Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 21.4.2009 18:13:07
Nunichi
Evo i nas da provjerimo brojcano stanje... Kako vidim niste se jos pocele duplati,pa vam zato Zarica i ja saljemo vibrice za brze i lake porode i slatke i zdrave bebare! Puse od nas za sve cekalice...
Ninice nestade mi kredita pa ti ja ne odgovori,javim ti se sutra...ljubimo te.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 21.4.2009 19:10:48
mnn
nema problema draga moja pomažu puno tvoje vibrice..nešto se ipak pokrenulo...čujemo se, ja ču te izvještavati o daljnim događajima.samo ti šalji vibrice...pomaže mi.
nadam se da če krenuti...jedva čekam da malenog miša upoznam.
kako ste vi ostale trudnice?
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 17.5.2009 22:09:19
malenaa
pored svih tih tegoba koje nabrajate i kroz koje svi prolazimo... moram reci da se ipak osjecam izvrsno!!!!!!!!!!!!!!! iscekujem ovu bol... jedva cekam da me zaboli,jer tad znam da cu ubrzo vidjeti najljepse okice na svijetu, i cuti otkucaje njegovog malog srculenca na svojim njedrima... drage moje... ja jedva cekam ako Bog da... eto tako se osjecam :))))))
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 17.5.2009 22:14:05
dinciii
uh kad se sjetim ove teme pa dan i noc sam visila na ovoj temi i nikako da se porodim drage moje zelim da imate sto laksi i brzi porod.i da uskoro ugledate svoje
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 19.5.2009 12:33:05
Arijana2
Idete li na ginekoloske preglede,ja sam u 36-toj sedmici i doktor je rekao da je cervix skracen na pola,tvrd, da nisam otvorena znate li po iskstvu ne bi li bebica trebala i uraniti,i ako kazem sve je u Bozijim rukama
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 19.5.2009 18:12:36
mnn
IZVORNA PORUKA: dinciii
uh kad se sjetim ove teme pa dan i noc sam visila na ovoj temi i nikako da se porodim drage moje zelim da imate sto laksi i brzi porod.i da uskoro ugledate svoje
tako je bilo i kod mene...čekala sam a onda dodje subota 2.5. i krenu trudovi.bila sam sretna kao malo djete jedva sam čekala da rodim, svi su mi se čudili kako podnosim bolove a ja im rekla ma nije to ništa ja sam svaki mjesec radjala menstr.
držite mi se drage trudnice, biče sve uredu!puno sreče vam želim!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.5.2009 0:41:47
Anoniman
I meni vala pravo prija. Psihički sam se baš opustila, fizički - osjetim neke promjene. A šta misliš ko će se prije poroditi Trebale bi otvoriti kladionicu, ti, p.mamma, dina_89 i ja smo u isti dan Ja kakav sam peh sve ću vas ispratiti i prenijeti još
< Poruku je uredio enisa_sara -- 20.5.2009 0:42:25 >
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.5.2009 8:46:47
tweety
Kad se samo sjetim ove teme i isčekivanja Ja sam čini mi se oborila rekord među onim curama koje su bile spremne za poroda Ko zna koliko bi još čekala da nisam bila inducirana
Svim curama od srca želim što brži i što laganiji porod.Prvorotkama poručujem,radujte se jer je to nešto najljepše što vam se u životu može desiti.Jest bolno ali se ta bol brzo zaboravim čim ugledate svoju bebu.
Sretno!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.5.2009 13:10:04
biloko
I ja sam zvanicno u 9. mjesecu (uh, napokon ), pa da prvo pozdravim sve vas koje ste na finisu ! Mislila sam da je najbolje da postavim svoje pitanje na ovoj temi gdje smo sve pri kraju , pretpostavljam da nas muce slicne tegobe. Je li neka od vas imala kao predmenstrualne bolove, nesto kao tupi bol ili nelagoda u predjelu jajnika koja traje konstantno. Pitam to jer mene od jutros prati ta nelagoda....kao da cu dobiti mestruaciju. Ponekad se bol i prosiri na predio zdjelice, pa se smanji skoro kao da prestaje pa se onda intenzitet pojaca. A taman sam se hvalila kako mi je super i kako nemam nikakve tegobe s obzirom da sam u 9. mjesecu i eto ga sad...tako mi i treba
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.5.2009 13:26:08
Anoniman
Ja stalno imam te bolove..... više sam se navikla na njih. Mene buni što me posljednjih dana jako dole žiga sve imam osjećaj da će nešto puči al s obzirom da mi je druga trudnoća ne brinem plaho jer znam da me mora dobro "sastaviti" da bi znala da su to pravi Ne brini, to se tijelo priprema za porod, sve se širi da bebi lakše prođe
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.