Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
meni ej ova torta na oci preukusna, mislim djeluje tako...koje od tvojih torti mogu pod fondan? i da ti radis fondan dekoracije? ne volim torte u koje ide pod obavezno puding i slicno... ja bih jednu domacu...
RE: Usluga prodaje kolača i torti 27.8.2012 22:26:10
merima_s
Na koju misliš, stavila si dvije slike? Ja ne radim sa fondantom. Ima već dosta njih koje to super prave pa sam se ja fokusirala na druge stvari. Ni u jednu koju pravim ne ide puding i sve kreme se rade sa maslacom, da budu onakve kakve bih i ja naručila.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 27.8.2012 22:33:15
animagical
mislim na gornju sliku,iako je i donja odlicna... bebi se blizi rodjendan, pa razmisljam o ovakvim tortama, domacim, normalnim... mozda i preskocimo te dekoracije, jer je tek prvi rodjendan, niej mu to jos vazno... gledala sam na fb stranici, imaju slike , cijene, sve, samo me zanima za koji broj osoba su predvidjene torte?
RE: Usluga prodaje kolača i torti 27.8.2012 22:40:00
merima_s
Ova prva je za 20-25 osoba. Povelika je tako da ja lično jednu krišku djeci prepolovim. A što se dekoracije tiče, ja sam svojoj kćerki radila sa šlagom pa postoji i ta varijanta da se radi samo nam nije standardna ponuda.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 27.8.2012 22:42:38
animagical
IZVORNA PORUKA: merima_s
Ova prva je za 20-25 osoba. Povelika je tako da ja lično jednu krišku djeci prepolovim. A što se dekoracije tiče, ja sam svojoj kćerki radila sa šlagom pa postoji i ta varijanta da se radi samo nam nije standardna ponuda.
da li bi se mogli dogovoriti oko torte kad se primakne rodjendan? nisam sigurna za broj osoba koje cemo pozvati, mozda nam bude trebala veca torta, a i da jos pregledam koje torte radis na fb...a za dekoraciju cemo se cuti.. u svakom slucaju, torte su odlicne, sto sastavom, sto pod konac izgledom
RE: Usluga prodaje kolača i torti 29.8.2012 11:46:42
mamine oci
bravo zenice svaka cast,bas te vrijedne,i ja cesto pravim torte i kolace ,nazalost u zadnje vrijeme nemam aparat i kamera se na tel pokvarila pa za to nista e slikam, ali redovno po nesto napravim zelim vam puno uspjeha i nafake u daljem radu
RE: Usluga prodaje kolača i torti 31.8.2012 15:51:36
Nunny
trebala bi mi preporuka kod koga bih mogla naruciti figurice od fondanta ali posto sam ja extremni perfekcionista, treba mi neko ko ce mi likove bas napraviti vjerodostojno...hvala
RE: Usluga prodaje kolača i torti 31.8.2012 16:03:51
Lady26
IZVORNA PORUKA: Nunny
trebala bi mi preporuka kod koga bih mogla naruciti figurice od fondanta ali posto sam ja extremni perfekcionista, treba mi neko ko ce mi likove bas napraviti vjerodostojno...hvala
RE: Usluga prodaje kolača i torti 31.8.2012 17:04:51
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Lady26
IZVORNA PORUKA: Nunny
Nasa Mya
potpisujemmmmmmmmm
RE: Usluga prodaje kolača i torti 2.9.2012 19:48:21
Trnoruzica
IZVORNA PORUKA: neki x
Ja jos nigdje nisam nasla male kalupe za mini tortice,pa me zanima gdje ih nabavljate???ElmaB,ti???
Ako mislis bas na mini, ja sam vidjela kalupe za mini tortice, mozda velicine dlana ili cak malo vece, u Penny-ju, Velesici, u paketu dodje 6 komada, ne vidjoh cijenu, ali znam da nisu puno skupi..