Rimljankaa
|
IZVORNA PORUKA: stefania dje ste zene evo vas iscitah...vilo sretno, znam da si otisla al eto..samo da to brzo prodje rimljanka, nadam se da si se barem malo odmorila..uh nije vam lako, a ja se nadala da kad porodjaj prodje to sve nekako lakse ide..bas sam naivna , prava glupaca jelena, hvala na odgovoru za eritrocite i leukocite, a te proteine nemam, ne znam na nalazu nema nikakvih pluseva ja ne znam ni sta to znaci btw da li neko zna kolika treba biti dioptrija da ides na komisiju za CR? mislim to sam cula kao ako imas veliku dioptriju da moras na to? pa eto ne znam kod mene -4,5 meni je to puno ali ne znam jel toj komisiji...idem u cetvrtak doktoru akoBogda pa imam mali milion pitanja valjda necu zaboraviti sta sve trebam pitati..a uvijek zaboravim..mene ovaj stomak boli, ja ne znam sta niej a sta jeste normalno, vise stvarno..malo me boli ko jajnici nesto, pa malo prirtisak na ovu stidnu kost, pa ledja, pa da oprostite dupe i to po sredini...popila sam evo apaurin i sve iscitala ove stranice sto sam propustila..eto, odoh, prazano nigdhje nikog.. Stefania,ma sve se nekako prebrodi.. Ako Bog da proci ce.. Evo sad je sikila,ja vristim od bola,ali mi drago d avuce. Vidjecu kako ce sutra biti,nadam se bolje. Sto se tice dioptrije,ja imam -1.5 i mene nikad niko nije pitao za to. Ja ne nosim naocale,nego sociva,tako da sma i u bolnicu otisla sa socivima,i na porodu sma ih imala,niti mi je smetalo niti me je bilo ko pitao za to Gaggach kutak predivan.... Stalazica za presvlacenja ce ti bas pomoci,jer ledja strasno zabole ako ej na niskom,ali te moram razocarati da je neces moci dugo koristiti. Bar je kod nas tako. Moja Adna je vec nemirna i bas se prevrce,vec je pocela. I zamisli banjicu koju smo joj kupili,koja nije nimalo mala,vec joj je mala..Ne moze nogice ispruzizi dok je kupamo,vec su joj savijene i moramo traziti novu. MasAllah bas napreduje. A one sto se kupuju "gotove" na komodi za presvlacenje mislim da bi nama mogla biti svega do njenih 10 dana,kasnije bi bila mala. Male bebice brzom brzinom rastu. Moja vec nosi broj 62,a ja sma joj to sve kupovala kad bude imala najmanje 3 mjeseca.. Znas da sam se smijala Lari za velicine koje kupuje.Jedva cekam da cujem sta je mogla obuci od svega sto je kupila. Znas li koliko krupnu bebu je rodila??
< Poruku je uredio Rimljankaa -- 28.2.2011 22:29:55 >
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
|