|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
27.5.2009 10:36:32   
malenaa
kad smo kod feelinga kad bi moglo biti, vjerujte ja mislim da bih vas sve mogla prestici ipak,ali kad to kazem mislim da cete svi prije mene :)
ali bilo bi super da se prevarim hehe :)
kisssssss

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 2426
27.5.2009 10:40:33   
dina_89
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

Da otvorimo kladionicu user posted image ja bi rekla ovako

malenaa
sanjarka
dina
enisa
ja
pretty mama
biloko
mamin_zivot

odprilike neznam zasto al eto tako mislim ... nadam se da nisam nijednu preskocila a ja bi prva al ko da gledam da cu zadnja ..a nemogu vise cekati user posted image

user posted image user posted image user posted image  samo da neko vec otvori ovu sezonu i steta sto nema niko iz tuzle ili okoline pa da se nadjemo u porodilistuuser posted image  ja za sad nemam nikakvih znakova sve isto kao prije, ponekad osjecam pritisak na karlicne kosti i beba se punoooooo mice nekad mi se cini da hoce da probije pibu i da izadje ali to je sve, juce sam se zacudila kad me prijateljica vidjela da sam se sagela i kaze zar ti to mozes ja nisam mogla u devetom ni malo da se sagnem a meni nista ne predstavlja problem mislim da mogu raditi sve sto i prije ali ipak pazim ...

08.06.2009 godine -nasa princeza & Sarah &

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 2427
27.5.2009 10:41:07   
Anoniman
Kako ćemo mi svi prije tebe user posted image user posted image  Ne mere. hehehehehe sad ćeš nam ti, najdalje za dan, dva..... vidje ćeš, tako mi kaže moj insekt user posted image user posted image

(odgovor članu malenaa)
  Neposredna veza do poruke: 2428
27.5.2009 10:43:14   
malenaa
enisa-sara, ej draga ajd mi na pp posalji broj svoj da ti mogu javiti zeno,ak sta iznenada bude hehehe pa da obavjestis ove moje drage zene ovdje.
moze???
kissssssssss veliki

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2429
27.5.2009 10:43:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sanjarka

filing nemam, a sto se tice jela ne vidi se na tebi da si sve mela ispred sebeuser posted image

Jesi vidjela, kod mene ti metabolizam radi 100/h user posted image user posted image  Pa jesi gledala slike na temi trudnice, mršava uvijek bila, ja se samo u trudnoći malo udebljam a jedem.... stalno me mm i raja s posla zezaju da me lakše oblačit nego hraniti user posted image .

(odgovor članu sanjarka)
  Neposredna veza do poruke: 2430
27.5.2009 10:44:10   
Ex Yu
ma ko? ja prije svih ufffffff ... suti ja bi volila al me onda panika uhvati user posted image

PS: a ja sam na poslu dobila nadimak : drobilica

< Poruku je uredio Ex Yu -- 27.5.2009 10:45:04 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2431
27.5.2009 10:44:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malenaa

enisa-sara, ej draga ajd mi na pp posalji broj svoj da ti mogu javiti zeno,ak sta iznenada bude hehehe pa da obavjestis ove moje drage zene ovdje.
moze???
kissssssssss veliki

Sa zadovoljstvom user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala, hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malenaa)
  Neposredna veza do poruke: 2432
27.5.2009 10:46:14   
Ex Yu
Hocem i ja tvoj broj al jel to pametno ... kad nam je isti dan termin ... ako obe budemo u bolnici nista od nas bolje da se javimo nekom bar 15.06 sto je termin user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2433
27.5.2009 10:47:32   
malenaa
heheheeh joj vidi sta nas je... sve smo tu negdje, ajd ako bog da nek ide redom,nemojte da bi me preskakala koja hehe :)))))))
odoh sad kod masica kissssnem vas sve redom

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 2434
27.5.2009 10:49:15   
Ex Yu
Haj sretno i da nam do vikenda nebudes vise 2 u 1 user posted image

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 2435
27.5.2009 10:49:46   
Anoniman
Ma ne meremo roditi isti dan user posted image user posted image
Hej jeste vidjele petit gs se porodila a termin joj bio 11.06.
Pošaljem ja tebi moj br. jer ću ja zadnja. ihihihihihihihih
malenaa imaš PP. Sretnoooooo!!!!

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 2436
27.5.2009 11:17:34   
Modesty
Krasno se osjecam, vec dva dana imam bolove u dnu stomaka, a danas apsolutno nista. Nervozna sam, razdrazljiva, cini mi se kao da cu biti trudna jos cijeli juni

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2437
27.5.2009 11:19:14   
Ex Yu
Ti si jos i dobra ja sinoc lezim i nemogu se okrenuti i kazem mm ja mislim da cu citav zivot bit trudna i ogromna ovo nikad nece proc user posted image

(odgovor članu Modesty)
Neposredna veza do poruke: 2438
27.5.2009 11:34:03   
cija

Ti si jos i dobra ja sinoc lezim i nemogu se okrenuti i kazem mm ja mislim da cu citav zivot bit trudna i ogromna ovo nikad nece proc user posted image

i mene tako uhvati user posted image meni još 26 dana do termina

Naša bebica Ajlin-Annam je na svijet došla 19.06.2009 u 17.25h

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 2439
27.5.2009 16:13:11   
sanjarka
Evo vratila se sa ctg-a. Sutra rano idem na komisiju. Pozdrav zene

doslo je i nase sunce, sada imamo dva
adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

(odgovor članu cija)
Neposredna veza do poruke: 2440
27.5.2009 17:07:26   
Anoniman
sanjarka sretno sutra, naravno ljubim i sve ostale, joj kad pocnem cestitati aBd, svaki dan po jednauser posted image

(odgovor članu sanjarka)
  Neposredna veza do poruke: 2441
27.5.2009 17:43:33   
sanjarka
hvala ti, nekako me trema, nije jednostavno, iako znam da to nije nista narocito

doslo je i nase sunce, sada imamo dva
adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2442
27.5.2009 17:46:26   
Schecherlemica
Sretno Sanjarka i od mene...
Drzim fige svim dragim trudnicama kojima je bas usitnilo...
Pozzdravcic!

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu sanjarka)
Neposredna veza do poruke: 2443
27.5.2009 17:57:58   
Arijana2
user posted image  i mamice,zaboravim od doktora uzeti potvrdu da otvorim porodiljski jer sam sva smotana ovaj zadnji mjesec,da li znate mogu li jos negdje podici tu potvrdu samo da otvorim porodiljsko,hvala unapred

(odgovor članu Schecherlemica)
Neposredna veza do poruke: 2444
27.5.2009 20:07:06   
biloko
Ex_Yu, hvala ti sto me nisi stavila zadnju da cekam u redu user posted image user posted image ...e ljudi znate kako sam govorila da sam sva divna i krasna da nemam nikakve naznake da se ista dogadja. E, pa ova zadnja 3 dana i nije bas tako, imam kao blage menstrualne bolove, dr mi je juce rekla da su to lazne kontrakcije.
I da, jos mi je rekla da je grlic skroz smeksan user posted image user posted image ...eto ipak se tijelo polako priprema za dan D.

Jedna mala zabica uskoro dolazi da se upoznamo :)
15.06.09

(odgovor članu Arijana2)
Neposredna veza do poruke: 2445
27.5.2009 20:12:59   
Ex Yu
Meni je tako vec 7 dana blagi bolovi ... pa malo jaci pa bar 3 puta na dan ono bas me zaboli al nista se nedesava osim sto se beba od jutros totalno umirila sto je nemoguce za moju bebu koja je tolko bila aktivna da sam se pomalo i zabrinula okrene se pokoji put ... rastegne se al neskace i nelupa user posted image neznam sta mu je danas

(odgovor članu biloko)
Neposredna veza do poruke: 2446
27.5.2009 20:20:57   
biloko
Ja sam cula od drugih ex-user posted image  da se bebe inace cesto primire u 9. mjesecu i pred porod...ma ne brini se, sigurno je sve u redu user posted image . Vazno je da si ti osjetila svoju bebu da se pomjera.

Jedna mala zabica uskoro dolazi da se upoznamo :)
15.06.09

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 2447
27.5.2009 20:28:30   
cija

Meni je tako vec 7 dana blagi bolovi ... pa malo jaci pa bar 3 puta na dan ono bas me zaboli al nista se nedesava osim sto se beba od jutros totalno umirila sto je nemoguce za moju bebu koja je tolko bila aktivna da sam se pomalo i zabrinula okrene se pokoji put ... rastegne se al neskace i nelupa user posted image neznam sta mu je danas

pa i kod mene je danas tako s bebicom...nije nešto aktivna kako zna biti.

a još me po sredini počeo stomak boliti .... pa gore , pa neki grč....al mislim da je od probave,svašta sam smiksala u sebe.Pa boli,pa prestane...al sam napravila čaj za trudnice za probavu,pa će biti bolje.

Naša bebica Ajlin-Annam je na svijet došla 19.06.2009 u 17.25h

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 2448
28.5.2009 0:07:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sanjarka

Evo vratila se sa ctg-a. Sutra rano idem na komisiju. Pozdrav zene

Sretno!!!! I trebala bi znati tačan datum nakon komisije??

Meni je isto beba do maloprije bila mirna, čitav dan, a sad se aktivirao pravo, evo mi se stomak izvija.....
malenaa ima li te?? Ne javi nam se malenaa od popodne, šta li se dešava, možda je ostala u bolnici user posted image user posted image  Ja sve virim u mob. da nije kakva poruka stigla user posted image , al ništa....

(odgovor članu sanjarka)
  Neposredna veza do poruke: 2449
28.5.2009 0:37:11   
remzy
drage moje trudnice,prije svega da vas pozdravim i da vam pozelim svu srecu kako na porodu tako i  zivotu!!!!
inace vas TRUDNICE obavezno pratim,enisu moju pogotov!!user posted image
e citav dan cekam da se javi malenaa sa vijestima,ali nje nemauser posted image user posted image ,zna li neko da nije ostala u bolnici???

drzim vam fige!!!enisa_sara cija biloko Ex Yu arijana2 Schecherlemica sanjarka Modesty mamin_zivot dina_89 Mya_81 pretty mama...

nadam se da sam sve vas nabrojala i izvinjavam se ako sam koga izostavila!!!

ljubim vas!!!

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *