Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Usluga prodaje kolača i torti 27.10.2010 14:30:11
merima_s
Ovi zadnji su hrskave rolnice od badema, malo su zahmetli,peku se po 3 i motaju dok su vruce inače popucaju....ali su zaista ukusne. Ivana šaljem ti recept na pp.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 27.10.2010 15:36:37
rukajja
jel moze i nama recept na pp? rijetko se javljam, al cesto citam teme na rr. podrska svima koje su pocele sa ovakvom vrtso rada, sve pohvale i puno srece!
RE: Usluga prodaje kolača i torti 27.10.2010 17:22:30
ivanak
Svi poludjeli za meriminim rolicama.... ma neka, baš mi je drago...
Evo ja ispekla biskvite, kasnije ću kremu... pa sastaviti i sutra ukrasiti. Danas je lagani dan... Pa opet moram ispeći 2 kg za petak... ali iste vrste pa mi je to lakše. A osim toga, malo sam njuškala po slastičarnicama grada Dubrovnika.... u pekari, kao npr... babić prodaju tortu od čokoalde ( bezvezna, nije prava krema, para šlag - kupila komad da probam ) 130 kn..., ostalo je sve skuplje. A slastičarna čokoladnu prodaje za 200 kn ( pravi 3 kore isto kupila komad da probam... ali isto nije krema na pari pravljena, nešto ubaca u nju). Preskupo i nekako baš se primjeti da nije prava domaća, nema mi neku note domaće kuhinje.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 29.10.2010 15:35:49
M kao Mama
Breskvice i vanilice, koliko ja vidim,
a žene kada mislite da nas tavite receptiće od raviola, brkova, i ostalih suhih, imamo breskvice pa da pokušamo i mi, meni se brkići super sviđaju, a imam osjećaj da ih nij eteško napraviti,