|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
26.3.2009 11:19:52   
mustafica
Hello,

Evo i mene jutros. Nisam lose, malo mi nesto muka pa sam uzela kiselu i pijuckam. A sahara sretno na pregledu, bit ce to sve super, nego nam malo pricaj kad se vratis kakvi su to zadnji pregledi pred porod. Meni se sve cini da ovi doktori tome ne pridaju nesto posebno paznju, na brzinu nesto vide i opet kazu dodji ponovo za par dana. Zar ne trebe tu malo razgovora, pa malo psihicke pripreme, pa da objasne kako je beba pozicionirana, sta ocekuju na porodu i sl. Ali sta ces kao i sve u ovoj drzavi i na ovom balkanu. Nego bit ce sve dobro sigurna sam.

Pozdrav pa nam se javi kad se vratis...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2151
26.3.2009 13:48:24   
Anoniman
ej, evo me, bila guzva kao i uvijek user posted image
kod mene je sve ok,odnosno samo mi je pregledao ctg, i sad idem svaki drugi dan na ctg, sa napomenom naravno da se javim odmah ako se desi nesto  drugo,bolovi itd.
ma nema nikakvog razgovora, mislim ja vise i ne pitam jer sam srecom na vjezbama i na netu nasla odgovore, ali mi je moj dr. kod kojeg sam isla privatno sve detaljno rekao pa me i to smirilo, ko bude isao na preglede samo u javne ustanove moj savjet je da budu dosadni i da ispituju sve sto ih zanima jer dr. sami nesto se i ne trude
eto, cure cujemo se

(odgovor članu mustafica)
  Neposredna veza do poruke: 2152
26.3.2009 14:15:54   
HannaS
Znaci ti pregledi u zadnjim danima trudnoce nisu bas posebniuser posted image Kao sto kaze Mustafica,doktorima izgleda nije vazno sta ce reci nama koje svaki dan ocekujemo svoje bebe.A mi jadne uplasene i u iscekivanjauser posted image I opet nam nista posebno ne govore!Sahara sklopili smo krevetic user posted image Meni je sav presladak(takve smo mi trudnice,sve nam je sad simpa)user posted image  

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2153
26.3.2009 14:18:53   
Anoniman
ma superiska, i ja sam bila tako radosna kad smo sve to kupovali, a sad jedva cekam aBd da malu bebu smjestim u sve te fine stvarcice, drzi te se sad ce to proci
user posted image

(odgovor članu HannaS)
  Neposredna veza do poruke: 2154
26.3.2009 21:16:04   
Anoniman
st je ovo, nigdje nikoga
misli li ko radjati,hahahaha
moja  user posted image je bas razigrana u pupi, a ja sve osluskujem nece li sta poceti

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2155
26.3.2009 21:18:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

st je ovo, nigdje nikoga
misli li ko radjati,hahahaha
moja  user posted image je bas razigrana u pupi, a ja sve osluskujem nece li sta poceti

sahara samo da te pozz milauser posted image user posted image user posted image nedaj se sad ce malena vani aBD!!!Nije meni ovdje jos mjestouser posted image
cuvaj mi se i  nebrini mila!!!
pusa tebi i bebari

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2156
26.3.2009 22:02:59   
Anoniman
Hej sahara, ti si nam sljedeća jel tako?? Neka te još malo user posted image user posted image . Mene je juče pravo bolio stomak, užas. Danas čitam da se baš od 30-te sedmice počinju javljati lažne kontrakcije. Tako sam se do sada dobro osjećala pa me baš to juče iznenadilo. Al već danas sam ona stara - super!!  Gdje ćeš se porađati, u državnoj ili na Koševu?? Jedva čekam da nam se nunichi javi, da nam ispriča kako je bilo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2157
26.3.2009 22:14:33   
Anoniman
ej, pa planiram u drzavnoj aBd, i meni je zao sto niko ne pise porodjajne price, makar i da ih uljepsaju, da se ne prepadamouser posted image
nadam se da ces se osjecati bolje, meni je isto 7-8.  mjesec bio nekako tezi nego sad 9, u 9. se osjecam super ko da sam na samom pocetku

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2158
26.3.2009 22:25:14   
Anoniman
Super, hvala Bogu da se dobro osjećaš. user posted image user posted image
Ma biće to sve dobro aBd, ja znam šta me čeka, i nažalost imala sam težak porod al me sad za sad nije strah. Nekako sam sebe ubjedila da će ovaj put ići pravo brzo i lako user posted image  hahahahaha. Baš sam se nafurala user posted image user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2159
26.3.2009 22:35:43   
Anoniman
ma tako i treba, ja nemam neki pretjerani strah, uzdam se u boziju pomoc i srecu, pozitivna sam, ali kad dodjem u bolnicu uh, ne volim bolnicki ambijent nikakouser posted image ,
ma ipak sta je nekoliko sati patnje za radost koju tako iscekujemo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2160
26.3.2009 22:43:32   
neki
Samo da vam javim da sam uz vasuser posted image Znam kako vam je i sto budete manje strahovale,bice bolje...Uz Boziju pomoc i sretno vam.Pusauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2161
26.3.2009 22:45:53   
mnn

ma tako i treba, ja nemam neki pretjerani strah, uzdam se u boziju pomoc i srecu, pozitivna sam, ali kad dodjem u bolnicu uh, ne volim bolnicki ambijent nikakouser posted image ,
ma ipak sta je nekoliko sati patnje za radost koju tako iscekujemo user posted image

to me jedino tješi da ču nakon pat sati vidjeti svoga malenog miša...joj ali me ipak malo strah...a svi mi kažu ma najači su bolovi baš kad rađaš..kad beba izlazi...ma ne bojim se ja toliko bolova koliko toga da sve prodje uredu....

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2162
26.3.2009 22:50:18   
neki
Ma ne sekirajte se drage moje,ja sam rodila prije dva mjeseca i nekoliko dana,a tooooooooooooliko me bilo strah...Ali vjerujte da bih nakon ova dva mj. jos nekoliko bebica rodila,hocu reci da jeste boljelo,ali da se taaaako brzo zaboraviuser posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2163
26.3.2009 22:54:01   
Anoniman
Nema vas šta biti strah user posted image , ja sam sa osmjehom otišla na porod (doduše ništa me nije bolilo, poslije su mi provocirali porod), nisam znala šta me čeka i ljepota. Evo prošla sam sve to jednom, 13,5h rađala i znam šta me čeka al isto tako znam da će proći, kako god da bude. Znate i same da vrijedi ma kako god da je user posted image . S toga, mislite samo na bebače i kako se sve to lijepo na kraju završi. A mnn, jašta će nego biti sve ok aBd!!!

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 2164
26.3.2009 22:56:14   
Seeka
e ja se prvi put javljamuser posted image
pa samo da kazem da i ja evo zeljno iscekujem svoju maju bebyuser posted image
sutra ako Bog da ulazim u deveti,pa me pravo poceo hvatati strahuser posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2165
26.3.2009 22:56:41   
Anoniman
hvala na podrsci, nadam se da cemo i mi poslije svega dijeliti tvoje misljenje user posted image
hej mnn, vidjet ces kako ovi posljednji dani trudnoce brzo prolaze, ludilo, ja ne mogu da vjerujem da brojim skoro pa sate do poroda, brrrrr malo je strasno  user posted image
ameni su smjesniji ljudi oko mene, oni se vise plase cini mi se, a mm ce se pogubiti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 2166
26.3.2009 22:59:02   
Anoniman
hej seeka dobro nam dosla, ma samo ti kukaj mi smo ti iste, malo se zalimo malo se tjesimo user posted image user posted image

(odgovor članu Seeka)
  Neposredna veza do poruke: 2167
26.3.2009 23:01:17   
Anoniman

hej seeka dobro nam dosla, ma samo ti kukaj mi smo ti iste, malo se zalimo malo se tjesimo user posted image user posted image

Baš tako user posted image user posted image , mada ja imam još dosta do onog pravog "kukanja" .
I od mene dobrodošlica user posted image user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2168
26.3.2009 23:03:31   
Seeka
puuuno vam hvala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2169
27.3.2009 8:50:57   
mnn
enisa_sara smirila si me....baš me ulovi strah...ali znam ja da ču sve izdržati za tu malenu bebicu. uvijek mislim samo da sve bude uredu.a mm če biti samnom pa me i to smiri.

sahara pa ti baš brojiš nešto sitno...uskoro češ biti sa svojom user posted image  kako vrijeme leti...do jučer sam mislila gdje je taj 4mj ima puno još a on na vratima...user posted image

(odgovor članu Seeka)
Neposredna veza do poruke: 2170
27.3.2009 10:55:26   
Anoniman
jutro, mene malo grlo boli, i kasljem, bas sad na samom kraju, valjda ce me proci brzo, savjet: ne pijte prehladne napitke user posted image
inace kod mene nista novo user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 2171
27.3.2009 11:52:43   
mustafica
Ma mene vise brinu oni prvi dani dok beba ne ojaca, i dok ja ne povratim snagu. Molim Boga samo da se lijepo uklopimo, da beba krene dojiti, da kod mene ne bude upala i sl. Zelim da se mm i ja snadjemo sami i da nam se sto manje mjesaju drugi ljudi. To cemo jedino uspjeti ako beba i ja budemo zdrave. To su moje najvece zelje i brige, da se izdrzi prvi mjesec. Porod znam da mora izaci beba, kad krene nema nazad, boli ce sigurno al ce se brzo to zaboraviti. Treba pozitivno misliti i uzdat se u Boga....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2172
27.3.2009 13:30:01   
sanja bagarić
Da se i ja javim kod vas za 5 dana ulazim u 9 mj. strah me normalno kao i svaku ženu to mora bit tako al proći će sve to ma kako bilo. Sve smo mi jake na svoj naćin i rodilo je do sad žena nezna se broj ihhiii pa možemo i mi user posted image . svima vam želim sreću i da prođe bez puno boli pogotov ovim user posted image što su na kraju skroz. pusa

(odgovor članu mustafica)
Neposredna veza do poruke: 2173
27.3.2009 14:56:13   
Rina26
ma sve će to doć i proć samo se Bogu molite

(odgovor članu sanja bagarić)
Neposredna veza do poruke: 2174
27.3.2009 15:08:37   
mnn
molim se ja dragom bogu dan nam pomogne da sve prodje super.

još malo imam pa ču sve izdržati...uvijek se mogu svome susjedima žaliti...što bi ja bez njih...kad stalno nešto pitam...kažu da nisam dosadna ....ali znam ja da jesam malo...

sahara uzmi malo meda i limuna...ako to ne voliš onda si napravi toplo mlijeko...mene grlo peče od previše limuna kojeg pojedem...izgleda da sam se pretrpala vitaminom c...user posted image

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *