|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
1.3.2011 21:22:54   
mersiha 77
Bogami Gagach kako si krenula bogami hoces.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti za link.user posted image

Ja vas sve puno pozdravljem i odo da spavam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pussssaaaa ujutro pijemo kafu i mahalamo.user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2601
1.3.2011 21:35:10   
gagach
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

Bogami Gagach kako si krenula bogami hoces.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja vas sve puno pozdravljem i odo da spavam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zasto ja ne mogu da spavam tako rano? zavidim ti...
jao maloprije sam se naglo okrenula i ukocio me vrat...rekoh samo mi je to jos trebalo...user posted image
mm utusi sa utakmicom a ja se uspuhala ovde, okreni se lijevo okreni se desno, popij magnezij,pojedi bananu,pahuljice,kockicu cokolade,izmjeri pritisak...cak sam mu citala clanke iz TRUDNA I LIJEPA ...hahahhahaha

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2602
1.3.2011 21:43:57   
Anoniman
Evo i nas...ovo moje dijete ima motor u guzici da oprostite, od jutros od pola pet budna i svega danas odspavala jednom 20min, jednom pola sata, s tim da se za tih pola sata dva puta budila i trazila cajauser posted image ...i samo da dodam da jos nije zaspalaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Niej mi jasno odakle joj tolika energija, ona sekunde nema mira, znaci non stop u pokretu, ako je vidim da minut sjedi i cuti znaci belaj neki pravi.
Meni muzic stigao sa puta pa ocekujem posle masazu noguuuuuu....aaaa miline, tako em popuste grcevi posto on to izgaza user posted image , nadam se da ce se zanijeti pa i sta drugo izmasirati user posted image

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 2603
1.3.2011 21:51:24   
gagach

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Evo i nas...ovo moje dijete ima motor u guzici da oprostite, od jutros od pola pet budna i svega danas odspavala jednom 20min, jednom pola sata, s tim da se za tih pola sata dva puta budila i trazila cajauser posted image ...i samo da dodam da jos nije zaspalaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Niej mi jasno odakle joj tolika energija, ona sekunde nema mira, znaci non stop u pokretu, ako je vidim da minut sjedi i cuti znaci belaj neki pravi.
Meni muzic stigao sa puta pa ocekujem posle masazu noguuuuuu....aaaa miline, tako em popuste grcevi posto on to izgaza user posted image , nadam se da ce se zanijeti pa i sta drugo izmasirati user posted image

uh uh uh blago tebi...drzim fige da se zaneseuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2604
1.3.2011 22:18:32   
tukica
gdje se imaju kupiti one opravice za iznosenje bebe iz porodilista, dakle oni mali kompletici? 

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2605
1.3.2011 22:27:29   
gagach

IZVORNA PORUKA: tukica

gdje se imaju kupiti one opravice za iznosenje bebe iz porodilista, dakle oni mali kompletici? 

na svakom koraku i u svakoj bebi prodavnici ima tih kompletica...gdje god sam usla to su mi nudili...

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 2606
1.3.2011 22:30:02   
Medi_87
Eh evo i mene ne merem da zaspim ucestaliji su mi bolovi a bome i jaci izgleda stize Bubo konačno valjda cu izdrzati do ujutrouser posted image user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2607
1.3.2011 22:34:08   
sarah
IZVORNA PORUKA: Medi_87

Eh evo i mene ne merem da zaspim ucestaliji su mi bolovi a bome i jaci izgleda stize Bubo konačno valjda cu izdrzati do ujutrouser posted image user posted image

Hoces, hoces, to ti je sutra kad ti kazem, ti i Vila cete isti dan user posted image  user posted image
Sretno Medi i da sve prodje kako treba user posted image

A evo nam i Naidice? Kako si draga ti, oporavljas li se? Kako je bebach?

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2608
1.3.2011 22:37:29   
Medi_87
Nadam se da cu uspjeti makar malo zaspati
Koliko bi mi trebali najkraće biti razmaci među bolovima pa da furam za bolnicuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2609
1.3.2011 22:43:08   
Simran
Gagach hvala na linku user posted image ,Medi_87 izdrži što mogneš duže,ja sam trpila od 4h ujutro do navečer u 8h...  u 8 i 10 došla u bolnicu i bila otvorena 7 cm,a porodila se u 22 i 20h....Ako ćeš iskreno ja sam otišla gore kada su mi bolovi bili na svakih 9 minuta (suprug računao) user posted image , i možda bi još duže sjedila kod kuće ali bolovi su bili takvi da sam ih osjećala i tokom hodanja po kuću ( u krug user posted image )
Drži se mila i slušaj svoje tijelo i samo prokontaj da je svaka od nas to  prošla ili će uskoro.... I SRETNO....user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2610
1.3.2011 22:52:19   
sarah
IZVORNA PORUKA: Medi_87

Nadam se da cu uspjeti makar malo zaspati
Koliko bi mi trebali najkraće biti razmaci među bolovima pa da furam za bolnicuuser posted image

Mislim da su na vjezbama govorili da kad budu bolovi na 10 min da se moze krenuti u bolnicu.
A na koliko su tebi sad bolovi?

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2611
1.3.2011 22:53:11   
Amam
Vidim zenice ni vi ne spavate user posted image ,ja umorna i noge me bole,ali sna nigdje user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Simran)
Neposredna veza do poruke: 2612
1.3.2011 23:15:34   
Anoniman
Ne znam Medi, ali ja ne bih dok ne budu na pet minuta isla, ali ocijeni sama kako se budes osjecala, mada i da odes odmah ima gore vila i lara pa ces imati drustvo user posted image

Ma gagach one nam stvari zabranjene user posted image , tako da mi devet mjeseci u zabrani, devet bebu pravimo i sve tako u krug user posted image . Sa Anom nam bilo zabranjeno i tacno posle devet mjeseci aj opet trudna ostala user posted image

(odgovor članu Amam)
  Neposredna veza do poruke: 2613
1.3.2011 23:41:11   
ladyblue RR
Ja sam otišla kada su bili na 10 min. i bila sam otvorena 2 cm. Došla sam u bolnicu u 00:30 a porodila se u 8:00h.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2614
1.3.2011 23:46:22   
entinte
drage moje samo da vam pozelim laku noc... na brzinu sam procitala sta ste pisale od jutros... ukratko... gagach kutak je odlican svaka cast a nemoj izraditi za zajednicku dernjavu hehehehe nece valjda malac pozuriti... sarah i lepetetka kafica obavezno samo da skontamo malo slobodnog vremena... blizu smo pa mozemo ako Bog da...

sutra cu se cesce javljati pusaaaaa 

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 2615
2.3.2011 7:41:32   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: gagach

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

Ma joj Gagach ja sam sinoc malo predmrak prosetala pa se umorila.user posted image

Zaspala sam ali cijelu noc nesto bolucka ili su ledja ili ispod stomaka.user posted image

Jutros me bol probudila,bas me jako zaboljelo ispod somaka.user posted image

Nego kao sto sam vam obecala evo kaficauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jel dovoljno?

imali za sve? HAJDE SAD ZGRABITE SOLJE I NA MAHALANJE.HAHAHAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zasto ja ne mogu da spavam tako rano? zavidim ti...
jao maloprije sam se naglo okrenula i ukocio me vrat...rekoh samo mi je to jos trebalo...user posted image
mm utusi sa utakmicom a ja se uspuhala ovde, okreni se lijevo okreni se desno, popij magnezij,pojedi bananu,pahuljice,kockicu cokolade,izmjeri pritisak...cak sam mu citala clanke iz TRUDNA I LIJEPA ...hahahhahaha

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2616
2.3.2011 8:17:44   
gagach
dobro jutroooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image o
evo kafe i cajevi user posted image

mediiiiiiiii krenulooooo joj kako sam luda bojim se sebe i svojih mociuser posted image user posted image user posted image  
mene bole noge...i ovaj snijeg je fuj...ako nastavi ovako evo i deda mrazauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2617
2.3.2011 8:24:01   
gagach

Ma gagach one nam stvari zabranjene user posted image , tako da mi devet mjeseci u zabrani, devet bebu pravimo i sve tako u krug user posted image . Sa Anom nam bilo zabranjeno i tacno posle devet mjeseci aj opet trudna ostala user posted image

ah znam draga kako ti je...u istom smo belaju...user posted image   jos kad pomislim kad rodim pa oporavak...ih ... izbrisat ce mi se iz sjecanja kako je...ponovo cu pocet vjerovati da djecu donose rodeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2618
2.3.2011 8:33:54   
sunce27
Jutro, jutro moje bembele, gagach sto si vrijedna posljednja lijezes, prva ustajes jos uvijek ta nesanica kod tebe. Ja cu da uzmem ovaj jedan caj da popijem bas mi je nesto hladno da se malo ugrijem. Sta nam je sa Medi? Sada sam se cula sa vilom dali su joj taj gel sada ceka da joj djeluje, eto nama Micke ako Bog da danas. Ja moram na kontrolu i ctg narucena u 10 h a tako mi je mrsko, jutros mi se bas spava, moja bebara se bas umirila pa sam malo zabrinuta a nista zivo me ne boli pa se pitam sta li je sa mnom. Ljubim vas sve...

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2619
2.3.2011 8:34:03   
mersiha 77
Jutroooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma spavala sam ko fol,ali bolucka onda,bolucka ondje eto ti moje spavanje tako da nemas na cemu da mi zavidis mila moja.user posted image

malo ledja boluckaju,ali me probudio jak bol ispod stomaka jutros i jos me boli pogotovo kad hodam.

Upomoc sta je to?user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2620
2.3.2011 8:34:15   
palachinken

ah znam draga kako ti je...u istom smo belaju...user posted image   jos kad pomislim kad rodim pa oporavak...ih ... izbrisat ce mi se iz sjecanja kako je...ponovo cu pocet vjerovati da djecu donose rodeuser posted image

Kako ono ide, volim sex i rado ga se sjećam user posted image
Imaju i drugi načini da se situacija drži pod kontrolom. Mi nismo u zabrani, ali nas sve nešto strah, pa de ljevlje, mrdni ruku, pritišćeš mi stomak, nemoj tako, pusti ja cu, haj vako, haj nako...i ode ćejf user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2621
2.3.2011 8:47:40   
gagach
IZVORNA PORUKA: palachinken

Kako ono ide, volim sex i rado ga se sjećam user posted image
Imaju i drugi načini da se situacija drži pod kontrolom. Mi nismo u zabrani, ali nas sve nešto strah, pa de ljevlje, mrdni ruku, pritišćeš mi stomak, nemoj tako, pusti ja cu, haj vako, haj nako...i ode ćejf user posted image user posted image

niste u zabrani????? pa navali ooonda zeno..uradi to zbog nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2622
2.3.2011 8:49:26   
gagach
IZVORNA PORUKA: sunce27

Jutro, jutro moje bembele, gagach sto si vrijedna posljednja lijezes, prva ustajes jos uvijek ta nesanica kod tebe. Ja cu da uzmem ovaj jedan caj da popijem bas mi je nesto hladno da se malo ugrijem. Sta nam je sa Medi? Sada sam se cula sa vilom dali su joj taj gel sada ceka da joj djeluje, eto nama Micke ako Bog da danas. Ja moram na kontrolu i ctg narucena u 10 h a tako mi je mrsko, jutros mi se bas spava, moja bebara se bas umirila pa sam malo zabrinuta a nista zivo me ne boli pa se pitam sta li je sa mnom. Ljubim vas sve...
i ja sam caskala sa vilenom...puna je humora...navijam za nju!
rekla sam joj da cu se otvoriti i ja dok ih sve ispratim....user posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2623
2.3.2011 8:51:05   
palachinken
hahahahahah moram! eto čim dodjem s posla, oma ću pokositi gospoju, da izvinu ova nerođena djeca pa iznenadit muža. Uh, kad ga srce draufne od silne sreće :D

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2624
2.3.2011 8:57:17   
gagach
IZVORNA PORUKA: palachinken

hahahahahah moram! eto čim dodjem s posla, oma ću pokositi gospoju, da izvinu ova nerođena djeca pa iznenadit muža. Uh, kad ga srce draufne od silne sreće :D

user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

koliko vam muz pomaze u domacinstvu
mamaibabo

moj dragi mm meni pomaze pegla ves,usisava ,ponekad i kuha ...ali oko djeteta -ne izgovor -strah da je on nepovrijedi hm

cesto (58%)

malo (27%)

nimalo (14%)

Broj svih glasova: 84

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *