Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ne prepadaj ove tudnice. ne umire se od dripa ...sve smo se porodile i evo nas k'o nove
veceras kad sam se tusirala,gledam je na ogledalo..majke mi ko nova...samo da rez jos izbljedi....
slikam pa vam pokazem
Muz pored mene s pava,s lijeve strane,krevetac s desne Adnica zzzZZZzz,ja gledam malo jedno,malo drugo i na netu...odmaram...bas mi nekako fino. Godi mi ova tisina----
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
hvala na kafici bas je zamirisala... kakva si jutros? mene karlica boli il bar mislim da je karlica...pretpostavljam da se nemirko spusta i da se ja sirim...jucer sam mislila da cu se poroditi od bolova...hahahhaa rekoh da i mi odradimo kad su zaredale ove zene
pu pu pu neka nas jos!!!:)
sta li nam je s medi?
ja jucer bila na uzv, dobro smo, fino se razvijamo, rastemo, otkucaji srceka su prisutni, malo se ceskamo po licu i sjedimo turski ma ja, moramo malo odmarati... dobila sam 3 kg do sada...pritisak uredan, mada me zna cesto zavozati nizak... izbaceni su nam utrogestani, prelazimo s folne na prenatal i eto to je to...
eh sad me interesuju ove mjere na uzv, gdje mogu naci tablicu po sedmicama?
jutro cure kako ste mi jutros i bebace ? vidim sunce i vila se porodile?! pa cestitam od sveg srca
sta li nam je s medi?
ja jucer bila na uzv, dobro smo, fino se razvijamo, rastemo, otkucaji srceka su prisutni, malo se ceskamo po licu i sjedimo turski ma ja, moramo malo odmarati... dobila sam 3 kg do sada...pritisak uredan, mada me zna cesto zavozati nizak... izbaceni su nam utrogestani, prelazimo s folne na prenatal i eto to je to...
eh sad me interesuju ove mjere na uzv, gdje mogu naci tablicu po sedmicama?
jutriiic jos super da bebi napreduje i da ste se rijesili utrogestana...ja sam sva istraumirana bila kad su mi izbacili dabroston...nekako mi je sigurnost bio nemam tabelicu ali ja imam kod sebe onaj kuzic sto doktori prate po njemu pa ako hoces da ti pogledam mjere i to reci...
eh ovako: semica 14 povecanje tjelesne mase 2,350kg tjelesna masa ploda 25gr razmak tjeme-trtica 7,8cm biparijentalni promjer 2,8cm obim trbuha 8,4cm obim glave 10,2cm duzina femura 1,5cm duzina humerusa 1,5cm
cekaj, povecanje moje tjelesne mase? malo sam presisala-sta cu kad sam poguzija meni je pisalo na onoj slicici sa uzv 2,51 cm-pretpostavljam da je biparijentalni promjer i 1,5 cm-to je onda femur
uh jesam zbunjena ostalo nista nije pisalo ili ja to nisam vidjela nema veze, provjerim kad budem kuci... hvala puno... i gdje si nabavila taj kruzic?
Jutric... Jao odjutros lijepih vjesti...odmah dan pocne kako treba...Sunce,Vilo..cestitam i ovdje...brz oporavak zelim pa da prava radost krene.. Sta nam je sa Medi,..ja zvala ali nikako da je dobijem.. Leonora nam se pridruzila koliko sam skontala pa dobro nam dosla...:)) Vidim da je stara do0bra ekipa aktivna odjutros pa cu ja ulijetat..nikako da se prebacim na novu temu,tamo samo uletim ko padobranac al ovdje nekkao domacinski..dobro se sjecam kako se koja uclanjivala:))pa da vas sve i ispratim sa ove teme a onda nastavak tamo:)) Kod nas sve ok,Arman nije imao temperature a i lijepo spavao pa sam i ja cila odmah..a necu reci da mm danas dolazi..:))pa sad zamislite kako se lijepo osjecam..:))imam se namjeru malo aktivirat po kuci i po sebi dok ne dodje al sad za sad samo imam namjeru,akcija ce biti poslije..:)) eto drage...ako sta bude za Medi javnite,bas me nervoza fata dosad bi se javila..
i meni je banana kiselinu stvarala i zatvarala me fuj...sad sam je tek pocela jesti... a sto se stolice tice...ja se tu patim strasno...vazda sam problem bila oko toga a u trudnoci je to bas postalo katasrofa...i nista ne pomaze... a kad nemam stolicu dobijem grceve i onda je kuku pomagaj sta je ovo...sta boli...da nisu kontrakcije ...i na kraju se uvijek ispostavi da su crijeva...ma uzas