Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 2.6.2009 7:45:31
trudnjaca
dobro jutro,trudnjace samo da vas pitam ima li iko apetit ko ja?ma pojedo sve zivo vec 2.dan.a inace sam cijelu trudnocu bila na distanci od hrane,nista jela nisam,ono jedan obrok dnevno,tek da prezivim.kazu da je pojacan apetit jedan od predznakova dana D.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 2.6.2009 8:27:20
sanjarka
Ma znas sta iskreno, vise mi je muka od tih silnih predznaka koji mogu a i ne moraju znaciti dolazak dana D:) Meni je eto opet ovih dana muka kao na pocetku. Valjda je sve to do razlicitih organizama
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 2.6.2009 14:20:51
Anoniman
Uh ne sjećam.... Meni su mjerili onaj dan kad su me ostavili da se porodim. Nemam pojma.... Jesi bila u Općoj, koji je dr. danas bio? Znam da si se raspitivala....
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 2.6.2009 14:49:32
mamin_zivot
enisa_sara Dr.Mašić je bio u Općoj.
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 2.6.2009 14:55:56
mamin_zivot
evo svjeze sa ctg-a i ginekoloskog pregleda, sinoc mi je bilo blago roze obojeno na dn. ulošku, tako da sam danas otisla za svaki slučaj, grlić skroz smeksan, kontrakcija danas nema ali kako kaze dr. sve se može za dva dana okrenuti. Naručio me za 3-4 dana, u slučaju da ništa prije ne bude.
Šta je sa malenom? A nije fer da ja prije enisa_sara-e?!!
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 2.6.2009 17:52:04
mamin_zivot
a sto je malena na carski?
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 3.6.2009 9:07:40
Ex Yu
pa bila je enisa sinoc al se pristavila na onaj chat od RR i nije bas puno pisala jutros ide u bolnicu sa torbom pa navijamo da ostane i da sve prodje kako treba ... poslat ce mi poruku ako je ostave gore ... pa vam javim
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 3.6.2009 9:28:19
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Ex Yu
pa bila je enisa sinoc al se pristavila na onaj chat od RR i nije bas puno pisala jutros ide u bolnicu sa torbom pa navijamo da ostane i da sve prodje kako treba ... poslat ce mi poruku ako je ostave gore ... pa vam javim
Ma, nije valjda da bi moglo to biti danas ........
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 3.6.2009 11:34:56
biloko
Jao cure kako mi sve ovdje kukamo ...a ima trudnica koje se u 9-om otvore i 2-3 prsta i pravi trudovi samo sto ne pocnu a one to ne bi ni znale da nisu otisle taj dan na kontrolu. E da hoce i meni tako .
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 3.6.2009 15:00:21
biloko
E da vas pitam, posto ste sve na kraju kao i ja, je li neka od vas ovih dana prozivljava ono famozno ciscenje pred porod? Pitam, jer ja vec 2 dana imam cesto prolive- pa me zanima je li to stvarno znak da se blizi dan D ili ne?
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 3.6.2009 15:04:57
Ex Yu
nemoj se smijat al po svim predznacima ja sam vec trebala imat bebu staru 10 dana ... ja samsve to vec prosla prije 10 dana a od poroda ni traga ni glasa i ciscenje i trudove i kontrakcije i jos sinoc neka voda ... pa iscjedak vakav nakav sluzav ma nista ... ako bebac bude na tatu ja cu bit trudna 10 mjeseci kako mu je tata neureklo se poletan nedo bog nikom ... pali na guranje
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 3.6.2009 15:09:54
biloko
Hehehehe, genijalna si Ex-yu (izvini, ali evo smijem se) ...nego ajde me utjesi pa mi reci da ti je ciscenje bilo medju zadnjim simptomima, a ne medju prvima