|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
28.2.2011 23:22:52   
Gemelli

IZVORNA PORUKA: gagach

mi smo ovaj krevetic platili 260km u onoj radnji iza katedrale...imas ga i u boji drvetauser posted image

da, da znam, bila sam u obje, proizvadjac je isti, smo mi ona gospodja gore dala super ponudu mislim to sa popustom, 265-25% dodje ok 212 i to je bas super + sjedalice kolica, jer te sve stvari su fakt veliki udar na kucni budjet user posted image
a ti krevetici su bas super, tockici, podesive visine, ladice, ma predobar, pogotovo od ovih sto nude kod nas, mada ja bijeli nisam vidjela nigdje izlozen, osim jednog modela sa suncem, ali on je malo presaren po mom ukusu, sve u svemu sobica je bajka user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2526
28.2.2011 23:28:37   
Gemelli

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Prvo da vam kazem dok ne zaboravih sto se tice urinokulture ona nema veze sa leukocitima, za leukocite u urinu se radi crp ili sedimentacija, i leukociti u krvi, a urinokultura se radi zbog bakterija, jer urinokultura samo bakterije registruje. To kazem iz iskustva jer sam radila u mikrobiologiji i laboratoriji i to bas na urinu i urinokulturi.

Gagach sobica je extraaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image , odusevljena sam bas user posted image . Mi sad planiramo Ani sredjivati sobu, posto je jos sa nama u sobi, pa da je prebacimo polako da se navikne dok nije beba dosla da spava sama, milion nekih ideja imam, ali nikako da realizujem. Cekam da mi sveki dodje da mogu Anu ostaviti pa polako u obilazak krenuti da vidim sta se nudi, jer sa njom je to malo nemoguce, pa da odlucimo hocemo li praviti ili kupovati, jer soba je bas velika 5 sa 6 metara tako da najvjerovatnije da cu ormar malo poveci uzeti ili napraviti, dosta polica, neki sladak dvosjed i krevetac, a ostalo napraviti igraonu, jer imamo tobogan i te džidže pa da iskoristimo user posted image

sto ce se ana radovati sobici kad malo poraste, mislim tako velikoj user posted image , vidi ja bas petak dobila nalze, meni leukociti 20 tacno, ali je urin ok, jeli to puno strasno???

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2527
28.2.2011 23:31:36   
animagical
gemelli imas bijelih u onoj radnji izmedju pofalica i malte, u onom nizu radnji,gdje ima azel....prema bristolu pa dole nize. kako je samo lipeo,bas mi se svidja,jedva cekam da dodjem do toga! ja to vec sad zamisljam u glavi kako bi ja to sve...

sanela.asja ja sam sad bolje, vajda kraj ovog prvog tromjesecja pa sam lahnula dusom, ne povracam, mogu da jedem,cak i kafu ponekad popijem.
rime ne daj se, ti si sila od zene,sve to prodje!user posted image

jelo ti ces izgleda vise velikoj curi da sredis sobuuser posted image

pusa svima idem gledati housa, skinuli novu epizoduuser posted image ovaj nas fox nikad nacekati,sve staro pustaju...

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 2528
28.2.2011 23:38:42   
Anoniman
Leukociti kod trudnice u krvi je normalno da su poviseni, sad sve zavisi kakvi su ti drugi nalazi, ako su samo leukociti 20 ne bi trebalo biti problema. Sto se tice gagach moje krvne slike meni zeljezo 26 pa su mi zabranili da jedem stvari bogate zeljezom, da mi jetra ne bi otisla.
Mi sad tek planiramo sobu raditi, dok je bila beba tj i sada samo smo ubacili krevetac u nasu sobu, jer smo je planirali u njenu i onako brzo prebacivati, a nisam njenu htjela ranije da sredjujem, da se ne prasi i ne koristi za sve i svasta dok ne dobije pravu svrhu. Ovaj stalak za presvlacenje iz iskustva nisam kupovala, jer znam da koristi se samo veoma kratko, a sestra mi davala svoj, stvarno ja njemu svrhu nisam vidjela sem prvih mjesec dana.  Ja se nadam da ce joj se svidjeti soba, uvijek je u suncu i dosta je osvjetljena, a i ima veliki balkon kad bude veca jer ja sam svoje tinejdžerske dane najvise voljela ljeti duboko u noc na balkonu provoditi.

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 2529
28.2.2011 23:39:52   
Anoniman
Da zaboravih napisati, ja imam dioptriju na lijevo oko -17,5 i rodila sam prirodno, nikad me niko nije pitao za to i ne vidim svrhu poroda i vida, bas cu ako se sjetim pitati doktoricu u cetvrtak.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2530
28.2.2011 23:42:33   
Teddy Bear
Da li je neko imao problem slican mom, papa test mi nije u redu, ima na njemu naznaka da se uradi bris zbog sumnje na HPV virus, to cu radit na Jezeru...
Stvarno sam postala zabrinutauser posted image
Izvinite sto ovako "upadam"... Puno pozdrava za sve trudnice i mame, vec dugo vas pratim, a prvi put se ovdje javljamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2531
28.2.2011 23:44:37   
Amam
Ja u sitene sate user posted image ,ne mogu spavati i to mi vec postaje problem,jer ustanem umorna user posted image .Imam problem i sa tahikardijom,pa kako tibo raste tako i srcek jace i cesce skace,pijem isoptin,ali nema bas neke pomoci od njega u sub idem na kontrolu,na UZ da se mjerimo i procjenjujemo,malo sam i otvorena,tako da mi je samo jos koju sedmicu da nam se plucenca razviju user posted image .

Vilo,sretno i lagan porod ti zelim...
M.i.n.o.  hvala na dobrodoslici user posted image .

Gagach,sobica je super,bas mi se svidja,(ja za sad imam mali problem s prostorom,ali cemo to rijesiti na ljeto aBd)

Sto se tice bakterija u urinu,ne mogu reci da je ok,ali u trudnoci je imunitet oslabljen pa se bestije lijepe tamo gdje im je lakse,a sami leukociti pokazuju da postoji upalni proces,samo puno caja i bice to ok,aBd.
S dojenjem ,nazalost nemam iskustva,pa cu samo reci sretno user posted image ...

user posted image ugodnu noc...

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2532
28.2.2011 23:53:22   
Gemelli

IZVORNA PORUKA: Teddy Bear

Da li je neko imao problem slican mom, papa test mi nije u redu, ima na njemu naznaka da se uradi bris zbog sumnje na HPV virus, to cu radit na Jezeru...
Stvarno sam postala zabrinutauser posted image
Izvinite sto ovako "upadam"... Puno pozdrava za sve trudnice i mame, vec dugo vas pratim, a prvi put se ovdje javljamuser posted image

meni papa nije bas bio ok, prije trudnoce jedno 6 mj. zapravo preporuka citologa da se uradi hpv kategorizacija, znaci sumnja na hpv, ja iskreno, kategorizaciju nisam uradila, dans sutra i jbg., to sam spomenula doktoru koji mi vodi trdnocu i rekao je da sad nema svrhe raditi pape to lijeciti, kao to je trebalo raditi prije trdnoce, a to sto papa i nije ok vise steti majci i grlicu, nego bebari, koliko sam ja skontala ...
moja sestra je sa cinom iznjela trudnocu bez ikakvih problema, ali odmah poslije je morala na operaciju, jer padom imuniteta u trudnoci cin je uznapredovao brzinom svejtlosti i nije imalo nikakvog uticaja na malca, ne moras se puno brinuti ...
ma da amam i ja sam to predpostavila, jer je sve ostalo hvala bogu savrseno, zeljezo 22, crveni 4,2, vjerovatno mi je od grla, jer sam prosle sedmice malo teze gutala, a to lijecila samo zalfijom... laku noc

hehe sto sam se ja zadala na RR u 12 navece user posted image

(odgovor članu Teddy Bear)
Neposredna veza do poruke: 2533
28.2.2011 23:55:52   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Leukociti kod trudnice u krvi je normalno da su poviseni, sad sve zavisi kakvi su ti drugi nalazi, ako su samo leukociti 20 ne bi trebalo biti problema. Sto se tice gagach moje krvne slike meni zeljezo 26 pa su mi zabranili da jedem stvari bogate zeljezom, da mi jetra ne bi otisla.
Mi sad tek planiramo sobu raditi, dok je bila beba tj i sada samo smo ubacili krevetac u nasu sobu, jer smo je planirali u njenu i onako brzo prebacivati, a nisam njenu htjela ranije da sredjujem, da se ne prasi i ne koristi za sve i svasta dok ne dobije pravu svrhu. Ovaj stalak za presvlacenje iz iskustva nisam kupovala, jer znam da koristi se samo veoma kratko, a sestra mi davala svoj, stvarno ja njemu svrhu nisam vidjela sem prvih mjesec dana.  Ja se nadam da ce joj se svidjeti soba, uvijek je u suncu i dosta je osvjetljena, a i ima veliki balkon kad bude veca jer ja sam svoje tinejdžerske dane najvise voljela ljeti duboko u noc na balkonu provoditi.

Jelena,ja kad opet aBd budem trudna puno stvari cu drugacije. Iskustvo cudo cini. Komodice su glupost,one male kafice isto tako,jedino ako djete rodis od 2kg,pa onda mozda mozes koristiti mjesec dana,inace tesko,.

Onda oni bodici s naprijed kopcanjem,meni su skroz bezveze. A ja sma samo te trazila jer sam mislila da su najbolji. Sad ne bi niti jedan kupila,mene smara oblaciti joj ih,moram je milipon puta prevrnuti,a onako smao navucem na glavicu,jedna ruka-druga ruka i obucena.

Onda nekakvih budalastina kupila prije poroda,a nista iskoristila nisam...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2534
28.2.2011 23:57:47   
Teddy Bear
Gemelli puno hvala na odgovoru, ja kazem da nisam trudna ne bi se ovoliko sekirala, al nadam se da ce na kraju bit sve ok....

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 2535
1.3.2011 0:09:05   
Simran
Veče drage moje user posted image ,Gagach soba je mašala preljepa,ja na žalost nisam imala mogućnost da kupujem te komodice i ormariće jer mi je mali prostor u sobi,ali sam se baš posvetila bila krevetiću i tim stikerima iznad krevetića user posted image ,sad sam na početku,a već u svojoj glavi planiram čak sam danas iz dosade pravila spisak šta sve treba da uradim i da nabavim do juna user posted image user posted image ...Ma samo da sve bude ok,ali nisam tako bezbrižna kao u prvoj trudnoći,sad imam hiljadu briga ali kao što reko samo neka smo zdravi a sve ostalo će doći...

Rime (vidim da ti tako tepaju pa se nadam da ti neće smetati ovo skraćeno user posted image ) ja sam poslije poroda imala problema sa tim upalama,mastitisima fujjj ma bolilo me kao u srce,pumpice mi nisu pomagale,čak je i mama pokušavala rukama i nije išlo,i možda će se nekima zgaditi( a nadam se da neće) jer kada smo bolesni svaki lijek probamo,tako da je meni suprug bio spas (on je izvlačio mlijeko iz grudi,a vi predpostavite kako,ali ništa perverzno već kao spas,jer sam bila fasovala infekcije,išla po bolnicama da mi oni ispumpavaju ma čisti užas.....
A vidim da je neko spominjao dioptriju,ja idem na CR iz razloga što sam na desnom oku izgubila vid tj povrijeđen mi je očni živac dok sam ležala u inkubatoru i nikada nisam imala funkciju na njega,ali mi je lijevo za sad ok na njemu je dioptrija   -1,25,ali pošto mi je jedino ono u funkciji i služi me mašala pa da nebi bilo problema ja sam išla kod očnog (moj ginekolog me poslao ) pa mi je oftamolog nakon pregleda preporučio CR kao opciju jer tokom napora može doći do jakog pritiska na oćni živac pa da vid oslabi,što mi se npr desilo nakon prvog porođaja.Sa -0,75 skočialm i dioptrija na 1,25 tako da ja preporučujem da porazgovarate sa svojim ginekologom...
Pozzz sa sve vas i izvinite na dugooooom postu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 2536
1.3.2011 0:11:43   
Gemelli

ma nista, koliko ja znam najmanje 50% zena nosi hpv virus u sebi

a sto se tice beby opreme, ja jos nista nisam kupila, ne daju mi kazu ne valja, hehe cakaj bar 7. user posted image
ali krevetici i komodica, su mi fakat nepohodni, ova brevi je super sa ladicama, gore kadica, daska za presvlacenje u kojoj je drveni poklopac, kad bebe to sve prerastu, skines kadu stavis dasku i dobije se obicna komoda sa ladicama, tako da fakat nije losa investicija, bar ja tako mislim ...

(odgovor članu Teddy Bear)
Neposredna veza do poruke: 2537
1.3.2011 0:19:02   
sunce27
Rime, nadam se da si sada bolje i da se Adna bar malo umirila? Vilo, sretno i da se sve hairli i na lijep nacin zavrsi i tebi tvoja Mica u zagrljaj dodje. Medi, hajde pokreni Bubu, hocu i ja da dodjem na red, ne mogu vise da cekam, noge me vec opasno izdaju, pitam se jos koliko cu moci ovako ...

< Poruku je uredio sunce27 -- 1.3.2011 0:23:24 >

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 2538
1.3.2011 1:18:30   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Gemelli

ma nista, koliko ja znam najmanje 50% zena nosi hpv virus u sebi

a sto se tice beby opreme, ja jos nista nisam kupila, ne daju mi kazu ne valja, hehe cakaj bar 7. user posted image
ali krevetici i komodica, su mi fakat nepohodni, ova brevi je super sa ladicama, gore kadica, daska za presvlacenje u kojoj je drveni poklopac, kad bebe to sve prerastu, skines kadu stavis dasku i dobije se obicna komoda sa ladicama, tako da fakat nije losa investicija, bar ja tako mislim ...

Neces se sigurno pokajati ako to kupis... Ja sam jako dugo kupala bebu u toj kadici( i sad je nekad kupam, ali je stavim u kadu veliku), a ormaric koristim za njenu garderobu. I bas lijepo izgleda, jos ko ima djeciju sobu eto mu ormarica. Pravo iskoristivouser posted image user posted image

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 2539
1.3.2011 2:01:04   
animagical
ja nocas ocigledeno ne mogu da spavam!user posted image eto,samo to da vam kazemuser posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 2540
1.3.2011 8:13:07   
sandy82
IZVORNA PORUKA: stefania

dje ste zeneuser posted image
evo vas iscitah...vilo sretno, znam da si otisla al eto..samo da to brzo prodje
rimljanka, nadam se da si se barem malo odmorila..uh nije vam lako, a ja se nadala da kad porodjaj prodje to sve nekako lakse ide..bas sam naivna , prava glupacauser posted image
jelena, hvala na odgovoru za eritrocite i leukocite, a te proteine nemam, ne znam na nalazu nema nikakvih plusevauser posted image ja ne znam ni sta to znaci
btw da li neko zna kolika treba biti dioptrija da ides na komisiju za CR? mislim to sam cula kao ako imas veliku dioptriju da moras na to? pa eto ne znam kod mene -4,5 meni je to puno ali ne znam jel toj komisiji...idem u cetvrtak doktoru akoBogda pa imam mali milion pitanja valjda necu zaboraviti sta sve trebam pitati..a uvijek zaboravim..mene ovaj stomak boli, ja ne znam sta niej a sta jeste normalno, vise stvarno..malo me boli ko jajnici nesto, pa malo prirtisak na ovu stidnu kost, pa ledja, pa da oprostite dupe i to po sredini...popila sam evo apaurin i sve iscitala ove stranice sto sam propustila..eto, odoh, prazano nigdhje nikog..user posted image user posted image user posted image

Da ti kažem, i meni je slična situacija. Dioptrija mi je -4,25. U prvoj trudnoći me ginekolog slala dva puta oftamologu. Pregledali su me i rekli da nema nikakvih problema za prirodan porod. Navodno, od dioptrije -5, -6, može doći do pucanja rožnjače, ali i to samo u nekim slučajevima. Igrom slučaja, porod nije napredovao, morala sam na carski. Sada sam bila jednom kod oftamologa. Rekla mi je da se vratim u devetom mjesecu da pregleda očno dno, jer od dioptrije -4 može doći do nekih krvarenja u oku. Uglavnom, poenta je u tome da se u devetom mjesecu obavezno javiš oftamologu da pregleda očno dno. Vidjeće odmah ako ima bilo kakva opasnost za oči. Sve zavisi od toga šta će ti napisati, komisija mora to da prihvati. Ja 15 ulazim u deveti, javiću šta mi je rekla očni ljekar. Ako dočekam termin, mene u svakom slučaju čeka carski, zbog stare komplikacije.

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 2541
1.3.2011 8:17:24   
Anoniman
Jutro i od nas:)), vidim nema vas, uspavale ste seuser posted image

evo jedno jutro i od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ne kazete da sam stipsa user posted image
Eto porodih se i ja sa tolikom dioptrijom, a da nisam imala pojma. Jos meni je na lijevo oko gotovo skroz ostecen vid i operisala sam oko, a na desnom perfektna dioptrija, samo bi mi trebalo da mi ode, pa poubijala bi ih i onako sam polućorava user posted image .

(odgovor članu sandy82)
  Neposredna veza do poruke: 2542
1.3.2011 8:23:37   
mersiha 77
E jutroooooooooooooo !

Jelo ja sam jednu zgrabila kaficu i evo pijem samo mi vi falite pa da mahalamo.user posted image

Imali kakvih vijesti od Vile?user posted image

Mina glava me jos boli nemam pojma zastouser posted image

popijem i kafu,ali nista.user posted image

Jutrooo moje trudnjaceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2543
1.3.2011 8:28:56   
palachinken
Jelo, ne spavaju svi. Ima nas i na poslu user posted image Jutros na ulicama pustinja, nigdje žive duše, samo ja i moja 80% ženska beba. Kako su meni šega ti postotci doktorski. TO da možemo kvote u kladionici odrediti :D
Počela sam osjećati balončiće, leptiriće i ribice, kažu, to te dijete udara. Duša mamina.

A kako ste mi vi danas?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2544
1.3.2011 8:29:45   
gagach
jutro uspavane ljepotice user posted image

vidim ja moja jela vrijedna...ja sam od sedam na nogama...iscjedila sebi 2 narandze,2 jabuke,mrkvu,kiwi,grejp i dodala sok od brusnice i to u veeeeeeliku casu...tako da VITAMINSKI SOK za dobro jutro...odlucila sam da za*ebem urinokulturu i bakterije...user posted image prosli put me brusnica spasila pa cemo da vidimo sadauser posted image
a za leukocite...aaaaaaaaaaa bojim se crp-auser posted image

moram vilenu zvati danas da vidim dokle je...

Jelo kako mi je anchiuser posted image jel belajise? i kako si ti?

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2545
1.3.2011 8:32:25   
gagach
mersiha i palachinken dooooooobar jutaruser posted image

palachinken hahahaha ismijah ti se za 80% curicu...i kod mene je bila ja se sve stomaku u zenskom rodu obracaka kad pljus odjednom curici narastao visuljakuser posted image jedva se presaltahuser posted image zamalo da izadje djecak u rozom iz bolniceuser posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2546
1.3.2011 8:42:40   
Anoniman
Ja sam generalno dobro spavala, Ana se budila tri puta i bila budna po nekih pola sata, ali zato sam sanjala svasta nesto ruzno, da se osjecam kao da i nisam spavala. Anci evo jede iz rata user posted image , prvu i drugu ratu pojela, pa sad cekam da se malo izigra, pa da nastavimo trecu i nadam se da nece biti cetvrta, da ce od trece sve otkvitati user posted image

Meni su sa Anom prvi put rekli djecak i jos mi dali sliku ćune i dan danas je imam, zalijepila je u Aninu radosnicu, u orginalu ćuna user posted image , jos me na 4D uz gledali tada. Posle su sve govorili djevojcica, i kad su dvojica dr potvrdili djevojcica tek sam im tada povjerovala do tada ne, jer ja se uzdala u ćunu sa slike user posted image

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 2547
1.3.2011 8:45:26   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: gagach

mersiha i palachinken dooooooobar jutaruser posted image

palachinken hahahaha ismijah ti se za 80% curicu...i kod mene je bila ja se sve stomaku u zenskom rodu obracaka kad pljus odjednom curici narastao visuljakuser posted image jedva se presaltahuser posted image zamalo da izadje djecak u rozom iz bolniceuser posted image

Dobar jutar i tebi gagach

ma nedaj se,samo hrabro nisu bakterije jace od tebe(salim se malo)user posted image

ma da je dobar jutar i nije nesto me glava u zadnja dva dana ubi.user posted image

sobica ti je extraaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

i kod nas je bijeli krevetic najljepsi je.user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2548
1.3.2011 8:48:24   
gagach
joj najgore je kad glava boli ja imam uzasne migrene a nista ne moze da se popije...uzaaas..mislim mozes kao paracetamol a meni nikada nije pomogao

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2549
1.3.2011 8:51:55   
Anoniman
Meni kad sam bila sa Anom trudna svi su govorili da ne kupujem drveni krevetac, vec onaj putni, dvije sestre koje imaju jedna troje, a jedna dvoje djece i kuma koja ima dvoje djece i ja ih nisam poslusala. Ja kupila drveni za sobice, a putni za putovanja jer bas dosta putujemo jer i moji i muzevi su van sarajeva, a moje dijete samo u krevetcu hoce zaspati pa kad idemo i na dan nosimo krevetac. Drveni smo koristili negdje do treceg-cetvrtog mjeseca i onda fino je prebacim u putni, jer mi se malo, malo zaglavljivala medju reset_ke, jer je strasno nemirno spavala, a i sad spava, odmah cim je stavim nekako joj noge prolete kroz one reset_ke i zaglave se user posted image . Tako da smo taj drveni poklonili prijateljima a mi koristimo putni i prezadovoljni smo. Sad opet moram kupovati krevetac, jer Ana mi nece biti za kreveta, a treba mi i za bebu.

< Poruku je uredio jelenaT -- 1.3.2011 8:52:36 >

(odgovor članu mersiha 77)
  Neposredna veza do poruke: 2550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *