|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
27.3.2009 15:46:09   
Rina26
ma proći će,koja ti je beba po redu

(odgovor članu mustafica)
Neposredna veza do poruke: 2176
27.3.2009 17:01:51   
Anoniman
ma uzimam i ja redovno i med i vitamin c, mislim voce, ali sam se zeznula hladnim mlijekom iz frizidera, kad ne volim toplo, a sad cu navaliti na caj, limun i med

da ne zaboravim - sanjice dobro nam dosla user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 2177
27.3.2009 17:25:03   
sanja bagarić
Sahara hvala na dobrodošlici. pusauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2178
27.3.2009 18:09:44   
Nunichi
Kako su moje cekalice ?

Ja samo navratila da vas pozdravim i da vam posaljem milion vibrica da sve ako Bog da prodjete ovako lijepo kroz porod kao ja...  user posted image user posted image user posted image

Saljemo vam pusice Zarica i ja!

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2179
27.3.2009 18:13:09   
Anoniman
ej cao Nunichi kako si ti i malenauser posted image jesil se oporavila?Drago mi je da si se rijesila sad uzivajuser posted image user posted image sa malenom!!!

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 2180
27.3.2009 18:26:37   
Rina26
Hej nunichi kako je proša porod jel bio težakuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2181
27.3.2009 18:34:55   
Nunichi
Super sam felix,evo uzivamo obje.
Ja sam oporavljena i dosla kuci hB. user posted image user posted image
Nemam nikakve rane,pa sam evo ko nova,sad uzivamo,dojimo i upoznajemo se.

Kaza porod je bio onakav kakav zelim svakoj od vas,jedno lijepo iskustvo...da se ne lazemo,bolno jeste,ali ako se prate upute i sve ide svojim tokom moze biti i lijepo.I sve se zaboravlja i nestaje kada se cuje taj prelijepi plac. user posted image

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 2182
27.3.2009 18:36:50   
nikita
nunichi svaka ti cast ,ti kao da nisi rodila, nadam se da cu se i ja tako osjecati

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 2183
27.3.2009 18:40:08   
Rina26
ma prošla sam ja to već dva puta,a najgori je bio treći kada sam izgubila bebu

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 2184
27.3.2009 18:56:18   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: nikita

nunichi svaka ti cast ,ti kao da nisi rodila, nadam se da cu se i ja tako osjecati

Hvala Nikita,i ja ti isto tako zelim od srca.  user posted image
A stvarno se osjecam kao da se nisam ni poradjala,vjeruj da me tjeraju da lezim da se sve fino vrati na svoje mjesto,a ja nemam zivaca jer se dobro osjecam. Samo imam te grceve,koji su sasvim normalan nakon poroda.
Bice tako i kod tebe,evo saljemo ti nas dvije sve moguce vibrice!

Kaza zao mi je zbog tvoje trece bebice... user posted image

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 2185
27.3.2009 19:06:10   
Anoniman
Ooooo dušice draga!! Danas sam na poslu čitala tvoju porođajnu priču user posted image , tako mi je drago da ste obje dobro prošle user posted image user posted image . Svaka ti čast, ma nisam ni sumnjala user posted image . Ja sam raspad sistema user posted image , morala sam sa posla izaći oko 13, uhvatila me temperatura, pluća me bole, nos mi curi, grlo mi je grozno crveno i još povrh svega imam nagone na povraćanje. A joooooj user posted image . Evo sam zakucana za krevet i na čaju, limunu, medu i supama. Kako veče odmiče sve sam lošija pa ću vidjeti ide li na bolje, ako ne moram onda malo doktoru... Al opet hB pa nije ništa strašno (mislim na tibu user posted image ).
Ljubni nam princezu i čestitam ti draga, da ti bude zdrava i sretna Zarica user posted image user posted image user posted image user posted image . A ti miruj, neka se sve vrati "na svoje". hB pa se dobro osjećaš al i odmaraj ipak si se PORODILA!!

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 2186
27.3.2009 20:21:15   
mnn
enisa_sara brzo ozdravi!user posted image   malo prije sam se probudila...baš smo lijepo spavale ja i reica.....sad idem nešto jesti...baš sam sva u nekom elementu...prvo radim po kuči...joj nikako da prestanem...

Nunichi draga moja nadam se da ču i ja imati takav porod! pusu daj malenoj prinzezi.

sahara samo ti meni pij čaj i limun...da se oporaviš.user posted image  

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2187
28.3.2009 12:01:45   
Anoniman
ej, samo da vas pozdravim, bas mi je drago da se javila i nunichi, vidjela sam ti malu zaricu, ma med medeni user posted image , jesu ono slicice iz bolnice ili kod kuce, rekoh da se raspitam jesi ti nosila odjecicu odmah u bolnicu ili si je samo za izlazak spremila

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 2188
30.3.2009 21:38:33   
mnn
sahara...ti češ svaki čas biti sa svojom user posted image  joj meni pao tlak pa sam spavala popodne...ma sve me pritišče ..pitala susjeda ginekologa kaže...to je zbog bebe...što bi ja bez njega i žene njegove...samo ih nešto pitam...user posted image

kako si ti? jesi bila na kontroli?

žena od kuma je dobro ali  ništa se ne događa...još sutra če čekati a onda če joj dati drip...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2189
30.3.2009 21:54:14   
Anoniman
hej, ma bila sam danas na ctg-u, kaze ok i dodji za 2 dana, ako bude kakvih sumnji onda i ranije, ma totalno sam opustena i vjerujem da ce sve biti ok, ustvari bila sam opustena, ali danas me toliko ljudi nazvalo i pita jesi li rodila, kad ces, pa sta cekas...i malo mi je to podiglo tlak, prije svega jos mi nije ni termin istekao i ne znam cemu panika, sta ce biti ako prenesem 7 dana, j...te poslace me nasilu u bolnicu user posted image

izvini ako zvucim negativno, ali jedino s vama pricam opusteno jer smo u istom sosu, i znam da me kuzite, mada su mi dragi i svi ljudi koji se brinu za mene ali mi stalnim pozivima ne olaksavaju user posted image
ma i ovo grlo me smara, taman se smiri i onda opet sati kasljanjauser posted image

u skladu sa gore recenim, mogu misliti kako se osjeca tvoja kuma, molim Boga da se sto prije porodi, da se vise ne pati ni fizicki ni psihicki

ej, super za tebe da imas tog komsiju ginekologa, to je pravi spas, mislim kad ti je u blizini neki strucnjak, eto draga puuuussssa

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 2190
30.3.2009 22:20:30   
mnn
super da je sve uredu.znam kako ti je...i mene stalno pitaju kad ti je termin...pa što kažu doktori...pa moj susjed mene zeza da če me oni poroditi kod kuče...user posted image user posted image ..spas su miuser posted image

samo se ti drži i slobodno se žali jer smo sve kako kažeš u istom sosu.doči če mala beba kad bude spremna..što toliko pitaju...kao da to nešto mjenja a tebi samo teže... samo ti odmaraj i sve če proči i ta prehlada.mene lovi alergija..pa ludim...ali preživjeti čemo sve...user posted image

jadna žena od kuma...i ja molim boga da sve prodje super, sutra je dežuran moj susjed pa če je pogledati,možda joj bude na porodu.tako da ču ga pitati kad se vrati iz nočne...ako kum ne bude znao sve točno...nije ni njemu lako..mm ga smiruje...biče sve uredu...

a nas dvije još malo pa stižu bebice.pusa bebici, idem vidjeti što traži reica ...stalno se vrti vau vau moj...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2191
30.3.2009 22:26:41   
Sonja
haj mile kako ste mi

ja se vala ovih dana nesto bas gegam...beba me pritisce dole pa mi otezava hodanje
danas isla na UZ pa mi dok. rekla da dodjem u cetvrtak da malo "poradimo " na terminu
izgleda da se mom user posted image zuri heheh

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2192
30.3.2009 22:31:21   
Anoniman
hej sonja, meni mala user posted image ne otezava hodanje, ma ko ce joj znati, samo da mi ziva i zdrava dodje na ovaj svijet, a rodice se kad joj bude cejf, ja sutra iskljucujem telefon da me niko vise ne zove user posted image user posted image user posted image user posted image

a ti imas jos mjesec, mada to prodje u sekundici, sretno i pozdrav user posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 2193
30.3.2009 22:40:48   
Sonja
uh nebi rekla da imam mjesec cijeliuser posted image
kaze doktorica da ce on i ranije doci
mozda cak sredinom aprila
kazem ja tebi zuri mu se da vidi mamu i tatuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2194
30.3.2009 23:08:24   
lida
Sonjice duso pravo se obradova kad vidjeh da si se javila,ja sam ti sad manje na RR kako sam pocela raditi i poima nemam sta se sa tobom desava,ali vidim dogurala si do kraja hB ,tvoj user posted image ce biti ublizu sa mojim Mirzom mi za manje od mjesec dana slavimo 1 jozendan

Duso moja zelim ti lagan porod user posted image

Irhana 28.11.1999.

Mirza 26.04.2008.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 2195
31.3.2009 11:03:26   
Anoniman
jutro, kako ste mi danas? ja sam bas nemocna, ovo grlo ne popusta i apetit mi je uzasno slab, ali se tjeram da ne izgubim snagu user posted image
evo kraj marta user posted image sad ce nase  user posted image

mnn, kako je kumova zena, je li rodila?

odoh leci user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 2196
31.3.2009 13:51:13   
HannaS
Ja taman pomislila da ce bit nekih novosti danas..a Sahara nam isad tuuser posted image Mrdal ta tvoja bebauser posted image Hajde bar nas ti obraduj u ovim kisnim danima!user posted image A mnn,kako si ti,ima li kakvih novosti kod tebe?

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2197
31.3.2009 13:54:28   
Anoniman
ma rado bih ja da vam saopcim da sam rodila ali jos cemo pricekati user posted image user posted image , beba je mirna, samo povremeno gurne lakat ili sta vec, sutra opet na ctg user posted image

(odgovor članu HannaS)
  Neposredna veza do poruke: 2198
31.3.2009 14:11:42   
mnn
sahara draga ajde drži mi se, doči če beba uskoro.mene maleni lupa..danas je baš aktivan...a tlak je mlao bolje...

nije još rodila, sad čekam mm pa ču ga pitati da li su joj dali drip.jadna ona...nije joj lako.

idem kuhati ručak...uh baš mi se neda...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2199
31.3.2009 14:12:42   
mnn
hanas sad sam vidjela tvoju poruku...nema..sve po starom...maleni lupa danas nešto jače...

kako si ti?

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *