|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
1.3.2011 8:59:40   
gagach
ja imam i taj putni ali dzaba meni se svidja drveni onaj putni mi je sav ko igraona...kupila sam ogradice visoke,niske ovakve i onakve....
a podjeljena su misljenja oko tih krevetica....razlicita iskustva...neko se zaklinje u drveni neko u putni i tako...nema veze od viska glava ne boliuser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2551
1.3.2011 9:03:02   
Anoniman
Ma naravno da je ljepsi drveni i meni je, zato sam ga i kupila, ali moje dijete je fino znalo da odveze ogradice, pa progura nogice i ispod ogradice, ma svasta nesto user posted image . Ja sam ono samo napisala svoje iskustvo, a ne da vam govorim da ne uzimate drveni, ja sad opet kontam drveni uzetiuser posted image i ako mi je putni prakticniji skroz.

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 2552
1.3.2011 9:15:15   
gagach
koja si ti kraljicauser posted image

kako je fuj vrijeme...sta raditi danas...hmmmm

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2553
1.3.2011 9:20:12   
Anoniman
Ali sad kad kazem da hocu opet drveni svi me poprijeko pogledaju user posted image , a ja odmah imam obrazlozenje, beba nek spava dok ne pocne da se vrti u drvenom, onda cu ih zarotirati, Ana ce vec biti velika pa cu Anu u drveni, a bebu u ovaj putni user posted image , a veoma moguce je da cu ja kupovati posle jos jedan putni, samo pstttt user posted image

Ja kontam negdje u skitnju sa Anom, ako nista do nekog trznog, ali izgleda da cu najvjerovatnije u kuci ostati user posted image . Mm mi na putu, tako da nas dvije same, tako da najvjerovatnije malo cemo do dvorista, malo prohodat po komsiluku do prodavnice i kuci, jer vrijeme je bas nekakvo sugavo, samo za spavati.

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 2554
1.3.2011 9:32:52   
Anoniman
Sta je sa Cickolino i sa Lejlom, vidim en javljaju se, nadam se da su one i bebare ok user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2555
1.3.2011 9:42:20   
Cickolini
Hej trudnjace moje drage da se i ja javim malo. Hvala sto pitas za mene Jelena. Kako si mi ti? Jos mi nisu uveli internet u stanu i dalje izgubih oci na mobitelu. Moj bebiron evo sad pajki pa mama malo iskoristila da napise koju na rr. Kako ste mi vi sve redom? Je li Medi jos 2u1? Kad se sjetim koliko smo ka i Rime kukale sto smo 2u1 hahaha Kaze meni muz ti se snalazis kao da ti je trece hahaha Da vas obradujem koje brinete zbog kilaze... Ne treba nikakva dijeta, beba je dovoljna. Ja sam na porodu izgubila 7 kg, a za mjesec dana jos 8 kg. Ovdje kazu da je to zbog dojenja, ali o nemas kad da jedes. Muzic o ja smo sami s njom. On radi, tako da je sve na meni. Nana joj je ovdje, ali nisu nane kao sto su nase bile. Nana radi, hoda po prodavnicama tako da je sve na mami i tatici haha
Uglavnom to vam je moje iskustvo. Lijep i bezbolan porod zelim svim trudnjacama medi, gegach, suncu, vili, naidici, jeleni ... Veliki poljubac za sve, takodjer za ponosne mamice rime, bint, lejlu i rose.

< Poruku je uredio Cickolini -- 1.3.2011 9:46:35 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2556
1.3.2011 10:29:06   
m.i.n.a.
Jutric...
Gagach samo da pohvalim sobicu...mogu tek zamisliti kad sve dodje na svoje mjesto..a tek sa bebicom...super si ti to udesila...:)))(ovo je za ozbiljno,odlucila sam posjetiti onu radnju sa stikerima da kupim neke i ponijecu pa kad nisam ovdje uredjivala,mogu sebi tamo oduska dati)
Izgleda krasno,bajno,odlicno,savrseno,prelijepo,funkcionalno,bez mane..(ovo ti je za ono da se divimo)heheheheh...
Cickolini..pozz i za tebe

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 2557
1.3.2011 10:29:55   
m.i.n.a.
Zaboravih reci da se ja danas farbam,neki dan se osisala...ima da budem ko nova..:)))

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2558
1.3.2011 11:01:49   
gagach

IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Jutric...
Gagach samo da pohvalim sobicu...mogu tek zamisliti kad sve dodje na svoje mjesto..a tek sa bebicom...super si ti to udesila...:)))(ovo je za ozbiljno,odlucila sam posjetiti onu radnju sa stikerima da kupim neke i ponijecu pa kad nisam ovdje uredjivala,mogu sebi tamo oduska dati)
Izgleda krasno,bajno,odlicno,savrseno,prelijepo,funkcionalno,bez mane..(ovo ti je za ono da se divimo)heheheheh...
Cickolini..pozz i za tebe

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako tako samo hvaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

bravo za sisanje i farbanje...to je prvi znak oporavkauser posted image
vazda bilo ono...kada zena zeli da promjeni nesto i uradi za sebe ode frizeruuser posted image
ja se kontam nekad sada u martu prije poroda da odem da se sisnem malo....al mi mrskouser posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2559
1.3.2011 11:05:55   
Medi_87
Jutro drage moje, Mino rade telefoni ko ludi, vjeruj doslo mi je vise na zivce ali sta cu niko ne zove sto me mrzi
Uglavnom nisam bas rahat noc provela jedno mali milion puta sam ustala u wc, stomak u dnu me poceo boliti, k'o menstrualni bolovi
Jutros mi je bilo malo sluzi na vesu s sukrvicom, ali bas malo, jos uvjek me stomak pomalo bolucka ali nista strasno
Nadam se da ce ubrzo krenuti
Kako li nam je Vila,

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2560
1.3.2011 11:12:07   
Anoniman
Postala sam vidovita zorka user posted image , ja o cickolini, a ona se javlja user posted image
Mi malo dobro, malo srednje, ali bitno da nije lose user posted image

Mina napredujes user posted image , kad muzic dolazi? Dobro je sto user posted image dobro slusa, inace ti sama sa bebom bi se bas napatila. Ja kad se beba rodi najdraze mi je pozeljeti da dobro spava, posto kod mene Ana je bila identicna Adna od rime, ona je po 18 sati znala sastaviti da oka ne sklopi i to ne jednom, nego bas cesto.

Rime moj savjet ti je kad budete na kontroli nagovjesti pedijatrici za to njeno nespavanje, mozda je stvarno sto ti neko rece u mlijeku, mada ja ne vjerujem uopste, mislim da je jednostavno takva, kao sto je Anuska bila, mada i sada je user posted image . Mi kad ujutru do pet, pola sest odspavamo mi srecni i zadovoljni i veseli, ma presrecni user posted image . Sto neko rece moje dijete kao da ce po profesiji pekar biti, ali ona ni danju ne spava nesto posebno, tako da sam se ja vise navikla, ali zivim u nadi da ce ovo drugo biti drugacije, bude li kao ona bice bas, bas veseloooo.

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 2561
1.3.2011 11:16:22   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Medi_87

Jutro drage moje, Mino rade telefoni ko ludi, vjeruj doslo mi je vise na zivce ali sta cu niko ne zove sto me mrzi
Uglavnom nisam bas rahat noc provela jedno mali milion puta sam ustala u wc, stomak u dnu me poceo boliti, k'o menstrualni bolovi
Jutros mi je bilo malo sluzi na vesu s sukrvicom, ali bas malo, jos uvjek me stomak pomalo bolucka ali nista strasno
Kako li nam je Vila,

neće ubrzo krenuti nego je KRENULOuser posted image

sretno Medi i vidimo se na temi o bebama

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2562
1.3.2011 11:16:40   
Anoniman
Medi brzo ce to, u ovih dan dva i ti ces svog Bubu drzati u narucju i tepati mu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2563
1.3.2011 11:36:48   
Simran
Jutro drage moje,evo samo da se javim,malac mi je se razbolio,temperatura  i nos mu procurio fuj  ( a noćna mora su mi temperature zbog febrilni) ali neće valjda,još samo treba i ja sad da se prehladim user posted image ...
Mlijeko mi je počelo curiti user posted image ,joj opet prije reda u prošloj trudnoći sam dočekala peti mjesec,a vidi sad nisam još ni izašla iz četvrtog....Ova moja mica u tibi sve jača i jača sad je već osjetim svakodnevno, a ne samo kad legnem...A izgleda da voli mandarine ...ili ih možda ne voli...dokle god i jedem ona ne miruje lupi tamo,user posted image lupi ovamo user posted image ...
Nadam se da će mo uskoro imati lijepi vijesti user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2564
1.3.2011 11:58:07   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: Medi_87

Kako li nam je Vila,

Medi samo hrabro.user posted image

SRETNO MILA MOJA.

Vila se bogami nejavlja jos,pa vidjecemo dug je dan.user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2565
1.3.2011 12:49:13   
sunce27
Drage moje trudnjace sto ste vrijedne jutros. Medi, eto Bube jos malo, sretno mila. Cula sam se porukom sa vilom kaze da joj je dosadno a i kako ne bi bilo, kome jos u bolnici moze biti dobro, kod nje jos nista nema, ako sta bude valjda nam javi. Cickolini super sto si nam se javila. Kako je malena princeza? Ja se evo citavo jutro borim sa pranjem vesa, pa cu vala sada kod mame na jednu kafu da se malo odmorim. Veliki poljubac za sve vas...

< Poruku je uredio sunce27 -- 1.3.2011 12:50:48 >

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2566
1.3.2011 12:54:53   
mersiha 77
Hvala sunce,pozdrav i tebi.user posted image

pozdravi nam vilu puno.user posted image user posted image

Pa i zasluzila si odmor uz kaficu pa jos s majkom.ahhhh blago tebi tebi je majka tu a moja je dalekouser posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2567
1.3.2011 12:59:17   
sarah
Gdje ste trudnjace? user posted image
Evo da vam se javim sa pregleda. Sve je ok, radio mi je i ctg i uredan je hvala Bogu.
Jos ovaj put sam bila kod svog privatnog doktora, a od sljedeci put idem aBd na Jezero, a to je negdje za dvije sedmice.
Glavica je okrenuta prema dole i opet smo vidjeli cunu, tako da ne bi trebalo biti zabune user posted image
Ja sam danas kontala svasta nesto raditi ali mi se samo spava user posted image

Sa Vildanom sam se cula, Mica ipak nece ni na Dan Nezavisnosti da izadje.
Gore joj je dosadno i ceka sutrasnji dan da vidi hoce li joj isprovocirati porod gelom ili ce na carski.
Ja sam valjda od raznih tih prica se sinoc cijelu noc poradjala, bas me smorilo kad sam ustala jutros user posted image
Mersiha, entinte, sto se tice mahalanja ja vam to ne mogu kad sam na poslu, samo kad sam kuci ugrabim vremena.
Ja na poslu zaista radim i imam posla user posted image user posted image
A entinte, nisam znala da si ti na Dobrinji, pa mi smo onda blizu. Ja sam na Mojmilu.
A i ja cu aBd za 15-20 dana na bolovanje pa mozemo jednom otici na vjezbe i u Dom zdravlja na Vojnickom, blizu nam je.
Gemelli, spominjes vjezbe u srijedu? Jesi li to odlucila ici samnom i Gagach u Skerlicevu?
Gagach, sobica ti je divna, divna, nema dalje. A mede su preslatke
Jelena, koliko to ti imas i mislis jos imati krevetica? user posted image  Ja sam kupila putni i mislim da cu biti zadovoljna, bar su moje drugarice bile.
Rimljanko i mino, imam pitanje za vas. Kazete da vam pumpice nisu pomogle. A koje ste koristile?
Ja sam kontala uzeti Aventovu, ali posto kosta 106 KM ne znam da li ce mi trebati tj. hoce li se isplatiti ako kupim pa cu jos pricekati. Moze se i naknadno uzeti.
Sunce, nemoj pretjerati sa poslovima. Idi malo odmori. Hoces li ti sutra moci na vjezbe?

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2568
1.3.2011 13:05:13   
sunce27
Mila ne vjerujem da cu vise moci na vjezbe, sutra mi je muz druga smjena i nema me ko dovesti a da se vozam po autobusu bilo bi to previse za mene, znas i sama kako je to kod nas. Drago mi je da je sve ok sa tvojim ctg-om, eto za par dana i ti nam hairli ulazis u 9 mjesec, eto jos malo bebare. Ja sutra ujutro idem na ctg i kontrolu moja malena nema namjeru izgleda jos dugo, dugo vani.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 2569
1.3.2011 13:08:40   
sarah
Pa nista, onda ti je bas nezgodno autobusom.
Cujemo se u svakom slucaju i sretno sutra na pregledu.

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2570
1.3.2011 13:11:10   
sunce27
Voljela bih da mogu doci, bilo bi mi bas drago da vidim tebe i gagach, ali se ne smijem usuditi da idem autobusom. Cujemo se svakako. Ljubim

02.03.2011. Emina

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 2571
1.3.2011 13:11:27   
Anoniman
Sarah i ja sam putnim prezadovoljna funkcijom, ali za drugu bebu mi treba drugi krevetac, jbga onaj poklonili nismo se nadali da cemo ovako brzo pozeljeti drugu bebu user posted image , ma jok ima d aodem kod prijatelja i kazem vratite mi moje (igracke)user posted image . najvjerovatnije cemo uzeti onaj veliki krevetac sada sa komodom u sklopu, sto se posle komoda skine i stranice pa bude veliki krevet, to smo razmisljali, ali kod nas to nista ne znaci,kod mene i mm, mi jedno planiramo drugo uradimouser posted image .
Ja sam kupila Aventovu i super je, nije mi pomogla nesto specijalno kad su se bas upalile, ali sa kupusom u kombinaciji je pomogla bas, ali ako je pravilno koristis, ja sam ispocetka vukla, vukla, pa kupila elektricnu aventovu pa nista, dok mi nije palo na pamet da onaj veliki silikon sto ide oko bradavice direktno na dojku pokvasim u toploj vodi pa tako bas vakum uhvati i onda s emoze izvuci. Ja ti ne preporucujem da kupujes dok ne budes vidjela imas li potrebu, mozda ti uopste nece trebati.

Moja guzna i ja odosmo malo setati, necemo daleko,ovo vrijeme bljak. jedva cekam proljece user posted image

(odgovor članu sarah)
  Neposredna veza do poruke: 2572
1.3.2011 13:55:41   
Gemelli

Jutro moje drage, ja se jutros pravo praznicno, odvalila do 12 user posted image
kako ste mi vi, po malo izgleda sve standardno, medi, smo sto nije, cini mi se ona kao rime, lagano prati simptome i iscekuje, a ona mi ostala u pamcenju, jer sam tada pocela iscitavati ovaj dio forumauser posted image
a sarah vjezbe 100%, danas 1. et punih 6. mjeseci, sad kad skontam proleti u sec.
vrijeme mi je i volila bi se pripremiti na ono sto me ceka, da nije RR ne bi imala pojma nicemu
nego dali se trebam nesto spec obuci, ili nesto lagano normalno, posto iskreno, ja sam pocela trenerke nositi i na posao user posted image
cak sam citala na netu da postoje neke vjezbe, za trudnice kad je bebara okrenuta na zadak, ali sad opet nigdje ne spominju bliznacku trudnocu, tak da nemam pojma dali se ja smijem tako izvijati, hehe mada radim svasta sto se ne smije evo sada npr user posted image i user posted image cigaretica, jbg tesko se covjek kotarise losih navika, ali trudim se user posted image
nego vidjela sam da spominjete FB, pa ako ocete posaljite mi na PP imena pa da vas add
eto ljubim sve trudnjace i mamice i uzivajte u danu, nije nesto prehladno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2573
1.3.2011 14:08:36   
stefania
halo user posted image

evo mene, sizim po kuci..nisam spavala skoro nikako ledja su me odvalila, pa vise nema nikakvog polozaja da me nesto ne boli..pa malo na jednu bolnu stranu, malo na drugu, pa malo fol na ledjima, a u neka doba sam se uhvatila da pokusavam lezati na stomaku...nego sretan vam ovaj dan nezavisnosti i tako to...fala za odgovore za dioptriju, moram fakat to vidjeti prilicno sam ja corava da se zezem s tim.. svega ja imam, i -dioptriju i cilindre i sta ja znam sta jos...jbg kontam bolje pretrpiti taj carski nego bit corav do kraja zivota..misim da ce me razumijeti svi coravciuser posted image ...pitacu u cetvrtak mada je moj ginekolog nekako haman rahat samnom i previse..nekad mi se cini da je njemu dovoljno samo sto ja dodjem do gore na svojim nogama..msilim meni niko pola testova koje ste vi radile nije ni spomenuo..znane fakat...
malo se zabrinuh za leukocite...kad sam prvi nalaz dobila na kojem je bilo 10 bila sam sigurna da umirem od leukemije ili nekog tumora..jesam majke mi...onda me malo doktor smirio s tim da je to ko biva sve normala kod trudnica...sad sa 14 tek ne znam, vidjecu aBd u cetvrtak..
ja sve ko fol pisem magistarski, tj sjedim za kompom potklocana jastucima i citam rr...sreca da mi muz nije kuci jer me on trenira i provjerava radim li na akademskoj karijeri..user posted image .. a ja ko da mi je mama a ne muz, sve se pravim da pisem...maa, stas valjda ce biti gotovo prije juna i bebacha..odo se sad satima tusirati i njegovati kremama, hehhe.jucer sam fino otisla frizerki svojoj, dusa moja dodje mi ko psihoterapija, fino me sredila, ofarbala i osisala, ma prava sam p**ka jos samo da imam sta da obucem...user posted image

predug mi je post opet, izvinite, jos samo da kazem gagach, odusevila me soba za bebija, bas je dobra i sik, ni djidjava ni hladna..preslatko

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2574
1.3.2011 14:10:02   
Gemelli

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: Gemelli

ma nista, koliko ja znam najmanje 50% zena nosi hpv virus u sebi

a sto se tice beby opreme, ja jos nista nisam kupila, ne daju mi kazu ne valja, hehe cakaj bar 7. user posted image
ali krevetici i komodica, su mi fakat nepohodni, ova brevi je super sa ladicama, gore kadica, daska za presvlacenje u kojoj je drveni poklopac, kad bebe to sve prerastu, skines kadu stavis dasku i dobije se obicna komoda sa ladicama, tako da fakat nije losa investicija, bar ja tako mislim ...

Neces se sigurno pokajati ako to kupis... Ja sam jako dugo kupala bebu u toj kadici( i sad je nekad kupam, ali je stavim u kadu veliku), a ormaric koristim za njenu garderobu. I bas lijepo izgleda, jos ko ima djeciju sobu eto mu ormarica. Pravo iskoristivouser posted image user posted image

Da i ja tako mislim, malo je skupa, ali je lijepa i da se koristi jako dugo
evo trudnjace link pa pogledajte, znaci u cicibanu je 340 KM
http://www.bimaco.net/artikal.aspx?id=621
samo ova sto se meni svidja je bijela, a svaka ladica je neke druge boje, jako njezne, cini mi se zelena, narandjasta i mozda beby plava

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 2575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kupanje bebe.
пеперутка16

Jeste li kupali bebu prije otpadanja pupčanice?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *