|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
23.3.2009 13:42:50   
Anoniman
ej, caos user posted image , vidim neki ne mogu dugo spavati, ja sam jutros isla vaditi nalaze, kontrolne, a i bila sam na ctg-u, guzva uzas, jos mi nesto nije bio ok prvi put pa me poslao da prosetam pa sam ponovila i onda je ok, hvala bogu, mislim da su one sestre na praksi nesto zeznule jer su sve user posted image ponavljale ctg, no nema veze, eto toliko od mene, jos da pitam zna li ko je li se Nunichi porodila, ne javlja se, sretno njoj a i nama ostalima

seljo, kako tvoj zub i uho?

(odgovor članu seljo)
  Neposredna veza do poruke: 2126
23.3.2009 14:53:36   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: sahara
da pitam zna li ko je li se Nunichi porodila, ne javlja se, sretno njoj a i nama ostalima

Evo mene sahara,nisam jos. user posted image
I ja sam danas isla na ctg i pozlilo mi,kaze dr. od lezanja na ledjima.
Sve sam zvijezde prebrojala,a jesam se bila i utoplila,a kaze i beba zna pritisnuti neku venu kad legnes na ledja,pa ti se zamanta.
Uglavnom jedva sebi dodjoh,a onda sam isla kod babica na mini psihofizicku pripremu,samo disanje na porodu i kako mi mm moze pomoci,kako me masirati,kako koristiti pilates loptu i tako to.
A sad ono glavno. user posted image user posted image Poprilicno sam otvorena,grlic omeksan,tako da sutra ujutro u 10h idem gore s ciljem da se porodim...pa vidjecemo. user posted image
Eto da znate,uglavnom javim ja nekome na mob,pa bicete u toku. user posted image
Puse mojim cekalicam,ako koja u medjuvremenu takodje ode na porod sretno! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2127
23.3.2009 14:55:31   
andji
Nunichka moja,i ja gledam imal te gdje na forumu,draga sretno sutra..i sve najbolje da dočekaš svoju princezu,i da mi budete žive i zdrave...još jednom sretno i sve najboljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 2128
23.3.2009 14:57:13   
Anoniman
jbg zao mi je sto ti je pozlilo, ali eto dodje i kraj slatkim mukama, vec sutra aBd imacecs svoju bebicu u  rukama, puno srece ti zelim i da rodis zdravo i zivo dijete

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 2129
23.3.2009 14:59:25   
lotos
Nunichi draga neka ti je sa srecom..da prodze sto brze i bezbolnije...Sretnouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2130
23.3.2009 15:02:50   
Nunichi
Hvala vam drage moje... I ja jedva cekam sutra da svane,i da se sve aBd zavrsi kako treba.  user posted image user posted image user posted image
Dijance ljubi tog slatkisa od mene,pa se mi cujemo. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2131
23.3.2009 15:15:38   
Rina26
hej nunichi,nek ti je sretno,bit će sve ok

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 2132
23.3.2009 15:54:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: sahara
da pitam zna li ko je li se Nunichi porodila, ne javlja se, sretno njoj a i nama ostalima

Evo mene sahara,nisam jos. user posted image
I ja sam danas isla na ctg i pozlilo mi,kaze dr. od lezanja na ledjima.
Sve sam zvijezde prebrojala,a jesam se bila i utoplila,a kaze i beba zna pritisnuti neku venu kad legnes na ledja,pa ti se zamanta.
Uglavnom jedva sebi dodjoh,a onda sam isla kod babica na mini psihofizicku pripremu,samo disanje na porodu i kako mi mm moze pomoci,kako me masirati,kako koristiti pilates loptu i tako to.
A sad ono glavno. user posted image user posted image Poprilicno sam otvorena,grlic omeksan,tako da sutra ujutro u 10h idem gore s ciljem da se porodim...pa vidjecemo. user posted image
Eto da znate,uglavnom javim ja nekome na mob,pa bicete u toku. user posted image
Puse mojim cekalicam,ako koja u medjuvremenu takodje ode na porod sretno! user posted image

user posted image user posted image user posted image naježila se ja!:)  neka ti je sretno draga, sad me prpa uhvati, ali ona pozitivna!user posted image nek ti je sretno i da napokon doživiš taj najljepši trenutak, ne brini se sve će abd biti ok! jedva čekamo zaricuuuuuuuu!user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 2133
23.3.2009 16:10:11   
Anoniman
O pa to su krasne vijesti!!! Čuvam ti fige, da nam obje dobro prođete i da sutra aBd držiš svoju princezu u rukama user posted image user posted image user posted image user posted image . Sve najbolje ti želim, ne daj se bella, budi nam hrabra i javi nam se. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2134
23.3.2009 21:42:53   
HannaS
user posted image user posted image user posted image user posted image Nunichi,bit ce sve ok,aBd.Napokon ces rodit tu svoju bebaru!Sretno i od mene!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa javi nam se!

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2135
23.3.2009 21:55:54   
Rina26
haj kako vi trudnice podnosite ovu hladnoću.ja taman bila kod doktora vodila malog ima mi gripu

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 2136
23.3.2009 23:41:21   
mnn
Nunichi draga moja drži mi se. Biče sve uredu, dače dragi Bog! Sretno ti draga, i javi nam se.user posted image user posted image user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 2137
23.3.2009 23:45:49   
noaa
drage cekalice nek vam je sa srecom ja docekala moju malu krofnicu..

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2138
24.3.2009 0:53:23   
adannn
Nunichi draga,neka ti je sa srećom....Javi nam se,držim fige da sve dobro prođe...Da nam rodiš živu i zdravu ljepoticu....pusssssa

Nejra 28.02.2008

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 2139
24.3.2009 7:08:20   
seljo
jutro ja opet nemogu da spavam a viuser posted image kakouser posted image danas dali ima kakvih promjena

(odgovor članu adannn)
Neposredna veza do poruke: 2140
24.3.2009 10:06:24   
Anoniman
jutro, ja sam spavala ko beba, mogla sam jos ali imam nekih obavezica, pozdrav svima i jos jednom sretno Nunichi user posted image

(odgovor članu seljo)
  Neposredna veza do poruke: 2141
24.3.2009 10:22:41   
merimaa
nuno draga sretno..sad samo cekamo vijesti...evo kao na iglama samuser posted image user posted image user posted image user posted image
                                                                                                               user posted image user posted image user posted image
                                                                                                                  user posted image user posted image
                                                                                                                     user posted image

saljemo ti puno vibrica za sto laksi porod da sve prodje u najboljem redu.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedad 11.05.2007 najljepsi dan u mom zivotu!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2142
24.3.2009 14:39:02   
seljo
pozdrav sahara kako si dali znaš dali se nunichi porodila sretno joj bilouser posted image

(odgovor članu merimaa)
Neposredna veza do poruke: 2143
24.3.2009 14:42:02   
Anoniman
pozdrav, ja sam hB super, a nisam jos nista cula za nju, neko ce nam nadam se javiti,drzimo joj fige

(odgovor članu seljo)
  Neposredna veza do poruke: 2144
24.3.2009 21:13:47   
idana_85
Ja dosla da pitam nunchi ima li treme,blizi se termin,a sta cujem...ljudi, zna li iko ista o njoj,jel princeza dosla na svijet?

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2145
25.3.2009 10:54:26   
Anoniman
jutro, kako ste mi, ima li sta novouser posted image
ovih dana bas lijepe vijesti, svaki dan cestitamo nekoj novoj mami, pa zelim srecu svim user posted image koje su u terminu, ubrajajuci i sebeuser posted image

(odgovor članu idana_85)
  Neposredna veza do poruke: 2146
25.3.2009 16:24:40   
HannaS
Ja danas kupila krevetic,napokonuser posted image user posted image user posted image Cekam da mm dodje kuci da ga sklopiuser posted image user posted image A prehlada me ne pusta,nos zacepljen,uh!Halo vi trudnjace,niste se valjda sve porodile pa danas nema nikoga da kuka user posted image

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2147
26.3.2009 8:24:04   
Anoniman
jutrica, kako ste mi danas?
HannaS, je li krevetic sklopljen user posted image
ja danas odoh na ctg, pa se cujemo kad se vratim user posted image

(odgovor članu HannaS)
  Neposredna veza do poruke: 2148
26.3.2009 8:44:40   
mnn
sahara sretno ti! biče sve super.user posted image
tebi je termin za par dana....drži mi se.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2149
26.3.2009 11:14:50   
seljo
pozdrav kako ste mi danasuser posted image sahara sretno kod doktorauser posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *