Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pa kakav je ovo dzumbus danas majko moja........umal me srce nije strefilo sa ovim mojim sunascem.... a ja danas lari govorim kako sam joj poslala na jezero sve trudnjace sa rr i kako cu i sunce otpremiti...sunce ce u vojnu... stvarno sam gatara hahahah
eh hajmo sada na parove razbroj se...ko je sljedeci?
Veče .. Vidim da je počeo baby bum ( kako neko napisa u ranijem postu) mi smo malo bolje ,malac se još bori sa nosićem,ali bit će bolje ..Odustali smo od vakcine za ovu sedmicu pa ću čekati da prođe malo vremena kada ozdravi...Ova mica u stomaku je pravo ojačala,jutros u 6h je opet se nešto protezala i iztezala nebi me začudilo da je opet promjenila položaj ... Danas nisam stigla sve završiti tako da sam antitjela ostavila za drugi put,još jutros snijeg fujjj,zima ... Moja dr mi kaž da počnem izlaziti jer sam već po UZ 18+5 znači u 19 nedjelji,ali po ciklusu 17+1 i pošto je sve ok i dobro se osjećam dobili smo zeleno svjetlo za keks ,kaže samo polako i strpljivo (neka suprug ne žuri ) hahahah ma žena legenda .... Eto toliko od mene,valjda bude do sutra ujutro bebica pa da počnu čestitke..... Odo
Debele, kako ste? Pa sta je ovo, Sunce me bas iznenadi. E sad me panika hvata, izgleda da sam sve ispratila i da sam ja sljedeca. Nedo, Gagach, entinte, pripremite se i vi, nemojte da sama prolazim kroz to, hocu drustvo Sad sam se cula sa Suncetom, zadrzali su je u bolnici (ona je u Vojnoj, steta sto nije na Jezeru zajedno sa Vilom, Medi i Larom) i sad trebaju da je klistriraju. A po prognozi doktora sutra ce porod jer su joj bolovi jos uvijek izdrzljivi. Mersiha, jel te prestalo boliti pri dnu stomaka. Meni je tako bilo negdje u 6. mjesecu ali su mi vise bili kao grcevi i trajalo je vise sati. Kad sam sutradan otisla doktoru kaze da je polozaj bebe bio takav da su noge bile dole, a glava gore pa je beba vrsila pritisak na taj dio stomaka. Propisao mi mirovanje, lezanje na lijevom boku i po potrebi apaurin od 2 mg. Nemoj se prepadati, nije to nista opasno. Entinte, dogovoricemo mi tu kaficu aBd ubrzo Javi sutra kako je bilo na pregledu. Navijamo da se beba okrenula i pripremila za prirodan porod . Gemelli, Gagach i ja odgodile vjezbice za danas zbog ovog divnog vremena. Ne znam da li si ti isla, ali ne treba ti nista posebno od odjece, mozes raditi vjezbe u odjeci u kojoj dodjes (naravno pod pretpostavkom da nisu neke bas uske farmerke i sl. sto bi ti otezavalo), ponesi eventualno jedne carape da obuces. Ostalim trudnjacama puno pozdrava...
ma nisam ni ja isla na kraju, ja taman bila na netu danas izaspem sa laptopom i upaljeni RR, probudim se reko MM ocu li na vjezibice, kaze on ma gdje ces vidi vremena, nadji nesto na netu pa da zajedno vjezbamo i eto ne odoh opet a vidim fakat oravi bebi boom, sve naj za sunce, medi, laru i vilu, valjda nisam nekog izostavila, a vama ostalim ugodno cekanje, hehe ja vise ne mogu docekati iskreno
lutke moje, sta se ovo desava, nema me pola dana i odmah imam deset stranica za procitati i to kakvih stranica...umph ne zna se ko je ludji ...isla danas po onu malu uputnicu, fuj gadi mi se ona ambulanta pgorotvo cekaonica, al eto odo i ja sutra doktoru aBd nadam se da ce sve biti ok...makar bebacha da malo vidim , mislim akoBogda Sta bi s Vilom?? Sunce, sretno, sretno i tebi Medi takodjer..nadam se da nece mnogo da vas boli...sad ce vama vase bebe jeeeeeeee sta ima inace kod vas ostalih...Mino sve cestitke za Armanov napredak, , Rimljanko, drago mi je da si bolje, u svakom smislu i fizicki i psihicki..barem tako zvucis ...sve ostale imate od ove trudnjace
sunce mi se javila i ostala je u bolnici...doktor joj rekao da su njegove prognoze da ce se poroditi sutra...medjutim sada mi je javila da su joj probili vodenjak...da sve ide kako treba...boli je ali sve ide svojim tokom....tako da...mozda bude i veceras
medi i vila se nisu jos javile...Lara kaze da ni jedna nije dosla na sprat tako da ne zna ni ona sta se zbiva....
ljubim vaaaaaaaaaas!!! odoh da se prejedem
Uh gagach ja sam se sad prejela, mogu reci da sam sad doruckovala, par puta probala danas i Ana me omela. Ona je danas blago receno nepodnosljiva, do podne hajde i nekako, od podne Boze nedaj, cijelo vrijeme je prevristala, jedva sam je uspavala. Cijeli dan danas samo 10 minuta spavala jutros oko 12 i to je to. Doslo mi da skoci sa balkona od nekih jada
Evo drage moje da se javim....noćna ptica....a vi se raspisaleeeeeeee....nikada pročitati...Meni bili gosti i čim su otišli ja brzo na RR iako jaaako umorna ... Ali ste me razveselile....bar neko je rodio na moj rođendan....jupiiiiiiiiii...... Čestitam sunce i ljubi to malo sunašce!!!!!! AAAA negdje sam ja i napisala da Medi i Vila čekaju tebe...e sunašce malo sretan nam rođendan!!!!!! A vas ostale ljubim puuuuno!!!
Evo drage moje da se javim....noćna ptica....a vi se raspisaleeeeeeee....nikada pročitati...Meni bili gosti i čim su otišli ja brzo na RR iako jaaako umorna ... Ali ste me razveselile....bar neko je rodio na moj rođendan....jupiiiiiiiiii...... Čestitam sunce i ljubi to malo sunašce!!!!!! AAAA negdje sam ja i napisala da Medi i Vila čekaju tebe...e sunašce malo sretan nam rođendan!!!!!! A vas ostale ljubim puuuuno!!!
jaaaaaao pa SRETAN TI ROOOODJENDAAAAAAAAAAAN!!!!!!
I na moj rođendan . Čestitam!!! Moja drugarica s kojom se družim 15 godina takođe se danas porodila-na moj rođendan, tako mi je drago biloooo. Evo i mene na ovoj temi. Trudna sam 25 nedelja i čekam jednu malu . Čitam vas već nekih mjesec dana redovno, a nikako nešto da se javim. Eto, nadam se da sam, tj.nas dvije dobrodošle u vaše veselo društvance... Pozdrav!
Rodila sunceeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! Curica 4.255kg nije je puno bolilo.....
HIP HIP HUUUURAAAA ZA SUNCEEE
Mašala velika curica. 100 gr teža od moje. Nije šala roditi toliku bebu, vjerujte.
Čestitam i ovdje. Sve naj, naj...
vjerujem da nije...meni kazu da ce biti velika bebara i lijepo me strah hvata...
moja gagach, ja uopšte nisam imala veliki stomak, dobila 5kg u tudnoći i očekivala sam bebu do 3500gr. rodih ja veliku curicu i to onako školski. nije mi bio težak porod. samo nemoj previše rano otići u bolnicu da se ne traumiraš. kada budu na 10 min. lagano se spremi, istuširaj i onda idi. sve će to biti superiška!
Btw,cule smo se kad su je ledja boljela,ona meni govorima samo me ledja bole,nista stomak,iscjetka vrlo malo,ne znam sta cu...Ja joj akzem,trci u bolnicu porodices se u kuci. Kaze muz na poslu... Zvala je prijatelja...Bas je uzdisala i disala,osjetila sam da je bas boli...
Hvala Bogu da je sve hairli,i da se rijesila,jer se bas mucila s otecenim nonama i bolovima.
A nisko je nosila,mislim da je bebica izletila za cas...A ne kao kod emne,stomak pod bradu,pa nikad roditi...
Izfilozofirah Sorry..Postporodjajna depra...
Adnica okice sklopila i ZZzzzzZZZZZZ,kako je samo lijepa,ma preljepa dok spava....Ja da je se malo nagledam,pa idem i ja.....
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
Rodila sunceeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! Curica 4.255kg nije je puno bolilo.....
HIP HIP HUUUURAAAA ZA SUNCEEE
Mašala velika curica. 100 gr teža od moje. Nije šala roditi toliku bebu, vjerujte.
Čestitam i ovdje. Sve naj, naj...
vjerujem da nije...meni kazu da ce biti velika bebara i lijepo me strah hvata...
moja gagach, ja uopšte nisam imala veliki stomak, dobila 5kg u tudnoći i očekivala sam bebu do 3500gr. rodih ja veliku curicu i to onako školski. nije mi bio težak porod. samo nemoj previše rano otići u bolnicu da se ne traumiraš. kada budu na 10 min. lagano se spremi, istuširaj i onda idi. sve će to biti superiška!
Lady,jesu li ti drip davali?
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
Ima li ikome da ga nedaju??? Mene su u salu uveli 7 prstiju otvorenu i drip za 2.5h gotovo. Do tada nikakvi bolovi,a kad su mi drip dali..znas vec...
Ja ga se sad bojim ko smrtne kazne...