|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
31.3.2009 18:38:10   
lida
mnn duso pa i ti si blizu,zelim ti lagan porod

1000 pusa iz Travnika

Irhana 28.11.1999.

Mirza 26.04.2008.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2201
31.3.2009 20:14:07   
Anoniman
ej samo da se javim, nista novo kod mene user posted image
mnn, imas li vijesti o kumovoj zeni, je li se porodilauser posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 2202
31.3.2009 23:00:47   
mnn
lida hvala ti puno na željama, baš me i susjeda tješila da ču roditi na vrijeme i da ne brinem...što bi ja bez njih...divni moji susjedi.

šaljemo mi tebi puse iz Pule.

user posted image

sahara draga drži mi se,user posted image   nema novosti...ništa još neznamo.baš ja sada govorila mm da kuma nazove i da pita...kaže mm da bi mu javio....sutra stiže susjed ginekolog sa dežurstva pa ču ga ja pitati što je sa njom...jadna nije joj lako...

a meni pao opet tlak..spavala sam malo...poslije mi je bilo bolje...ma ovo vrijeme je baš nikakvo pada kiša... biče bolje.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2203
2.4.2009 10:11:55   
Anoniman
'jutro user posted image , kako ste mi? ja sam danas presla u 41. sedmicu user posted image user posted image user posted image  
da mi je neko rekao, ne bih vjerovala, a sve  kontala da cu roditi prije termina, bolova nemam, tako da sumnjam da ce se i danas nesto desiti, danas je termin po ljekarima, ali necu paniciti jos par dana, ko zna koliko su precizna ta racunanja
inace prehlada me popusta, srecom, eto javim se ako se sta promijeni, i pussssa

< Poruku je uredio sahara -- 2.4.2009 10:12:18 >

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 2204
2.4.2009 11:18:22   
Rina26
ej sahara nema veze ako preneseš koji dan ja sam svoje dvoje po 15 dana.zato baz brige

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2205
2.4.2009 11:24:23   
Anoniman
sahara samo se sjeti meneuser posted image ..a jos ispade da nisam ni dana prenjela..prema tome...prst u uho i uzivaj..ah da i iskljuci telefoneuser posted image ..i naravno, svaku noc parenjeuser posted image

(odgovor članu Rina26)
  Neposredna veza do poruke: 2206
2.4.2009 11:44:22   
Anoniman
kaza, dadada, hvala vam, mislim nisam zabrinuta nego nestrpljiva, znate vi to najbolje user posted image user posted image
i da, mislim da mi je maloprije ispao taj sluzni cep ili kako se vec zove, pa eto valjda sve ide svojim tokom
ostaje mi da poslusam savjet   ah da i iskljuci telefone ..i naravno, svaku noc parenje

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2207
2.4.2009 12:00:05   
Rina26
Sahara ako ti je ispa sluzni čep moglo bi vać danas ili sutra bit nešto

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2208
2.4.2009 15:01:39   
HannaS
Halo trudnjace,kako ste danas...Izgleda da ce nam Sahara uskoro javit lijepe vijesti.Navijamo za tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image A vi ostale nestrpljive trudnjace,imal kod vas kakvih novosti?

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 2209
2.4.2009 15:37:14   
Anoniman
pa i ja se nadam, ako je to bio sluzni cep, jucer sam nakon pregleda malo krvarila, pa jutos skontam to nesto user posted image , valjda je to to, i samo iscekujem da me zaboli. ko ludjakinja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rina26)
  Neposredna veza do poruke: 2210
2.4.2009 17:34:09   
mnn
sahara draga drži mi se i sretno ti! biče sve super!user posted image user posted image  bičeš uskoro sa svojom bebicom user posted image

HannaS evo danas mrdam  pomalo ma sva sam nekako umorna...bila sa mm po ogrtač još mi fale samo papuče i ulošci za dojenje...i gotovo sve je spremno...uh jedva čekam termin da dodje maleni miš.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2211
2.4.2009 18:35:37   
HannaS
Joj zavidim vam...Jos malo i imat ce te svoje bebare u rukama.jedva cekam da i ja napokon udjem u 9-ti mj.user posted image user posted image user posted image

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2212
2.4.2009 23:17:48   
Anoniman
Sretno sahara, držim ti fige!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2213
2.4.2009 23:21:51   
Anoniman
ej, hvala, citam sad da se zalis kako su ti noge otekle, pa i meni se to desava zadnjh sedmica, primijetim po obuci, sve zateze user posted image user posted image , a kad po noci ustanem do wc-a ruke mi budu tako utrnute da prste jedva savijam, ali aBd jos malo pa ce i te muke prestati, jedva cekam da bacim ove siroke otrcane trenerke i slicno user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2214
2.4.2009 23:24:55   
Anoniman
Ma za tebe mi i nije čudo ipak si na kraju, a ja sam malo "rano" počela sa oticanjem.... valjda što stalno sjedim, ko zna user posted image  Ma odjeća mi se više u nos uvukla, sve u krug, par stvarčica. Kad se trebam ujutro za posao obuči, plakala bih user posted image . Kako si, kako se večeras osjećaš, dešava li se šta??

< Poruku je uredio enisa_sara -- 2.4.2009 23:25:47 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2215
2.4.2009 23:34:00   
Anoniman
ma super samuser posted image , mislim malo sam nestrpljiva, sve kontam kad me bilo sta zaziga evo ga pocelo,hahaha, sutra opet na ctg pa ne znam da li ce me opet pregledati, ne da mi se, a beba zivahna pravo user posted image
joj mogu misliti kako je gadno raditi, ali takva nam je sudbina - emancipacija nema sta

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2216
2.4.2009 23:40:54   
Anoniman
Sretno bella sutra! Biće to sve za 10 aBd. Pa eto, ne moramo ti napominjati da nam se javiš user posted image . Idem ja sada u krpice, sutra petak pa sam sretna user posted image user posted image . Čuvaj se i čuvaj tu princezu user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2217
2.4.2009 23:54:34   
mnn
sahara sretno ti sutra!user posted image   javi nam se. biče sve uredu! puno sreče ti želim, drži nam se!user posted image user posted image user posted image

a ja sam ko pingvin...samo pušem kad hodam...user posted image user posted image  jedva čekam da zatopli i da počnem nositi svoja odjela i cipelice...i da rodim pa da stanem u sve to...user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2218
3.4.2009 0:13:11   
lely
sahara,sretno sutra,drzimo ti fige.Bice sve dobro aBd,javni nam se kad zavrsis,poljubac od nas za tebe i user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2219
3.4.2009 15:01:22   
Anoniman
ej, hvala na podrsci, ali jos sam tu i user posted image sam user posted image user posted image
danas radila ctg, kaze uredu je dodji za 2 dana, ako sta bude i ranije, pa eto sta cu sad, nista me ne boli, malo cu vam jos dosadjivati, puuusssssaaaa

(odgovor članu lely)
  Neposredna veza do poruke: 2220
3.4.2009 15:34:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

ej, hvala na podrsci, ali jos sam tu i user posted image sam user posted image user posted image
danas radila ctg, kaze uredu je dodji za 2 dana, ako sta bude i ranije, pa eto sta cu sad, nista me ne boli, malo cu vam jos dosadjivati, puuusssssaaaa

evo gledala ja u kasike...rodit ces ti meni sutrauser posted image ...salim se, tako je kod mene ispao sluzni cep a tek nakon cetri dana pukao vodenjak..ne znam kako al' eto tako

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2221
3.4.2009 15:37:42   
Anoniman
ma jbg, mislim samo da beba bude ziva i zdrava, a nek se rodi kad joj je cejf, ko zna sta je meni ispalo user posted image user posted image user posted image user posted image , ma sjetim te se svaki dan, ali eto porodila si se ti, pa i ja cu aBd

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2222
3.4.2009 15:39:35   
Anoniman
ej da te pitam, jesi ti u vojnu nosila ista bebi za obuci, vidim sad se odmah sve obuku u krpice od kuce, pa rekoh ti si sa svjezim info., eto napisi mi sta treba od logistike osigurati user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio sahara -- 3.4.2009 15:40:12 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2223
3.4.2009 17:51:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

ej da te pitam, jesi ti u vojnu nosila ista bebi za obuci, vidim sad se odmah sve obuku u krpice od kuce, pa rekoh ti si sa svjezim info., eto napisi mi sta treba od logistike osigurati user posted image user posted image user posted image

vako..nista od garderobe, samo pelene obicne(mislim na jednokratne) i vlazne maramice. Tek kada krenete kuci e onda nek' ti dragi donese...onaj spisak sto ima je dobar..sta tebi treba..al evo da ponovim: dvije spavacice, carape, ogrtac, hrpa ulozaka (imas u merkuru na otoci a vjerovatno i drugdje jeftinije a bolje od vira zovu se veo u onoj apoteci gdje je i samoposluga) ponesi barem 3 pak a ja bi i 4, peskir, tariguz,nesto slatko (cokoladice fazoni), sooookooovaaaaa,punjac za mob,ja sam i jednokratne gacice (meni su posluzile svrsi vala)  neseser i papuce...to bi bilo to...joooooooooj jedva cekam da i tiuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dadada -- 3.4.2009 17:53:56 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2224
3.4.2009 20:23:45   
Anoniman
hej sreco, hvalalalala za info. i ja sam tako prvobitno shvatila, nego me zbunise sa glasinama da se mora beba obuci odmah, a toliko ulozaka...pa poslije treba transfuzija user posted image user posted image user posted image user posted image , ko je tebe ono porodio?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *