ziki -> RE: Prvačići (16.9.2015 14:04:06)
|
IZVORNA PORUKA: škorpija IZVORNA PORUKA: Medić* Moj je juce zaboravio kosulju, prekjuce dux, danas je rekao oboje donjeti, daj Boze da ne zaboravi sve to plus nesto trece. Bilo mu vruce i okacio na vjesalici, sasvim hladno kaze, pa cekat ce me, ako se isprljam tam da se mogu presvuci [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Joj slatki su skorpijo, pusti ga, doci ce to sve na svoje mjesto [sm=smiley36.gif] Evo kaže mi kolegica neki dan njena mala zaboravila ruksak u školi, isto prvačić [sm=smiley36.gif], dedo se djetio tek na pola puta da im nešto fali [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] dedo the king skorpija polako, sve se to posloži polako. Tarikova učiteljica je insistirala na nošenju igračke omiljene u početku, da se polako naviknu na školu. Zadaću djeca zaboravljaju i u drugom razredu a ne prvačić koji je tek krenuo. On je tek 11 dana u školi, nije robot da odjednom zna kako se svevska čuva od ušiju, da provjeri da li je voda zatvorena, da prenese sve poruke
|
|
|
|