|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  124 125 [126] 127 128   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
8.3.2011 8:18:35   
sweet insanity
Jutro svim user posted image i sretan 8. Mart onima koje obiljezavaju sretan dan zena , kako ste spavale? Ja se za divno čudo rano probudila, hah. Desaval se vama ovo, ja sinoc na netu procitah kako nevalja kad te svrbi tijelo u trudnoci i odma jutrosme evo kao "svrbi", kao prije od alergije , bit ce da je psiha :D A razmisljam ako malo i svrbi trbo, ne bi trebalo biti nis strasno, rasteze se, (a doduse prije 4 dana sam depilirala one dosadne dlacice ispod pupka pa mozda je i od tog al posto po prirodi paranoisem, bit ce da sam umislila, ccc.

< Poruku je uredio sweet insanity -- 8.3.2011 8:25:19 >

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3126
8.3.2011 8:24:39   
gagach
jaaaaaaaaaao
pa SRETAN VAM 8.MARTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3127
8.3.2011 8:27:24   
gagach
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Jutro svim user posted image i sretan 8. Mart onima koje obiljezavaju sretan dan zena , kako ste spavale? Ja se za divno čudo rano probudila, hah. Desaval se vama ovo, ja sinoc na netu procitah kako nevalja kad te svrbi tijelo u trudnoci i odma jutrosme evo kao "svrbi", kao prije od alergije , bit ce da je psiha :D A razmisljam ako malo i svrbi trbo, ne bi trebalo biti nis strasno, rasteze se, (a doduse prije 4 dana sam depilirala one dosadne dlacice ispod pupka pa mozda je i od tog al posto po prirodi paranoisem, bit ce da sam umislila, ccc.
JA sam se cijelu trudnocu hrnjala ko sumanuta ... jednostavno se koza susi i rasteze samo se mazi...ja sam trpala na sebe od nivee do raznoraznih ulja ssa vitaminom E..cuj ne valja...ne valja ako ti alergija izadje...ali svrab koze je normalan

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 3128
8.3.2011 8:29:44   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: gagach

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

JA sam se cijelu trudnocu hrnjala ko sumanuta ... jednostavno se koza susi i rasteze samo se mazi...ja sam trpala na sebe od nivee do raznoraznih ulja ssa vitaminom E..cuj ne valja...ne valja ako ti alergija izadje...ali svrab koze je normalan

Tako sam i mislila :) Ma po netu nadjes te mozda nesto s jetrom nije kak treba te ovo te ono i onda vidis da vecina trudnica ima te simptome. Hvala sto si me malo smirila :)

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3129
8.3.2011 8:31:25   
mersiha 77
Jutro zzeeeeeeeeeeennniiiicccceeeeeeee

meni nije bas neko jutro,cijelu noc nisam spavala od bolova

a sinoc sam vidjela i nesto smedje na gacicama kao kap,dvije.

umrla sam od straha cijelu noc

a bolovi me rasturaju i jutrossssssss.

neznam sta bi moglo biti?user posted image

sreta vam 8 martuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3130
8.3.2011 8:33:17   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

Jutro zzeeeeeeeeeeennniiiicccceeeeeeee

meni nije bas neko jutro,cijelu noc nisam spavala od bolova

a sinoc sam vidjela i nesto smedje na gacicama kao kap,dvije.

umrla sam od straha cijelu noc

a bolovi me rasturaju i jutrossssssss.

neznam sta bi moglo biti?user posted image

sreta vam 8 martuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jesi li rekla dr. za to user posted image Bit ce aBd sve OK!!!!

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 3131
8.3.2011 8:39:35   
palachinken

jaaaaaaaaaao
pa SRETAN VAM 8.MARTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja dolazim na posao, kad vidim tamo suknjice, šminka, žene se uredile, ono jedno muško što imamo u firmi donijelo bajaderu. Kontam šta su svi pukli, kad ono praznik! Sretan 8. mart žene i to jubilarni 100-ti ove godine.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3132
8.3.2011 8:47:11   
gagach
mersiha jel te jucer ginekoloski gledala?
ako jeste moze biti od toga ako nije...moj ti je savjet da odmah nazoves babicu ili koga vec i da odes na pregled...ne mora nista biti ali nije se igrati sa tim...poslusaj me molim te

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3133
8.3.2011 8:48:53   
gagach

ako jeste moze biti od toga ako nije...moj ti je savjet da odmah nazoves babicu ili koga vec i da odes na pregled...ne mora nista biti ali nije se igrati sa tim...poslusaj me molim te
pogotovo ako imas te tako jake bolove...

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3134
8.3.2011 8:55:11   
mersiha 77
ma neznam vidjecu Gagach jos,evo izgleda jutros nema nista.

svakako sutra idem na UZ ujutro pa cu sve detaljno vidjeti.

ma nemas koga nazvati vjeruj mi.

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3135
8.3.2011 8:58:55   
Anoniman
Jutro i od nas... Svima koje slave sretan 8. mart i sve najljepse od srca user posted image

Mersiha ja se ne bih igrala sa tim iskreno. Kod mene dvije rodice su u Malme i obje su trudne i znam kad je ova jedna imala bolove da se fino uputila na hitnu pa je tamo poslali ginekologu. Pokusaj tako. Jer vec duzi period te boli, a to bas i nije normalno da toliko boli. Znam iz iskustva jer sa obje trudnoce imam bolove.

Ljubimo vas nas dvijeuser posted image i bebac user posted image

Neposredna veza do poruke: 3136
8.3.2011 9:06:56   
belmica
Mersiha, popij neki apaurin i malo se opusti do sutrasnjeg pregleda.
zenice mile, sretan vam 8.mart!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3137
8.3.2011 9:07:41   
palachinken
Ma genetralno s tim bolovima čovjek, ustvari žena :), nikad ne zna kako reagovati. Mene nekad žiga probada, pa prestane i ispostavi se da mi se širi maternica, pa je normalno.
Drugi put žiga medju preponama, pa eto i to normalno.
A ja svaki put premrem od straha, jer mi je sve to prvi put i ne znam šta da radim.
Više me strah te neizvjesnosti, a bolovi se daju istrpiti.
Zato zvrcnem doktora ili neku od bivših trudnica, pa me smire, što i tebi mersiha preporučujem. Nemoj čekati sutra, jer iako je vjerovatno sve u redu, ti ćeš se smiriti. I taj tvoj strah i nervoza nije dobar za bebu.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3138
8.3.2011 9:15:58   
ziki
Pošto ja ko padobranac nekad uletin na temu ne poznajem baš trudnice, mersiha koja si sedmica trudnoće? Kakvi si bolovi? Boli li u dnu stomaka sa jedne strane ili preko čitavog stomaka, jeu li grčevi? Sve ovo je bitno, ako je bol samo sa jedne strane nije strašno, ako su grčevi u stomaku i boli preko čitavog stomaka idi doktoru. Imaš li problema sa bešikom i mokraćnim kanalima može da je od tog, ako je veće trudnoća možda je beba nogicom lupila živac. 

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 3139
8.3.2011 9:16:22   
entinte
drage dame, sretan vam 8. mart i sve najbolje vam želim user posted image evo malo da zasladimouser posted image  uživajte u odom danu...user posted image

Mersiha pridružila bih se navedenim savjetima... i nemoj se sekirati, bice to sve ok ako Bog da...

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

Neposredna veza do poruke: 3140
8.3.2011 9:45:56   
gagach
bolovi i ziganja ok al kad se u poodmakloj trudnoci pojavi krv ili smeckasto na gacicama...ja se ne bih igrala...

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 3141
8.3.2011 9:49:50   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: ziki

Pošto ja ko padobranac nekad uletin na temu ne poznajem baš trudnice, mersiha koja si sedmica trudnoće? Kakvi si bolovi? Boli li u dnu stomaka sa jedne strane ili preko čitavog stomaka, jeu li grčevi? Sve ovo je bitno, ako je bol samo sa jedne strane nije strašno, ako su grčevi u stomaku i boli preko čitavog stomaka idi doktoru. Imaš li problema sa bešikom i mokraćnim kanalima može da je od tog, ako je veće trudnoća možda je beba nogicom lupila živac. 

ma mene boli ispod stomaka samo kad hodam,nemam grceve,samo me ponekad zaboli ispod lijeve strane stomak,nekad ispod desne i kad ja podignem rukom stomak onda me manje boli.

beba se vrti to osjetim.

ma izdrzacu do sutra akobogda,pa cu vidjeti sutra na UZ sta je u pitanju.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 3142
8.3.2011 9:51:58   
mersiha 77

bolovi i ziganja ok al kad se u poodmakloj trudnoci pojavi krv ili smeckasto na gacicama...ja se ne bih igrala...

GAGACH NEMA JUTROS NISTA NI KRV NI SMEDJKASTO

MOZDA JE ZBOG TOGA STO ME JUCE ISPRITISKALA DOLE,ALI ME NIJE GINEKOLOSKI PREGLEDALA.

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3143
8.3.2011 9:54:05   
ziki
Mene je prije nekih mjesec dana, tad sam bila oko 20 sedmice, boljela lijeva strana blizu prepone kad hodam i zvala sam dr, bila je u pitanju bešika,rekla mi je da popijem litar toplog urološkog čaja, mirovanje i utoplim se ako do ujutru ne prestane da joj se javim. Nikakvog iscjedka nisam imala sem te jake upale bešike. 

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 3144
8.3.2011 10:24:55   
neda 30
Jutro user posted image !
Sretan Vam ovaj nam praznik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mersiha ti najbolje znaš šta ćeš...možda da popiješ apaurin...

Gagach i ja sam u stanju rasklapanja čini mi se, boli me bikini zona dok mijenjam položaj, al mislim da je sve to normala, vidjećemo u petak na kontroli jesam li se počela otvarati, i šta za ovu terapiju Ginipralom koju još uvijek trošim.....

user posted image user posted image user posted image user posted image za ostale male i velikeuser posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 3145
8.3.2011 10:35:39   
entinte
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

žene gdje steeeee? evo saljem vam ruze, nadam se da ce biti za svakoga po jedna user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 3146
8.3.2011 10:37:16   
idacha
happy 8. Mart, drugarice drage....

kako ste nam danas?
mi smo dobro, naspavani, fino raspolozeni, ma sve za 10user posted image user posted image user posted image user posted image
lijepo vrijeme, sunce, ma milina.. covjek se preporodi bez onog sivila...

mersihauser posted image bas mi je zao, mozda da ipak odes malko prije na pregled... sama ces najbolje odluciti sta i kako.. sretno, mila...

veeliki kiss za sveeeee

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 3147
8.3.2011 10:38:07   
sanela.asja
Sretan 8 Mart drage moje...user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3148
8.3.2011 10:44:57   
Anoniman

potpisujem 

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 3149
8.3.2011 10:46:05   
palachinken
IZVORNA PORUKA: idacha

happy 8. Mart, drugarice drage....

kako ste nam danas?
mi smo dobro, naspavani, fino raspolozeni, ma sve za 10user posted image user posted image user posted image user posted image
lijepo vrijeme, sunce, ma milina.. covjek se preporodi bez onog sivila...

mersihauser posted image bas mi je zao, mozda da ipak odes malko prije na pregled... sama ces najbolje odluciti sta i kako.. sretno, mila...

veeliki kiss za sveeeee

PodApisujem boldirano! Jedva čekam proljeće da mogu stomak razastrijet' na sunce, a jutros sam skocila na noge i prije alarma ko ptičica user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  124 125 [126] 127 128   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  124 125 [126] 127 128   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *