|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Usluga prodaje kolača i torti
26.10.2010 0:05:26   
Hanady RR
hajd dobro...evo 3 breskvice vidim...a ima 2 različite vrtse...e dobro...kaži ti meni sad koliko kg ima ova tacna, naravno bez nje kolača. ja koliko sam skontala kg je sad 18-20 Km i ti reče puno. user posted image Il nisma skontalauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 201
26.10.2010 0:07:41   
ivanak
Na fejsu ima moji breskvica... sutra ti napišem moju verziju breskvica. Ne mogu sad, dovršavam drugu tortu pa ovo su male pauze. Meni uvijek ispadnu super.
A moja draga hanady ne znam jesam li jedanput - dvaput sjela sa gostima kad su bili.
Sve leti okolo, svakog namiri pa tek na kraju sebe.
A tako je isto i kad nema gostiju.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 202
26.10.2010 0:09:09   
milenium
pa je puno.ovdje ima više od kilo ipo,kad bi gledala po kilima ovo su sve kolači s kremama tj teški kolači,ovo je tacna devetkauser posted image

breskvice su samo za ukras i stavila sam ih samo za Didu(ne za tebe)user posted image

< Poruku je uredio milenium -- 26.10.2010 0:11:06 >

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 203
26.10.2010 0:11:42   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: milenium

pa je puno.ovdje ima više od kilo ipo,kad bi gledala po kilima ovo su sve kolači s kremama tj teški kolači,ovo je tacna devetkauser posted image

pa čuj nje sad kad bi gledla po kilama...pa ženo gleda se po kilama ...svi sitne koalče vagaju i pordajuuser posted image
ja nikad nisma kupila kolače bez vaganja, pa i naonim kutijama u pordavnicama gramaža je istaknuta.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 204
26.10.2010 0:13:43   
veeseelaa
A moja draga hanady ne znam jesam li jedanput - dvaput sjela sa gostima kad su bili.
Sve leti okolo, svakog namiri pa tek na kraju sebe.
A tako je isto i kad nema gostiju.

ja uvijek sve pripremim ranije, sto postavim, salate poredam, hljeb serviram, šoljice za kafu, tanjiriće za kolače il tortu, ama baš sve prije nego gosti dodju a mm pomogne oko pića......
jelo samo iznesem u biti mi i gošće pomognu oko kolača, sipanja čorbe i sl
Sjednem Boga mi i večeram s njima, kod mene je uvijek adet da domaćini sjednu s gostima i zajedno s njima večeraju, mislim da se i gosti tako bolje osjećaju user posted image
Osim toga čemu okupljanje ako se nećemo družiti user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 205
26.10.2010 0:14:17   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

pa čuj nje sad kad bi gledla po kilama...pa ženo gleda se po kilama ...svi sitne koalče vagaju i pordajuuser posted image
ja nikad nisma kupila kolače bez vaganja, pa i naonim kutijama u pordavnicama gramaža je istaknuta.user posted image

ma Hanady što si zapela user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 206
26.10.2010 0:21:06   
milenium

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ma Hanady što si zapela user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ja ne radim u prodavnici da lijepim etikete s gramažom po kolačimauser posted image
niti nosim u prodavnice.radim za svoj gušt,tacna vam je toliko pa ako hoćete hoćete ako nećete i ništa.a i recesija je treba ljudima izaći u susret što vesela kaže.
u mom potpisu sve piše...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 207
26.10.2010 0:21:30   
Dida79

breskvice su samo za ukras i stavila sam ih samo za Didu(ne za tebe)user posted image

E hajde sad fino zapakuj te breskvice i posalji mi ih brzom postom user posted image user posted image
Cekam postara ko zapeta puskauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 208
26.10.2010 0:23:40   
milenium

IZVORNA PORUKA: Dida79

E hajde sad fino zapakuj te breskvice i posalji mi ih brzom postom user posted image user posted image
Cekam postara ko zapeta puskauser posted image user posted image user posted image

šalji adresu na pp,tko zna možda se jednog dana i iznenadišuser posted image

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 209
26.10.2010 0:24:13   
veeseelaa
i meni milenium! dolaziš li na druženje 14? 

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 210
26.10.2010 0:29:45   
milenium

ako mognem financijskiuser posted image a rado bi kad bi već došla u sa da obavim i veliki šoping

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 211
26.10.2010 0:39:17   
SailorMoon
Nisam bas u toku, ali samo vam jedno mogu reci.
Natrucila sam prosle godine kod mame1 Tortu mm za rodjendan. Bila je ja mislim 40 KM sa dostavom, ili 45 nevazno. Absolutno je svaku marku zasluzila i citavu trudnocu sanjam njenu tortu. Bile smo se dogovorile da mi jednu posalje za BErlin, nazalost malo smo se mimoisle i nije funkcionisalo. Ali brate mili, ko stvarno ima dara to se okusi i halal mu bila svaka marka. To je moje misljenje. Pa kad pogledam ovde su Lindt-Praline od nekih 200gramma 10 Eura a ni nalik na domace kolace, onda nije 18KM puno. Ipak oko kolaca ima posla...

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 212
26.10.2010 0:41:53   
bananica

evo mojih breskvica user posted image [/url]]klik ovo sam u sredinu ubacila neku drugu sliku samo da bezze popunim user posted image
btw ovo je bila jedna narudžba,ova cijela tepsija je bila 20 kmuser posted image

ovaj tanjir mi super izgledauser posted image user posted image user posted image user posted image , mozes li kako sad dobaciti do mene

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 213
26.10.2010 0:43:58   
Dida79

IZVORNA PORUKA: bananica

evo mojih breskvica user posted image [/url]]klik ovo sam u sredinu ubacila neku drugu sliku samo da bezze popunim user posted image
btw ovo je bila jedna narudžba,ova cijela tepsija je bila 20 kmuser posted image

ovaj tanjir mi super izgledauser posted image user posted image user posted image user posted image , mozes li kako sad dobaciti do mene

Vrati se nazad ovo je mojeeeeeeeeeee user posted image user posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 214
26.10.2010 0:49:55   
bananica
da vas sad pitam, ko pravi kolace??ko ih prodaje??gdje dostavljate?
nista nisam skontala od silne rasprave o cijeni
a sto se breskvica tice, jest ih zahmetli napraviti, al da je neki trosak i nije,realno kad se gleda
ja sam sebi u Azri uzimala tortu,Andjeo, za rodjendan, platila je 39KM, mogu samo reci da me odusevila,a i sve ostale goste- ovo napisah da usput pohvalim tortu

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 215
26.10.2010 1:14:55   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: bananica

da vas sad pitam, ko pravi kolace??ko ih prodaje??gdje dostavljate?
nista nisam skontala od silne rasprave o cijeni
a sto se breskvica tice, jest ih zahmetli napraviti, al da je neki trosak i nije,realno kad se gleda
ja sam sebi u Azri uzimala tortu,Andjeo, za rodjendan, platila je 39KM, mogu samo reci da me odusevila,a i sve ostale goste- ovo napisah da usput pohvalim tortu

najbolja torta na planeti bez trunke brašna user posted image ...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 216
26.10.2010 1:31:23   
sporty mamaa
Joj zene jeste se "zadeverale" oko ovih breskvicauser posted image Ne znam sta je to tako magicno u njima, to su kolaci koje ja prije preskocim nego pojedem... Nisu mi nesto zanimljvi.... Doduse ja bas i ne volim te sitne kolace, ako nema puno cokolade i slaga nista od togauser posted image A da, volim ih pravitiuser posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 217
26.10.2010 8:13:56   
veeseelaa
ja sam pričala općenito a ove poguzije su se uhvatile breskvica user posted image user posted image user posted image  meni su i onako svi kolači bezveze

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 218
26.10.2010 8:17:18   
M kao Mama
Auuu, rasprave,

ja bih samo voljela nevezano za breskvice da dobijem recepte kolača u koje ide šaka oraha, nemojte misliti da tjeram mak na konac, ali ja ne znam za takve. Ako pravim kolac pravit ću ga kako treba ili nikako,

A ove žene što rade torte, svaka im čast i halal im svaka para bila.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 219
26.10.2010 8:17:39   
veeseelaa

ako mognem financijskiuser posted image a rado bi kad bi već došla u sa da obavim i veliki šoping

pa ako budeš dolazila javi, ja bi rado naručila ove tvoje breskvice

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 220
26.10.2010 8:30:10   
mamabb
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Auuu, rasprave,

ja bih samo voljela nevezano za breskvice da dobijem recepte kolača u koje ide šaka oraha, nemojte misliti da tjeram mak na konac, ali ja ne znam za takve. Ako pravim kolac pravit ću ga kako treba ili nikako,

A ove žene što rade torte, svaka im čast i halal im svaka para bila.

Ja imam recept za tortu u koju ide 80-100 grama oraha  to je haman šaka i tako je dobra kremasta čokoladna a kad sam sve sračunala izašlo me 10tak KM a bilo je za 20 osoba :))

04.12.2008.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 221
26.10.2010 8:33:32   
M kao Mama
Pa, jel ti problem da je staviš na temu torte, 

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 222
26.10.2010 9:08:08   
mamabb
Naravno da nije,već je postavljen user posted image

04.12.2008.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 223
26.10.2010 11:28:18   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Dida79

Ako nije tajna mogli ste napisati recept za breskviceuser posted image
Nikad ih nisam pravila ali sam zato sampion u jedenju user posted image user posted image

KLIK

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 224
27.10.2010 1:27:17   
merima_s
Ovo sam maloprije napravila i od drugi put su uspjele kako treba, skontala sam tehniku konacno user posted image

user posted image

Mamino srce kuca samo za vas dvoje....moje sve H&H

Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *