Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 31.5.2009 20:31:25
Mya_81 RR
Ja uglavnom ne razmisljam o tome da cu sad imati baby...vjerovatno jer su mi misli usmjerene na neke druge stvari...
Ali ponekad mi ta cinjenica udari u glavu i bas ostanem paf - sa milion pitanja u glavi...a najjaci mi bude mm kad ga pitam je li on svjestan da cemo dobiti bebicu i sta to sve povlaci za sobom, je li ga strah i tako to - a on kao normala, sav cool onako uvijek odgovori 'daj sta brijes!'..... ...onda meni tek nista ne bude jasno.... ...mozda vec ima djece a da ja ne znam ...uglavnom, jedva cekam da vidim kakav ce on biti s bebom...
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 31.5.2009 22:18:17
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ex Yu
enisa sreco haj bona idi u bolnicu i vrati nams e sto prije s bebicom da neka bar otvori sezonu joj vidjet ces nas kad krenemo sve jedna za drugom
Pa ne mogu ja preko reda , čekam da nam se malenaa prvo porodi. Ma ovo kod mene ide na dugo i na široko , kako se sporo otvaram (čak i sa dripom hehehehehe) možda se vi i prije mene sve porodite .
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 31.5.2009 22:23:17
Anoniman
Ma kakvi moja tea lana, još sam tu. Već ludim, sve me boli a ništa konkretno. Pa da hoće ili skroz prestati ili početi kako treba... A "ne može prije zore da svane".....valjda.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 31.5.2009 22:28:43
tea lana
joj znam kako je meni termin bio 1 6 a rodila Lanu 11.Svaku noc kad legnem molim Boga da me zaboli,a ono ja i sutradan osvanem kuci.Al sto sam kazes ne moze prije zore.... Kako se ti osjecas,imas li uopce bolova,il su oni vise od nervoze
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 1.6.2009 0:46:40
Anoniman
IZVORNA PORUKA: KAZA
Enisa jesi li išla dr.
Ama imam svašta i bolove i pritisak i kontrakcije.....i lude hormone . Jesam išla sam dr., 2 prsta sam otvorena.... pa sad čekamo "ostala" dešavanja. malenaa nam je u bolnici
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 2.6.2009 0:41:54
Anoniman
Ja povremeno svraćam na ovu temu da vidim imal nam mama koje će nam se uskoro pridružiti u razgovorima bebe 2009 Mislila sam da će Enisa prije malene a nije još , bit će to ako Bd sve u redu, znam da jedva čekaš ,ubi jel da to iščekivanje?
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 2.6.2009 0:45:42
Anoniman
Ne znam gdje nam je modesty i šta je sa njom i ona je imala termin pred kraj maja.... Breskva, iskreno ne žuri se meni baš plaho al me počelo nervirati ovo stanje sve nešto boli a ništa konkretno da se desi. Pa ili neka počne kako treba ili neka, brate, prestane hehehehehe. Sad ćemo mi sve jedna iza druge, do kraja sedmice sve koje su imale termin 09.06.