Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Usluga prodaje kolača i torti 26.10.2010 0:05:26
Hanady RR
hajd dobro...evo 3 breskvice vidim...a ima 2 različite vrtse...e dobro...kaži ti meni sad koliko kg ima ova tacna, naravno bez nje kolača. ja koliko sam skontala kg je sad 18-20 Km i ti reče puno. Il nisma skontala
RE: Usluga prodaje kolača i torti 26.10.2010 0:07:41
ivanak
Na fejsu ima moji breskvica... sutra ti napišem moju verziju breskvica. Ne mogu sad, dovršavam drugu tortu pa ovo su male pauze. Meni uvijek ispadnu super. A moja draga hanady ne znam jesam li jedanput - dvaput sjela sa gostima kad su bili. Sve leti okolo, svakog namiri pa tek na kraju sebe. A tako je isto i kad nema gostiju.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 26.10.2010 0:11:42
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: milenium
pa je puno.ovdje ima više od kilo ipo,kad bi gledala po kilima ovo su sve kolači s kremama tj teški kolači,ovo je tacna devetka
pa čuj nje sad kad bi gledla po kilama...pa ženo gleda se po kilama ...svi sitne koalče vagaju i pordaju ja nikad nisma kupila kolače bez vaganja, pa i naonim kutijama u pordavnicama gramaža je istaknuta.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 26.10.2010 0:13:43
veeseelaa
A moja draga hanady ne znam jesam li jedanput - dvaput sjela sa gostima kad su bili. Sve leti okolo, svakog namiri pa tek na kraju sebe. A tako je isto i kad nema gostiju.
ja uvijek sve pripremim ranije, sto postavim, salate poredam, hljeb serviram, šoljice za kafu, tanjiriće za kolače il tortu, ama baš sve prije nego gosti dodju a mm pomogne oko pića...... jelo samo iznesem u biti mi i gošće pomognu oko kolača, sipanja čorbe i sl Sjednem Boga mi i večeram s njima, kod mene je uvijek adet da domaćini sjednu s gostima i zajedno s njima večeraju, mislim da se i gosti tako bolje osjećaju Osim toga čemu okupljanje ako se nećemo družiti
RE: Usluga prodaje kolača i torti 26.10.2010 0:14:17
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
pa je puno.ovdje ima više od kilo ipo,kad bi gledala po kilima ovo su sve kolači s kremama tj teški kolači,ovo je tacna devetka
pa čuj nje sad kad bi gledla po kilama...pa ženo gleda se po kilama ...svi sitne koalče vagaju i pordaju ja nikad nisma kupila kolače bez vaganja, pa i naonim kutijama u pordavnicama gramaža je istaknuta.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 26.10.2010 0:21:06
milenium
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ma Hanady što si zapela
pa ja ne radim u prodavnici da lijepim etikete s gramažom po kolačima niti nosim u prodavnice.radim za svoj gušt,tacna vam je toliko pa ako hoćete hoćete ako nećete i ništa.a i recesija je treba ljudima izaći u susret što vesela kaže. u mom potpisu sve piše...
RE: Usluga prodaje kolača i torti 26.10.2010 0:39:17
SailorMoon
Nisam bas u toku, ali samo vam jedno mogu reci. Natrucila sam prosle godine kod mame1 Tortu mm za rodjendan. Bila je ja mislim 40 KM sa dostavom, ili 45 nevazno. Absolutno je svaku marku zasluzila i citavu trudnocu sanjam njenu tortu. Bile smo se dogovorile da mi jednu posalje za BErlin, nazalost malo smo se mimoisle i nije funkcionisalo. Ali brate mili, ko stvarno ima dara to se okusi i halal mu bila svaka marka. To je moje misljenje. Pa kad pogledam ovde su Lindt-Praline od nekih 200gramma 10 Eura a ni nalik na domace kolace, onda nije 18KM puno. Ipak oko kolaca ima posla...
RE: Usluga prodaje kolača i torti 26.10.2010 0:41:53
bananica
evo mojih breskvica [/url]]klik ovo sam u sredinu ubacila neku drugu sliku samo da bezze popunim btw ovo je bila jedna narudžba,ova cijela tepsija je bila 20 km
ovaj tanjir mi super izgleda , mozes li kako sad dobaciti do mene
RE: Usluga prodaje kolača i torti 26.10.2010 0:43:58
Dida79
IZVORNA PORUKA: bananica
evo mojih breskvica [/url]]klik ovo sam u sredinu ubacila neku drugu sliku samo da bezze popunim btw ovo je bila jedna narudžba,ova cijela tepsija je bila 20 km
ovaj tanjir mi super izgleda , mozes li kako sad dobaciti do mene
RE: Usluga prodaje kolača i torti 26.10.2010 0:49:55
bananica
da vas sad pitam, ko pravi kolace??ko ih prodaje??gdje dostavljate? nista nisam skontala od silne rasprave o cijeni a sto se breskvica tice, jest ih zahmetli napraviti, al da je neki trosak i nije,realno kad se gleda ja sam sebi u Azri uzimala tortu,Andjeo, za rodjendan, platila je 39KM, mogu samo reci da me odusevila,a i sve ostale goste- ovo napisah da usput pohvalim tortu
RE: Usluga prodaje kolača i torti 26.10.2010 1:14:55
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: bananica
da vas sad pitam, ko pravi kolace??ko ih prodaje??gdje dostavljate? nista nisam skontala od silne rasprave o cijeni a sto se breskvica tice, jest ih zahmetli napraviti, al da je neki trosak i nije,realno kad se gleda ja sam sebi u Azri uzimala tortu,Andjeo, za rodjendan, platila je 39KM, mogu samo reci da me odusevila,a i sve ostale goste- ovo napisah da usput pohvalim tortu
RE: Usluga prodaje kolača i torti 26.10.2010 1:31:23
sporty mamaa
Joj zene jeste se "zadeverale" oko ovih breskvica Ne znam sta je to tako magicno u njima, to su kolaci koje ja prije preskocim nego pojedem... Nisu mi nesto zanimljvi.... Doduse ja bas i ne volim te sitne kolace, ako nema puno cokolade i slaga nista od toga A da, volim ih praviti
RE: Usluga prodaje kolača i torti 26.10.2010 8:17:18
M kao Mama
Auuu, rasprave,
ja bih samo voljela nevezano za breskvice da dobijem recepte kolača u koje ide šaka oraha, nemojte misliti da tjeram mak na konac, ali ja ne znam za takve. Ako pravim kolac pravit ću ga kako treba ili nikako,
A ove žene što rade torte, svaka im čast i halal im svaka para bila.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 26.10.2010 8:30:10
mamabb
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Auuu, rasprave,
ja bih samo voljela nevezano za breskvice da dobijem recepte kolača u koje ide šaka oraha, nemojte misliti da tjeram mak na konac, ali ja ne znam za takve. Ako pravim kolac pravit ću ga kako treba ili nikako,
A ove žene što rade torte, svaka im čast i halal im svaka para bila.
Ja imam recept za tortu u koju ide 80-100 grama oraha to je haman šaka i tako je dobra kremasta čokoladna a kad sam sve sračunala izašlo me 10tak KM a bilo je za 20 osoba :))
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''