Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.5.2009 13:34:47
biloko
Ajde dobro je onda ....hvala Bogu da se i kod mene nesto desava, vec sam pocela misliti kako cu prenijeti sigurno, jer nisam nikakve ama bas nikakve tegobe imala. Tako sam se fino osjecala, da sam pocela misliti da nesto nije u redu kada je sve tako dobro...zvucacu kao neki mazohista sada ali drago mi je da i ja osjecam neke bolove .
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.5.2009 13:39:41
Anoniman
Nas 4, gore nevedene imamo isti dan termin - 09.06. a p. mamma 10.06. pa se kladimo koja će od nas prije A možda budemo nas 3 isti dan e zamisli to hahahhaahahaha
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.5.2009 13:45:55
biloko
Znam da vas imate isti datum termina, upamtila sam to svracajuci redovno na temu lista trudnoca 2009 ...vidjela sam da vas 3 zeljno ocekujete isti datum. Hehehe, ali stvarno bi to bilo nesto, da se na isti dan rode 3 forumske bebe, ili jos bolje 4
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.5.2009 13:47:51
ameli25
pozdrav za sve trudnice, a posebno ove koje su pri kraju. evo da se i ja javim na ovu temu i ja sam medju vama, vi bar osjetite neke promjene, nesto se desava, a ja bas nista a termin mi je 29, maj
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.5.2009 13:51:53
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sanjarka
ja ako vidim da cu opet prenijeti, pocet cu naglo razmjestaj po stanu praviti
aha, kao razmještanje pomaže jel??? Nema toga!! Čekamo, ja samo molim Boga da ne bude kao sa mnn, ona se baš načekala. ameli, kod tebe blizu pravo, sretno i dobro nam došla na ovu temu
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.5.2009 14:05:20
biloko
Znam, znam, ona se bas nacekala....e sta ti strucnost nasih doktora . Ameli, tebi samo jos 9 dana ostalo, vjerujem da ti sada svaki dan iscekujes....ali sve ce biti . Ti ces vec biti sa svojom , kada nas pocne panika hvatati .
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.5.2009 15:50:30
malenaa
:(((((( sad cu pakat... smrc mene ste zaboravili i mog malog bebaca neka neka... pa bone nemojte nas preskakat ocemo i mi u terminu,necemo da cekamo. termin ako bog da 31.maj... ali ocu i prije sto se mene tice hehehehe kissssssssss veliki
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.5.2009 16:04:15
pocahontas
meni termin bio 11. maja a evo jos sam trudna, sta da vam kazem...samo setam i cekam....malo me bolucka u dnu stomaka i steze ali nista strasno...vise boli kada imas menzis...da hoce vise zaboliti pravo da rodim :)
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.5.2009 21:14:33
Modesty
Ja sam vise pravo nestrpljiva, da hoce ovo vise krenuti. Kod mene termin 30.05. a ja nista ne osjecam. . Ove promjene raspolozenja me ubijaju . A tek kako me je strah, e o tome da vam ne pricam. Ja sam kukavica.
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.