Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jelo draga da te nema trebalo bi te izmisliti luda si do bola... čuj mjere hahahahahahahahahaha
Mersiha moj ti je savjet da odes ako mozes privatno ili ako ima hitna ili nesto mislim znas li kad je ponedjeljak... nemoj trpiti bol... mozda te boli zato sto se spustila bebica ali moj ti je najiskreniji savjet bilo kome da odes... ipak je danas tek srijeda...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Mene isto zna zaboljeti donji dio stomaka,mada i ja imam kontrakcije pa mi je to svakodnevno.Može biti bol izazvana i pritiskom bebe na jajnike.Trenutno sam u četvrtom mjesecu i nosim blizance
< Poruku je uredio futuremam -- 2.3.2011 11:01:26 >
Samo se vi meni smijte, sjeticete se vi mene prvorotke kad budete htjeli malo da se "igrate" posle poroda, pasce vama na pamet moje mjere . Ovaj mene zakrpio, kao da u krevetu imam pubertetliju i jos dr kaze stavljaj vaginalete, ma reko ne mogu ni prst da stavim
dobro jutro drage , evo da se i ja prijavim na ovu temu..nadam se da su bebare u pupi dobro i da slusaju .. danas idem na pregled da vidim odakle se stvori ovaj plusic kad smo pazili al eto...heehehe em umorna em pazim em mi dijete neda i opet se zabebila hhhahaha...
Duso moja draga, rekla sam ja tebi brzo ces ti za mnom, trebas me stici sto prije . Da i tebe nisu ukrpili na prvom pa toliko bilo usko da ne stigoste kako treba ni pripaziti
ps. ne zamjerite nesta me puklo
Ljubi ti nama Filipa i da znas da te cekam na FB, a brate mogle smo i na tu kaficu jedan dan, da nam djeca ne maze monitor, vec da se medjusobno izmaze
evo i nas, poslije sto godinaaaaa... kakko ste nam sve od reda???
ivanasa, welcome, ovo je haman plodna godina mashallah, neka djece... gagach, kako nam guras? ima li nam sanele.asje gdje? lepetetka, palachinken, kako ste nma vi??? jelena, big hug, drugariceeeee... kad des sutra??? ja u pola deset.. cant wait :)
Joj idacha sreco moja . I ja jedva cekam, isto kao da idem na prvi sastanak, a ne na pregled . Ja oko sest sutra, ustvari kad mm ili zaova dodju sa posla da mogu Anu pricuvati, srece pa mi dr fleksibilna. Posto idem privatno kod nje, a poliklinika joj je kuci, sutra ne radi, ali ucinice izuzetak, pa samo kad krenem da joj javim pa ce ona sici u ordinaciju. Tako mi uvijek dogovorimo, ja joj javim kad krenem, i onda smao kad stignem sestra je nazove i ona sidje sa sprata.
hahahaha ma znas sta mila,ja ti na prvom porodu prosla bez koncica Filip 3700 tezak bio izletio ko metak..dosla sljedeci dan kuci i brisala pod!!!! ama ovo moje dijete osjeti i kad spava da mi se mm priblizio odma se budi ma kakvi fatanje ovo ono..to sve brzinski u 5 min zavrsi i suti ne progovaraj hahahahahahahahahahaha..... ma moze vala ta kafica ja se ubi em u kuci svi mi rade niko malog djeteta nema a ovaj moj poludi za djecom..hmmm a tvoja mala onako bas bas po mojoj mjeri za sina ljubi ga majka
eh, ljepote.... super kad hoce tako da izadje u susret... bas je fina... meni ce imija mama pricuvati, jer je mm otisao jutros u sa... i ja jedva cekam...
Zato mi te stvari ne radimo u sobi gdje je dijete . pa mi ti to odćejfimo, ali sad nam dr zabranila sram je bilo . Bas volEm keks i rado ga se sjecam, rekla sam mm da kakvu lesonitku stavi na sredini kreveta da nas pregradi ja cu poluditi .
U kom si dijelu Sa Ivana? Samo javi kad ti odgovara i pijemo kafu
drage moje primjetila sam da nas vecina ide sutra na pregled... sretno svima... i ja sam jedna od tih... joj sto ćemo se izmahalati kad se vratimo ako Bog da...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Idacha drugarice samo ti meni zazubice stvaraj , ma ja kad navalim isto kao dijete na tresnju , joj al ce ove zene pobjeci od mene, ali sta cu kad nemam dlake na jeziku .
Da hoce vise ovo lijepo vrijeme pa da meni moja koleginica Idacha dodje pa da mi se druzimoooooo, pijemo kafice iiii...uh, ne pijem kafu ali sa tobom ako treba i litrima cu i sve uz to sto ide
jeco, duso, lako bi mogla sutra da vidis sta ce nam ancica dobiti jesi li rjesavala ovdje onaj kalendar polova? entinte, sutra aBd ima da svi postovi budu izvjestaji..hehhehehhe..
hahhhhahah....a ja odem uspavati filipa i zaspem skupa s njim mm kad dodje u spavacu ja u sesnaest spavam hhahahaah jadnicak vazda se ponada i po usima ma mene smori dijete po cijeli dan..on sjedi na poslu ja sam ti u vrazovoj odmah preko puta dz al meni nije tesko ni u hadzice otici samo lutam... idacha kako bebi?veliki?mali?ma kako si ti? ja jos nemam mucnine koje su me do treceg mjeseca sa filipom lomile..doduse super se osjecam samo dojim jos uvijek pa me to malo slomi ko kad se nakaci na mene jel me vidi..
ja sam u prvoj trudnoci prokrvarila bila negdje oko 17 te sed i tad mi je dr zabranio..i opet smo al polako..i hvala bogu nije bilo problema nikakvih..a jesu mi divljali hormoni boze sacuvaj nije ni cudo sto je filip samo izletio hahahaha razradila mama teritoriju eno jelena vuces me za jezik i sad svasta lajem
Ma ovo za polove na rr za Anu mi ispalo djecak, tako da nisam ni radila. Jedva cekam sutra, nadam se da ce mi reci je li ili , da znam kako ovome debelom trbi da tepam kad ga mazim
hehehehehehe,.... ja se juce sva obradovala kad sam vidjela sunce.. rekoh, gotovo sa snijegom i pocela da dogovaram odlazak sa mm vec sljedece sedmice... jutros kad sam vdijela snijeeeeeeeeeeg, sva se rastuzila... ali neka.. jos malo i eto nas, aBd.....
Vitamini-Pikovit ? Selma.A.M
Da li svojoj dajete vitamine Pikovit (bonbonice ili sirup)?
Skoro sam razgovarala sa par mama koje svojoj dijeci kupuju Pikovit i daju bez znanja liječnika-pedijatra tj na svoju ruku ,kao za imunitet...
Da (73%)
Ne (27%)
Broj svih glasova: 56
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!