|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
23.6.2009 13:56:02   
marinčii
ej emina baš sam jučer mislila na tebe...pa kako si mi?ima li kakvih novosti?mene ko navečer ..ne mogu reći zaboli nego imam ko neko stezanje podnu leđa al javi se samo navečer i brzo prođe..tako da mislim da ja neću još..u petak idem na taj ctg prvi..jesi ti već bila?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 2551
23.6.2009 14:00:40   
Emina85
i ja idem ove sedmice na prvi ctg!
ne znam kad će me naručiti, ali mislim u petak!
dok mi se vrača sutra sa godišnjeg pa ću vidjeti
ma ja imam osjećaj ko da će vodenjak svaki čas puknuti, imam manje kontrakcije, ali lažne jer su razmaci veliki!
mislim i ja na tebe često, reko kako ti deveraš jer nam se bliši, al nemam vremena za rr!
pa me nema često!
al jesil ti na facebooku, da se i tamo čujemo!

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2552
23.6.2009 14:07:23   
marinčii
ja kako sam sama po pola dana pa sam često na rr a na facebooku ti nisam nešto to nikako nije za mene ja sam ti za sigurnost a to i nekako previše javnouser posted image ...joj moj mali se toliko vrti da i ja često mislim da bi on mogo puknuti taj vodenjakuser posted image ako je to uopće moguće ...je baš nam se približilo ..ma neka samo da sve prođe u najboljem redu drugo sve će se izdržat

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 2553
23.6.2009 14:11:49   
Emina85
baš sam pričala sa sheri i kaže malo je rana boli, ali srce joj ko trafika kad je vidjela svoju curicu i odmah je zaboravila na sve bolove!
ja jedva čekam da porod krene, čak sam kupila fotić da mm može slikati bebicu kad izađe onako sva modra i da slika pupčanu dok je sijekuuser posted image
malo ludo od mene, ali želim da imam tu uspomenu zauvijek!
ma želim ti da mi se sa lakoćom porodič, da uživaš u bebici što prije, jer ja znam da ja hoću!

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2554
23.6.2009 14:15:30   
marinčii
i ja tebi želim sve što si sama želiš...znam da mora boliti al što kažeš kad ugledamo svoje bebice na sve ćemo zaboraviti

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 2555
23.6.2009 15:04:56   
megi
pozdrav drage moje user posted image
nisam bas cesto na rr odkada sam na bolovanju
pa samo da vas pozdravim
marinci nadam se da se drzis dobrouser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2556
23.6.2009 15:09:04   
marinčii
ej megi vidim ja nema te odavno...nadam se da si sve pripremila i da sad samo čekaš dan duser posted image ja se držim dobro pogotovo otkad je zahladilo malo..vrućine mi ne pašu nikako..kako si mi ti?ima li kakvi naznaka da će brzo porod

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 2557
23.6.2009 15:15:25   
megi
vecina stvari je spremna, jos ja da spakujem torbicu i to je to
jucer bila na ctg-u nista se jos ne desava
ja se nadam da nece jos, nekako bi radije da je jos malo kod mene
kako se blizi porod i treme je sve vise :):)
i meni su vrucine bile dosadile, evo danas i jucer hladnije i ja odmah bolje
izdrzacemo valjda jos malo

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2558
23.6.2009 15:18:22   
marinčii
ja tek u petak idem na ctg pa ću vidit šta kaže doktor...ja nemam nekih bolova spavam ko beba što se kaže..a i kod mene sve više treme ima pa bi i ja sad odgodila to user posted image al bolje da to sve bude na vrime jer znam čim se vrate one vrućine da ću htjet da što prije rodim..

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 2559
29.6.2009 14:19:12   
marinčii
ja još uvik se osjećam dobro..spavam ko beba..navečer me ko malo bolka al ništa strašno..nikakvi iscjedaka niti išta ...ma ko zna kad će to u mene krenutiuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2560
30.6.2009 17:13:09   
mamica87
Jos 16 danauser posted image user posted image user posted image Super se osjecam ali sam nestrpljiva!!Jedva cekam da vidim svojuuser posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2561
30.6.2009 17:58:19   
Anoniman
Jedva čekam da vidim user posted image mamica87,sretno ti i odmarajuser posted image

(odgovor članu mamica87)
  Neposredna veza do poruke: 2562
30.6.2009 18:36:22   
Emina85
Još 10 dana!!user posted image user posted image user posted image
Jedva čekam da svoje milo primim u naručje!
Želim svim trudnicama lagan porod!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2563
30.6.2009 18:38:03   
LUNA4

IZVORNA PORUKA: Emina85

brzo će to doći....
a onda uživanje sa bebom...
sad iskoristi još ovo i  odmori se i naspavaj koliko možeš jel neće biti vremena za touser posted image
bit će slatke brigeuser posted image

mama i tata imaju dva Anđela kraj sebe i najsetniji su na svijetu!!!!
LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.
nase najvece bogatsvo su nase dvije prekrasne princeze!!!

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 2564
30.6.2009 19:32:48   
Anoniman
eminice
IZVORNA PORUKA: LUNA4

IZVORNA PORUKA: Emina85

brzo će to doći....
a onda uživanje sa bebom...
sad iskoristi još ovo i  odmori se i naspavaj koliko možeš jel neće biti vremena za touser posted image
bit će slatke brigeuser posted image

eminice sad ce to abd.user posted image user posted image user posted image imat ces svoju  bebaru u narucjuuser posted image

(odgovor članu LUNA4)
  Neposredna veza do poruke: 2565
1.7.2009 9:16:47   
marinčii
još 9 dana a kod mene još uvik nema naznaka da će to brzo...a ja svaki dan očekujem i očekujem..valjda do termina budem uz svoga matejauser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2566
1.7.2009 9:20:20   
mamica87
Jos 15 danauser posted image user posted image user posted image i gotovo onda imam svoju user posted image u rukamauser posted image user posted image user posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2567
1.7.2009 9:23:14   
marinčii
mamica87 kako se ti osjećaš ?imaš li kakvi simptoma?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 2568
1.7.2009 9:24:56   
mamica87
Nikakve bolovo nemam ni mali znak nistauser posted image .Bila sam na kontroli nisam otvorena,beba spustena ali jos nista rekli mi da cekamuser posted image .Imas li ti kakve bolove?A inace super se osjecamuser posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2569
1.7.2009 9:29:36   
marinčii
ni kod mene nikakvi bolova još..beba i dalje aktivna ja spavam super...ja sam na pregledu u petak bila otvorena pola prsta...neznam kako je to moguće pošto me baš ništa ne boli..al eto kažu normalno se otvoriti a da te ne zaboliuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 2570
1.7.2009 9:33:32   
mamica87
Blago tebi ti si barem pola prsta otvorenauser posted image kod mene zabetoniranouser posted image user posted image user posted image .Normalno je da te to ne boli moja rodica se otvorila 4 prsta pa je nije bolilo i tako bila sve do 9 mjeseca,tako da se ne brinesuser posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2571
1.7.2009 9:35:41   
suna
Pozdrav svima...gledam svi termini dan dva kada je i moj pa reko da se i ja javim...juce na CTG-u sve ok...kaze  mi dr.neces jos,bebici lijepo u stomaku,a ja cekam svaki dan...valjda i bebac ceka termin jer sam  i prvo tacno na izracunati datum...abd.mi bi trebali 11.07.

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

više volim što nemam sve a imam VAS,nego da imam sve a nemam VAS

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 2572
1.7.2009 9:35:48   
marinčii
a nije da se brinem al sad kontam ko zna koliko dugo mogu biti otvorena pola prstauser posted image ..a da porod ne počne...sad u petak opet idem na pregled pa se nadam da će biti napretkauser posted image user posted image ..kad ti ideš na pregled opet?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 2573
1.7.2009 9:38:35   
marinčii
pozz suna vidim tebi je termin dan iza mog...ma ja bi nekako volila najviše da rodim na termin jer tada kao znam da moram i nekako bi me bilo manje strah

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2574
1.7.2009 9:40:26   
mamica87
Ja cu u ponedeljak ponovo na kontrolu i nadam se da ce barem malkice se poceti otvaratiuser posted image .Kazem ja muzu da radim sklekove reko da pokazem bebi put da nije zaboravila pa nece da kreneuser posted image user posted image user posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

koji šampon koristite?
sara85

Koji je po Vama najbolji šampon za kosu?

L"oreal (31%)

Gliss (17%)

Nivea (19%)

Neki drugi... (33%)

Broj svih glasova: 36

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *