|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
1.7.2009 9:42:56   
marinčii
dobra si ..čuj sklekoveuser posted image user posted image ..ja puno hodam uza stepenice može biti da je to pomoglouser posted image otvaranju...mada sumnjam ono će krenut kad bebač bude spreman..sad mi samo to moramo dočekati

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 2576
1.7.2009 9:45:08   
mamica87
Ja se nadam samo da ne predem termin a do termina mogu cekatiuser posted image .Izdrzat ce muje i moreuser posted image user posted image user posted image a i ja cu jos tih 15 danauser posted image user posted image user posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2577
1.7.2009 9:46:57   
marinčii
ma dašta ćemo nego izdržati..samo nek sve bude uredu ..to je najvažnijeuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 2578
1.7.2009 9:47:41   
suna
Prvi porod na dan termina,i to bez ikakvih vaginaleta i gelova...a porod sam za pozeljeti svakom...malo me hvata panika iz dana u dan kako se blizi...da li je tebi prva beba?

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2579
1.7.2009 9:57:09   
marinčii
jeste meni je prva beba..zato ja to baš zamišljam nekako prelako jer neznam šta trebam očekivati...ja mislim da će u mene to sve biti gotovo za dva,tri sata..baš sam optimističnauser posted image user posted image .ma normalno je da ima straha ima ga i kod mene al nekako pokušavam ne misliti na to

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 2580
7.7.2009 9:03:28   
marinčii
još 3 dana do terminauser posted image user posted image user posted image user posted image a ja još u komadu i bez ikakvi naznaka da bi to mogla biti brzouser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2581
7.7.2009 9:27:38   
Saraya
Blago tebiuser posted image user posted image user posted image , meni ostalo jos 20-ak dana, al sad ce to brzo, jednog dana ce sve ovo biti "jucer", a mi cemo uzivati sa svojim user posted image , jedva cekam...user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2582
7.7.2009 21:00:00   
marinčii
joj saraya i ja jedva čekam da rodim i da dođem kući iz bolnice pa da uživam sa svojom bebicom user posted image user posted image
moja beba je danas mirnija nego prošli dana pa neznam jeli to može šta značiti 

< Poruku je uredio marinčii -- 7.7.2009 21:03:49 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Saraya)
Neposredna veza do poruke: 2583
8.7.2009 14:06:20   
delly
moze znaciti to da se smirila je da se i ona priprema i skuplja snage za porod znaci uskoro ce user posted image user posted image user posted image

i ja sam napeta bogami ..imam neki osjecaj da ce prije ali nikad se nezna ... bolove imam dolje sve jace a spavam ko top ..jutros ustala u 12.30 user posted image user posted image a jos sam mogla odspavat i cjeli dan user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2584
8.7.2009 14:10:06   
marinčii
delilah i ja sam ko bila sigurna da ću prije termina roditi..a evo me dva dana prije termina a ja još u komadu 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 2585
8.7.2009 14:12:26   
delly
e pa jos se nezna...tko je reko da neces danas ili sutrauser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2586
8.7.2009 14:13:41   
marinčii
može svašta bitiuser posted image ...ma ajde izdržat ćemo nekako..sve je to blizu i eto nama naših bebicauser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 2587
8.7.2009 14:15:15   
delly
jest tako blizu a tako daleko .... ajde oni se sad pakuju sad ce oni napolje user posted image user posted image user posted image rekla sam joj sinoc kupi prnje i napolje izlazi vise ..ali neslusa user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2588
8.7.2009 14:16:41   
marinčii
ma očito njima dobro unutra ..bućkaju se i nije im vrućeuser posted image user posted image šta će vani na ovim vrućinama da se peku 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 2589
8.7.2009 14:17:59   
delly
pametna djeca user posted image user posted image user posted image znaju sta valjauser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2590
12.7.2009 19:32:06   
mamica87
Imam osjecaj da ce mi pupa eksplodiratiuser posted image user posted image user posted image .Jos 4 dana i nadam se da ce krenuti aBd!!

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 2591
22.7.2009 20:11:25   
ena23
Da pokrenem temu iznova... evo ja sam usla u deveti i najradije bi da mamin sin odma izleti, jer mama ne moze vise po ovim vrucinama da misli normalno.... a i sve je spremno, psihicki i fizicki smo pripremljeni, jedva cekamo mikija naseg  user posted image

hajmo deveti mjesec, jadajte se, da nisam sama user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 2592
22.7.2009 20:30:26   
HannaS
Ena ja cu samo da ti pozelim srecu,vidjet ces kakav je osjecaj drzat svoje dijete u narucju...moje je u mom vec  2 mjeseca i 10 dana.user posted image
Ne razmisljaj puno o porodu jer nije ni blizu toga kako je sada u tvojoj glavi...
Sretno!

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 2593
23.7.2009 15:26:45   
Brineta26
Pozdrav
Ja sam usla u 9-ti mjesec, prva mi je trudnoca, bila sa kod doktora prije  tri dana, bebac se vec okrenuo, zaozeo svoj polozaj, jucer su me pocela ledja boliti i to jako, pa sam se bila prepala da je krenuo, jer mi je nisko trudnoca i grlic skracen od 4,5mj trudnoce... ja jedva cekam da se bebica rodi

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 2594
28.7.2009 1:23:36   
superstar24
pozz svima...sto se nas tice termin nam je 10.08. i druga je beba..kad sam se prvi put porodila mislila sam sigurno ce biti lakse drugi put, samo sto sam se malo prevarila...ovaj put me vise strah..bas sam nekako opterecena pa pokusavam da sto manje mislim na porod, al tesko :-)...elem svima punooooo srece da porodi prodju sto lakse...

djeca su vojska najjaca...

(odgovor članu Brineta26)
Neposredna veza do poruke: 2595
28.7.2009 10:15:59   
Aki Sa
Draga superstar i sama ti imam iste strahove i traume prvog poroda u trajanju od 16 sati
Sad bi potpisala da ce ovaj drugi trajati samo 8

Ko ti vodi trudnocu i u kojoj si bolnici

Mali princ Kian stigao 01.09.09
Veliki princ Nur 19.09.04

(odgovor članu superstar24)
Neposredna veza do poruke: 2596
28.7.2009 10:51:51   
mnn
želim vam svu sreču ovog svjeta da sve prodje super! nedaj te se, uskoro če dodji vaše malene bebice.user posted image

ja sam radjala 10 h nije me to tako izmučilo..koliko ono poslije...ali neču sad da vas plašim... ali sve bi opet prošla za ovog malog miša kojeg imam.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Aki Sa)
Neposredna veza do poruke: 2597
28.7.2009 14:24:52   
sweet BaBy
Eee drage moje ja uopste ne razmisljam o porodu. Valjda sto ne znam sta me cekauser posted image
Znam samo da jedva cekam aBd da uzmem svoju user posted image u narucje. A osjeti m da je i njoj jako tijesno. Iako mi je termin 12.8. ja se sve nesto nadam da ce to biti nekoliko dana ranijeuser posted image ili je to samo moja zeljauser posted image

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2598
28.7.2009 14:28:05   
Anoniman
Draga sweet baby kod tebe se baš primaklo user posted image  Kako brzo vrijeme prolazi..... Biće to sve aBd brzo i lagano.

Tebi i ostalim trudnicama puno sreće želim, čuvam vam fige user posted image user posted image

(odgovor članu sweet BaBy)
  Neposredna veza do poruke: 2599
28.7.2009 14:31:19   
Anoniman
Off Topic

trudnice šta je sa delilah, je li se ona porodila??

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

savjet
malalopuza

imam curicu od 4 god. zadnjih par dana kaslje ali mi je neki nepoznat asalj isto kao da dolazi iz grla nista ne iskasljava ali stalno kasljuca . imate li savjet da li da je vodim pedijatru nisam nacisto sta da radim

x (100%)

x (0%)

Broj svih glasova: 44

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *