Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Usluga prodaje kolača i torti 18.11.2012 22:30:03
neki x
IZVORNA PORUKA: neki x
Zene...jedno pitanje...
Imate li vi problema sa transportom vecih torti?? Ja se o jadu zabavim dok je spakujem jos pogotovo ako je pokrivena slagom,celofan ako je dotakne,gotovo je... Vidjela sam u Caroliji kutije,al su 4,50KM i 5,5KM...
RE: Usluga prodaje kolača i torti 18.11.2012 22:44:56
canim
Ja je posjecujem ali ja to nako samo da vidim slike ne razumijem ti se u te materijale ali zašto ne naručis kod ovih sto rade ambalaže da ti urade pakovanja, neka najednostavnija, nemoraju imati print, vjerujem da bi te puno povoljnije izašlo nego da kupujes ovako pojedinacno.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 18.11.2012 23:00:50
neki x
IZVORNA PORUKA: canim
Ja je posjecujem ali ja to nako samo da vidim slike ne razumijem ti se u te materijale ali zašto ne naručis kod ovih sto rade ambalaže da ti urade pakovanja, neka najednostavnija, nemoraju imati print, vjerujem da bi te puno povoljnije izašlo nego da kupujes ovako pojedinacno.
Hvala ti mila,ne znam sta je ovim gospodjama Vjeruj da je ambalaza bas skupa(ako covjek hoce da to koliko-toliko normalno izgleda)...Hvala ti na savjetu,u svakom slucaju
RE: Usluga prodaje kolača i torti 18.11.2012 23:26:57
merima_s
IZVORNA PORUKA: visnjica1
Merima bravo za kolace, jel se ti bavis pravljenjem i dostavom kolaca ovaj Cheesecake je bas mljaccc
Hvala, a to mi je hobi :-) Radila sam dok sam bila na porodiljskom, a sad se vracam na posao i spremam ispite na postdiplomskom tako da nemam vremena. Mozda kad djeca malo odrastu ponovo počnem :-) Ako želiš šaljem ti recept na pp? :-)