Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Usluga prodaje kolača i torti 31.12.2012 19:33:57
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: Mostarka*
Moze li mi neko reci cijenu breskvica?
ja sam naručivala prije četri godine kod žene u Tučepima, po komadu 5 Kuna, ali ko meni, inače su skuplje, mislim 8, više se ni ne sjećam, ali znaš da je kod njih dole sve skuplje, kod nas nisam zaista naručivala
RE: Usluga prodaje kolača i torti 6.2.2014 21:33:09
Hanady RR
mamine oči ne živi više u BiH, pa ne vjeruejm da može izvršiti uslugu istoga više.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 6.2.2014 22:13:33
Hanady RR
Ako vam može pomoći njen recept vrlo rado ćemo ga naći za vas
RE: Usluga prodaje kolača i torti 7.3.2014 20:35:58
M1985
Vidim ova tema nije odavno aktuelna ali mogli bi malo da caskamo o lijepim stvarima. Vidim na FB sada ima puno ponuda za lijepe torte. Voljela bih cuti iskustva i preporuke. Po preporuci kolegica pokusala sam kontaktirati Torte Enida ali ki nikad nije odgovorila na poruku. Probala sam njene torte na par rodjendana i stvarno su lijepe i ukusne. Imam pozitivno iskustvo sa Slatka kraljevina. Nedavno smo narucivali na posao i stvarno je bila preukusna i prelijepa, zenica donese na adresu.