|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
17.4.2009 10:30:32   
mnn
IZVORNA PORUK sahara , ali mnn, draga, sretno i korak po korak, hajde se ti nama lijepo prvo porodi user posted image

prvo to, pa čemo onda sve drugo...user posted image  mogla bi spavati danima...valjda sam se naspavala svih ovih 9mjeseci....user posted image  

Hvala Vam na podršciuser posted image , Nuna draga javim ti odmah sms kad rodim.pusa tebi i malenoj Zarici!user posted image user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2301
17.4.2009 10:32:25   
bebana27
ej draga moja mnn ja evo upravo mislim o tebi jer je danas 17 a znam da je tebi danas termin za porod.
kako se osjecas?

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2302
17.4.2009 10:36:03   
mnn
bebana draga nema ništa..maleni radi akrobacije...neče da krene...user posted image  sinoč me ulovili lažni trudovi...taman mislila sam evo krenulo je a ono ništa...
miš maleni kad dodje održati čemo mu predavanje  jer je mamu zezao...user posted image

uh ja ti čekam, napeto ko puška...sve su mi prijateljice prenjele pa me zezaju da neču ni ja na vrijeme...

kako si mi ti?

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 2303
17.4.2009 10:40:49   
bebana27
ja sam super osjecam se odlicno.kuham rucak pa cu setajuci kod prijateljice.
nadam se da ce ubrzo tvoj mali deckic doci na svijet.

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2304
17.4.2009 10:43:18   
mnn
nadam se i ja...jer mi je sve teže i teže...ali kad budem vidjela tog malenog miša sve čemo zaboraviti...jedva čekam da ga upoznam...user posted image
drži mi se, uživaj u trudnoči,odmaraj, šetaj i spavaj.

javim vam novosti.user posted image

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 2305
17.4.2009 10:47:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

A upravu si sahara,ne moze se naspavati,ali opet neka je odmorna za "novitete" koji dolaze... user posted image user posted image

A cure sto mi nemamo temu Bebe 2009 kao sto imaju 2008?
Hocu i ja da blebecem svaki dan sta se desava user posted image user posted image user posted image

Pa DEDERuser posted image otvaraj

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 2306
17.4.2009 15:55:54   
HannaS
Joj vi "nove" mame,sad plasite nas koje to jos nismouser posted image Ma nije valjda tako straaaaašnouser posted image user posted image
Drzite se trudnice!

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2307
17.4.2009 17:05:58   
mnn
IZVORNA PORUKA: HannaS

Joj vi "nove" mame,sad plasite nas koje to jos nismouser posted image Ma nije valjda tako straaaaašnouser posted image user posted image
Drzite se trudnice!

HannaS plaše one nas...malo da se pripremimo...user posted image user posted image  ali nedamo se mi...ma sve če to proči kad ugledamo bebicu.
ja sam danas baš luda sve me boli a ni traga od trudova pravih sve lažno...skoro sam se sad rasplaka kad me susjeda pitala kako mi je...uh baš sam sva ...user posted image  

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 2308
17.4.2009 17:11:21   
Anoniman
mnn, pa nemoj se sekirati, ja sam ti bila bez bolova, ma i te lazne sam imala par puta i nista, a eto porodila sam se, zato nemoj biti tuzna, odmori se i sacuvaj snagu za porod, a ako ti se place isplaci se i bice bolje user posted image

mene je i poslije poroda lovila kriza user posted image , ali od srece, pa se sva pogubim, ali posto dojim ne smijem user posted image , jer sve to beba osjeti kroz mlijeko, zato se  sad samo user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 2309
17.4.2009 17:27:18   
mnn
 sahara hvala ti! ma baš sam sva nikakva...mislila sam biče baš taj dan ali eto...pokušati ču se što više odmoriti pa kad krenu pravi trudovi onda ču znati. jer ovi lažni baš me zbunjuju...

pusa malenoj, uživajte!user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2310
20.4.2009 19:10:50   
Sonja
haj drage
evo da vam se i ja javim
nisam se jos porodilauser posted image user posted image
sad necu biti cesto na RR jer nemam internet u kuci ali svakako ce vam neko javiti kad se porodim
najvjerovatnije Nunichi

mene stalno zezaju lazne kontrakcije..ja se taman ponadam da je to to a ono nista

bila sam na kontroli  i nema nista posebno osim sto se grlic poceo smeksavat...
bar neki napredakuser posted image

sta je sa mnn?
jel se porodila

zelim vam puno srece svima
pusaaa

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2311
20.4.2009 19:15:57   
dina_89
sonja- kakav je osjecaj kad se tako priblizi taj datum ja jedva cekam ali nekako kako s epriblizava i moj strah raste do sada ga nisam ni imala ali polako pocinjem da se plasim kako ce sve proci, pa da li ce sve biti uredu sa bebicom...

tebi zelim sto laksi porod i da sve bude uredu

sto se tice mnn mislim da se nije jos porodila jer je danas bila na netu

pozzz

08.06.2009 godine -nasa princeza & Sarah &

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 2312
20.4.2009 19:18:57   
DijanaBL
Meni je termin 4/28. Jos uvijek radim-petak mi je zadnji dan.
Postaje sve teze i teze na zadnjem dr pregledu nista se nije desavalo, niti sam otvorena niti se sta stanjilo. Mogu vam reci da mi je bilo i drago, nesto me u zadnje virjeme hvata ruzna trema i strah...
Laznjake imam vec mjesec dana.... sinoc su me dva probudila ali nisu tako losi moze se izdrzati...
Ali ja osjetim da sam postala user posted image  sve me nervira svi me nerviraju
Jos malo pa gotovo :)

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 2313
20.4.2009 19:20:02   
Sonja
e moja dino i ja sam se bojala prije ali sad kako se priblizava uopste se ne bojim samo se molim da bude sto prije i da bebi bude dobro...
moram ti rec da mi je ovaj 9-ti mjesec jako tezak...zamoran... i stalno u iscekivanju...
osjecaj je lijep kad znas da ces uskoro vidjeti svoje pile i da ce biti s tobom..
samo da sve prodje kako treba
uglavnom sve je spremno za malog misa pa sad je na njemu kad ce dociuser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu dina_89)
Neposredna veza do poruke: 2314
20.4.2009 19:25:38   
Anoniman
cekalice moje drageuser posted image pa kako ste mi

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 2315
20.4.2009 19:27:56   
Sonja
ma evo bas se zalim sto moj bebi nece jos napoljeuser posted image
lijepo mi u pupi...lupa stalno...i to sve po rebrimauser posted image
kako si mi ti

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2316
20.4.2009 19:52:20   
mnn
Sonja draga ja sam mislila da si ti sa svojom bebom...prepustila bi ti ja red...user posted image  a ono ništa. biče to uskoro. ja sam još tu do subote pa onda če me vjerovatno zadržati u bolnici...i u pon bi trebao biti porod ...prirodan ili če mi dati drip...sutra idem na ctg pa ču znati detaljnije...

kad bi barem bilo sve prirodno...ali kad imam lažen trudove...sve je to lažno kaže i ginekolog...

drži mi se, pozdrav svima vama...user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 2317
20.4.2009 20:42:21   
gvendolina
pozdrav drage moje user posted image
Citav dan se izlezavala danas,vjerovatno nizak pritisak,pa mi se samo spava .malo me prehlada hvata, grlobolja sinusi pa pijem caj i med.ne znam da li je od ovog promjenjivog vremena ili smo mi osjetljvije sad?
Sonjice mi mislili ti se porodila pa te nemauser posted image zao mi je sto se necemo cuti tako cesto,ali se javni kad budes imala priliku
draga mnn samo polako,znam da  si nestrpljiva,ali samo jos malo i eto bebaca
Sta je bilo kod dr,je li se user posted image spustila,jesi li se pocela otvarati?

Ja idem u srijedu na kontrolu,ali mislim da nema nekih novosti.Beba je i dalje visoko,kada lezim pravo mi tesko disati.A bolovi nepovezani,nista konkretno
ljubim vas i cuvajte seuser posted image user posted image user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2318
20.4.2009 21:04:21   
Anoniman
Sonjice, ti si nam tu?  Ma ja sam bila 100% ubjeđena da si sa user posted image . Vidim nema te.....
Evo ja vam drage moje držim fige da sve bude ok i da se što prije porodite user posted image user posted image . mnn, još malooooo, sad će bebica ubrzo user posted image . Vjerujem da ti je isčekivanje dosadilo, al polako.
mnn, sonja, gvendolina, dijana..... sretno vam user posted image user posted image

(odgovor članu gvendolina)
  Neposredna veza do poruke: 2319
20.4.2009 21:13:59   
Rina26
Hej trudilice sretno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2320
20.4.2009 21:23:24   
Anoniman
Nisu ovo trudilice user posted image user posted image user posted image  Ovdje su trudnjačice user posted image

(odgovor članu Rina26)
  Neposredna veza do poruke: 2321
20.4.2009 21:34:48   
mnn
Hvala enisa_sara i gvendolina.user posted image  još malo i bebač stiže..jedva čekamo..sve smo spremili ..sutra idem na ctg pa vam se javim...

gvendolina neznam da li sam sad otvorena ili ne...nije me ginekolog pregledavao....samo mi je dao uputnicu za bolnicu...

samo ti odmaraj i ja sammalo osjetljivija sada..ma to je vrijeme i živci od očekivanja...eto i ja imam te lažne trudove...pa ništa nikako da krene...a tako bi voljela da krene sve prirodno bez dripa...

dobro si napisala enisa da smo mi trudnjače...sve smo pri kraju...

drži mi se, biče sve uredu. pozdrave vamk šaljemo.idem sada odmarati..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2322
20.4.2009 21:39:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Nisu ovo trudilice user posted image user posted image user posted image  Ovdje su trudnjačice user posted image

ma cekaliceuser posted image user posted image user posted image ...jedva cekam da vas vidim na bebacamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2323
20.4.2009 21:47:30   
Anoniman
user posted image user posted image  aBd!!! Pa kad se tamo "razvežemo"..... user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2324
21.4.2009 16:47:25   
HannaS
Evo i mene...samo da vidim jestel sve na brojuuser posted image ja danas nemam bas puno vremena za RR,al bar da vas pozdravim.
Drzite se trudnjace!user posted image

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *