenula ranije, odlucila da mamu iznenadi

02.03.2011. Emina

(odgovor članu elmicha)
Neposredna veza do poruke: 3056
7.3.2011 13:38:04   
entinte
IZVORNA PORUKA: Gemelli

IZVORNA PORUKA: entinte

mi se deremoooooooooo
mi se deremooooooooooooo
od dernjave naše ničeg nema jačeeeeee !!!
user posted image user posted image user posted image

hehe sto je neko raspolozen, jeli se okrenula bebara user posted image

ma nije draga sjedi li sjedi paša user posted image  imamo još nade do 21. marta mislim do kontrole pa cemo vidjeti... ma opet kazem neće ostati u meni izaci ce nekako heheheh samo hairli da  prođe sve... kako si mi ti ?

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 3057
7.3.2011 13:41:40   
entinte
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Zene evo od mene popodnevna kafica a i torta castim muzicu mom danas rodjendan punih 30...nek mi je ziv i zdravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

draga sanela.asja, suprugu sretan rođendan i sve najbolje... da ih još puuuuuno dočekate u zdravlju i veselju... user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

Neposredna veza do poruke: 3058
7.3.2011 14:11:54   
Anoniman
Srecan rodjendan i od nas user posted image user posted image user posted image

Ja se cijelo jutro kanim ici kupiti hljeb, sve ovo hladno i na kraju zabundam Anu, a vani duva, kad tamo nestalo hljeba cekaju dr turu user posted image . Dodjem kuci reko napravicu nesto, kad ja pogledam nema brasna, a bila sam ubjedjena da imam jos 2kg pakovanje user posted image . I na kraju zovnem mrkvu i bujrum vam na cevape i pomfrit user posted image , al se zdravo hrnim.

(odgovor članu entinte)
  Neposredna veza do poruke: 3059
7.3.2011 14:29:51   
Amam
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

nisi mi rekla sta sam te nasmijala?

Vidi nije mi prosao post user posted image ,ma smijala sam se tvom postu o  kosenju user posted image i kupanju...
Mm se ponudio,ali nemam povjerenja,bojim se da bi me "iskasapio" user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Zene evo od mene popodnevna kafica a i torta castim muzicu mom danas rodjendan punih 30...nek mi je ziv i zdrav

Cestitke muzicu

IZVORNA PORUKA: elmicha

Znam da su rodile ali vidim ne prijavljuju se,jel sve ok...

Nadam se da jesu ok,Medi je cini mi se imala CR,a Vila sigurno uziva s Micom...

user posted image   user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 3060
7.3.2011 14:47:19   
animagical
sanela.asja kupi mu nesto fino,sve ce on to sutra tebi vratitiuser posted image user posted image user posted image   e jesam se ismijala jeleninom kupovanju hljeba... ja sad usla u kucu,veni pet minuta neko zubato sunce a suho,pa pet minuta mecava...a hladno pravo. tako da ne izvirujte ako ne morate,nije za setnju.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo jedna od mene, ja nisam imala kad jutros popiti

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3061
7.3.2011 15:12:14   
animagical
cekam da neko pogleda moj tickeruser posted image go babyuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3062
7.3.2011 15:13:09   
Anoniman
Meni zao da izlazim zbog Ane, a ne mogu je samu kuci ostaviti, a crijeva li zavijaju, zavijaju user posted image , jela sam ja svasta nesto, ali bez hljeba ja ne zovem obrok, da kako mogu jela bih hljeb i sa pitomuser posted image . Izasla ja cuka nahranila Ana bila u igraoni i sve cekala ne bi li se vrijeme popravilo da izadjem po hljeb i na kraju jadno dijete zabundam i jos u narucju, reko hladno joj u kolicima otklapam sa njom do prodavnice kad nema, ma poludila user posted image

Neposredna veza do poruke: 3063
7.3.2011 15:15:54   
Anoniman
Ali moram se pohvaliti nisam nasla hljeb da kupim, ali sam nasla jagoda user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3064
7.3.2011 16:00:58   
sanela.asja
user posted image user posted image za jagode gdje njih nadje...i ja bi sad..
A nislim da nemaju ukusa jer im sad nije vrjeme,ja juce kupila paradajza ma strava je on crveni se sve a kad sam dosla kuci kad sam probala fujj nikakvog ni mirisa ni ukusa...

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3065
7.3.2011 16:15:55   
animagical
e pa stvarno...ja udjem u cetvrti a niko ni haberauser posted image grozne steuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3066
7.3.2011 16:17:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: animagical

e pa stvarno...ja udjem u cetvrti a niko ni haberauser posted image grozne steuser posted image
masallah cestitam user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3067
7.3.2011 16:17:31   
Anoniman
Kod nas u granapu nema hljeba, a ima jagoda user posted image i mogu reci da su i ukusne, nisu bas kao u sred ljeta, ali imaju ukusa i mirisa jagoda. Pojela sam dva ona mala pakovanja, a trece napravila vocnu, izvadila i borovnica iz zamrzivaca, pa narandzi, mandarina, jabuke, kruske, banane, kivi, ananas, malo konzerviranih breskvih i punu ogromnu zdjelu user posted image . Eto mi i rucka i vecere user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3068
7.3.2011 16:20:22   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

izvadila i borovnica iz zamrzivaca, pa narandzi, mandarina, jabuke, kruske, banane, kivi, ananas, malo konzerviranih breskvih i punu ogromnu zdjelu user posted image . Eto mi i rucka i vecere user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prijatno trudnice draga....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3069
7.3.2011 16:21:10   
Anoniman
Animagical ja gledala u tvoj ticker i nista prirodna plavusa ne skonta user posted image . Cestitamoooouser posted image , a gdje cu i skontati kad ko o cemu ja samo o hrani user posted image

Gdje nam je ona Mersiha i Gagacha sa vjestima od doktora???

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3070
7.3.2011 16:22:57   
Anoniman
Izvoli draga Lady user posted image , koliko su gladne oci nasjeckale ima cijelu vojsku da nahranimuser posted image , a mm nije ljubitelj voca tako da meni sve osta user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3071
7.3.2011 16:25:03   
Lady26
Auuuuuuuuu koliko kalorija i secera, bolje da si hljeba nasla user posted image user posted image user posted image
Uzivaj, sta te briga user posted image user posted image user posted image
Pusa tebi i Anciki...idem ja svojoj curici user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3072
7.3.2011 16:25:11   
animagical
ja se slomih pokazujuci, pa govorim, ma ono niko nista...a reko sto ste digle nosuser posted image joj ja bi sad nesto jela...ali jela sam nema ni dva sata. dobila sam pola kila,valjda smijem...user posted image meni dr nista ne govori koliko smijem, tj rekao mi je u 6. sedmici kao do 10. nemoj vise od 2 kg da dobijes..i sad ne znam, koliko mogu u iducih mjesec,do kontrole?  ja bi tjesteninuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3073
7.3.2011 16:37:06   
Anoniman
Ko sta jede ja jedem tjesteninu i voce, ja bih na tome zivjel. Samo daj oduska sebi draga, jedi...vidjeces kako kilogrami spadaju kad se porodis user posted image

Lady kakve kalorije i secer, to bez secera, a voce i nema neke bas kalorije, bas mi dijetalni rucak i vecera user posted image

Neposredna veza do poruke: 3074
7.3.2011 16:37:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

izvadila i borovnica iz zamrzivaca, pa narandzi, mandarina, jabuke, kruske, banane, kivi, ananas, malo konzerviranih breskvih i punu ogromnu zdjelu user posted image . Eto mi i rucka i vecere user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prijatno trudnice draga....

user posted image user posted image user posted image user posted image Poguzijo hehehhehe samo navali user posted image user posted image
animagical meni niko nije govorio za kg . ni trebas ovoliko ni onoliko dobiti jedi kad god mozes sta te briga za kguser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 3075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  121 122 [123] 124 125   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  121 122 [123] 124 125   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *