|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  104 105 [106] 107 108   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
2.3.2011 9:00:01   
entinte
drage moje evo i mene jutros... hvala na kafici... mislim da nece biti frke na poslu pa se mogu cijeeeeeli dan druziti sa vama... vani pingvini padaju u nesvijest... jedva se dokotrljah user posted image  

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2626
2.3.2011 9:01:42   
palachinken
entinte, ja jutros ušla u firmu ko snješko bijelić, samo mi još mrkva fali. Presmiješno. Pola firme kasni, drugo pola se otapa user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2627
2.3.2011 9:04:50   
entinte
IZVORNA PORUKA: palachinken

entinte, ja jutros ušla u firmu ko snješko bijelić, samo mi još mrkva fali. Presmiješno. Pola firme kasni, drugo pola se otapa user posted image

Ko ne mora neka ne izlazi... user posted image  ja jos ni jaknu ne mogu zakopcati ima skoro 2 mjeseca pa se natovarim onih stvari ispod da mi nije zima... tek je kupila kontam ma moci ce to meni do kraja hahahaha sta ces kad je insan laik... prva trudnoca prvo sve... user posted image

Neposredna veza do poruke: 2628
2.3.2011 9:12:39   
belmica
dobro jutro radni narode:) Znaci nisam jedina koja prtinu pravi po ovim snjeznim nanosima jutros do posla :)user posted image   
A sto se zakopcavanja jakne tice, ja cu moci jos mozda 2-3 dana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2629
2.3.2011 9:12:45   
mersiha 77
Pomagajte user posted image

zasto me boli ispod stomaka?user posted image

jeli i vas tako boli ili je to nesto drugo?user posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2630
2.3.2011 9:13:53   
belmica
mene je sinoc iz sna probudio bol, dole nisko skroz....
vjerujem da je beba zauzela neki nezgodan polozaj bila...user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2631
2.3.2011 9:19:56   
entinte
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

Pomagajte user posted image

zasto me boli ispod stomaka?user posted image

jeli i vas tako boli ili je to nesto drugo?user posted image

Draga mersiha ja bih ti rado rekla ali mene nikad nista hvala Bogu nije bolilo... jedino me nekad kukovi bole i to zbog tezine jer sam se puno udebljala pa me noge tesko nose... osim toga jedina mana moje trudnoce je sto se bebac jos nije okrenuo... stvarno ne znam sta bi moglo biti mozda zbog polozaja bebe user posted image  user posted image  user posted image  nisam pametna...

Neposredna veza do poruke: 2632
2.3.2011 9:20:00   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: belmica

mene je sinoc iz sna probudio bol, dole nisko skroz....
vjerujem da je beba zauzela neki nezgodan polozaj bila...user posted image

Pa tako i mene je probudio bol dole nisko i ledja.

kad hodam onda me vise boli i pritisce.user posted image

(odgovor članu belmica)
Neposredna veza do poruke: 2633
2.3.2011 9:41:33   
Anoniman
Dobar dan i od nas user posted image . Joj ovoga snije Boze mili, misli li prestajati, ne moze se nos iz kuce priviriti, a ovo moje dijete naviklo izaci vani bar pola sata inace nervozna, bice danas veselo, a mm me zove kaze ne izlazi iz kuce niposto sve led ispod snijega, okreno se na krivinu tu ispred kuce sa autom i ode na put. Reko al me utjesi bas, to se kaze klizavo, a ne tako sad cu cijeli dan an iglama biti. Al i ovi muski nemaju takta nikako.

Zato mene moja gagach i palachinken nasmijase od rane zore user posted image user posted image user posted image , joj zene kraljice ste. Palacinken da ti kosilicu posaljemo user posted image . Samo polako da ti coJek ne zavrsi u hitnoj user posted image .

Neposredna veza do poruke: 2634
2.3.2011 10:10:44   
palachinken
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Zato mene moja gagach i palachinken nasmijase od rane zore user posted image user posted image user posted image , joj zene kraljice ste. Palacinken da ti kosilicu posaljemo user posted image . Samo polako da ti coJek ne zavrsi u hitnoj user posted image .

Imam ja one željezne škare za živu ogradu  user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2635
2.3.2011 10:17:10   
entinte
ženeeee slabo mi mahalate jutros user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2636
2.3.2011 10:20:00   
Anoniman
ne mogu da vjerujem ovoliko zena na jednom mjestu i nema mahalanja user posted image

Ja posla da doruckujem, Ana zavrista hoce i ona opet i ja dok nju nahranih prodje me apetit, ja nikako apetita nemam, nemam pojma od cega mi ovaj stomak raste, kad ovo dijete pojede vise nego ja.

(odgovor članu entinte)
  Neposredna veza do poruke: 2637
2.3.2011 10:23:40   
mersiha 77
Ama nemogu mahalati kad se brinem sta je ovo.user posted image

strah me sto me to tako boli.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2638
2.3.2011 10:25:16   
entinte
Jelena da se razbude pa dok odcepe valjda cemo krenuti sa mahalanjem...
nego znate sta mene nekad interesuje... kad vidim neobicne nickove kontam kako li je koja izabrala svoj nick user posted image  pada li vama to nekad na pamet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2639
2.3.2011 10:27:10   
Cickolini
Drage moje dobro jutro, moj bebac odlucio za promjenu da zaspe koju minutu haha Sta li nam je s Medi? Pisala sam joj poruku neodgovara... Samo da joj sce dobro prodje aBd.
Gagach nasmija i ti mene zorom haha ako ti sta znaci ako nisi pod zabranom navali... ja sam bila aktivna do dan pred porod i svd bilo ok. Kasnije ces 40 dana biti pod zabranom, zato navali dok mozes haha a cak ga i savjetuju j devetom haha
Moram da se prebacim na temu o bebama, ali mi mrsko tipkati na mobu a imala bi svasta nesto napisati. Vidim kod vas snijeg, u holandiji ga je bilo pred praznike i stalo. Pozeljela sam bjelinu. Zali se moja sestra na snijeg, a ja govorim kako ga ja volim, kaze ona koga voli da Bog da mu u kuci padao hahaha Kazw ne moze iz kuce nigdje.
Ljubimo vas sve moja bebica Daania i ja.

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 2640
2.3.2011 10:28:30   
Anoniman
Meni nekako najdrazi nick od odve palachinken zato sto ja obozavam palacinkee....mmmmmmm

Meni inace je svugdjenick blebetusha, cak i mail mi je blebetusha, ali mi bilo nekako neozbiljno kao buduca mama da stavim ovdje blebetusha user posted image

(odgovor članu entinte)
  Neposredna veza do poruke: 2641
2.3.2011 10:29:08   
entinte

Ama nemogu mahalati kad se brinem sta je ovo.user posted image

strah me sto me to tako boli.user posted image

ej draga imas li nekog ginekologa da ga nazoves i pitas... user posted image  user posted image  user posted image  stvarno ne znam sta bi moglo biti...
mene uvijek pita da li imam pritisak prema dole ako imam da mu se javim ali sreca nisam imala nikad problema
Moj ti je savjet da odes doktoru ako mozes... user posted image

Neposredna veza do poruke: 2642
2.3.2011 10:33:43   
Anoniman
Mersiha ne mogu tacno da skontam kako te boli, ja bih na tvom mjestu najprije nazvala babicu, jer mi mozemo da ti nagadjamo, ona najbolje zna. Pogotovo sto mene sa obje trudnoce non stop boli zbog kontrakcija tako da ti nemam neki pametan savjet, meni bi bilo cudno da me ne boli.

Mi smo u devetom isto pokusali, ali sto kaze palachinken pazi ovo, pazi ono, daj ovako, daj ovako i volja te prodje, cak se i iznerviram sto sa i pokusala, a prvi put posle poroda smo tacno posle 40 dana mm bio rodjendan pa reko da ga iznenadim, iznenadih ja sebe, kao da sam opet gubila nevinost, ma i gore, onaj doktor sto me šio nije mjeru uzeo user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2643
2.3.2011 10:34:01   
mersiha 77
ma moja entinte ovdje u svedskoj to nemoze.user posted image

a kod babice sam narucena tek u ponedeljak,nista prije.user posted image

Ovdje nemozes otici doktoru kad hoces,nego kad ti posalje pozivnicu.user posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2644
2.3.2011 10:37:01   
mersiha 77

Mersiha ne mogu tacno da skontam kako te boli, ja bih na tvom mjestu najprije nazvala babicu, jer mi mozemo da ti nagadjamo, ona najbolje zna. Pogotovo sto mene sa obje trudnoce non stop boli zbog kontrakcija tako da ti nemam neki pametan savjet, meni bi bilo cudno da me ne boli.

Mi smo u devetom isto pokusali, ali sto kaze palachinken pazi ovo, pazi ono, daj ovako, daj ovako i volja te prodje, cak se i iznerviram sto sa i pokusala, a prvi put posle poroda smo tacno posle 40 dana mm bio rodjendan pa reko da ga iznenadim, iznenadih ja sebe, kao da sam opet gubila nevinost, ma i gore, onaj doktor sto me šio nije mjeru uzeo user posted image .

ma moja jelo boli me ispod stomaka i malo ledja.user posted image

ma valjda cu izdrzati do ponedeljka,samo koliko ja vidim i stomak mi je spao dole a bio je gore visoko.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2645
2.3.2011 10:38:46   
mersiha 77

ma moja jelo boli me ispod stomaka i malo ledja.user posted image

ma valjda cu izdrzati do ponedeljka,samo koliko ja vidim i stomak mi je spao dole a bio je gore visoko.user posted image

ah sto me nasmije jjelena sa ovom mjerom.hahahaha

Neposredna veza do poruke: 2646
2.3.2011 10:49:00   
naidica
drage moje samo da vam se punooooooooo zahvalim!!!ja sam ok,,izasla sam u ponedeljak iz bolnice!!! bio je carski rez,,ali sve je uredu roodila sam sina teskog 3.900 i 54 dug!!! hvala vam punooooo i vama sve najbolje 

Neposredna veza do poruke: 2647
2.3.2011 10:50:28   
Anoniman
Drago mi je naidice sto si nam se javila, nadam se da si ok, i da je rana vec pri zarastanju, da se mazite i pazite bebica i ti. Ljubni nam ga od nas dvoje,troje user posted image

(odgovor članu naidica)
  Neposredna veza do poruke: 2648
2.3.2011 10:52:24   
gagach
mersiha sigurna sam da nije nista strasno...popj apaurin ili magnezij da i opusti misice...beba se sada puno mrda i vjerovatno te prikljestila negdje...cuvaj se...ja sam zgazena jutros...odoh kafu popiti pa se javim

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2649
2.3.2011 10:52:38   
Anoniman
Mersiha ako je po dnu stomaka i po dnu ledja tupa bol moze biti da se beba polako spusta, a to se nekima zna desiti i par mjeseci prije poroda, pa zato te boli jer se kosti sire i sve polako priprema, a mogu biti kontrakcije. Je li ti tvrd, kao napuhan stomak kad ga dotaknes, ako jeste onda ima malo kontrakcije. U oba slucaja je dobro da lezis i odmaras na lijevom boku. Tako sad fino lezi na lijevi bok i odmori malo trebalo bi bar malo umanjiti, ako ne i proci.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  104 105 [106] 107 108   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  104 105 [106] 107 108   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

djeca pomagači
joni

da li vam djeca pomažu u kućnim poslovima ili spremaju li svoju sobu

pomažu (66%)

samo svoju sobu (15%)

nikad (19%)

Broj svih glasova: 62

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *