Edita1989 -> RE: Prvačići (15.10.2015 13:06:44)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Edita1989 Zenice drage,moze li koji savjet,pomoc..Ovako..Moj Ameen ide u privatnu skolu,trazili smo stvarno najbolju skolu da ga upisemo...Skola je super,sve odlicno,ali moj Ameen ne slusa...U ovoj skoli je zavrsio predskolsko,bio je super,ali kako je krenuo u prvi,uzas..Sto se tice ucenja,pametan je,brzo pamti,redovno ucimo kod kuce,radimo zadacu,ali u skoli,uciteljica se zali..Nece da sjedi,hoda po razredu,ne pazi na svoje stvari,nekad nece da slusa uciteljicu..Sta da radim????Mm i ja smo puno posveceni njemu,vodimo ga na taekwondo,trenira,pokusavamo da bude dobro,odgojeno dijete..Nikad ga ne tucemo,pricamo sa njim,puno pricamo sa njim..Ako uradi dobro,nagradimo ga..Ne znam sta cu mu..U subotu cemo ici u skolu,da pricamo sa uciteljicom,tacno imam tremu,sta ce reci vise za njega... a kazna... jel imate vi pored sistema pohvale i nagrade i kaznu... ukini mu trening za sport ako se nije ponašao dostojno učionice... mada popričaj sa učiteljicom, to hodanje i totalna neposlušnot trebaju vam biti predmetom analaize... il se nešto pormjenilo što ga ponukalo na to ... ili možda treba posbeniji pristup u odnosu na durgu djecu... učiteljica mora znati uspotaviti autoritet svakom djetetu...a u jednom razredu različite djece i kaktera je mnogo...ona ima u opisu posla da to pomiti i sve što primjeti i pšrenese vam... u subotu aBd idemo da pricamo sa njom,pa cemo vidjeti...u predskolskom je bio bolji,uciteljica bila starija i stroga..mozda ova nije stroga,ne trudi se plaho,samo nama napise tako i tako [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|