Mala Selma -> RE: Prvačići (20.10.2015 23:35:20)
|
IZVORNA PORUKA: škorpija [sm=smiley34.gif]Azra Ajdin je donio [sm=smiley34.gif] šaku bombona kući, kaže Bilal ih počastio za rođendan, znaci sve je podijelio, nekima i vise nego sto treba[sm=smiley36.gif]. A ljutko se u našem razredu lako zaradi,dodiše kad pročitam kako su drugi dječaci svd po pe-esu, kako kod Male Selme, onda mi nije ni čudno[sm=smiley36.gif] skorpijo,svatit u ovo kao kompliment da mi je dijete po pe-esu[sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif] Sto se tice ljutka,kod nas kako sam primjetila iz price A. rijetko ko dobije,ili su u smjesku ili u vrijednim pticicama. Nego da vam kazem da sam se iznenadila danas bar.Prica mi A.jucer da djecak sto sjedi ispred njega ima pecat u obliku zvjezdice /isti kao i kod uciteljice sto im daje kad su supe super/ i crvenu hemi. olovku (takodjet ima uciteljica kad ih ocjeni) i da sam sebi stavi kvakicu i pecat u svesku,kao da je super uradio.I mi mislimo on se zeza,pa sto pitanja uslijedi,al A.svoje tjera,da je istina,da je vidio itd. Kad danas mama mi prica,posto ona ide o njega u skolu,da su dosli roditelji od tog malog na razgovor kod uciteljice. Kaze A.da je danas uciteljica vidila raj pecat u pernici i pitala malog odakle mu,a on rekao iz mamine firme[sm=zmeden.gif] i odmah pozvala roditelje na razgovor. E sad,meni prvo prodje roz glavu,dokle dijete moze ici kad tako malo vec zna da uradi tako nesto?da li je to osobina mudrosti,snalazljivosti ili nesto drugo?Kako ti roditelji nisu primjetili da dijete vara,jer i da sto napisao kao uciteljica,ako nije nesto dobro uradjeno nema zvjedice. Bas sam citav dan u dumanu u vezi ovoga majkemi[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]
|
|
|
|