|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
31.5.2009 20:15:21   
Ex Yu
enisa sreco haj bona idi u bolnicu i vrati nams e sto prije s bebicom da neka bar otvori sezonu joj vidjet ces nas kad krenemo sve jedna za drugom

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu sanjarka)
Neposredna veza do poruke: 2476
31.5.2009 20:31:25   
Mya_81 RR
Ja uglavnom ne razmisljam o tome da cu sad imati baby...vjerovatno jer su mi misli usmjerene na neke druge stvari...

Ali ponekad mi ta cinjenica udari u glavu i bas ostanem paf - sa milion pitanja u glavi...a najjaci mi bude mm kad ga pitam je li on svjestan da cemo dobiti bebicu i sta to sve povlaci za sobom, je li ga strah i tako to - a on kao normala, sav cool onako uvijek odgovori 'daj sta brijes!'.....user posted image user posted image user posted image ...onda meni tek nista ne bude jasno....user posted image user posted image user posted image ...mozda vec ima djece a da ja ne znam user posted image user posted image user posted image ...uglavnom, jedva cekam da vidim kakav ce on biti s bebom...user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 2477
31.5.2009 20:33:27   
sanjarka
user posted image user posted image user posted image e ta ti je dobra, mozda vec ima djece user posted image . Nece covjek da se panici, valjdauser posted image

doslo je i nase sunce, sada imamo dva
adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 2478
31.5.2009 20:37:05   
Ex Yu
sanjarka ja ti i enisa smo isti dan haj bone sta cekate .. da bar jedna ode prije ... nevjerujem da cemo bas sve tri na termin ... 

ja cekam goste ... a tek sam se probudila ... danas imam najmanje lazica ... al sinoc je bilo  kriticno

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu sanjarka)
Neposredna veza do poruke: 2479
31.5.2009 20:39:02   
sanjarka
Ma ja nesto necu, ustvari moja beba, ali ako nece prirodno e onda cemo carski. Nista, na moj porod cete ipak morati cekati najmanje do terminauser posted image

adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 2480
31.5.2009 20:43:24   
sanjarka
Kad citam svoj post, nekako mi surov. Uglavnom, da se rodi ziva i zdrava, pa makar i prenijela, pa makar i carski, samo da je ona dobrouser posted image

adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

(odgovor članu sanjarka)
Neposredna veza do poruke: 2481
31.5.2009 20:52:43   
Mya_81 RR
Ma, nije surov...samo ti je sve ovo dosadilo....i jedva cekas da sve se privede kraju......mislim da smo sve takve zadnje dane...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu sanjarka)
Neposredna veza do poruke: 2482
31.5.2009 20:54:07   
marinčii
jel se mi koje nismo još ušle u 9(al brzo ćemo)spadamo u ovu temu pod zadnje daneuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 2483
31.5.2009 20:54:37   
sanjarka
Ih, kako se mi trudnice razumijemo, da nas bar i jace polovice tako razumijuuser posted image Ipak, neka njih, dobri su

adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

Neposredna veza do poruke: 2484
31.5.2009 21:03:23   
Mya_81 RR
Ma, ne ulazimo jos pod zadnje dane...ostalo je nam jos....user posted image

A neka nam i nasih dragih muzeva....kakvi su takvi su ipak nista bez njih....user posted image user posted image user posted image

Odoh vam ja....cujemo se sutricooo....

Puno pusica za sveeeeeeeeeeeee user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu sanjarka)
Neposredna veza do poruke: 2485
31.5.2009 21:10:06   
marinčii
ma sad će to proletit pa ćemo i mi se jadat na ovoj temi...zadnji dani su najteži al proće i to..drž te se ženeuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 2486
31.5.2009 22:18:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

enisa sreco haj bona idi u bolnicu i vrati nams e sto prije s bebicom da neka bar otvori sezonu joj vidjet ces nas kad krenemo sve jedna za drugom

Pa ne mogu ja preko reda user posted image , čekam da nam se malenaa prvo porodi. Ma ovo kod mene ide na dugo i na široko user posted image user posted image , kako se sporo otvaram (čak i sa dripom hehehehehe) možda se vi i prije mene sve porodite user posted image .

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 2487
31.5.2009 22:20:21   
tea lana
ja bas gledam maloprije jesi li tu,vidim nema te reko mozda si otisla u bolnicu.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2488
31.5.2009 22:23:17   
Anoniman
Ma kakvi moja tea lana, još sam tu. Već ludim, sve me boli a ništa konkretno. Pa da hoće ili skroz prestati ili početi kako treba... A "ne može prije zore da svane".....valjda.

(odgovor članu tea lana)
  Neposredna veza do poruke: 2489
31.5.2009 22:25:45   
manuela RR
ništa ti ne brini,sad kad odeš na spavanje to će upola biti gotovo,a već sutra ćeš držati svoju bebicu u rukamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2490
31.5.2009 22:28:43   
tea lana
joj znam kako je meni termin bio 1 6 a rodila Lanu 11.Svaku noc kad legnem molim Boga da me zaboli,a ono ja i sutradan osvanem kuci.Al sto sam kazes ne moze prije zore....
Kako se ti osjecas,imas li uopce bolova,il su oni vise od nervoze

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 2491
31.5.2009 22:28:53   
Rina26
Enisa jesi li išla dr.

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 2492
31.5.2009 22:34:53   
mamica
enisa_sara zelim ti puuuuno sreceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 2493
31.5.2009 22:54:15   
Anoniman
enisa, puno te pozdravljam i zelim da nam sto prije javis lijepe vijesti, a naravno porod kad god bude da sto manje boli

puno srece i dr. user posted image , hajde malenaa, pa sobica spremna za bebuuser posted image

(odgovor članu mamica)
  Neposredna veza do poruke: 2494
1.6.2009 0:46:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: KAZA

Enisa jesi li išla dr.

Ama imam svašta user posted image  i bolove i pritisak i kontrakcije.....i lude hormone user posted image . Jesam išla sam dr., 2 prsta sam otvorena.... pa sad čekamo "ostala" dešavanja.
malenaa nam je u bolnici user posted image user posted image

(odgovor članu Rina26)
  Neposredna veza do poruke: 2495
1.6.2009 0:49:46   
Saraya
Enisa_sara, zelim ti puno srece, izdrzi jos malo, sad ce to... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2496
2.6.2009 0:31:54   
Anoniman
Kako se osjecate zadnje dane pred porod?

Krasno user posted image user posted image  - raspad sistema!!!

(odgovor članu Saraya)
  Neposredna veza do poruke: 2497
2.6.2009 0:41:54   
Anoniman
Ja povremeno svraćam na ovu temu da vidim imal nam mama koje će nam se uskoro pridružiti u razgovorima bebe 2009
Mislila sam da će Enisa prije malene a nije jošuser posted image , bit će to ako Bd sve u redu, znam da jedva čekaš ,ubi jel da to iščekivanje?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2498
2.6.2009 0:45:42   
Anoniman
Ne znam gdje nam je modesty i šta je sa njom i ona je imala termin pred kraj maja....
Breskva, iskreno ne žuri se meni baš plaho user posted image  al me počelo nervirati ovo stanje sve nešto boli a ništa konkretno da se desi. Pa ili neka počne kako treba ili neka, brate, prestane user posted image  hehehehehe. Sad ćemo mi sve jedna iza druge, do kraja sedmice sve koje su imale termin 09.06. user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2499
2.6.2009 0:57:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Sad ćemo mi sve jedna iza druge, do kraja sedmice sve koje su imale termin 09.06. user posted image user posted image

Neka mašAllah...Ma izdržaćeš bolove-valja ti user posted image ko i svakoj, al nema ništa ljepše od tog malog čeda u naručju.
user posted image user posted image user posted image Sretno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Facebook
veeseelaa

Da li koketirate putem fejsa sa muškarcima?

Da, nekad (17%)

Da, često (20%)

Neki bi htjeli al izbjegavam maximalno (10%)

Ne, nikad (29%)

Ne pada mi na pamet, ja sam udata žena (24%)

Broj svih glasova: 174

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *