mersiha 77
|
IZVORNA PORUKA: sarah Hej trudnjace, a sto ste mahalale danas, ccc Jedva iscitah sve sto ste pisale. Vidim da je bilo puno pregleda danas. Eh i ja sam vam neplanski zavrsila na pregledu. Poceli mi od jutros bolovi u donjem dijelu ledja i poceli se spustati i u noge, zatim pomalo i pri dnu stomaka a ja ne mogu da vjerujem sta se desava, kontrakcije nema sta. Ali ipak mi nekako rano Nisu bolovi bili jaki ali su bili konstantni. Nazovem s posla doktora i kazem mu, a on ce meni da dodjem na pregled. I kad sam otisla uradi mi UZ, CTG i ginekoloski. O daaaa ginekoloski , i prezivjela sam ali nije nimalo lijep pregled, odvikla sam se tih pregleda skroz. Kaze sve ok, hvala Bogu. CTG uredan, kontrakcije nisu bile lazne, ali nisu ni ove sto otvaraju jer sam zatvorena. Kontrola za dvije sedmice, ali idem ja aBd sljedece sedmice gore na Jezero da pocnem sa pregledima gore, ukoliko se do tad ne porodim Al sve kontam rano mi je. Kaze mi dr. da i kad bi se sad porodila sve bi bilo ok, a beba mi ima vec 3 kg, masalah. Gagach, nemoj se prepadati sa tim ctg-om, vidis da na kraju sve bude ok. A bravo za spustanje stomaka, valjda ces sad i prodisati kako treba, ja jos nisam Mersiha, izracunaj sama termin kad ta babica ne zna nista. A to da ti stomak ne raste koliko treba je cista glupost, kod mene je bas mini stomak za 36. sedmicu ali evo me, nista mi ne fali, a ni bebi, hvala Bogu. To koliko ce stomak narasti je bas individualno. Nedo, evo dolazi i nase vrijeme. Sad cemo i mi aBd. Ja, ti, gagach, entinte, ali prije toga elmicha. ma Sarah mila ja sam zadnju imala 01.08.2010,eto ti pa probaj ti izracunati. PPPUUUUUSSSSSSAAAAAAAAAAA
|