Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pa fino mili ti si sada jel 31+6 sto znaci da imas punu 31 sedmicu + 6 dana sto znaci da si usla u 32 sedmicu... Sutra punis 32 sedmicu a prekosutra ce znaci biti 32+1 pa 32+2 itd...to znaci da imas pune 32 sedmice i da si usa u 33 sedmicu
ja sam sada 34+1 znaci pune 34 i zagazila u 35...iducu srijedu cu imati punih 35:) nadam se da si skontala ubaci si ticker da ti je lakse pratiti
pa fino mili ti si sada jel 31+6 sto znaci da imas punu 31 sedmicu + 6 dana sto znaci da si usla u 32 sedmicu... Sutra punis 32 sedmicu a prekosutra ce znaci biti 32+1 pa 32+2 itd...to znaci da imas pune 32 sedmice i da si usa u 33 sedmicu
ja sam sada 34+1 znaci pune 34 i zagazila u 35...iducu srijedu cu imati punih 35:) nadam se da si skontala ubaci si ticker da ti je lakse pratiti
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
jutro moje lijepe zenice...jeeee a lijepih vijesti, bas ste me obradovale...nadam se da ce se i medi uskoro javiti da nam saopsti da je bubo vani..aBd... ja nikako da zaspem ko covjek, a ljudi moji sta je ovo nema vise zvanicno nijedne poze u kojoj me ne bole ledja..uh a kad se sjetim da sam doskora kukala kako ne mogu da spavam jer ne mogu leci na stomak...hahha kakva sam ja gliupaca, sta bih sad dala da mogu satak odvaliti na stran ukrenuta...uh, ja danas doktoru idem, malo me frka ali mi je i drago, nadam se da ce biti ok..ovaj moj bebac je prosli put bio veci nego sto bi trebao za 22 sedmicu u kojoj sam bila, to jest glava mu bila u 24 a femur u 23/24...drzite nam fige danas da budemo dobro...ama jao sto mi je drago za ove nase forumasice novopecene majcice... Leonora, dobrodosla, ti i ja smo kolik vidim u par dana, ali kod mene je deckic eto odoh marnut kafu poslije oooobilnog dorucka...
Asja mamin zivot dragi...25.04.08 Dzenan bubica ..14.09.2011
čestitke i najljepše želje za novopečene mamice i njihove bebice... gagach pa ti pokupila sve mustuluke... sretan rođendan svima kojima je jučer bio, hoce li biti kolaca?? Ja bila kod doktora, moj beg još sjedi kako sjedi... imamo jos malo nade da ce se okrenuti
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
joj ni ja te sedmice ne kontam ja sam u 10-toj sedmici sad kadme ko pita koji sam mjesec ja nemam pojma vljda treci i sta znaci ti +3..+6 itd naprimjer 10+3...
jutro moje lijepe zenice...jeeee a lijepih vijesti, bas ste me obradovale...nadam se da ce se i medi uskoro javiti da nam saopsti da je bubo vani..aBd... ja nikako da zaspem ko covjek, a ljudi moji sta je ovo nema vise zvanicno nijedne poze u kojoj me ne bole ledja..uh a kad se sjetim da sam doskora kukala kako ne mogu da spavam jer ne mogu leci na stomak...hahha kakva sam ja gliupaca, sta bih sad dala da mogu satak odvaliti na stran ukrenuta...uh, ja danas doktoru idem, malo me frka ali mi je i drago, nadam se da ce biti ok..ovaj moj bebac je prosli put bio veci nego sto bi trebao za 22 sedmicu u kojoj sam bila, to jest glava mu bila u 24 a femur u 23/24...drzite nam fige danas da budemo dobro...ama jao sto mi je drago za ove nase forumasice novopecene majcice... Leonora, dobrodosla, ti i ja smo kolik vidim u par dana, ali kod mene je deckic eto odoh marnut kafu poslije oooobilnog dorucka...
Stefania, ja pratim tvoje tegobe i kuknjave, jer sve to mene za cca mjesec čeka. Znači, da se svečano oprostim od spavanja
palachinken, ja se iskreno nadam da te ovi moji belaji nece zadesiti, kukam li kukam a sve sam mislila da cu biti beton trudnica...valjda ces biti bolje srece s tim, ali za svaki slucaj, spavaj zeno sad, kad ti je Bog dao...
Hm... sad sam malo . Vidim sve vi govorite mjere svojih bebica, ja nemam upisanu u karton ni jednu mjeru bebe, niti mi ih govori, samo kad pregleda kaže da je sve ok, vidim vazda nešto premjerava pa onda izjavi da mjere odgovaraju sedmici u kojoj se beba nalazi, ali mi nikad ne upisuje to... a ne pamtim kad mi je okrenula ekran da i ja vidim bebu. Da nisam išla privatno na 4d uz, ne bih ju niakko pošteno ni vidjela. Dosad mi je bilo bitno da mi kaže da je sve ok, ali odlučila sam, idući put se neće izvući, ima da mi sve pokaže... Ma uvijek idem k+na pregled kad je ona dežurna, a to bude bukvalno puna čekaonica po cijeli dan i veče, pa onda se i ne zadržava previše na jednoj pacijentici, ali baš me briga, imam pravo da tražim šta hoću i da pitam...