|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
28.2.2011 19:08:31   
mersiha 77
Sarah hvala na pitanju,ja sam ko prebijena macka odjutros,posljepodne me pocela boljeti glava,sad sam spucala jednu zdjelicu sladoleda.user posted image

a kakosi ti?user posted image

Odmaras sutra.user posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 2501
28.2.2011 19:27:09   
entinte
IZVORNA PORUKA: sarah

Jelena, mersiha, animagical, entinte, neda30, amam... kako ste vi?

Draga sarah ja dobro hvala Bogu samo sto mi je svakim danom sve teze ici na posao... peglanje po onom trolejbusu sa dobrinje na kovacice svaki dan ali tjesi me sto nemam jos puno user posted image  20-ak dana i odmor ako Bog da... Nego kako si nam ti danas... ja se ponadala da cemo sve jutros mahalati ali slabo nam islo  user posted image  neka neka i ja cu sutra da odmaram ako Bog da... user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 2502
28.2.2011 19:41:50   
m.i.n.a.
Vece drage..
ja nikako da sjednem da vas iscitam ali evo em napokon,imam osjecaj kao da nisam u toku sta se kjoj desava a zeljela bih i onda akd andjem vrijeme da iscitam dok sjednem da pisem pola zaboravim...Moj Arman evo spava,sinoc je liejpo spavao pa zato preko dana u prekidima pomalo sve...sad je ojkupan,pojeo flasicu i zaspao...bas se primjeti akd je onaj pravi cvrsti san...dusa moja..uhh...a mene rana strasno svrbi,ziga,pece..sve odjednom...svaki odlazak u wc ocekujem da vidim koncic al kako onaj ispade vise nista...danas sam isla neke papire sredjivat i sokirala sam se kad sam vidjela guzvu za pasose..ono nije humano a nema saltera za bebe ili trudnice ili inavlide..mm cu poslati prije sedam iako rade od osam nek uzme red,pitam na salteru kad treba doci kaze on jutros je prije sedam bilo pedeset ljudi vec...
Vilo.....sretno draga nek ti bude,sto bezbolnije prodje i sto prije budes imala Micu u zagrljaju..
Medi...ja mislim da to smao sto nije,nek si ti sve spremila za svaki slucaj..tm na godisnjem pa sigurno ste nestrpljivi oboje..rade li telefoni..:))
Amam...dobro nam dosla...ti se vec udomacila dok ja pozelim dobrodoslicu ali zato vec si primejtila da ovdje ima bas lijepo drustvo..
Gagach...sta kaze doktor..kako si t...drago mi je zbog odluke da usporis..samo jos par dana...:))a slike...:))
Sunce....ima li otoka,kako se osjecas..javlja li se djevojcica...
Simran....nadam se d ace to proci sve ok,evo vec su te ohrabrile pa se ja pridruzujem..:))
Mersiha...pozz...kako si nam ti...
Entite user posted image
Sarah..javi nam sta kaze cika doktor..:))
Lepetetke kako si nam ti,ja sam vala nasla rjesenje u termos boci a sterilisanje ne radim prije svake hape,vec naudan..gledajuci mog Armana dok bih ja vodu prokuhala prije hape pa ohladila,pa flasicu kuhala..samo cu reci da je vriska blag opis...kazu da djeca ne vide jos kako treba ali mislim da on flasu vidi..ili bar cuje i raspozna ono treskanje njome..:)
Rime....mila pa sta se desilo..kako nesvjestica...rucaj i grickaj i kad nisi gladna..nemozes Adnici biti od pomoci slaba...ja sam kupila sebi centravit 13 mvitamina i 13 minerala + q 10 jer ni ja ne jedem najbolje tako da bar nesto unosim u sebe..nemozes od sokova zivjet..ja bih ti isto preporucila vruc kupus jer je moju sestru to ozivilo,ona je zbog grudi zavrsila na hirurgiji i samo obloge od kupusa su joj pomogle ali toplog kupusa..mogla sam ti ja dati svoju izdajalicu da bezz ne kupujes jer eto bacene pare kao i kod mene..vjerujem da boli..ja dok sam pokusavala meni je doktorica rekla da se nagnem nad kadu tako da dojke padaju i vrucom vodom poljevam ili da u lavor stavis vruce vode i potopis ih isto tako da su polozaja da vise..i onda rukama masiras i izdajas..ali mislim da je najbolje da ti to neko drugi radi jer cim te zaboli instiktivno ces sama manje pritiskat a neko drugi nece..ja sam zvala patronazu jer nisam sama mogla..a kad sam odlucila prestati doktorica mi je rekla da stavljam hladne obloge..sto se tice bradavica ja sam imala aventovu kremu protiv pucanja..medjutim moja prijateljica najbolja mi je savjetovala da stavljam puter na bradavice i naravno prije podoja oprat ih...nadam se da ce sve to brzo proci i da ce se dojenje uspostaviti kako treba a Adnica malo bolje slusati mamu..ali jos su oni mali i ja ne vjerujem da se moze naviknut jos na nesto..kad krene uznavat onda mozes i prekidat sa nekim navikama...Jeste li bili na kontroli...
Jelo kod tebe veselo nema sta...Anci nije kriva sto mama zabusava:)))Ona se skinula a ostalo nije do nje..hehehe
Taurus kako si ti..kako djecica slusaju..kako rana kod tebe...
Kd bi sutra bio 29.nama bi bio mali rodjendan ali bez obzira na to ja brojim rodjendan...mjesec zacas proleti..:))

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 2503
28.2.2011 20:27:57   
Rimljankaa
Hvala vam za savjete. Stavljam tople obloge,a hladne posle podoja. Nadam se d ace biti bolje.

Sve covjek misli samo da je porod pregurati,a kasnije isto muke. Mene bas poslo. Od uzasnog poroda,pa rane i ludjackih bolova,sad i ovo, a ona nemirna i nemirna.
Neka je ziva i zdrava,sve ce se ovo jendom zvati juce,samo ako prezivim user posted image

Medi,pa dogovori se s doktorom pa da necekas,ja sam tako. Nisam nikad cekala preglede. Znam da nije posteno,ali...

Medi i meni je u petak rekao dva prsta otvorena,i u nedjelju slijedeci pregled i ako tad da mi inducira porod,ja rekla da necu..on mi se smijo i govorio da sma kukavica. A ja se u ponedjeljak ujutreu porodila sve poslo smao od sebe.
Tako da mislim da ce si ti aBd u ovo dan dva. Samo hrabro i hairli da bude.
Vec si ti dobro otskirnuta. Mene u 21.30h primili sa 3 prsta otvorenu,u 7h ujutru 7 prstiju otvorena i pravac sala. Malo indukcije i nakon 2.5h dosla bebica.

Mislim an Vilu stalno,zaista bi voljela da joj prirodno krene. Ipak je tako najbolje...

Sarah,nemoj se bojati,ne prolazimo svi isto. Neznaci da ces i ti imati problema sa sikama.
Bas mi dodje da ne dojim,ali kad pogledam Adnicu i kad znam d aje za nju to najbolje,svaku bol bi trpila.

Svako ti govori kako je to najveca ljubav,pa onoliko koliko ti pricaju ona je jos veca i svakim danoms ve veca,pa se sve izdrzi.

A silikonske bradavice,nema potrebe,kod mene su bradavice bas velike,štrče...Namazem ih kremicom,pa je malo lakse

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 2504
28.2.2011 20:29:43   
Rimljankaa
Jooooojjj ti m.i.n.a. posta,ne znam da li da citam ili da preskocim?!   Hahaha.. kafu d anapravim,pa da pocnem...user posted image user posted image user posted image

Malo odvoji redove,vazda se izgubim dok citam sta ti pises :P

Ljub,ljub djecaku

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 2505
28.2.2011 20:36:30   
Rimljankaa
m.i.n.a. u cetvrtak aBd na kontolu d as ei ja malo oporavim.

A eto sta me snadje,od silnog nespavanja i iscrpljenosti. Sokove ne pijem vise,prosto nesmijem. A danas sam rukom pokusala izdajati,slabo sta izlazi. Najbolje ona povuce. Bradavice su ok,samo sto sma pumpicom iziritiala ovu desnu.

Jebla ih (oprostite,ali moram) pumpica kad nista ne valja.  Tusiram se vrucom vodom,obloge stavljam,kupus stavljam ,pa se nadam dace biti bolje.

Meni konci vise ne ispadaju,valjda su ispali svi. Vala su gadni,kao da zicom siju. Sta je onoi onako?! A kad ispadaju,tanki ao dlaka,valjda se istope.

Meni vec odavno nema krvi,li nesto zuto izlazi,i bas smrdi. Je li i kod tebe tako? Rana me isto svrbi i povremen zaboli. Zig jak,kao nozem d ame neko ubode

Hvala Bogu da ti je Arman spavalica,drago mi je zbog tebe jer si sama. Ja da sam sama,tacno bi se ubila

Ja sam najbogat

Neposredna veza do poruke: 2506
28.2.2011 21:05:32   
m.i.n.a.
Pa dobra si..za sedam minuta ti to procita i otipka..:)
Sto se tice rane isto tako..zuckasto i smrdi...a konci...strahota..kako koji dan odmice sve mi gore..ja se radujem kraju ove cetresnice,valjda ce bar malo se smanjiti sve ovo...
Ovo za ubila..hmmm...jos mi nije to doslo u glavu..:)
Sretno draga da sto prije prodju te muke...

Neposredna veza do poruke: 2507
28.2.2011 21:06:37   
RICI
rimljanka list kupusa izvrni naopacke i stavi na dojku a onda preko topao peskir i nek stoji kad se peskir ohladi ponovi postupak, mene je to spasilo kad sam sina dojila, imala sam zacepljenje kanala dojke i temp preko 40 jedva se spasila noza uh kad se sjetim, jedino mi je ovo pomoglo sretno

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

Neposredna veza do poruke: 2508
28.2.2011 21:07:45   
stefania
dje ste zeneuser posted image
evo vas iscitah...vilo sretno, znam da si otisla al eto..samo da to brzo prodje
rimljanka, nadam se da si se barem malo odmorila..uh nije vam lako, a ja se nadala da kad porodjaj prodje to sve nekako lakse ide..bas sam naivna , prava glupacauser posted image
jelena, hvala na odgovoru za eritrocite i leukocite, a te proteine nemam, ne znam na nalazu nema nikakvih plusevauser posted image ja ne znam ni sta to znaci
btw da li neko zna kolika treba biti dioptrija da ides na komisiju za CR? mislim to sam cula kao ako imas veliku dioptriju da moras na to? pa eto ne znam kod mene -4,5 meni je to puno ali ne znam jel toj komisiji...idem u cetvrtak doktoru akoBogda pa imam mali milion pitanja valjda necu zaboraviti sta sve trebam pitati..a uvijek zaboravim..mene ovaj stomak boli, ja ne znam sta niej a sta jeste normalno, vise stvarno..malo me boli ko jajnici nesto, pa malo prirtisak na ovu stidnu kost, pa ledja, pa da oprostite dupe i to po sredini...popila sam evo apaurin i sve iscitala ove stranice sto sam propustila..eto, odoh, prazano nigdhje nikog..user posted image user posted image user posted image

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

Neposredna veza do poruke: 2509
28.2.2011 21:23:49   
gagach
hello trudnjace

ja sto ste se razmahalaleeee...samo nestanem na par sati i zadate mi zadacuuser posted image

ma nasa Vilena je gigant zena i ona ce to sve bez muke da pregura aBd...Danas sam joj rekla Mica mora negdje izaci...tako da no sikirikiuser posted image

Rime vidim ja nema tebe ... nisam smjela ni pitati sta se desava...joj mila tako se moja drugarica pati i znam kroz sta prolazis....nedaj mi se...
stefania ma meterica se rasteze zato boli...ja sam se cijelu trudnocu zalila da me boli lijevi jajnik...sad bas govorim doktorici prva stvar koju ce beba uraditi kada izadje je ispljunuti moj lijevi jajnikuser posted image
mino evo sada cu ubaciti slike...izljepili smo sobuuser posted image
mersiha jel prosla glavicauser posted image
jelo joj draga nije ti lako stvarno...jesi ti vadila nalaze malo...kakvo je zeljezo?
Ja sam digla nalaze i naravno KATASTROFA SU! Bakterija dosta leukociti od 8 do 10 itd....tako da srijeda,cetvrtak i petak moram urinokulturu vaditi...bar sam savladala sve tehnike piskenja u flasicu-casicuuser posted image
Najvaznije je da su bebini otkucaji srca bili uredni tako da mi je kamen sa srca pao...pritisak malo povisen 130/80 i rekla mi je da ga pratim...sad je nizak...tako to kod meneuser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 2510
28.2.2011 21:33:35   
gagach
kako da zakacim slike a da nije preko image shackauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2511
28.2.2011 21:38:44   
stefania
gagach, nemoj ja mislim da se sekiras za leukocite, meni su prosli put bili 10 i tad mi rece doktor to nema veze, to je plodna voda, nesto, uglavnom navodno kod trudnica su leukociti normalno poviseni..eh,da te i utjesim evo ja uzela nalaze kod mene su sada 14user posted image user posted image user posted image ...ne znam nadam se da nije nista evo cekam cetvrtak da pitam doktora da mi i ove leukocite aminuje..

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2512
28.2.2011 21:43:42   
gagach

IZVORNA PORUKA: stefania

gagach, nemoj ja mislim da se sekiras za leukocite, meni su prosli put bili 10 i tad mi rece doktor to nema veze, to je plodna voda, nesto, uglavnom navodno kod trudnica su leukociti normalno poviseni..eh,da te i utjesim evo ja uzela nalaze kod mene su sada 14user posted image user posted image user posted image ...ne znam nadam se da nije nista evo cekam cetvrtak da pitam doktora da mi i ove leukocite aminuje..

ma joj nije bas normalno imati tolike leukocite...zato i idem vaditi urinokulturu...lara je zbog leukocita morala vaditi crp pa joj je bio povisen jer znaci da ima upala pa je zavrsila u bolnici na antibioticima...znaci ne mora znaciti da je strasno ali mora se voditi racuna...moze biti momentalno ali mene dr zato i salje na urinokulturu da bude sigurna da nije strasno...uglavnom sve se da izlijecitiuser posted image

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 2513
28.2.2011 21:51:46   
gagach
eh evo obecane slike kutka...

ovo prvo je krevetic...samo je namontiran ali eto da vam pokazem kakav je i da vidite slatke stikere na ziduuser posted image

http://img844.imageshack.us/img844/6543/dscn0387d.jpg

a ovo je ormaric za presvlacenje veeeliki, dodatna komodica za stvari i polica na zidu za sitnice user posted image i naravno stickeri u koje sam zaljubljenauser posted image sve ce to naravno izgledati puno ljepse kada se ubace stvariuser posted image

http://img641.imageshack.us/img641/2167/dscn0389z.jpg

http://img691.imageshack.us/img691/1047/dscn0393l.jpg[/color]

odoh jest nesto umorila sam seuser posted image

< Poruku je uredio gagach -- 28.2.2011 21:53:01 >

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2514
28.2.2011 22:10:02   
RICI
gagaach divno si sredila sobicu,user posted image user posted image ja jos necu nekako mi rano jos, peruckam i peglam stvarcice al prije polovine marta necu krevetic sklapati, ti vec ides na otkucaje srca bebe zar nije prerano jer ja i ti smo u dan u terminu
ps ove smjeske je ubacio moj sin samo da znas
pozz trudnace i cuvajte se

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2515
28.2.2011 22:21:41   
gagach

IZVORNA PORUKA: RICI

gagaach divno si sredila sobicu,user posted image user posted image ja jos necu nekako mi rano jos, peruckam i peglam stvarcice al prije polovine marta necu krevetic sklapati, ti vec ides na otkucaje srca bebe zar nije prerano jer ja i ti smo u dan u terminu
ps ove smjeske je ubacio moj sin samo da znas
pozz trudnace i cuvajte se

idem na otkucaje jer nisu bili uredu...ja sam imala tahikardiju koja je uticala na bebu pa sada svakog ponedeljka idem na kontrolu...al ne na ctg nego preko onog bebi monitora...a ako se tu pokazu nepravilnima onda me salju na ctg...

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 2516
28.2.2011 22:22:01   
sanela.asja
animagicalhvalla na pitanju za sad je sve ok dzordz slusa smanjuju se i mucnine a asja haus zivi nemogu je uhvatiti evo igramo se barbika svaku noc oko pola 12 legne da spava nece a mami se oci sklapajuuser posted image ..hehe ti ko i ja sinoc nam bio kum a ja oko 11 odo da uspavam asja ja prije nje zaspala osto kum s muzem mojim da sjedi...kako ti guras..user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 2517
28.2.2011 22:23:54   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: stefania

dje ste zeneuser posted image
evo vas iscitah...vilo sretno, znam da si otisla al eto..samo da to brzo prodje
rimljanka, nadam se da si se barem malo odmorila..uh nije vam lako, a ja se nadala da kad porodjaj prodje to sve nekako lakse ide..bas sam naivna , prava glupacauser posted image
jelena, hvala na odgovoru za eritrocite i leukocite, a te proteine nemam, ne znam na nalazu nema nikakvih plusevauser posted image ja ne znam ni sta to znaci
btw da li neko zna kolika treba biti dioptrija da ides na komisiju za CR? mislim to sam cula kao ako imas veliku dioptriju da moras na to? pa eto ne znam kod mene -4,5 meni je to puno ali ne znam jel toj komisiji...idem u cetvrtak doktoru akoBogda pa imam mali milion pitanja valjda necu zaboraviti sta sve trebam pitati..a uvijek zaboravim..mene ovaj stomak boli, ja ne znam sta niej a sta jeste normalno, vise stvarno..malo me boli ko jajnici nesto, pa malo prirtisak na ovu stidnu kost, pa ledja, pa da oprostite dupe i to po sredini...popila sam evo apaurin i sve iscitala ove stranice sto sam propustila..eto, odoh, prazano nigdhje nikog..user posted image user posted image user posted image

Stefania,ma sve se nekako prebrodi.. Ako Bog da proci ce.. Evo sad je sikila,ja vristim od bola,ali mi drago d avuce.

Vidjecu kako ce sutra biti,nadam se bolje.

Sto se tice dioptrije,ja imam -1.5 i mene nikad niko nije pitao za to. Ja ne nosim naocale,nego sociva,tako da sma i u bolnicu otisla sa socivima,i na porodu sma ih imala,niti mi je smetalo niti me je bilo ko pitao za to

Gaggach kutak predivan.... Stalazica za presvlacenja ce ti bas pomoci,jer ledja strasno zabole ako ej na niskom,ali te moram razocarati da je neces moci dugo koristiti. Bar je kod nas tako. Moja Adna je vec nemirna i bas se prevrce,vec je pocela.
I zamisli banjicu koju smo joj kupili,koja nije nimalo mala,vec joj je mala..Ne moze nogice ispruzizi dok je kupamo,vec su joj savijene i moramo traziti novu. MasAllah bas napreduje.

A one sto se kupuju "gotove" na komodi za presvlacenje mislim da bi nama mogla biti svega do njenih 10 dana,kasnije bi bila mala.

Male bebice brzom brzinom rastu. Moja vec nosi broj 62,a ja sma joj to sve kupovala kad bude imala najmanje 3 mjeseca..

Znas da sam se smijala Lari za velicine koje kupuje.Jedva cekam da cujem sta je mogla obuci od svega sto je kupila.

Znas li koliko krupnu bebu je rodila??

< Poruku je uredio Rimljankaa -- 28.2.2011 22:29:55 >

Ja sam najbogat

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 2518
28.2.2011 22:25:33   
sanela.asja
gagach krevetic je super,slican je mom samo kod mene je boja leda...a stikeri si wauuu bas me interesuje zna li neko imali gdje u tuzli da se kupe..

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 2519
28.2.2011 22:33:12   
gagach

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

gagach krevetic je super,slican je mom samo kod mene je boja leda...a stikeri si wauuu bas me interesuje zna li neko imali gdje u tuzli da se kupe..

otidji na njihovu stranicu pa im mozes poslati mail...mozda ti cak mozes i naruciti ili tako nestouser posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 2520
28.2.2011 22:50:35   
Gemelli

IZVORNA PORUKA: gagach

eh evo obecane slike kutka...

ovo prvo je krevetic...samo je namontiran ali eto da vam pokazem kakav je i da vidite slatke stikere na ziduuser posted image

http://img844.imageshack.us/img844/6543/dscn0387d.jpg

a ovo je ormaric za presvlacenje veeeliki, dodatna komodica za stvari i polica na zidu za sitnice user posted image i naravno stickeri u koje sam zaljubljenauser posted image sve ce to naravno izgledati puno ljepse kada se ubace stvariuser posted image

http://img641.imageshack.us/img641/2167/dscn0389z.jpg

http://img691.imageshack.us/img691/1047/dscn0393l.jpg[/color]

odoh jest nesto umorila sam seuser posted image

user posted image user posted image sobica je mrakaca, bijeli krevetac je bas super, ma zapravo predobro, mi smo se odlucili upravo za taj model samo boje drveta + ona sarena brevi komodica sa kadicom i onim cudom za presvlacenje,
izvini ako pitam, koliko si platila krevetac, nama nekako najpovoljnije u cicibanu na carsiji, 2 krevetca po 265 - 20% popusta i komodica brevi 340 isto sa jedno 10%, uglavnom oko 750 rece, bez madraca, na njih nema popusta user posted image
iskreno je ne mogu docekati bar daudjem u 8 pa da krenem u soping, sutra punih 6, tak da nemam vise puno cekati

vila.vilica nadam se da ce sve biti ok, a i vama ostalim sve naj i jedna pusa

e i da vidjela sam jedna forumasica spominjala bebaru okrenutu na zadak, pa me zanima u kojem je mjesecu i kad su joj poceli spominjati sekciju, ne mogu da se sjetim gdje procitah, jer meni zadnja 2 mjeseca, svaki nalaz gemI zadak, ali niko mi jos ne spominje nacin porodjaja, mada ni ja ne pitam, samo prica hajmo prevazici inkubator... izgurati do 35 najmanje i sl.
ma i ja imam u glavi 1000 pitanja prije, ali kad dodjem na onaj UZ isto debil, ne znam progovoriti user posted image da mi nije MM samo bi vikala jes jes user posted image

et drage moje, laku noc i uzivajte

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2521
28.2.2011 22:53:39   
Gemelli

eeeeee hehe i da, ovu srijedu definitivno idem na vjezbice, nema vise izmotavanja user posted image

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 2522
28.2.2011 23:07:44   
gagach
mi smo ovaj krevetic platili 260km u onoj radnji iza katedrale...imas ga i u boji drvetauser posted image

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 2523
28.2.2011 23:18:58   
animagical
gagach kako je lijepouser posted image user posted image user posted image meni su bijeli krevetici najdrazi...a tek mede...

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2524
28.2.2011 23:19:11   
Anoniman
Prvo da vam kazem dok ne zaboravih sto se tice urinokulture ona nema veze sa leukocitima, za leukocite u urinu se radi crp ili sedimentacija, i leukociti u krvi, a urinokultura se radi zbog bakterija, jer urinokultura samo bakterije registruje. To kazem iz iskustva jer sam radila u mikrobiologiji i laboratoriji i to bas na urinu i urinokulturi.

Gagach sobica je extraaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image , odusevljena sam bas user posted image . Mi sad planiramo Ani sredjivati sobu, posto je jos sa nama u sobi, pa da je prebacimo polako da se navikne dok nije beba dosla da spava sama, milion nekih ideja imam, ali nikako da realizujem. Cekam da mi sveki dodje da mogu Anu ostaviti pa polako u obilazak krenuti da vidim sta se nudi, jer sa njom je to malo nemoguce, pa da odlucimo hocemo li praviti ili kupovati, jer soba je bas velika 5 sa 6 metara tako da najvjerovatnije da cu ormar malo poveci uzeti ili napraviti, dosta polica, neki sladak dvosjed i krevetac, a ostalo napraviti igraonu, jer imamo tobogan i te džidže pa da iskoristimo user posted image

(odgovor članu Gemelli)
  Neposredna veza do poruke: 2525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *