|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
25.5.2009 0:30:38   
Anoniman
I ja sam sanjala porod ali idealni porod user posted image user posted image  Ma ti snovi su tipični u trudnoći.
Još malo, još malo, strpi se, sad će naše user posted image , sve jedna iza druge, aBd.

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 2401
25.5.2009 0:32:19   
mynxlee
zene, drz' te se. jos malo, pa sad ce. zelim vam svima brzinski i lagan porod, a sto je najbitnije zdravu bebicu i da se vi oporavite brzo.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2402
25.5.2009 0:39:51   
Anoniman
Hvala ti puno mynxlee user posted image user posted image

(odgovor članu mynxlee)
  Neposredna veza do poruke: 2403
25.5.2009 9:42:38   
sanjarka
Dobar dan svima. Kako ste danas. Vidim sve isti simptomi. Covjek bi rekao mi pred poroduser posted image Drzite se. Kod mene jos nista specijalno. Budu mi lazice preko noci onda nista danima

doslo je i nase sunce, sada imamo dva
adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2404
25.5.2009 10:19:15   
biloko
Mi vec danima nemamo nikakve simptome, izgleda da ja necu roditi do 1. jula user posted image . Kao da nisam u 9. mjesecu user posted image ...spavam kao user posted image , hodam kao i uvijek (a to je poprilicno brzo), plesem kada cujem dobru muziku user posted image . Ma meni je super hehe. Cak i ne sanjam porod uopste, vec neke gluposti, koje i inace sanjam-znaci san 100% nerealan, ja sam vjecito u snovima u nekim totalno nerealisticnim svjetovima user posted image user posted image .

Sutra idem na kontrolu, pa cu vidjeti sta dr. kaze...dogadja li se ista.

Jedna mala zabica uskoro dolazi da se upoznamo :)
15.06.09

(odgovor članu sanjarka)
Neposredna veza do poruke: 2405
25.5.2009 10:27:52   
dina_89
i ja super spavam, jedino sto se budim da idem u wc ono bar jednom a nekada ako je beba puno aktivna i po 3 puta, ali ne zalim se, cak je i zgaravica prestala, a ja sam jos prije sanjala porod ali hajde sto ja sanjam nego i mm i moja sestra bas mi je juce pricala kako je sanjala nasu bebicu, ma svi je jedva cekamouser posted image user posted image user posted image

kako ste vi danas, nadam se da danas neci biti toplo kao ovih dana, kod nas je sinoc bilo punoooooo kise  

08.06.2009 godine -nasa princeza & Sarah &

(odgovor članu biloko)
Neposredna veza do poruke: 2406
25.5.2009 10:36:33   
biloko
I ljudi oko mene sanjaju moj porodjaj, samo ja ne user posted image . Ma ja kuliram, bavim se sitnicama...trenutno mi je fazon da svako jutro kada se probudim dobro zagledam svoj stomak i provjeravam je li ista spustio. I svako jutro je odgovor ogledala- ne, nije, vise srece sljedeci dan. Ma mozda i jeste malkice, ali ja to ne primjetim jer se svaki dan gledam. Uglavno, moja prijateljica zgaravica je i dalje tu user posted image .

I kod nas je sinoc padala kisa. Cuo se pljusak user posted image .

15.06.09

(odgovor članu dina_89)
Neposredna veza do poruke: 2407
25.5.2009 10:57:15   
mamin_zivot
Enisa_sara nisu se ponovile bas kao one, prisutne su kontrakcije ali manjeg intenziteta. Uglavnom ja se dobro osjecam, vidim jutros stomak se jos spustio, sjedim kao muskarac, rasirim noge koliko mogu dodje mi trba u krilo. Cak mi kazu da sam smrsala, mada ja ne vidim to, vjerovatno kako je stomak sad veci svaki dan pa se ostalo izgubi. user posted image
Kod tebe sve spremno, oprano ispeglano, eto i blizu je aBd eto tebi tvoje user posted image .. meni je ostalo jos peglanje, ali mi ova vrucina ne da..

16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!!
01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina.
Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2408
25.5.2009 11:25:36   
dina_89
i ja stalno gledam je li se stomak spustio mozda jeste malo, negdje sam procitala stavis 4 prsta ispod grudi ako jos uvjek mozes tako dotaci stomak onda se nije spustio a ako ne mozes onda jeste, jeli to bas tako ne znamuser posted image  ali ja po tome se orjentisem

(odgovor članu mamin_zivot)
Neposredna veza do poruke: 2409
25.5.2009 11:26:51   
mamin_zivot
DINA_89 jeste tako ali u lezecem polozaju to radis.....user posted image ne kad sjedis.

(odgovor članu dina_89)
Neposredna veza do poruke: 2410
25.5.2009 11:31:41   
biloko
Ljudi, e onda po tom sistemu (i u sjedecem i u lezecem polozaju) ispada da se meni stomak ipak spustio malo user posted image  user posted image ...a joj, bas mi je tesko to razluciti, jer svaka user posted image  ima drugaciji oblik stomaka

15.06.09

(odgovor članu mamin_zivot)
Neposredna veza do poruke: 2411
25.5.2009 11:38:44   
Anoniman
Meni je u prvoj trudnoći od početka stomak bio 8 prstiju od grudi user posted image , dvije šake, ma nosila je negdje između nogu, al to je od početka. Ova sad je dosta visočija mada i ona nisko al su me ljudi koji me vide nafurali da se još spustio user posted image user posted image  Ma hajde, biće kad bude vrijeme user posted image

(odgovor članu biloko)
  Neposredna veza do poruke: 2412
25.5.2009 12:29:22   
mnn
enisa_sara ti još malo i roditi češ.kako je vrijeme proletilo.

drži mi se, puno puno sreče ti želim da sve prodje super! biloko drži se, i ti si blizu termina.

sretno svim trudnicama, da vam porod super prodje.user posted image user posted image  kad se sjetim svega kao da je jučer bilo kad sam ovdje kukala da nikako da krenu trudovi a sad je maleni tu.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2413
25.5.2009 15:52:51   
dina_89
mnn- hvala na lijepim zeljama a ja nisam dugo bila nisam ti cestitala pa evo sad, a user posted image  sto ljepsi i duzi zivot

kako provodite dan trudnice moje, ja evo sad ustala odspavala sam 2 satauser posted image ..., ja lijepo spavam po noci jos i po danu nastavim, a sta drugo da radim kad je ovako vruce, ne izlazi mi se iz kuce?

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2414
25.5.2009 17:16:45   
Mya_81 RR
E, dina_89 blago tebi na dobrom spavanju...sta bih dala da se naspavam samo jednu vecer...pa i preko dana da bar mogu odspavati koji sat user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu dina_89)
Neposredna veza do poruke: 2415
25.5.2009 19:30:00   
mamin_zivot
vece drage moje user posted image ...evo ja odmarala, mm dosao s posla rucali i spavali...sto se tice spavanja i ja sam prezadovoljna, spavam ma kao beba...i noc prespavam a i preko dana bez problema..ne muci me wc, e jedino vrucina user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 2416
25.5.2009 21:24:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn

enisa_sara ti još malo i roditi češ.kako je vrijeme proletilo.

drži mi se, puno puno sreče ti želim da sve prodje super! biloko drži se, i ti si blizu termina.

sretno svim trudnicama, da vam porod super prodje.user posted image user posted image  kad se sjetim svega kao da je jučer bilo kad sam ovdje kukala da nikako da krenu trudovi a sad je maleni tu.

Joj jest baš je vrijeme proletilo za čas.... Hvala ti ljubice puno, puno, puno user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 2417
27.5.2009 10:11:50   
sanjarka
osjecam se bljak

adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2418
27.5.2009 10:13:22   
Ex Yu
Što bona user posted image  

(odgovor članu sanjarka)
Neposredna veza do poruke: 2419
27.5.2009 10:14:35   
sanjarka
ko da mi je mala krtica u stomaku i svaki cas ce da proviriuser posted image a i pojela sam maloprije hamburger

adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 2420
27.5.2009 10:16:12   
Ex Yu
Ja kad pojedem fasirano stoji mi tako tvrdo i ruzno u grudima ko da nece dole i pati me zgaravica evo sve do 9 mj od fasiranog valjda ruzno i tesko ... al djaba guzica veca od pameti sta ces ...

ajde izdrzi jos koji dan ja tebe tjesim a meni ovi zadnji dani ko godine user posted image

(odgovor članu sanjarka)
Neposredna veza do poruke: 2421
27.5.2009 10:17:41   
sanjarka
a ja danas jos imam za rucak punjene paprikeuser posted image

adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 2422
27.5.2009 10:26:35   
Anoniman
Ja sam imala sreću da me tokom čitave trudnoće nije ništa mučilo od hrane. Sve sam mela ispred sebe i još uvijek user posted image . Ej imate li vi kakav fealing kad bi beba mogla. Ja mislim da bi moja mogla od 01.-05. Ne pitajte me odakle mi to, nemam blage ni ja user posted image user posted image  nego eto, neš kontam da bi mogao tad.... hehehehehe

(odgovor članu sanjarka)
  Neposredna veza do poruke: 2423
27.5.2009 10:28:47   
sanjarka
filing nemam, a sto se tice jela ne vidi se na tebi da si sve mela ispred sebeuser posted image

adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2424
27.5.2009 10:31:32   
Ex Yu
Da otvorimo kladionicu user posted image ja bi rekla ovako

malenaa
sanjarka
dina
enisa
ja
pretty mama
biloko
mamin_zivot

odprilike neznam zasto al eto tako mislim ... nadam se da nisam nijednu preskocila a ja bi prva al ko da gledam da cu zadnja ..a nemogu vise cekati user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *