|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  123 124 [125] 126 127   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
7.3.2011 21:35:20   
gagach

IZVORNA PORUKA: sarah

Simran, hocu i ja taj kolac user posted image  Bas jedem puno slatkog u zadnje vrijeme.
Gagach, mozemo probati na te vjezbice u srijedu, a moze vala i kafica, jos bolje user posted image
Samo ako se ne porodim do tad, idem ja jos jednom provjerit onu svoju torbu za bolnice user posted image
Jos me boli donji dio ledja i noge, ali sta me briga, bar znam da sam jos uvijek zakopcana dole user posted image

ja sada kontam zvati dr...hocu umrjet od bolova u karlici i krstima i oko "bikini zone"user posted image ne znam ni ja objasniti... ne mogu ustati iz kreveta koliko boli...a o hodanju da ne govorim...kako bi mi godio jedan brufen od 600user posted image

meni na ctg nisu zabiljezene kontrakcije...i suti bona ...nece djeca josuser posted image rano im je i ruzno je vrijeme to su aprilska djecicauser posted image
odoh nesto jest...tada sam najsretnijauser posted image
i da...i ja sam danas provjeravala torbu hahahahhah

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 3101
7.3.2011 21:46:12   
sarah
Ma naravno da je rano, nek sacekaju bar jos dvije sedmice, da se jos malo psihicki pripremimo...
Prijatno, mogla bi i ja sta prezalogajiti.
A ti bolovi koje opisujes ma sve je to slicno sad u tom periodu.
Zaboravila sam reci da mi dr. rece da je sve to normalno u ovom razdoblju i da je cak dobro imati takve bolove user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3102
7.3.2011 21:52:17   
animagical
simran kod mene je hipo, ali hvala Bogu fino slusa sad u ovoj trudnociuser posted image ma ja bi taj kolac probala, ako je dobar tebi dobar je svima, ipak si ti trudnicauser posted image a nije vazno kakav je naizgled, nece ga slikatiuser posted image gagach, sarah kakvi porodi, polako sta vam je hehe jel to dodijalo user posted image nemojte djecu po ovoj zimi,grehota jeuser posted image
ja danas sve gladna...a  jela jutros (van kuceuser posted image ) neki sendvic pa kuci neku tarhanu na mlijeku,kao da je na kasiku,a to muzek nece,pa je on imao normalnu supu i piletinu s sarenom rizom,pa se ja malo uvalila i u to... i sad skontam osim onog sendvica ja hljeba vidjela nisam od juceuser posted image dobila sam pola kile, ne znam koliko jos smijem, ako pretjeram ubice me divanovic na kontroliuser posted image   eto,ja se pozalih

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 3103
7.3.2011 22:04:14   
palachinken
animagical, ja sam u zadnje tri sedmice fasovala dvije kile, a svih 16 do tad samo 1kg. Baš sam prase. Ali, zaredale neke fešte, pa sve nema meksička hrana, a nekulturno odbijat user posted image tako da mi tih tvojih pola šega :)

Sarah, gagach, imate divne aprilske termine, taman da cijelo ljeto nabijate kilometražu sa bebironima. Mi čim krenemo aBd izlaziti van, biće hladno i kiše, kolicat ćemo se samo po trznim centrima :)

Simran, ja kad zeznem recept, samo vičem , ma pratila sam sve po receptu i vidi kakav ispade, nije do mene, ništa recept ne valja

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3104
7.3.2011 22:05:53   
animagical
hej bolan user posted image ali ti si 7 sedmica trudnija,sta hoces user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3105
7.3.2011 22:10:32   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical

simran kod mene je hipo, ali hvala Bogu fino slusa sad u ovoj trudnociuser posted image ma ja bi taj kolac probala, ako je dobar tebi dobar je svima, ipak si ti trudnicauser posted image a nije vazno kakav je naizgled, nece ga slikatiuser posted image gagach, sarah kakvi porodi, polako sta vam je hehe jel to dodijalo user posted image nemojte djecu po ovoj zimi,grehota jeuser posted image
ja danas sve gladna...a  jela jutros (van kuceuser posted image ) neki sendvic pa kuci neku tarhanu na mlijeku,kao da je na kasiku,a to muzek nece,pa je on imao normalnu supu i piletinu s sarenom rizom,pa se ja malo uvalila i u to... i sad skontam osim onog sendvica ja hljeba vidjela nisam od juceuser posted image dobila sam pola kile, ne znam koliko jos smijem, ako pretjeram ubice me divanovic na kontroliuser posted image   eto,ja se pozalih

Isto...kada god krenem da se "otmem" on mi iskoci iz tanjira...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 3106
7.3.2011 22:10:47   
palachinken
animagical je napisal/a:

hej bolan  ali ti si 7 sedmica trudnija,sta hoces

hoću jedan djus od narandže, svježe iscijeđen, hoću vešni lonac kokica, hoću hamburger sa svim, hoću grčku salatu i hoću kilu soli da ližem nako, jer maltene jedem neslano zadnjih dana zbog bubrega.
ne smijem dalje user posted image

< Poruku je uredio palachinken -- 7.3.2011 22:11:46 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 3107
7.3.2011 22:15:28   
animagical
da ti jos jednu i otamburam da ti bolje legne to jelouser posted image skvo draga ja u zivom strahu od tog covjekauser posted image doduse rekao je da ce mo se divno slagati,ih jest ali kad dodjem s pola kile vise, a sta ce biti iduci put... ima on negdje kakvu sipku u ordinaciji? blizu vageuser posted image ?

Neposredna veza do poruke: 3108
7.3.2011 22:16:41   
Skvo RR
Ja sam sa Umom izlazila uplakana i na kraju sam lagala koliko imam kg.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ali mi je on omiljeni doktor.user posted image

Neposredna veza do poruke: 3109
7.3.2011 22:21:18   
animagical
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ja sam sa Umom izlazila uplakana i na kraju sam lagala koliko imam kg.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ali mi je on omiljeni doktor.user posted image

laganje mi nije palo jos na pametuser posted image ali pocecu ako pretjeramuser posted image a sta ce ,sam kaze da je ters,a meni opet drazi takav nego oni cile-mile a nista na sredini...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 3110
7.3.2011 22:22:57   
Skvo RR
Ja sam se bila udebljala 30 kg...user posted image user posted image

Sada me je odmah na dijetu stavio...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..Nisam dobila nista.user posted image Osusit cu se...user posted image

Neposredna veza do poruke: 3111
7.3.2011 22:24:02   
Gift
deste zene...kad smo kod kila..ja otkrila da kod moje dr. ne valja vaga, ja se fino vagala dan-dva prije nego sam isla kod nje kad kod nje ja imam 3 kile vise i hajd reko mozda sam se udebljala jer sam stvarno jela i dodem kuci izvagam se na mojoj opet imam isto kila, a moja je dobra, isto mi je uvijek vagala kao i kod mame...il nase obje ne valjajuuser posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 3112
7.3.2011 22:35:59   
palachinken
user posted image user posted image user posted image i kod mog doktora pokazuje drugačije, ali manje, jedno 2kg! Još to neka fensi šmensi vaga, staklena pa svijetli pa neke karafeke. A moja trulja bome tačna u bobu, u dvije decimale izvaga.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 3113
7.3.2011 22:41:53   
Gift
user posted image kod tebe je to jos dobro..a sad sam se sjetila da sam se vagala u obuci, al opet nemem 3 kile u cizmamauser posted image ...elem ona je meni (to je bio prvi pregled) sve zabranila da jedem, a ja pravo iz ordinacije u supermarket reko da ocefim iduci mjesec kad odem slagat cu za kile i ovako ona ne gleda u vagu nego joj ja citamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3114
7.3.2011 22:46:53   
animagical
Gift de mi reci kako si zaglavila vagu kod kuce da pokazuje istouser posted image hocu i ja... moja pokaze vala u 100 grama... doduse jedino ispravno vaganje je ujutru prije jela i pica i poslije wc-a i to u gacicama i potkosulji,probaj tako. palachinken me istravi, zena u 20 sedmica dobila ukupno tri kile...ja nemam ni 14 sed a vec krenulo. doduse mama me tjesi,kaze zene prije jele u trudnoci pa im se vidjelo da su trudne vec od dva tri mjeseca,a sada ovo nista. meni iskreno vidim stomak samo ja i muz i mozda mama i seka. doduse prije sam bila ko fosna pa mi se i primjeti,ali ne u odjeci...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 3115
7.3.2011 22:53:01   
Gift
hheeh ja uvijek zaokruzujem na nize naravno ono zarez 200-300 pa i 700 ja ne racunam sve dok ne prede na iduci glavni brojuser posted image a nemem blage veze kako na mojo vagi i dalje stoji isti ''glavni broj'' jer jedem ko nikad..a govorila sam sama sebi necu se opustiti i bit od onih trudnica koje jedu i tjese se da jedu sto su trudne, a vidi sad tek zatrudnila i jedem sve ono sto mi prije ne bi ni na naumpalo i to bez imalo griznje savjesti...a stvarno kad bi se trebao vidjet stomak mislim trudnicki ne ovaj od sala

Neposredna veza do poruke: 3116
7.3.2011 22:57:46   
animagical
a jela sam i ja do 7. 8. sedmice, proci ce te...onda nisam jela nista nego sam povracala. sad me i to proslo, pa sam pocesto gladna,ali nekako ne mogu bas puno da pojedem. ma nek smo i debele, nije mene sramota samo strah divanovicauser posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 3117
7.3.2011 23:06:13   
Gift
user posted image meni je stalno muka pa kad nesto zvacem onda me ko malo prode...kod mene sve naopakouser posted image a nije me sramota nego ne mogu mm objasnit da mi stomak ne raste zbog bebe vec zbog sala...a i sa stolicom sam katastrofa

Neposredna veza do poruke: 3118
7.3.2011 23:12:49   
animagical
stolicu sredi sto prije i imaces dvije kile manje...ja deveram sa sensiom,kompotima, a najbolje pomazu velike kolicine kivija navece pa zalij vodom...user posted image

a sta ja znam meni su godili bademi, hvala Bogu brzo me proslo povracanjeuser posted image   vidim pitas kada se vidi stomak-kako kome,ako je prvo kasnije,u iducim trudnocama ranije. isto vazi i kilaza, ko je mrsaviji prije mu se vidi, punijim kasno, moja rodica fura peti mjesec a isto izgleda tj isti stomak ima ko i prije...pa je tesko poznati.
ja ponosno javljam da vec nemam vise plocice na stomaku vec neku grbicu koju ne mogu da uvucemuser posted image user posted image e sad jesu to crijeva ili stomacic vidjecemouser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 3119
7.3.2011 23:27:35   
gagach
palachinken... tvoj  komentar hocu kilu soli da lizem onako....znaci umrjet cu od smjehauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio gagach -- 7.3.2011 23:30:25 >

Neposredna veza do poruke: 3120
7.3.2011 23:29:30   
Gift

ja ponosno javljam da vec nemam vise plocice na stomaku vec neku grbicu koju ne mogu da uvucemuser posted image user posted image e sad jesu to crijeva ili stomacic vidjecemouser posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3121
7.3.2011 23:30:33   
animagical
hakeru sta radis ovo... odo gledati film,pa usput zaspati... sve vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3122
7.3.2011 23:31:17   
animagical
evo se popravi...da znate sta je meni izbacivalo...vela havle reko puko forum

Neposredna veza do poruke: 3123
7.3.2011 23:42:29   
Amam

evo se popravi...da znate sta je meni izbacivalo...vela havle reko puko forum

Haha i ja se zbunih, user posted image kontam sta bi....
Joj ali se vi napricaste o hrani sad ja gladna user posted image
I ja se moram pozaliti na te neugodnosti dolje,cijeli dan sam u polusjedecem polozaju,kad normalno sjedim ili hodam,kao da ce mi pocet porod,aman,bas imam osjecaj da se kosti "rasklapaju"

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 3124
8.3.2011 8:16:03   
gagach
kako divan osjecaj probuditi se a ono sunce vaniuser posted image onu bijeu stvar po cesti ignorisem...to se ne vidi sa prozorauser posted image

DOBRO JUTRO!

ja sam ko fol spavala sinoc...i to sam u sjedecem polozaju bila...karlica, trtica i krsta rasturaju...strahota! nadam se da ce ovo popustiti jer cu mjesec dana biti invalid...
u petak ponovo na ctguser posted image  mrzim ctg...i beba ga mrziuser posted image
evo kafeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  123 124 [125] 126 127   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  123 124 [125] 126 127   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *