Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 23.3.2009 13:42:50
Anoniman
ej, caos , vidim neki ne mogu dugo spavati, ja sam jutros isla vaditi nalaze, kontrolne, a i bila sam na ctg-u, guzva uzas, jos mi nesto nije bio ok prvi put pa me poslao da prosetam pa sam ponovila i onda je ok, hvala bogu, mislim da su one sestre na praksi nesto zeznule jer su sve ponavljale ctg, no nema veze, eto toliko od mene, jos da pitam zna li ko je li se Nunichi porodila, ne javlja se, sretno njoj a i nama ostalima
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 23.3.2009 14:53:36
Nunichi
IZVORNA PORUKA: sahara da pitam zna li ko je li se Nunichi porodila, ne javlja se, sretno njoj a i nama ostalima
Evo mene sahara,nisam jos. I ja sam danas isla na ctg i pozlilo mi,kaze dr. od lezanja na ledjima. Sve sam zvijezde prebrojala,a jesam se bila i utoplila,a kaze i beba zna pritisnuti neku venu kad legnes na ledja,pa ti se zamanta. Uglavnom jedva sebi dodjoh,a onda sam isla kod babica na mini psihofizicku pripremu,samo disanje na porodu i kako mi mm moze pomoci,kako me masirati,kako koristiti pilates loptu i tako to. A sad ono glavno. Poprilicno sam otvorena,grlic omeksan,tako da sutra ujutro u 10h idem gore s ciljem da se porodim...pa vidjecemo. Eto da znate,uglavnom javim ja nekome na mob,pa bicete u toku. Puse mojim cekalicam,ako koja u medjuvremenu takodje ode na porod sretno!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 23.3.2009 14:55:31
andji
Nunichka moja,i ja gledam imal te gdje na forumu,draga sretno sutra..i sve najbolje da dočekaš svoju princezu,i da mi budete žive i zdrave...još jednom sretno i sve najbolje
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 23.3.2009 14:57:13
Anoniman
jbg zao mi je sto ti je pozlilo, ali eto dodje i kraj slatkim mukama, vec sutra aBd imacecs svoju bebicu u rukama, puno srece ti zelim i da rodis zdravo i zivo dijete
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 23.3.2009 15:54:34
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi
IZVORNA PORUKA: sahara da pitam zna li ko je li se Nunichi porodila, ne javlja se, sretno njoj a i nama ostalima
Evo mene sahara,nisam jos. I ja sam danas isla na ctg i pozlilo mi,kaze dr. od lezanja na ledjima. Sve sam zvijezde prebrojala,a jesam se bila i utoplila,a kaze i beba zna pritisnuti neku venu kad legnes na ledja,pa ti se zamanta. Uglavnom jedva sebi dodjoh,a onda sam isla kod babica na mini psihofizicku pripremu,samo disanje na porodu i kako mi mm moze pomoci,kako me masirati,kako koristiti pilates loptu i tako to. A sad ono glavno. Poprilicno sam otvorena,grlic omeksan,tako da sutra ujutro u 10h idem gore s ciljem da se porodim...pa vidjecemo. Eto da znate,uglavnom javim ja nekome na mob,pa bicete u toku. Puse mojim cekalicam,ako koja u medjuvremenu takodje ode na porod sretno!
naježila se ja!:) neka ti je sretno draga, sad me prpa uhvati, ali ona pozitivna! nek ti je sretno i da napokon doživiš taj najljepši trenutak, ne brini se sve će abd biti ok! jedva čekamo zaricuuuuuuuu!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 23.3.2009 16:10:11
Anoniman
O pa to su krasne vijesti!!! Čuvam ti fige, da nam obje dobro prođete i da sutra aBd držiš svoju princezu u rukama . Sve najbolje ti želim, ne daj se bella, budi nam hrabra i javi nam se.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 25.3.2009 10:54:26
Anoniman
jutro, kako ste mi, ima li sta novo ovih dana bas lijepe vijesti, svaki dan cestitamo nekoj novoj mami, pa zelim srecu svim koje su u terminu, ubrajajuci i sebe
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 25.3.2009 16:24:40
HannaS
Ja danas kupila krevetic,napokon Cekam da mm dodje kuci da ga sklopi A prehlada me ne pusta,nos zacepljen,uh!Halo vi trudnjace,niste se valjda sve porodile pa danas nema nikoga da kuka
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.