idacha
|
dobro jutro, turdniceee.. nadam se da ste sve lijepo ususkane u krevetima svojim i da je noc bila mirna, ugodna i prospavana... ja poranila, mm ispratila i skuhala sebi kafu da cejfim, dok se moj mali tasmanisjki djavolak ne probudi.. mashallah, jos spava... mene stomko malko ziga po dnu juce i danas. kontam da se siri maternica.. ali, nije nista strasno, dobro je... :) vidim, pricate o kilicama.. ja sam sada mnogo bolja, nego sa imranom.. sa njim sam do sada dobila 15 kg, sada 6... i to dr galamila na mene sada na pregledu.. dobila 4 kg.. kaze ona ''uh, previse'', rekoh ''ali, 4 za 2 mjeseca puna''... ona se kao malko zbuni, pa ce ''svejedno..treba 1 kg, i nasmija se''.. sa imijem sam svakog mj BAAAAAAAAAR 3 kg dobijala.. otisla da se porodim sa +30 ravnih.. sve je brzo sislo, skoro se vratila na staru liniju, kad ostadoh opet jeco, kako si nam ti? da Bogdom hoce otopliti, da se vidimo... ja samo ganjam vremensku prognozu po tvu sweet, moj Imran u 27oj bio tezak blizu 1550.. rodila ga 3900... kasnije je manje dobijao, tako da smo balansirali :) ajnur, mashallah, 4700 bebi imao... zeno, svaka cast kad rodi prirodno... blur. i ja pijem mg sumeci isti... meni pravo godi... hB nikada nemam grceve, a znam da se zenice dosta znaju patiti sa tim... mersiha, ivanasa, gagach, mina, i ostale Simran, sretno sa nalazima... i meni valja ovog mj vaditi KS i urin... sto ti rekla, vec mi mrsko uh, ljepote.. dok ja ispisah post, sunce usijaaaaaaaaaaaa