škorpija -> RE: Prvačići (11.9.2015 10:21:56)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: škorpija Meni se ne sviđa u našoj školi što tjelesni ne rade u sportskoj dvorani, kažu mi kolege s posla čija djeca idu u tu školu da direktor izdaje dvoranu razno-raznim klubovima i da zato niži razredi nemaju termin za čas, ako je tašno to je stvarno bezobrazluk [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Sve škole imaju dozvolu ministartva da izdaju salu....i prihod od izdavanja je lično školin, koriste ga za razne namjene u potrebi...posbeno u nabavci nastavnih sredstava koja kroz budžet nisu mogla dotaći svim školama... eh sad vrijeme izadavanja sala je naravno onavko da ne smeta odvijanju nastave... to obavezno vidite putem vijeća roditelja... naša sala se izdaje tačnije obe...jer smo matična i podrućna škola ali to nikada nije remetilo djeci ni nižih ni starijih razreda... U našem slučaju to izdavanje je i pozitivno jer nam djeca na razne aktivnosti sportske ne idu mimo kuće a kad malo porastu ne oramo ni vodat :D idu sami[sm=smiley36.gif] ma evo sad čujem da u našoj školi tek od petog razreda djeca radje tjelesni u sali, znači dva časa tjelesnog čitavu zimu će presjediti u razredu, stvarno sam ljuta, nije ni čudo da je sve više pretile djece, A i to s klubovima tačno te tjera da dijete na našeto upišeš i da to plaćaš da bi imalo bilo kakvu fizičku aktivnost, a samo kad se sjetim mi smo kao pravčići na tjelesnom igrali razne igre, graničara, eberećke-ebertute, umorimo se pravo, jooooj već mi se povraća od ovog sistema obrazovanja , a tek je počelo [sm=smiley11.gif]
|
|
|
|