|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
21.4.2009 18:13:07   
Nunichi
Evo i nas da provjerimo brojcano stanje... user posted image user posted image user posted image
Kako vidim niste se jos pocele duplati,pa vam zato Zarica i ja saljemo vibrice za brze i lake porode i slatke i zdrave bebare!
Puse od nas za sve cekalice...

Ninice nestade mi kredita pa ti ja ne odgovori,javim ti se sutra...ljubimo te.

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 2326
21.4.2009 19:10:48   
mnn
nema problema draga moja user posted image  pomažu puno tvoje vibrice..nešto se ipak pokrenulo...čujemo se, ja ču te izvještavati o daljnim događajima.samo ti šalji vibrice...pomaže mi.user posted image

nadam se da če krenuti...jedva čekam da malenog miša upoznam.

kako ste vi ostale trudnice?

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 2327
9.5.2009 20:58:06   
sanjarka
Osjecam se ludo i nezaboravnouser posted image

doslo je i nase sunce, sada imamo dva
adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2328
9.5.2009 21:01:23   
Minchica
osjecam se kao da me nikada nece zaboliti...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja bebica nece nikako vani...

(odgovor članu sanjarka)
Neposredna veza do poruke: 2329
9.5.2009 23:11:59   
HannaS

IZVORNA PORUKA: Minchica

osjecam se kao da me nikada nece zaboliti...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja bebica nece nikako vani...

I kod mene isto ovakouser posted image user posted image user posted image user posted image Ne mogu viseeeeeeee

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu Minchica)
Neposredna veza do poruke: 2330
10.5.2009 1:01:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sanjarka

Osjecam se ludo i nezaboravnouser posted image

I ja isto user posted image user posted image  Jel se i mi trebamo tuspasiti na ovoj temi? user posted image  Od kad se računaju "zadnji dani" user posted image

(odgovor članu sanjarka)
  Neposredna veza do poruke: 2331
10.5.2009 7:59:05   
sanjarka
pa valja od devetog, s obzirom da svaki dan mozemo roditiuser posted image

adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2332
14.5.2009 8:57:12   
Anoniman
I dalje, što reče sanjarka, ludo i nezaboravno user posted image user posted image
Grčevi u nogama, pritisak nisko, bol u krstima, išijas, otečene noge.... ma super se osjećam user posted image user posted image

(odgovor članu sanjarka)
  Neposredna veza do poruke: 2333
14.5.2009 9:32:58   
sanjarka
Za pozeliti. Svaka zena sanja da se tako osjecauser posted image

adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2334
14.5.2009 23:11:00   
Modesty
Bajno, k'o user posted image  i user posted image . Pa ti sad probaj tu naci sredinu.

(odgovor članu sanjarka)
Neposredna veza do poruke: 2335
17.5.2009 22:09:19   
malenaa
pored svih tih tegoba koje nabrajate i kroz koje svi prolazimo... moram reci da se ipak osjecam izvrsno!!!!!!!!!!!!!!! iscekujem ovu bol... jedva cekam da me zaboli,jer tad znam da cu ubrzo vidjeti najljepse okice na svijetu, i cuti otkucaje njegovog malog srculenca na svojim njedrima...
drage moje... ja jedva cekam ako Bog da...
eto tako se osjecam :))))))

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu Modesty)
Neposredna veza do poruke: 2336
17.5.2009 22:14:05   
dinciii
uh kad se sjetim ove teme pa dan i noc sam visila na ovoj temi user posted image user posted image user posted image   i nikako da se porodim user posted image user posted image user posted image
drage moje zelim da imate sto laksi i brzi porod.i da uskoro ugledate svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 2337
19.5.2009 12:33:05   
Arijana2
user posted image Idete li na ginekoloske preglede,ja sam u 36-toj sedmici i doktor je rekao da je cervix skracen na pola,tvrd, da nisam otvorena znate li po iskstvu ne bi li bebica trebala i uraniti,i ako kazem sve je u Bozijim rukama

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 2338
19.5.2009 17:50:25   
Anoniman
Čudno se osjećam.... od juče. Sve me boli, doduše na kratko, al imam osjećaj da nam je ostalo još malo vremena user posted image . Ko će znati....

(odgovor članu Arijana2)
  Neposredna veza do poruke: 2339
19.5.2009 18:12:36   
mnn
IZVORNA PORUKA: dinciii

uh kad se sjetim ove teme pa dan i noc sam visila na ovoj temi user posted image user posted image user posted image   i nikako da se porodim user posted image user posted image user posted image
drage moje zelim da imate sto laksi i brzi porod.i da uskoro ugledate svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tako je bilo i kod mene...čekala sam a onda dodje subota 2.5. i krenu trudovi.bila sam sretna kao malo djete jedva sam čekala da rodim, svi su mi se čudili kako podnosim bolove a ja im rekla ma nije to ništa ja sam svaki mjesec radjala menstr.user posted image

držite mi se drage trudnice, biče sve uredu!puno sreče vam želim!user posted image user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 2340
19.5.2009 19:59:19   
sanjarka
Osjecam se kao da necu roditi jos najmanje 2 mjeseca. Godi mi bolovanjeuser posted image

adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2341
20.5.2009 0:41:47   
Anoniman
I meni vala pravo prija. Psihički sam se baš opustila, fizički - osjetim neke promjene. A šta misliš ko će se prije poroditi user posted image user posted image  Trebale bi otvoriti kladionicu, ti, p.mamma, dina_89 i ja smo u isti dan user posted image
Ja kakav sam peh sve ću vas ispratiti i prenijeti još user posted image user posted image

< Poruku je uredio enisa_sara -- 20.5.2009 0:42:25 >

(odgovor članu sanjarka)
  Neposredna veza do poruke: 2342
20.5.2009 8:22:13   
ena23
Evo deset markica na sanjarku user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma zelim ja svim mamama u "zadnjoj fazi" sto laksi, sto brzi, sto bezbolniji porod user posted image user posted image user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2343
20.5.2009 8:40:59   
sanjarka
Ja se kladim da cu ja zadnja. I prvi put sam prenijela 3 sedmice. Zatvorila se u kucu da me vise niko ne moze pitati: pa sta ti vise cekasuser posted image

adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 2344
20.5.2009 8:46:47   
tweety
Kad se samo sjetim ove teme i isčekivanja user posted image user posted image user posted image Ja sam čini mi se oborila rekord među onim curama koje su bile spremne za poroda user posted image Ko zna koliko bi još čekala da nisam bila inducirana user posted image

Svim curama od srca želim što brži i što laganiji porod.Prvorotkama poručujem,radujte se jer je to nešto najljepše što vam se u životu može desiti.Jest bolno ali se ta bol brzo zaboravim čim ugledate svoju bebu.

Sretno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu sanjarka)
Neposredna veza do poruke: 2345
20.5.2009 8:47:52   
sanjarka
hvala na podrsciuser posted image

adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 2346
20.5.2009 11:24:33   
Anoniman
I od mene veliko hvala na podršci. Znači od Ene 10 KM za sanjarku user posted image  Ena misli da ćeš ti prva, hajde vidimo baš user posted image user posted image

< Poruku je uredio enisa_sara -- 20.5.2009 11:27:07 >

(odgovor članu sanjarka)
  Neposredna veza do poruke: 2347
20.5.2009 13:10:04   
biloko
I ja sam zvanicno u 9. mjesecu (uh, napokon user posted image ), pa da prvo pozdravim sve vas koje ste na finisu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Mislila sam da je najbolje da postavim svoje pitanje na ovoj temi gdje smo sve pri kraju user posted image , pretpostavljam da nas muce slicne tegobe. Je li neka od vas imala kao predmenstrualne bolove, nesto kao tupi bol ili nelagoda u predjelu jajnika koja traje konstantno. Pitam to jer mene od jutros prati ta nelagoda....kao da cu dobiti mestruaciju. Ponekad se bol i prosiri na predio zdjelice, pa se smanji skoro kao da prestaje pa se onda intenzitet pojaca. A taman sam se hvalila kako mi je super i kako nemam nikakve tegobe s obzirom da sam u 9. mjesecu i eto ga sad...tako mi i treba user posted image user posted image

Jedna mala zabica uskoro dolazi da se upoznamo :)
15.06.09

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2348
20.5.2009 13:26:08   
Anoniman
Ja stalno imam te bolove..... više sam se navikla na njih. Mene buni što me posljednjih dana jako dole žiga sve imam osjećaj da će nešto puči user posted image  al s obzirom da mi je druga trudnoća ne brinem plaho jer znam da me mora dobro "sastaviti" da bi znala da su to pravi user posted image  Ne brini, to se tijelo priprema za porod, sve se širi da bebi lakše prođe user posted image

(odgovor članu biloko)
  Neposredna veza do poruke: 2349
20.5.2009 13:28:00   
sanjarka
Da mi nastavimo kladionicu. Ja se kladim da ce p. mama prva, ako se mi smijemo kladitiuser posted image

adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *