Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo i mene...najela sam se..gadura jedna....fuj fuj fuj...sram nek me bude....gadura....fuj!
eh cula sam se sa onim nasim zenama ... Lara je jos u bolnici...jako je iscrpljena i umorna...dobila je i temperaturu jako se napatila i mnogo mi je zao...bebica je u inkubatoru ali je hB dobro. Nadam se da ce nam se uskoro oporaviti....
Vila kao sto rekose sarah i sunce...devera sa dosadom ...sutra ce joj probati provocirati porod sa gelom pa cemo vidjeti...joooj i njoj drzim fige... sad sam ih povezala laru i vilu pa iako nisu na istom odjeljenju bar si mogu biti podrska....
jako jako mi je zao sto se ove nase zenice pate i stalno mislim na njih...
Od ove stare ekipice ostade nam Medi,sunce, sarah i ja jel tako? aaaaaaaaaa nadam se da cemo mi lakse proci sve to... npr kao mina nasa
medi kod tebe izgleda krenulo mili...nadam se da ce sve ici prirodno bez gelova i tableta i raznoraznih nebuloza i da ce bebach stici brzo...
sta li nam je sa naidicom? ima li ko njen br telefona? nadam se da je dobro i da se oporavlja...nedostaje mi da se mota ovde
Ista si ja,ja moram pomoci svakome,naravno ako mogu..
kad je tebi termin,mislim kojeg aprila?
veliki pozzzzzzzzzzzz i naravno SRETAN VAM DAN NEZAVISNOSTI.
kazu 13.Aprila ali posto je kao beba malo naprednija kazu da bi moglo biti 8.Aprila...pa cemo vidjeti.... samo da on meni dodje zdrav pa cemo ostalo lako
Jeste li zive, aj se evo ubih od dosade, igrali malo muzic i ja remija i pobijedjuje me pa mi se vise i ne igra s njim, nece da me pusti nikako Uglavnom jos uvijek mi ima pomalo sluzi s sukrvicom, vidjecemo dokle ce ovo trajati, ionako sutra na pregled ukoliko me ne bi uhvatili jače bolovi
Nak dodje 1. aprila kad i moj mm . Kad moja sveki bila trudna sa njim tada tek poceo UZ i rekli joj zensko, a posto svekrva ima sest sestara i ona sedma, a vec sve sestre imale zensku djecu, nigdje ni jedno musko te bilo nekako i za ocekivati. Mojoj sveki bio termin 1.maja i porodi se 1.aprila i kad su dosli kuci i javili da se porodila i jos musko rodila svi mislili da se zezaju, niko niti je otisao u posjetu niti cestitao , tada se lezalo par dana u bolnici. I dan danas sveki sve govori joj meni rodih sina na dan lazova , srece pa on nije od tih.
medi krenulo je polako jo meni se bili najavili neki gosti, mi taman sredili po kuci,kad javise-nece sada tek veceras.... ma divni ste,cekacu ja vas cijeli dan...
Gagach ma bice one dobro akobogda,nemoj da brines toliko za sve.
Ista si ja,ja moram pomoci svakome,naravno ako mogu..
kad je tebi termin,mislim kojeg aprila?
veliki pozzzzzzzzzzzz i naravno SRETAN VAM DAN NEZAVISNOSTI.
kazu 13.Aprila ali posto je kao beba malo naprednija kazu da bi moglo biti 8.Aprila...pa cemo vidjeti.... samo da on meni dodje zdrav pa cemo ostalo lako
Ma svakako,samo nek bude hairli.
pa i meni je rekla babica u aprilu ,ali neznam kojeg mozda se budemo derale u duetu ti tamo a ja ovamo.hehehehee
Joj animagical, taman podjoh da se izjadam kad vidim i ti pisala po pitanju gostiju. Meni sad zovi mob, da sam znala ko je ne bih se ni javila , kad komsinica moja, oni stariji bracni par koji su dijete dobili u cetrdeset i nekoj, pa im je to dijete kao oci u glavi, mala ima cetiri i po godine, a razmazena samo tako, prosli put kad su bili prosu pepeljaru namjerno i utrljava nogom u bijeli tepih, ja reko ne Edina, a njena mama na mene "nemoj da mi sikiras dijete" i tako njoj mm ocita lekciju, da moze da radi i svojoj kuci sta hoce u mojoj ne, onda tuce Anu, otima joj igracke i da ne duzim vise uglavnom muka mi od njih, zove da se najavi da ce doci, ja reko Ana hoce da spava, kaze nema veze eto nas posle...joj sad mi fali onaj smajli sto glavom udara od pod...hahaha
Boli te briga bona ti se fino uvali i reci ubuduce da znate,ja sam na cuvanju trudnoce....ne smijem micati... a to deriste..uh znam i j ajednog takvog,isti djavo samo nije seka vec braco. on kad dodje i pocne da vristi sjedeci na vrh naslona kauca..glava me momentalno zaboli. a njegova mama isto tako nista. kao oni njega ne ruze. ja im na to rekoh-vala,vidi vam se i da niste rekli!
Sad zove mm krenuo nazad kuci sa puta i ja mu govorim da se najavila, kaze budite spremne u pet i idemo negdje , ako posle budu pitali reci cemo da je sta iskrslo . Ma ni moja Ana nije cvjecka, ali Ana ima godinu dana, a ova gotovo pet i nemoguce djetetu dokazati da je Ana mala i da se ne moze tuci sa njom i svadjati, a sto kazes mama jednu za drugom pusi i ne obraca paznju, jos je znala reci Edina jesi gladna idi nek ti da Jelena da jeses
ma odite prosetati, u pravu si,pametno! nisi sada u situacii da mozes ili trebas da trpis tudja derista...realno,ne mozes ni za svojom da pospremas,a ne za takvima. ej ne idem dr. u cetvrtak vec petak, nije imao termin za cet...ne mogu da cekam. idem sada s muzekom da se druzim on dusa stavi uho na moj stomak i kao slusa bebu pa joj nesto prica
evo i mene...najela sam se..gadura jedna....fuj fuj fuj...sram nek me bude....gadura....fuj!
eh cula sam se sa onim nasim zenama ... Lara je jos u bolnici...jako je iscrpljena i umorna...dobila je i temperaturu jako se napatila i mnogo mi je zao...bebica je u inkubatoru ali je hB dobro. Nadam se da ce nam se uskoro oporaviti....
Vila kao sto rekose sarah i sunce...devera sa dosadom ...sutra ce joj probati provocirati porod sa gelom pa cemo vidjeti...joooj i njoj drzim fige... sad sam ih povezala laru i vilu pa iako nisu na istom odjeljenju bar si mogu biti podrska....
jako jako mi je zao sto se ove nase zenice pate i stalno mislim na njih...
Od ove stare ekipice ostade nam Medi,sunce, sarah i ja jel tako? aaaaaaaaaa nadam se da cemo mi lakse proci sve to... npr kao mina nasa
medi kod tebe izgleda krenulo mili...nadam se da ce sve ici prirodno bez gelova i tableta i raznoraznih nebuloza i da ce bebach stici brzo...
sta li nam je sa naidicom? ima li ko njen br telefona? nadam se da je dobro i da se oporavlja...nedostaje mi da se mota ovde
Bice dobro nasa Lara, ona je prava hrabrica. Ma sada cemo i mi hairli draga moja da se jedna po jedna rijesavamo. Ja imam naidicin broj i cule smo se prije 2 dana jos je bila u bolnici kaze da su ona i bebi ok vjerovatno je jucer ili danas vec izasla kuci ali dok se malo oporavi sigurno ce nam se javiti. Medi, javi nam se da znamo kako je i sta je sa tobom?
Bas mi je zao Lare , joj cijelu trudnocu nesto je zeza i sad jos ovo, e jbga bas. Nadam se da ce brzo biti dobro i ona i bebica i da ce brzo kuci. Medi brzo ce to, kao sto rekoh za dan-dva ti ces svog Bubu drzati u rukama, bolje stos ve tako polako ide i ti se polako navikavas na bol, a i brzo ce to ako Bog da.
To sto se tice prica da se beba primiri pred porod u mom slucaju nema veze, kod mene Ana se toliko vrtila da je to bilo za nepovjerovati, cak se na samom stolu tako naglo vrtila da joj se na stolu obmotala pupcana vrpca dva puta oko glave, nekih pola sata pred porod.
Evo i mene ponovo, poslije rucka, nisam pretjerala Medi, brzo ce to kod tebe aBd Javljaj nam razvoj situacije. Izgleda da cete i ti i Vila ipak sutra Gagach, Gemelli, idemo li sutra na vjezbe? Jelena, nemoj biti tuzna, doci ce komsinica drugi put
Tek sad icitah sve,mi danas isli u kupovinu,kolica i jos neke sitnice i stvarcice za bolnicu,mozda je jos rano,ali kako je UZ rekao da je beba veca za 2 sedm,nikad se ne zna,a i meni je sve teze hodati i sjediti u autu. Jelena tvoja Anci mi je super i strasno me po pricama tvojim, podsjeca na moju kcerkicu kad je bila mala.
Medi,sretno i hrabro,da sve prodje u najboljem redu.
Eh ja sam bas gladna,nadam se da se necu "ubiti" necim...
Ćao drage moje .... evo da vam se malo javim..dok sve pročitah šta ste napisale..UHHHHH..a sve me interesuje... Mina bravo za farbanje..ma ti si mi dobra skroz...a i maleni mašala pravo sluša svoju mamicu... Medi još malo pa eto bube abd..počelo je vidiš...sutra ćeš biti već više odškrinuta aBd... hajde Medi pa da ja i bubo slavimo rođendan skupa... Al nek me ne pita za godine Entinte kako negdje pročitah da si i ti na Dobrinji...ako nisam fulila...možda te negdje i viđam u prolazu... Kada vidiš da se žena bori sa trogodišnjakom ta sam ...šalim se nije tako strašan,samo ponekad Hajde pa kad ne budeš radila pa se možda i nađemo negdje? Gagach sobica je super!!!!Mraaaaaaaaaaak! Lijepe boje..ma ko med je!!! A Vili dobre vibracije !!!!!!!! Valjda će Mica uljepšati mi rođendan! Jelo i mi smo ti u putnom spavali..i on je bio nemiran ,vrtio se, odgurivao se, tako da bi ja mislim bio sav od modrica da je spavao u drvenom...on bi se odgurnuo nogama i udarao glavom od ivicu ...Doduše i ja sam kao beba zaglavila none između rešetkica pa me mama jedva izvadila..bile mi noge natekle, valjda kako sam dugo bila u tom položaju..mada bih i ja voljela drveni..eno mi ga gore kod roditelja pa ćemo pokušati..možda ovo guzle bude mirnije A moram i ja ovom svom sobu opremati... Evo odavno hoću da mu sve kupim novo i krevet i ormar ,sve ali nikako..I ja ću čini mi se pred porod spremati starijem sobu .......
Veče drage moje .evo da se i ja malo javim. I dalje deveramo sa temperaturom i nosićem čak sam danas morala posegnuti i za brufen sirupom valja mi večeras dežurati , sutra trebam ići opet vaditi krv za štitnu,antitjela i Torch samo molim boga da napokon Herpes bude negativa,ali borim se sa njim od početka tako da teško ,a tek 18 sam naručena kod svog ginekologa,a planiram otići privatno na UZ sad kad bude plata ... Znate li vi kad se završava ovaj 4 mjesec,ja sautra ulazim u 18 nedelju a ticker nikada da preće u peti da počnem makar malo izlaziti iz kuće.... Vidim ovdje svakakvih dešavanja, a pošto sam odskora počela pratiti teško mi je sve uganjati i popamtiti ali trudim se ... Pozz
Veče drage moje .evo da se i ja malo javim. I dalje deveramo sa temperaturom i nosićem čak sam danas morala posegnuti i za brufen sirupom valja mi večeras dežurati , sutra trebam ići opet vaditi krv za štitnu,antitjela i Torch samo molim boga da napokon Herpes bude negativa,ali borim se sa njim od početka tako da teško ,a tek 18 sam naručena kod svog ginekologa,a planiram otići privatno na UZ sad kad bude plata ... Znate li vi kad se završava ovaj 4 mjesec,ja sautra ulazim u 18 nedelju a ticker nikada da preće u peti da počnem makar malo izlaziti iz kuće.... Vidim ovdje svakakvih dešavanja, a pošto sam odskora počela pratiti teško mi je sve uganjati i popamtiti ali trudim se ... Pozz