Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 27.5.2009 10:36:32
malenaa
kad smo kod feelinga kad bi moglo biti, vjerujte ja mislim da bih vas sve mogla prestici ipak,ali kad to kazem mislim da cete svi prije mene :) ali bilo bi super da se prevarim hehe :) kisssssss
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 27.5.2009 10:40:33
dina_89
IZVORNA PORUKA: Ex Yu
Da otvorimo kladionicu ja bi rekla ovako
malenaa sanjarka dina enisa ja pretty mama biloko mamin_zivot
odprilike neznam zasto al eto tako mislim ... nadam se da nisam nijednu preskocila a ja bi prva al ko da gledam da cu zadnja ..a nemogu vise cekati
samo da neko vec otvori ovu sezonu i steta sto nema niko iz tuzle ili okoline pa da se nadjemo u porodilistu ja za sad nemam nikakvih znakova sve isto kao prije, ponekad osjecam pritisak na karlicne kosti i beba se punoooooo mice nekad mi se cini da hoce da probije pibu i da izadje ali to je sve, juce sam se zacudila kad me prijateljica vidjela da sam se sagela i kaze zar ti to mozes ja nisam mogla u devetom ni malo da se sagnem a meni nista ne predstavlja problem mislim da mogu raditi sve sto i prije ali ipak pazim ...
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 27.5.2009 10:43:14
malenaa
enisa-sara, ej draga ajd mi na pp posalji broj svoj da ti mogu javiti zeno,ak sta iznenada bude hehehe pa da obavjestis ove moje drage zene ovdje. moze??? kissssssssss veliki
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 27.5.2009 10:43:41
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sanjarka
filing nemam, a sto se tice jela ne vidi se na tebi da si sve mela ispred sebe
Jesi vidjela, kod mene ti metabolizam radi 100/h Pa jesi gledala slike na temi trudnice, mršava uvijek bila, ja se samo u trudnoći malo udebljam a jedem.... stalno me mm i raja s posla zezaju da me lakše oblačit nego hraniti .
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 27.5.2009 10:44:24
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malenaa
enisa-sara, ej draga ajd mi na pp posalji broj svoj da ti mogu javiti zeno,ak sta iznenada bude hehehe pa da obavjestis ove moje drage zene ovdje. moze??? kissssssssss veliki
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 27.5.2009 10:46:14
Ex Yu
Hocem i ja tvoj broj al jel to pametno ... kad nam je isti dan termin ... ako obe budemo u bolnici nista od nas bolje da se javimo nekom bar 15.06 sto je termin
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 27.5.2009 10:47:32
malenaa
heheheeh joj vidi sta nas je... sve smo tu negdje, ajd ako bog da nek ide redom,nemojte da bi me preskakala koja hehe :))))))) odoh sad kod masica kissssnem vas sve redom
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 27.5.2009 10:49:46
Anoniman
Ma ne meremo roditi isti dan Hej jeste vidjele petit gs se porodila a termin joj bio 11.06. Pošaljem ja tebi moj br. jer ću ja zadnja. ihihihihihihihih malenaa imaš PP. Sretnoooooo!!!!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 27.5.2009 11:17:34
Modesty
Krasno se osjecam, vec dva dana imam bolove u dnu stomaka, a danas apsolutno nista. Nervozna sam, razdrazljiva, cini mi se kao da cu biti trudna jos cijeli juni
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 27.5.2009 17:57:58
Arijana2
i mamice,zaboravim od doktora uzeti potvrdu da otvorim porodiljski jer sam sva smotana ovaj zadnji mjesec,da li znate mogu li jos negdje podici tu potvrdu samo da otvorim porodiljsko,hvala unapred
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 27.5.2009 20:07:06
biloko
Ex_Yu, hvala ti sto me nisi stavila zadnju da cekam u redu ...e ljudi znate kako sam govorila da sam sva divna i krasna da nemam nikakve naznake da se ista dogadja. E, pa ova zadnja 3 dana i nije bas tako, imam kao blage menstrualne bolove, dr mi je juce rekla da su to lazne kontrakcije. I da, jos mi je rekla da je grlic skroz smeksan ...eto ipak se tijelo polako priprema za dan D.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 27.5.2009 20:12:59
Ex Yu
Meni je tako vec 7 dana blagi bolovi ... pa malo jaci pa bar 3 puta na dan ono bas me zaboli al nista se nedesava osim sto se beba od jutros totalno umirila sto je nemoguce za moju bebu koja je tolko bila aktivna da sam se pomalo i zabrinula okrene se pokoji put ... rastegne se al neskace i nelupa neznam sta mu je danas
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 27.5.2009 20:20:57
biloko
Ja sam cula od drugih ex- da se bebe inace cesto primire u 9. mjesecu i pred porod...ma ne brini se, sigurno je sve u redu . Vazno je da si ti osjetila svoju bebu da se pomjera.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 27.5.2009 20:28:30
cija
IZVORNA PORUKA: Ex Yu
Meni je tako vec 7 dana blagi bolovi ... pa malo jaci pa bar 3 puta na dan ono bas me zaboli al nista se nedesava osim sto se beba od jutros totalno umirila sto je nemoguce za moju bebu koja je tolko bila aktivna da sam se pomalo i zabrinula okrene se pokoji put ... rastegne se al neskace i nelupa neznam sta mu je danas
pa i kod mene je danas tako s bebicom...nije nešto aktivna kako zna biti.
a još me po sredini počeo stomak boliti .... pa gore , pa neki grč....al mislim da je od probave,svašta sam smiksala u sebe.Pa boli,pa prestane...al sam napravila čaj za trudnice za probavu,pa će biti bolje.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 28.5.2009 0:07:43
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sanjarka
Evo vratila se sa ctg-a. Sutra rano idem na komisiju. Pozdrav zene
Sretno!!!! I trebala bi znati tačan datum nakon komisije??
Meni je isto beba do maloprije bila mirna, čitav dan, a sad se aktivirao pravo, evo mi se stomak izvija..... malenaa ima li te?? Ne javi nam se malenaa od popodne, šta li se dešava, možda je ostala u bolnici Ja sve virim u mob. da nije kakva poruka stigla , al ništa....
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 28.5.2009 0:37:11
remzy
drage moje trudnice,prije svega da vas pozdravim i da vam pozelim svu srecu kako na porodu tako i zivotu!!!! inace vas TRUDNICE obavezno pratim,enisu moju pogotov!! e citav dan cekam da se javi malenaa sa vijestima,ali nje nema ,zna li neko da nije ostala u bolnici???
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.