|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  105 106 [107] 108 109   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
2.3.2011 10:53:54   
Anoniman
Gagach hajde bona kod nas na kafu, nalo na ovo nase brdo da svjezeg vazduha udahnes a i malo istreniras zivce sa mojom Anom, treba ti priprema user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2651
2.3.2011 10:56:30   
entinte
Jelo draga da te nema trebalo bi te izmisliti user posted image user posted image user posted image  luda si do bola... čuj mjere hahahahahahahahahaha

Mersiha moj ti je savjet da odes ako mozes privatno ili ako ima hitna ili nesto mislim znas li kad je ponedjeljak... nemoj trpiti bol... mozda te boli zato sto se spustila bebica ali moj ti je najiskreniji savjet bilo kome da odes... ipak je danas tek srijeda... user posted image  user posted image  user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2652
2.3.2011 10:58:47   
futuremam
Mene isto zna zaboljeti donji dio stomaka,mada i ja imam kontrakcije pa mi je to svakodnevno.Može biti bol izazvana i pritiskom bebe na jajnike.Trenutno sam u četvrtom mjesecu i nosim blizanceuser posted image user posted image

< Poruku je uredio futuremam -- 2.3.2011 11:01:26 >

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2653
2.3.2011 10:59:03   
Anoniman
Samo se vi meni smijte, sjeticete se vi mene prvorotke kad budete htjeli malo da se "igrate" posle poroda, pasce vama na pamet moje mjere user posted image . Ovaj mene zakrpio, kao da u krevetu imam pubertetliju i jos dr kaze stavljaj vaginalete, ma reko ne mogu ni prst da stavim user posted image

(odgovor članu entinte)
  Neposredna veza do poruke: 2654
2.3.2011 10:59:57   
ivanasa
dobro jutro drage user posted image ,
evo da se i ja prijavim na ovu temu..nadam se da su bebare u pupi dobro i da slusajuuser posted image ..
danas idem na pregled da vidim odakle se stvori ovaj plusic kad smo pazili al eto...heehehe em umorna em pazim em mi dijete neda i opet se zabebila hhhahaha...

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2655
2.3.2011 11:01:56   
Anoniman
Duso moja draga, rekla sam ja tebi brzo ces ti za mnom, trebas me stici sto prije user posted image . Da i tebe nisu ukrpili na prvom pa toliko bilo usko da ne stigoste kako treba ni pripaziti user posted image user posted image user posted image

ps. ne zamjerite nesta me puklouser posted image

Ljubi ti nama Filipa i da znas da te cekam na FB, a brate mogle smo i na tu kaficu jedan dan, da nam djeca ne maze monitor, vec da se medjusobno izmaze user posted image

(odgovor članu ivanasa)
  Neposredna veza do poruke: 2656
2.3.2011 11:03:12   
idacha
jutroooooooooo bebmeleeeeee

evo i nas, poslije sto godinaaaaa... kakko ste nam sve od reda???

ivanasa, welcome, ovo je haman plodna godina user posted image user posted image user posted image mashallah, neka djece...
gagach, kako nam guras?
ima li nam sanele.asje gdje?
lepetetka, palachinken, kako ste nma vi???
jelena, big hug, drugariceeeee... kad des sutra??? ja u pola deset.. cant wait :)

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 2657
2.3.2011 11:04:32   
mersiha 77
vec sam rekla drage moje da to ovdje nemoze.

za njih je sve normalno,moram cekati.Hvala ti puno ipak sto brines entinteuser posted image

Gagach ma sta bi ja bez tebe,ti si moja gatara i doktorica.Hvala ti!user posted image

Jelo nadam se da je to,evo lezim na lijevom boku i pisem sa vama.user posted image

Naidice tebi duso cestitke od sveg srca i cuvaj se i bebija naravno.user posted image

ljubim vas sve

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2658
2.3.2011 11:05:15   
idacha
hehehehehhee, jelena, jesi otkacena... cuj ti price kod nje.. user posted image user posted image
meni mm rekao da prenesem dr da me dobro zasije da nam bude ko prvi putuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja nisam prenosila, al je haman naslutio i sam (mamu j.. svoju kako me je zakrpio jos mu ne mogu halaliti)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 2659
2.3.2011 11:07:58   
Anoniman
Joj idacha sreco moja user posted image . I ja jedva cekam, isto kao da idem na prvi sastanak, a ne na pregled user posted image . Ja oko sest sutra, ustvari kad mm ili zaova dodju sa posla da mogu Anu pricuvati, srece pa mi dr fleksibilna. Posto idem privatno kod nje, a poliklinika joj je kuci, sutra ne radi, ali ucinice izuzetak, pa samo kad krenem da joj javim pa ce ona sici u ordinaciju. Tako mi uvijek dogovorimo, ja joj javim kad krenem, i onda smao kad stignem sestra je nazove i ona sidje sa sprata. 

(odgovor članu mersiha 77)
  Neposredna veza do poruke: 2660
2.3.2011 11:08:25   
ivanasa
hahahaha ma znas sta mila,ja ti na prvom porodu prosla bez koncica Filip 3700 tezak bio izletio ko metak..dosla sljedeci dan kuci i brisala pod!!!! ama ovo moje dijete osjeti i kad spava da mi se mm priblizio odma se budi ma kakvi fatanje ovo ono..to sve brzinski u 5 min zavrsi i suti ne progovaraj hahahahahahahahahahaha.....
ma moze vala ta kafica ja se ubi em u kuci svi mi rade niko malog djeteta nema a ovaj moj poludi za djecom..hmmm a tvoja mala onako bas bas po mojoj mjeri za sina ljubi ga majka

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2661
2.3.2011 11:09:47   
idacha
eh, ljepote.... super kad hoce tako da izadje u susret... bas je fina...
meni ce imija mama pricuvati, jer je mm otisao jutros u sa...
i ja jedva cekam... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2662
2.3.2011 11:11:07   
ivanasa
a jelo da nebi sta sinoc ha???cim si ti tako horna za jutarnju pricu hahahahaauser posted image user posted image user posted image user posted image uh zaboravi rece da ne smijete al ima i drugih nacina hajd bogati hahahahaaahah...a jesu hormoni posandrcali uuuuuu

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 2663
2.3.2011 11:11:54   
Anoniman
Zato mi te stvari ne radimo u sobi gdje je dijete user posted image . pa mi ti to odćejfimo, ali sad nam dr zabranila sram je bilo user posted image . Bas volEm keks i rado ga se sjecam, rekla sam mm da kakvu lesonitku stavi na sredini kreveta da nas pregradi ja cu poluditi user posted image .

U kom si dijelu Sa Ivana? Samo javi kad ti odgovara i pijemo kafu user posted image

(odgovor članu ivanasa)
  Neposredna veza do poruke: 2664
2.3.2011 11:12:02   
idacha
mi se vala volimo ko da smo momak i cura... user posted image
meni je trudnoca haos, i ova i prosla.. nikad dostauser posted image kaze mm 'i cudis se sto si trudna''user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 2665
2.3.2011 11:13:57   
entinte
drage moje primjetila sam da nas vecina ide sutra na pregled... sretno svima... i ja sam jedna od tih... joj sto ćemo se izmahalati kad se vratimo ako Bog da... user posted image user posted image user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 2666
2.3.2011 11:14:59   
mersiha 77
Blago vama,onaj moj hud se boji da me ne povrijedi jer stalno kukam.hhhhaaaaahhhaaaauser posted image

a bogami mi jos niko nije zabranio jelooo.

jelooo sta bi ti na mom mjestu?hahahahahhauser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 2667
2.3.2011 11:15:24   
Anoniman
Idacha drugarice samo ti meni zazubice stvaraj user posted image , ma ja kad navalim isto kao dijete na tresnju user posted image , joj al ce ove zene pobjeci od mene, ali sta cu kad nemam dlake na jeziku user posted image .

Da hoce vise ovo lijepo vrijeme pa da meni moja koleginica user posted image Idacha dodje pa da mi se druzimoooooo, pijemo kafice iiii...uh, ne pijem kafu ali sa tobom ako treba i litrima cu i sve uz to sto  ide user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 2668
2.3.2011 11:16:04   
idacha
jeco, duso, lako bi mogla sutra da vidis sta ce nam ancica dobitiuser posted image user posted image user posted image user posted image jesi li rjesavala ovdje onaj kalendar polova?
entinte, sutra aBd ima da svi postovi budu izvjestaji..hehhehehhe..

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2669
2.3.2011 11:16:27   
ivanasa
hahhhhahah....a ja odem uspavati filipa i zaspem skupa s njim mm kad dodje u spavacu ja u sesnaest spavam hhahahaah jadnicak vazda se ponada i po usimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma mene smori dijete po cijeli dan..on sjedi na posluuser posted image user posted image user posted image
ja sam ti u vrazovoj odmah preko puta dz al meni nije tesko ni u hadzice otici samo lutam...
idacha kako bebi?veliki?mali?ma kako si ti? ja jos nemam mucnine koje su me do treceg mjeseca sa filipom lomile..doduse super se osjecam samo dojim  jos uvijek pa me to malo slomi ko kad se nakaci na mene jel me vidi..

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 2670
2.3.2011 11:19:15   
ivanasa
ja sam u prvoj trudnoci prokrvarila bila negdje oko 17 te sed i tad mi je dr  zabranio..i opet smo al polako..i hvala bogu nije bilo problema nikakvih..a jesu mi divljali hormoni boze sacuvaj nije ni cudo sto je filip samo izletio hahahaha razradila mama teritorijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eno jelena vuces me za jezik i sad svasta lajemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 2671
2.3.2011 11:20:24   
Anoniman
Ma ovo za polove na rr za Anu mi ispalo djecak, tako da nisam ni radila. Jedva cekam sutra, nadam se da ce mi reci je li user posted image ili user posted image , da znam kako ovome debelom trbi da tepam kad ga mazim user posted image

Ivana pusticu ti na pp br tel pa se dogovorimo.

(odgovor članu ivanasa)
  Neposredna veza do poruke: 2672
2.3.2011 11:22:42   
mersiha 77
na cemu gledate pol?

jel ima neki link ili nesto?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2673
2.3.2011 11:23:21   
ivanasa
ja sam uvijek tepela svrco i to mi je i dan danas ostalo..a nama se u 16 sed vidjelo da je deckic masala sve nam je pokazao...user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2674
2.3.2011 11:27:58   
idacha
hehehehehehe,.... ja se juce sva obradovala kad sam vidjela sunce.. rekoh, gotovo sa snijegom i pocela da dogovaram odlazak sa mm vec sljedece sedmice... jutros kad sam vdijela snijeeeeeeeeeeg, sva se rastuzila...
ali neka.. jos malo i eto nas, aBd.....

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 2675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  105 106 [107] 108 109   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  105 106 [107] 108 109   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Vitamini-Pikovit ?
Selma.A.M

Da li svojoj dajete vitamine Pikovit (bonbonice ili sirup)? Skoro sam razgovarala sa par mama koje svojoj dijeci kupuju Pikovit i daju bez znanja liječnika-pedijatra tj na svoju ruku ,kao za imunitet...

Da (73%)

Ne (27%)

Broj svih glasova: 56

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *