|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
2.3.2011 11:29:58   
Anoniman
Ivana samo ti mene navodi na grijeh, vidis ja ne krvarim...hm...ovaj user posted image ..... Dragi dolazi sa putaaaaaaaaaaa user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 2676
2.3.2011 11:30:42   
ivanasa
moja idacha nece nam proljece do julauser posted image user posted image user posted image uh mrzim snijeg nit mogu izaci a kuce mi na vrh glave!!!!!! a kontala sutra muza obradovati pa na rucak odvesti (4 god braka) ma kako da ne..ne mogu s filipom vani grrrrrrrr

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 2677
2.3.2011 11:30:47   
idacha
ja sam sada u 14oj vidjela da je djecak... tj dr....
ivana, mi smo svi hB dobro... veliki, mali, srednji.. svi smo mshallah.. kako ste nam vi? ti jos dojis? pa to je super.. ja nisam ni 2 mjeseca...

a, super si prosla na porodu... extra.. ja popucala i zajsjekli me polijepo... nadam se da ce ovaj put biti malko bolje...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 2678
2.3.2011 11:32:37   
idacha
haman da je tako, draga ivana... i meni je kuca vise na vrh glave sjela... nikad mrza nije bila, cini mi se... bas se oduzi i zima i snijeg...
user posted image user posted image user posted image
hocu ba u sa da pijem kafuuuuuuuuuuuuuu

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 2679
2.3.2011 11:34:36   
Anoniman
Sto Ivana ne izlazis sa Filipom? Ja evo planiram i posle malo vani, pa 15 minuta, 15 minuta, ovo sad je najzdravije, dobro je utoplim i izadjemo. Samo nek nista ne pada i mi smo vani, mada ja sam nju navikla da izadjemo svaki dan, ako nista u dvoriste, imamo cuku pa dok ja njemu operem, nahranim, sredim njega Ana sjedi u kolicima i uziva, jer ga obozava, onda do prodavnice i to je minimum pola sata, juce smo mislili pola sata pa se zadrzasmo sat i po.

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 2680
2.3.2011 11:34:41   
idacha
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ivana samo ti mene navodi na grijeh, vidis ja ne krvarim...hm...ovaj user posted image ..... Dragi dolazi sa putaaaaaaaaaaa user posted image

hehehehehehee..... jel baaaaaaaaaaa strogo zabranjeno???????? bem mu mishaaaaaaa....
jst vala ruzno kad naumpadne, a ne moresuser posted image
tako kad sa mm nekad pricam preko telefona, on u sa, ja ovdje, de rekoh doji na  sata pa ti opet hajde... on sve pita ''pa, smijemo li ovako onako'', ma rekoh ''cuj, smijemo li? rekli doktori mora seeeeeeeee''user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2681
2.3.2011 11:34:50   
ivanasa
uh ma mene je toga strah sada...i sa filipom sam mislila da sam pukla od-do al sreca kad je dr rekao ovo je cisto nema se sta siti ja sva happy!!! drzim fige da ti sad sve prodje kako trebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma dojim a grize zeno draga suze mi frcaju on onako od dragosti stisne i smije se..sve mi zao da ga odvikavam kad imam mlijeka a on se tako mazi i nema sanse da ga ko drugi uspava..al zato ce ivana malo pametnije sa ovim drugimuser posted image user posted image user posted image joj jesam zloca..al ima da mi spava u krevecu ne u mom krevetu i da neko drugi moze bebu uspavati osim mene..

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 2682
2.3.2011 11:36:17   
idacha
ni ja sa imijem ne izlazim, strah me ove zime... znam da je cak zdravo na kratko izaci, al otkako mi je fasovao laringitis nedavno, ne usudjujem se da ga izvodim....

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 2683
2.3.2011 11:38:04   
ivanasa
ma dok ja njega obucem treba mi 45 min,skafander cizme sal kapa,rukavice..onda on hoce da izadje iz kolica a malo mu tezak skafander za hodati i mrsko mi bude..mada u pravu si ovo je najcisce za izvesti dijete!!!mozda i skoknem do granapa ko kad mi vazda nesto treba..
a moj filip kad vidi cuku izbezumi se  dusa moja mm hoce da kupi cuku,ma samo mi jos to treba..a samo hoda po kuci vuce sve sto ima snjuru i govori av av av

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2684
2.3.2011 11:38:07   
Anoniman
Sa Anom mi je rekao bez seksualnih odnosa a imala kontrakcije, sad mi je rekla kontrakcije, mirovanje i znas sta sve to podrazumjeva, nije striktno sex spominjala. Mada smo mi neko vece jednom ono polako na brzaka kad sam se dobro osjecala user posted image , sutradan nista ne boli, a kazu sex povecava kontrakcije, ma meni ih smanjuje, smanji nervozu pa odmah i kontrakcije user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 2685
2.3.2011 11:38:52   
idacha
joj, draga, ako ti je prvo tako lijepo iskustvo bilo, drugo ce jos čakse i ljepse, abd....
a, to za odvajanje bebe.... toplo preporucujem.. ja sam ''pametna'' bila i sa imijem, on spava u svom kreveticu od pocetka, najvise voli kad ga ja uspavam i najbrze zaspe, ali nije problem ni da ga ko dr uspava... tako cu i sa drugim djetetom aBd...
ma da mi pola bude ko sto mi je imran, ja sam rahat...

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 2686
2.3.2011 11:41:42   
idacha
mi smo prosli put do 6og mjeseca redovno upraznjavali keks, i onda ja pocela sa vaginaletama staaaaaaalno, pa smo tu i ostali... sada je drugacije, sada idemo dalje ko da nista nije...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 2687
2.3.2011 11:44:44   
idacha
mersiha, mila, sorry, ova tema nas odvuce, pa ne odgovorih ti na pitanje.. imas ovdje kaledar polova, pa rijesis i ispadne ti kao sta ce biti.. a, posto ovdje ne fercera, ja sam rjesavala na ringeraja.hr, i oba puta mi pogodilo..

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 2688
2.3.2011 11:45:30   
idacha
gore, pod TRUDNOCA, imas Alati, ispod toga ti je Kalendar polova

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 2689
2.3.2011 11:48:10   
idacha
drugarice, odoh ja vama polako raskrciti kucu, dok se moj guzi nije probudio.. ne do Bog da mi ko sad dodje, u kakvom mi je stanju kuca, ko bomba..
cujemo se kasnije..
budite pametneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 2690
2.3.2011 12:01:54   
sanela.asja
ooo idacha tu sam tu sam guram polako mucnine me pojedose zivu..vidim ti pravo picis...user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 2691
2.3.2011 13:12:14   
Gemelli

Pzdrav cure, kako ste mi, ja danas super, zapravo zadnjih par dana nista me ne muci iskreno
nego kako ono vi kazete, oce mi li danas na vjezbice user posted image user posted image user posted image
i jos jedno pitanje, sta cu obuci?

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 2692
2.3.2011 13:20:13   
palachinken
Ja sam čangrizala zbog mećave cijelo jutro, pa sam skontala, e nećeš ti mene, i odoh s dragim pravit snješka večeras. Na sve strane čitam kreći se, hodaj, vježbaj, a ja nikako da počnem s tim šetnjama, il pada, il je -9 il je poledica.
daaaaj nam sunca da nam sunce vječno sjaaa

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 2693
2.3.2011 13:23:42   
entinte
IZVORNA PORUKA: Gemelli

nego kako ono vi kazete, oce mi li danas na vjezbice user posted image user posted image user posted image

Blago vama... idete na vjezbe...
kako bih ja volila da stignem na to... plakat ću user posted image  user posted image  user posted image  
iskoristite to maksimalno user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 2694
2.3.2011 13:25:35   
Gemelli

Hehe ma ja nisam nikad bila dans ce mi biti prvi put user posted image
pa sam to svecano najvila
kako tvoja bebara mala, jeli se okrenulauser posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2695
2.3.2011 13:27:22   
m.i.n.a.
Oliii zene...
Medi...ti si sigurno u porodilistu,nadam se da sve ide najboljim tokom..:))
Gagach..kako si ti,djeluje li kafica...pozz Laru kada se cujete,bas mi je zao sto s etako pate...Vilu isto tako...
Pricate o keksu..ja sam stvarno bila fleksibilna sa svojom trudnocom i porodom,sve sa osmjehom..ali me zadnjih dana gospodja tako ziga ili oece ili sta vec da sam rekla mm samo nek proba se pribliziti,opasna sam postala..hehe..vec me rana hajd sto tako ziga vec me nervira sto vise nije zavrseno sa njom..
Ja sam danas Armana vodila na kontrolu,dobili smo 1200 i narasli 5 cm..masalah...prvo sam se posvadjalka sa taksi sluzbom,ja fino nazvala i ok doce za 5 minuta..ja sidjem on ode...ma nisam kasnila pola minute ali guzva im valjda pa nemogu sacekat..i onda zovi druge nigdje nikog..jedva smo s euganjali...morala sam od ljutnje ponovo nazvati onaj prvi broj i fino im se nagovoriti,nisma mogla otrpit..:))onda dole dodjem,izmjeri ga,vaga..i kaze skinite ga sace doktorica..i doktorice neka vise od 20 min.on onako u deki zamotan..ufff...odem ond au apoteku i naravno ko da sam znala nije mi htjela dati sirup za temperaturu,kaze na recept..pa ja nisam ni jednom otisla od prve u apoteku da su mi nesto odmah dali..pa ni tablete da mogu srat da prostiote mi nije dala..odem u drugu i dobijem sirup srecom...evo ga sad zaspao pa cekam hocel biti kakve nus pojave..dala sam mu malo sirupa radi preventive,ova teta u drugoj apoteci kaze ma slobodno daj,sta je njima trebali su dati recept pa i ako ne bude temperature smanjice osjecaj boli..uhh...
Toliko od nas...pozz svima...

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 2696
2.3.2011 13:29:09   
entinte
IZVORNA PORUKA: Gemelli

Hehe ma ja nisam nikad bila dans ce mi biti prvi put user posted image
pa sam to svecano najvila
kako tvoja bebara mala, jeli se okrenulauser posted image

Nijeuser posted image user posted image user posted image  opet cu plakatiuser posted image  odoh sutra na kontrolu ali znam da je u istom polozaju... ovi preostali dani su mi zadnja nada user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 2697
2.3.2011 13:32:55   
entinte
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Ja sam danas Armana vodila na kontrolu,dobili smo 1200 i narasli 5 cm..masalah...prvo sam se posvadjalka sa taksi sluzbom,ja fino nazvala i ok doce za 5 minuta..ja sidjem on ode...ma nisam kasnila pola minute ali guzva im valjda pa nemogu sacekat..i onda zovi druge nigdje nikog..jedva smo s euganjali...morala sam od ljutnje ponovo nazvati onaj prvi broj i fino im se nagovoriti,nisma mogla otrpit..:))onda dole dodjem,izmjeri ga,vaga..i kaze skinite ga sace doktorica..i doktorice neka vise od 20 min.on onako u deki zamotan..ufff...odem ond au apoteku i naravno ko da sam znala nije mi htjela dati sirup za temperaturu,kaze na recept..pa ja nisam ni jednom otisla od prve u apoteku da su mi nesto odmah dali..pa ni tablete da mogu srat da prostiote mi nije dala..odem u drugu i dobijem sirup srecom...evo ga sad zaspao pa cekam hocel biti kakve nus pojave..dala sam mu malo sirupa radi preventive,ova teta u drugoj apoteci kaze ma slobodno daj,sta je njima trebali su dati recept pa i ako ne bude temperature smanjice osjecaj boli..uhh...
Toliko od nas...pozz svima...

mino sto te je krenulo naopako sve nesto kao na lijevu nogu...
user posted image user posted image user posted image  za bebicu masallah neka je ziv i zdrav

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2698
2.3.2011 14:04:48   
gagach
Dobar dan opet!
Ja sto ste se razmahalaleeeeeeeeeeee....cccc...ja roknula apaurin...sad me nista ne steze i ne presjeca i bas mi je lijepo....
Jelo moja koje brdo crno...da izdahnem odmah...:) kazu bice lakse kad udjem u deveti ahaaaaaaaaaaaaJ
Ivanasa boga mi plasite me vi mamice...svaka zatrudnila odmah nakon poroda hehehhe divim vam seeeeee!!! Svasta sam naucila na ovom forumu...cim mi odobre keks moram se zakapijati dole jer kad onaj moj nagrne mogla bih se i ja vratiti na ovu temu i prije nego sto odem sa nje heheheh...
Idacha pa ja najlakse nas je zaboraviti i osaviti na mukama:)
Pa dobro zene dosta price o seksu...znate li vi da jupa zjapi kod mene od jula....odmah mi je puls skocio....!!!!! nedavno sam govorila da nema vaginaleta ne bih ni znala da imam rupu....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ovo je stvarno frustrirajuce...
Jedva cekam da opet izgubim nevinost hahahhahaaha
Mino ljubi dobrog djecaka...u tabanic i u nosic!!!!
Cula sam se Vilom ...gel nije dao rezultate nakon 6 sati tako da se ceka odluka sta daljei kako...
Mersiha jel bolje ista?
Entite sretno na pregledu i cekamo izvjestaj....
Gemelli na kraju nista odd nasih vjezbica...ne mogu majke mi po ovom haosu izlaziti...zaginut cu negdje:)

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2699
2.3.2011 14:31:35   
Rimljankaa
Trudnjace,samo da vas pozdravim...

Evo Rimljanke,vazda s probemima.

Mastitis je hvala Bogu prosao,razbili smo ga!!!!  Smrdim na kupus,fuj..Dobro ovo djete hoce i da jede ikako. Desna sika jos boli,ali podnosljivo.

Joj bolova uzas zivi.. Sve sma plakala..Cuvajte se ovoga,stvarno je uzassssssss...

Sad sma psihicki nikakva. Necu vise ni da se zalim. Ali tacno da poludim,samo bi se svadjala,svi me nerviraju,u kuci sma stalno. Svi negdje idu,a ja nigdje!
Gdje cu u guzicu po ovom vremenu?! I maloodem gdje,mastitis fasuje i temp. 39.5.
Sjedim u ovoj kuci ko kanarinac.. Uh...

Necu da vam se zalim...

Mi sutra idemo na kontrolu,pa cu eto malo naroda iz auta vidjeti,i mozda nekog i kod doktora.

Napisite mi sta je s Vilom??? I s Medi??? Nemam vremena da citam. Jesu li se porodile? Vila je trebala danas na inducirani porod  :(((((((((  Hoce  li je???

Kako je Lara? je li izasla iz bolnice?

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bulimija
EmNe

Imate li nekoga u blizem okrizenju ko boluje od bulimije?Kako pomoci takvoj osobi?

Da (26%)

Ne (74%)

Broj svih glasova: 76

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *